پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
جواب من رو کسی نداد!!!
یکی از بازیکن های حمله ام هست توی هر بازی گل میزد حداقل دو تا
خیلی هاش رو به تنهایی میزد،کلی ام پاس گل میداد ولی الان چند روزی میشه که اصلا محوه ، نه گلی نه پاس گلی، حتی امتیازش هم که قبلا حداقل 8 بود الان کم شده
20 سالش هست و پنج ستاره هم هست
دلیلش چیه؟؟؟؟
روحیه و آمادگیش رو هم همیشه میبرم بالا نمیزارم بیاد پایین ولی فایده نداره
چیز خاصی نیست و بازی همینطوریه!!! ولی تو امیدتو به این بازیکنت از دست نده!
بهترین بازیکن منم که الان که من تو لیگ سطح چهار هستم شش ستاره و با قدرت 44 است! اوایل عالی گل میزد ولی من خواستم بعد چندتا بازی بهش استراحت بدم تا خسته و مصدوم نشه! چشمت روز بد نبینه اونم قهر کرد و تا 2-3 بازی هیچ گلی نزد! ولی منم کم نیاوردم و باهاش ساختم تا باز موتورش راه افتاد! شما هم نگه دارش
ولی توصیه های من برای راه انداختنش!:
1- زیاد بهش مورالیتی تزریق نکن! تا به گود برسه! و یک ک بهش وارد شه!
2- اگر با 2 مهاجم یا 3 مهاجم بازی میکنی جاشو با مهاجمهای دیگه عوض کن! بعضی وقتا اینم کمک میکنه!
3- اگر با تک مهاجم بازی میکنی و یا مهاجمهای خوب دیگه هم داری و نمی خوایی و یا نمیتونی تو این پست نگه داریش! بذار یک پست عقب تر تو پست aml یا amr مهاجم ها همشون تو این دو پست خوب کار میکنن! و بعضی وقتا هم بهتر از پست اصلی (یکی دو بازی این دو پست رو با توجه به پاهاش انتخاب کن و بازیش بده و نتیجشم اینجا به ماهم بگو)!
درکل ولی بازیکنها تو فصل افت و خیز دارند و باید باهاشون ساخت!
همین مهاجم عالی منم تو 11 بازی از 21 بازی لیگ بهترین بازیکن شده!!! ولی الان کمی کمتر گل میزنه! و کمتر تو جریان بازیه! فکر کنم دلیلشم اینه که سیستم نمیخواد دیگه این بهترین باشه! و الان بقیه بازیکنهام دارن پیشرفت میکنند! قبلا از وسط زمین توپ میگرفت میرفت میزد تو گل! اما الان کمی افت کرده! و کمتر گل مبزنه و بیشتر پاس میده! تو 21 بازی 20 گل زده و 16 پاس گل داده
ولی درکل اون کارایی که بالا گفتم رو انجام بده ایشالا که درست میشه (مخصوصا تعویض جا)! و آخرین توصیه منم اینه که این جور بازیکنهاتو هیچوقت بهشون استراحت نده! چون منکه ازین کار خاطره بدی دارم! و بعد اون دیگه ستراحت ندادم و تا الان که داره مثل پلنگ بازی میکنه!
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
راستی اگر کلا با گل زدن قهر کرده! یکی دو بازی دوستانه هم با تیمهای چند سطح پایینتر از خودت بذار!!! تا آب کش کنیشون! و شاید اونجا پاش دوباره به گل زنی باز شه. ولی ترجیحا تیما خیلی ضعیفتر باشند تا گل زنی زیاد و پیروزی روشون جواب بده.
سلام
تیمم سطح 6 هستش! نیمه نهایی چمپونز با یک تیم قوی تر از خودم برخوردم که رفت رو 2-0 باختم!! چه سیستمی بذارم تا بلکه بتونم برم فینال؟!!!دوستان کمک کنید!!
حریفم با سیستم 4-1-4 و یک تک مهاجم بازی میکنه و تیم من تو بازی رفت 3-1-3-2-1 بازی می کردم!! نشد عکس رو آپلود کنم!!
نقل قول:
سلام
تیمم سطح 6 هستش! نیمه نهایی چمپونز با یک تیم قوی تر از خودم برخوردم که رفت رو 2-0 باختم!! چه سیستمی بذارم تا بلکه بتونم برم فینال؟!!!دوستان کمک کنید!!
حریفم با سیستم 4-1-4 و یک تک مهاجم بازی میکنه و تیم من تو بازی رفت 3-1-3-2-1 بازی می کردم!! نشد عکس رو آپلود کنم!!
سلام.
من این فصل زیاد به تیمم نرسیدم و یه مقطعی 11 جدول بودم و اختلافم با تیم 7 ام 11 امتیاز بود !تغییر سیستم دادم و 7 بازی پیاپی رو بردم و یکی رو فقط باختم همین دیروز!اختلاف رو رسوندم به 4 امتیاز. خیلی فوق العاده نتیجه داد. سیستمی که استفاده کردم 2-1-3-4 بود. اعتقاد دارم سیستم های 4 هافبکه شامل هافبک راست و چپ و 2 هافبک وسط به طور میانگین و کلی مقابل سیستم های 3 هافبکه ( 3 mc ) کم میارن.البته استثنا همیشه هست. تضمین نمیکنم برات مفید باشه و چون یه سیستم تقریبا تهاجمی هست شاید به کمکتون بیاد
نقل قول:
سلام
بر ساس ترم افزاری که قبلا بهتون معرفی کرده بودم:
سیستم اول: 3 دفاع واید- 4-3 (یعنی 3 دفاع باز)
سیستم دوم: 3-5-2 وی استیل -و سیستم حمله روی حمله از 2 جناح با پاس کوتاه
من تا حالا خوب نتیجه گرفتم با سیستمهای پیشنهادی این نرم افزار! و حتی شده که یک گلم عقب بوفتم ولی تو نیمه دوم بدون دستکاریش برنده بشم
نقل قول:
سلام.
من این فصل زیاد به تیمم نرسیدم و یه مقطعی 11 جدول بودم و اختلافم با تیم 7 ام 11 امتیاز بود !تغییر سیستم دادم و 7 بازی پیاپی رو بردم و یکی رو فقط باختم همین دیروز!اختلاف رو رسوندم به 4 امتیاز. خیلی فوق العاده نتیجه داد. سیستمی که استفاده کردم 2-1-3-4 بود. اعتقاد دارم سیستم های 4 هافبکه شامل هافبک راست و چپ و 2 هافبک وسط به طور میانگین و کلی مقابل سیستم های 3 هافبکه ( 3 mc ) کم میارن.البته استثنا همیشه هست. تضمین نمیکنم برات مفید باشه و چون یه سیستم تقریبا تهاجمی هست شاید به کمکتون بیاد
این حرف تو هم قبول دارم و خوب نتیجه گرفتم با این روشی که تو گفتی و تا حالا منم باهاش نباختم اگرچه خیلی هم باهاش بازی نکردم. و این روش 442 کلاسیک رو قورت میده! وبا این تاکتیک بهترم شاید بشه: حمله از وسط و دفاع تو زمین خودی و منطقه ای، نوع پاس میکس و ضد حمله هم براش خوبه
اگر اینا روهم بهش ضافه کردی و نتیجه گرفتی اینجا بگو
(برگرفته از همون نرم افزار) و البته امتحان شده توسط خودم! نیمه اول 1-0 افتادم عقب نیمه هدوم که رفتم عوض کنمش ناگهان گل زنی بچه ها شروع شد! و 4-1 بردیم
نقل قول:
راستی اگر کلا با گل زدن قهر کرده! یکی دو بازی دوستانه هم با تیمهای چند سطح پایینتر از خودت بذار!!! تا آب کش کنیشون! و شاید اونجا پاش دوباره به گل زنی باز شه. ولی ترجیحا تیما خیلی ضعیفتر باشند تا گل زنی زیاد و پیروزی روشون جواب بده.
آقا امروز توی دو تا بازی دوستانه با تیم های خیلی پایین تر از خودم که همیشه میبردمشون توی یکی از بازی ها گذاشتمش aml و توی یکی دیگه amr ولی اصلا انگار نه انگار خبری ازش نبود بازی ها رو هم باختم
یه روش سریع و اساسی سراغ نداری که جواب بده آخه امروز نیمه نهایی رو بردم و رفتم فینال که توی فینال حریف خیلی قوی تر از منه و تمام امیدم هم به همین مهاجممه
آپدیت جدید نرم افزار تو بازار اومده.
امکان مقایسه یک بازیکن با بازیکنهای دیگه، امکان تغییر پست بازیکن و اختصاص یک خصوصیت وِیژه به بازیکن از قابلیتهایی هست که اضافه شده.
نقل قول:
آقا امروز توی دو تا بازی دوستانه با تیم های خیلی پایین تر از خودم که همیشه میبردمشون توی یکی از بازی ها گذاشتمش aml و توی یکی دیگه amr ولی اصلا انگار نه انگار خبری ازش نبود بازی ها رو هم باختم
یه روش سریع و اساسی سراغ نداری که جواب بده آخه امروز نیمه نهایی رو بردم و رفتم فینال که توی فینال حریف خیلی قوی تر از منه و تمام امیدم هم به همین مهاجممه
نه متاسفانه! و آقا گفتم مثلا اگر سطحت 4 هست با یک سطح یکی بازی کنی!!! نه با تیمهای هم سطح خودت! و با توجه به شش ستاره بودنت که باید با بازیکنهای ذخیرتم ببریش!!! و حالا زیادم بازی دوستانه نذار که بازیکنهات خسته و مصدوم بشن!!!
1 فایل پیوست
سلام.
فردا تو فینال جام حذفی با یکی قویتر از خودم بازی دارم
ترکیبش رو میذارم.
من با چه ترکیب و استراتژی بازی کنم؟