داداش تا حالا چلسي بهت پيشنهاد داده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش تا حالا چلسي بهت پيشنهاد داده؟
چجور مهاجمی مد نظرته؟جوون و آینده دار میخوای یا سن بالا و با تجربه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط چلسي مورينيو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه جوون میخوای احمد موسی و یاسین بنزیا گزینه های خوبین اگه پولت میرسه بخرشون.حتی میتونی یکی از بازیکناتم به عنوان بخشی از پول انتقال بازیکن مورد نظرت بدی به تیم مقابل.
اما سن بالا بازیکنی مد نظرم نیست
راستي يه سوال مثلا يه بازيكن LM يا LW ببريش نوك باهاشم گل بزني ديگه پيشرفت نميكنه؟:ajibeee:
فکر نکنم من خودم نیمار یا خسه که مهاجم نوک هستن رو تو سیستم 4231 بال راست یا چپ بازی میگیرم خسه به خصوص خیلی پیشرفت کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط چلسي مورينيو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من بازیکن نمیخرم زیاد و فقط بازیکنهای خودمو پرورش میدم....بازیکن هم بلفودیل و ایکاردی رو بگیرین آخر مهاجم هستن...بلفودیل زلاتانه جدیده
نه منظورم اينه تو اطلاعات بازيكن فقط يه پست يا پست مورد نظر من نداشته باشه اونموقع ميگم مثلا عدنان يانوزاي فقط rm م تو پست بازيسازي بازيش بدي پيشرفت ميكنه؟:daghon:
داداش منم اول اينتر بودم بعد سيوم پاك شد بازيكن ميخواي پرورش بدي بروما رو بخر واقعا كمكت ميكنه
باسلام
ببخشید یه سوال داشتم
اون گزینه هایی که وقتی میخوای به بازیکن پیشنهاد بدی هر کدومشون معنیشون چیه ؟؟
داداش اولي از دستيارت وضعيتشو ميپرسي دومي ميذاريش تو شرت ليستت كه فراموش نكني و زود پيداش كني سومي از باشگاه قيمتشو ميپرسي يا ميگه يا نميگه چهارمي پيشنهاد خريد بازيكن ميدي آخري هم پيشنهاد قرضي ميدي
داش علي انلايني؟ يا نه