پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
نقل قول:
بازی فقط کانتر و فیفا
کانتر آنلاین یه فازی میده که نگو:crazy:lay_;;
کاتنر که فسیل شده..........این همه بازی هست که قابلیت شبکه دارن.....تو دهه 80 گیر کردیا....ki::
GTA و PESو البته بازی مورد علاقه ی خودم CALL OF DUTY از همه بازیا پر مخاطب ترن....:crazy:
گفتم بازی یاد شورش در شهر افتادم............واقعا یادش بخیر....om::
من از شورش در شهر زیاد خوشم نمیومد
عشق شورش در کشتی و فوتبال 2002 و موتور جنگی بودم:ghelyon:
خداییش تو زمان خودشون بازیهایی بودن
کراش هم که بحثش جدا بود:aaaa::sad:
نقل قول:
من از شورش در شهر زیاد خوشم نمیومد
عشق شورش در کشتی و فوتبال 2002 و موتور جنگی بودم:ghelyon:
خداییش تو زمان خودشون بازیهایی بودن
کراش هم که بحثش جدا بود:aaaa::sad:
آره بخدا.........قارچ خور...سونیک....هواپیمای آتاری :nishkhand:
کراش که عالی بود..........:death:
دیگه از اون بازیا خبری نیست.............همش توهمی شده.......:sad:
آمو خدا وکیلی حرف از بازی نزنید که الان سکته میکنم میمیرم om::crying::-:morde:
یه پلی استیشن 3 ناز داشتم باور کنید 3 دفعه بیشتر باهاش بازی نکرده بودم تمیز تمیز بود یعنی بازی با گرافیک هلو بروش انجام میدادم .. وای god of war 3 حدود 40 گیگ بود om:: اصل گرافیگ داشت
خلاصه به دلیل اینکه درس و مشغله داشتم وقت نکرده بود بازی کنم همش تو خونه بود داشت خاک میخورد om:: بعدش دو هفته یا سه هفته پیش بود بردمش که برام بازی بریزن روش بعدش گفت میخوای برات اپدیتش کنم ؟
اپدیت جدید اومد گفتم بکن :evaa: و چند تا بازی بهم بهش گفتم که بریزه روش خلاصه گفت برو یه ساعت دیگه بیو ما هم رفتیم یه ساعت دیگه برگشتیم گفت پلی استیشنت هنگ کرده اصلا نمیاره بالا
گفتم مگه میشه من تو خونه تستش کردم ولی هر کاری کردیم نیمد بالاcrying::- گفتم پس من میبرمش خونه تستش میکنم ببینم اونجا میاره بالا یا نه اوردمش خونه دیدم کلا هنگ کرده تا نگو بی شرف بی همه چیز
خودش یه بلایی سرش اورده پلی استیشن عزیزم رو نابود کرده بود Death:: خلاصه بعد از کلی کش قوس و رفت امد خسارتش ازش گرفتم ولی مرتیکه ی بی شرف اولش زیر بار نرفت
هیچی دیگه 700 تومن ازش خسارت گرفتم om:: ولی حیف که دیگه پلی استیشن ندارم و کلی دپرس هستم . هییییییییییییی از چی بگم :nishkhand:
نقل قول:
بعدش دو هفته یا سه هفته پیش بود بردمش که برام بازی بریزن روش بعدش گفت میخوای برات اپدیتش کنم ؟
اپدیت جدید اومد گفتم بکن :evaa: و چند تا بازی بهم بهش گفتم که بریزه روش خلاصه گفت برو یه ساعت دیگه بیو ما هم رفتیم یه ساعت دیگه برگشتیم گفت پلی استیشنت هنگ کرده اصلا نمیاره بالا
گفتم مگه میشه من تو خونه تستش کردم ولی هر کاری کردیم نیمد بالاcrying::- گفتم پس من میبرمش خونه تستش میکنم ببینم اونجا میاره بالا یا نه اوردمش خونه دیدم کلا هنگ کرده تا نگو بی شرف بی همه چیز
خودش یه بلایی سرش اورده پلی استیشن عزیزم رو نابود کرده بود Death:: خلاصه بعد از کلی کش قوس و رفت امد خسارتش ازش گرفتم ولی مرتیکه ی بی شرف اولش زیر بار نرفت
کلک تو که گفتی دادی به دوست دخترت و اون بوده که خرابش کرده بی زحمت انکار نکن نقل قولم نکن این پست رو که از نوشتتم عکس گرفتمki:: صداتم تو آرشیو کامپیوترم موجوده:nishkhand:
رسولم شاهده:ahaaaaaa:
در ضمن این جریان پلی 3 که دقیقا سه ماه قبل برامون تعریف کردی چی شد چارتا چیز بچه ها نوشتن اومدی کلاس گذاشتی و پریدی وسط بحثشونو گفتی سه هفته قبلki::
در ضمن کسی قیمت ژیلت رو بلده اعلام کنه ببینیم میصرفه بعد 1 ماه ریشامونو بزنیم یا نه:ahaaaaaa::evaa:
نقل قول:
کلک تو که گفتی دادی به دوست دخترت و اون بوده که خرابش کرده بی زحمت انکار نکن نقل قولم نکن این پست رو که از نوشتتم عکس گرفتمki:: صداتم تو آرشیو کامپیوترم موجوده:nishkhand:
در ضمن این جریان پلی 3 که دقیقا سه ماه قبل برامون تعریف کردی چی شد چارتا چیز بچه ها نوشتن اومدی کلاس گذاشتی و پریدی وسط بحثشونو گفتی سه هفته قبلki::
در ضمن کسی قیمت ژیلت رو بلده اعلام کنه ببینیم میصرفه بعد 1 ماه ریشامونو بزنیم یا نه:ahaaaaaa::evaa:
:luuugh::luuugh:مجتبی رو خرابش کردی....طفلک این همه وقت گذاشته بود نوشته بود............:luuugh:
قیمتش بالاست.........اگه خواستی یه گل ریزون تو دربی میگیرم که برات ژیلت بگیریم.....ki::..........
نقل قول:
زهر مار مردک بوووووووووووووووووووووووو ووق :mad::nishkhand:
برو بابا دوست دخترم کجا بود حرف الکی واسه مردم در میاری :ehe:
بعد کجاش مال سه ماه پیش بود ما یه ماه پیش بود نه سه ماه بعدم کلاس نذاشتم ki::
اگه از نوشتم عکس گرفتی بذار ببینم:nishkhand:
تو انقدر ریشات بلند شده که باید با تبر بزنی نه با ژیلت :luuugh::luuugh:
نقل قول:
:luuugh::luuugh:مجتبی رو خرابش کردی....طفلک این همه وقت گذاشته بود نوشته بود............:luuugh:
قیمتش بالاست.........اگه خواستی یه گل ریزون تو دربی میگیرم که برات ژیلت بگیریم.....ki::..........
مجتبی خودش خراب هست mas:- میگن ایدز دارهshikam::-
راستی حالا که گرونه این آیه معروفو باید اجراش کنم المحاسنَ زینتُ الرجلki::
بذارم عکسو که ضایع میشی[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در ضمن سه ماه قبل بود و کلاس گذاشتی
ریشامم نمیزنم خخخخخ
دوست دخترتم تو اون انجمنه هستا دیگه بقیشو نمیگم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
مجتبی خودش خراب هست mas:- میگن ایدز دارهshikam::-
راستی حالا که گرونه این آیه معروفو باید اجراش کنم المحاسنَ زینتُ الرجلki::
بذارم عکسو که ضایع میشی:luuugh:
در ضمن سه ماه قبل بود و کلاس گذاشتی
ریشامم نمیزنم خخخخخ
دوست دخترتم تو اون انجمنه هستا دیگه بقیشو نمیگم:nishkhand:
بهتره نزنی چون اونوقت کلی حشره ی موزی و بدبخت بی خونه میشن شبه عیدی.............:luuugh:
میتونی از چمن زن باغبونا کمک بگیری.........ki::
مجتبی داشتیم؟:sigarii:؟؟؟؟؟حالا دیگه زنتو از ما قایم میکنی:nishkhand:؟؟؟؟؟؟؟نظرم نسبت بهت عوض شد..........:death:
نقل قول:
مجتبی داشتیم؟:sigarii:؟؟؟؟؟حالا دیگه زنتو از ما قایم میکنی:nishkhand:؟؟؟؟؟؟؟نظرم نسبت بهت عوض شد..........:death:
اصلا این مجتبی عاشق دختراس:nishkhand: چند وقت قبل بحث سر مو نداشتنش بود یکی از بچه های سایت پ خ داد چیکار به منو مجتبی داری که ماها بی مو هستیم ki:::luuugh: تهش نفهمیدیم چی میگفت کی به اون گفت بی مو اسمشو نمیارم ولی تا 5 ساعت بهش میخندیدم shikam::-