اخه میدونی چیه فقط یک نفر دو نفر نیست من درست شم همه درست نمیشن که
من تو کمپ 1 2 3 نبودم تازه روال کمپ بد نیست فقط گاهی اوقات بی نظمی رخ میده که این دفعه تقصیر خود ابلهم بود!
در هر صورت همه جا نا به سامانی هست تو فضای مجاری هم داریم!
نمایش نسخه قابل چاپ
اخه میدونی چیه فقط یک نفر دو نفر نیست من درست شم همه درست نمیشن که
من تو کمپ 1 2 3 نبودم تازه روال کمپ بد نیست فقط گاهی اوقات بی نظمی رخ میده که این دفعه تقصیر خود ابلهم بود!
در هر صورت همه جا نا به سامانی هست تو فضای مجاری هم داریم!
آره راست میگید اصلا اینجا چرا اینجوری شده . هیچ بحث درست و حسابی انجام نمیشه . شاید لازم باشه اینجا یکم فضا آزاد تر باشه . راستی این والیبال نشسته دوم شد om:: اعصابم داغونه چون کاملا انتظار داشتم طلا رو بگیرند ولی خوب بعدش تو پرتاب نیزه یکی دیگه طلا گرفت در ضمن نقره هم بد نیست . همین هم کلی ارزش داره . ایشالا که تو برزیل تو رده بندی جای چین رو هم میگیریم . mas:-
خیلی باحاله!نقل قول:
نوشته اصلی توسط rko [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من آخرای کمپ سه بود عضو شدم ، کمپ 4 هم بدک نبود ولی الان دیگه کمپ نیست حیاط خلوته! کمپ برای دور هم بودنه در معنی دیگه! وقتی مجلور شی با کت و شلوار بیای کمپ همین میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هستما ، فقط تشکر میزنم زیر پستها!:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این فضا آزادتر بشه رو خوب اومدی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط DanielBahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستش اگه ازروی انصاف بنگرید یهذره دشمنی ها بالا گرفته و ازون ور هم قلقلک های سایت که تو کمپ سه و چهار باهاشون اشناشدم الان اینجا اصلا پست نمیدن شاید هم بزور |کمپ شده مثل وضعیت فوتبال ایران |روز به روز کیفیتش کمتر میشه
سلام بچه ها چی شده ؟کمپ چی شده؟:narahat:
اینا رو بیخیال ! زندگی رو بچسپ ! حال خودتون چطوره؟ki::
خواستم انتخاب واحد کنم با اینکه میتونیم 20 واحد درس برداریم اومدن 18 واحد درس ارایه شده به ما دادن از طرفی وقتی درسا رو انتخاب میکردم اونقدر تداخل زمانی داشتن که به زور به 15 واحد رسید خلاصه یدونه برنامه ریزی بلد نیستن اعصابمو به هم ریختن !:-ang
دیروزهم پام پیچ خورد فکر کنم از یکی دو جا در رفته فعلا نمیتونم راه برم !:hooora:ashem:-
سلام مهدی (کینگ ) :chakerim:
کمپ چیزی نشده ما عوض شدیم ! heee:: متاسفانه ...:gerye:
حالا قراره واسه کمپ یک مدیر بزارن ! یعنی کی میتونه باشه ؟:mage mishe: کی مدیر کمپ میشه خدا میدونه heee::
منم فعلا سر دو راهی قرار گرفتم که انتخاب واحد کنم یا نه heee::
اقا بی خیال ازاد برو درس بخون دور روز دیگه یه رشته درست حسابی قبول شینقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو دانشگاه موفت و مجانی درس بخونی حیف پول نیست بدی به این دانشگاه ازاد
سلام بچه ها نمیدونستم قراره مدیر بزارید برا اینجا ولی خواهشا بزارید خودمون بهش رای بدیم شما اسامی رو کاندید کن ما رای میدیم!
راستی من میخوام تغییر رشته بدم حقوق بخونم نظرتون چیه چون از انسانی خسته رفتم
آقا آی هو کوءسجنج چرا درباره بدی کمپ حرف میزنیم هی کشش میدید خب اعتماد به نفس بچه ها میاد پایین که نظر ندن تمومش کنید!
ممنونم
با تشکر
اگرم قرارباشه مدیرکمپ با نظر اعضا انتخاب شه تو بخش گفتگوی ویژه ی مدیران و توسط مدیران انتخاب میشه نه ما
تصاویر خورده های رویایی بازیکنان فوتبال
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]