رضا جان میخواد تغییر جنسیت بده!!!!:khandeeeee bahal:
نمایش نسخه قابل چاپ
رضا جان میخواد تغییر جنسیت بده!!!!:khandeeeee bahal:
چیو میخوای بدونی که نمیشه از رو این بدونی ؟! اگه چیزی مد نظرت هست می تونی بپرسی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو شهر شما هرکی میخواد تغییر جنسیت بده میاد اطلاعاتشو پاک می کنه ؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط the game hhh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا شما شوخی سرتون نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب باشه اصلا به من چه؟؟eterza::-eterza::-eterza::-:-ang:-angنقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه منظورش اين بود كه پاك كردي و دوباره ميخواي مشخصات يه دختر رو وارد كنيki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]اتفاقا من فک می کنم شما شوخی سرتون نمیشه ! چون این چیزی که من گفتم کاملا جنبه مزاح داشت ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای جلوگیری از سوء تفاهمات بیشتر باید بگم تا وقتی آقا تیمشو انتخاب نکرده احتمالا این وضعیت رو واسه خودم نگه دارم ! تا تیم بعدی آقا بیاد تو لیست تیمهای محبوب ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشم میاد همه به مهدی گیر میدن:nishkhand::khandeeeee bahal:
چیکارش دارین
خب قراره زن بگیره دیگهki::
حالا که چی خودتون با هم بحث کنید به من چه ربطی داره؟ من نظرم رو دادم و میخواستم یه خورده جو تایپک عوض بشه که شد!
ببند دهنتو ... :ehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه زن گرفتن نوبتی هم باشه تا تو خودتو بدبخت نکنی نوبت ما نمیرسه پیرمرد ! از روز اول تو دربی پلاسه!
نقل قول:
مگه چه عیبی داره ؟؟؟؟:khandeeeee bahal:lagh::lagh:::hehehe::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:lagh::lagh::lagh:::hehehe::hehehe:
چبكار به بابا بزرگ داري؟ :nishkhand:خب درست گفت ديگه:nishkhand:نقل قول:
تو اين اوضاع ازدواج يعني بدبختيheee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]