تبريك ميگم اين برد شيرين رو منتها ميشد 5 تايي بشن اما نشد هيگوايييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييين
نمایش نسخه قابل چاپ
تبريك ميگم اين برد شيرين رو منتها ميشد 5 تايي بشن اما نشد هيگوايييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييين
واقعا دقیقایق اضافه دیگه از استرس دستم داشت میلرزید مخصوصا سر شوت مسی تو دقیقه 91 زد . مهم ترین نکته تو این این بازی اینه که من انتظار داشتم هر اتفاقی توی زمین بیفته جز اینکه رئال 6 موقعیت یا بیشتر رو هدر بده ولی خوب مهم قهرمانیه که کسب شد .
ایشالا که تو بازی های بعدی بازیکنان از موقعیت ها استفاده کنند تا در لیگ هم جلو بیفتیم .lay_;;
اره والا من از دقیقه 75 به بعد قلبم دوبله کار میکرد80 به بعد سوبله شد وقتای اضافه و دو موقیعیت بارسا اصلا کار
نمیکرد:hehee:
خدایی نباید میزاشتیم کار به اینجا بکشه اما بارسا 10 نفره خیلی خطرناکتر از تیم 11 نفرش بود ما نتونستیم از پاشیده شدنشون خوب استفاده کنیم اما فعلا همین بردن جام و برد مقابل بارسا بعد حدود 4 سالو نیم خودش کلیه
با تاخیر این برد شیرین رو تبریک میگم
مودریچ چه پاقدمی داشت
به همه ی دوستای رئالیم تبریک میگم ، جدا از اون دوستای صمیمیتری که شخصا بهشون تبریک گفتم ، رئال تیم بهتر این بازی بود و باید میبُرد ، خوشحالم خوشحالی دوستامو میبینم ... و امیدوارم رئال به همین سطحش از فوتبال ادامه بده تا نبردهای بسیار جذابی رو بین این دو تیم ببینیم.
مبارکتون باشه!roz::
امیدوارم چلسی هم موفق بشه سوپر کاپ روببرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط danielbahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا حالا توجه کردی هر دومون تیمهای مورد علاقه مون یکیه ؟
تبریک به همگی
بیشتر میتونستیم بزنیم هیگیواین خیلی موقعیت از دست داد انتظار نمیرفت :chemidonam:
حرکت رونالدو هم که دیگه پیکه رو سرویس کرد :hehee::bia baghalam:
مودریج هم اون چند دقیقه که بازی کرد خیلی خوب بود و اعتماد بنفس بالایی داره
تا نقل انتقالا تموم نشده یه دفتع راست بگیریم
دبوشی فرانسوی گزینه خوبی هست هم جوونه هم قدرت بدنی خوبی داره
سلام به همگیlove::
منم این قهرمانی رو تبریک میگم اولین دوئل رو ما بردیم...
به امید پیروزی های بعدی:yes:
من هم برد و قهرمانی رئال رو در سوپر کاپ تبریک میگم.
برد شیرینی بود ولی اگه پنج تا میزدیم عالی تر میشد.
من دیشب رئال رو در دقایق ابتدایی به شیر زخمی تشبیه میکنم واقعا عالی بازی کردند.
این برد روحیه ای خیلی خوب به تیم میده که میتونیم در ادامه لالیگا بهترین نتایج رو بگیریم.
دیشب در 3 دقیقه ی پایانی دیگه داشت قلبم میومد تو دهنم .
انشا الله اگر دبوشی یا مایکون بیان از دست اربلوا هم خلاص میشیم و یک تیم کامل تر خواهیم داشت.
خب دیگه باید به فکر بازی بعدیمون با گرانادا باشیم.
با اومدن مودریچ جون تازه ای به رئال گرفته
مودریچ خلاقیت بیشتری نسبت به اوزیل داره و بهتر میتونه مهاجمانمون رو تغذیه کنه .
دیشب همون 10 دقیقه ای که بازی کرد بی نقص کار کارد و میتونه بازی های اینده خیلی کمکمون کنه