پاسخ : ♣♠اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 13-2012♣♠
پیشنهاد اینتر برای متئو کواچیچ
inter.ir-اسکای خبر داد اینتر در مهلت باقی مانده نقل و انتقالات به طور جدی به دنبال متئو کواچیچ مهاجم 18 ساله تیم دیناموزاگرب کرواسی است
اسکای ارزش این بازیکن را حدود 15 میلیون اعلام کرد اما تاکید کرد که اینتر می تواند او را حدود 8-9 میلیون به خدمت بگیرد.
مذاکرات به طور جدی در حال انجام است و باید منتظر خبر نهایی بود.
این بازیکن در 43 بازی که از سال 2010 برای تیم دیناموزاگرب به میدان رفته است 6 گل به ثمر رسانده است.پست این بازیکن کروات هافبک تهاجمی است
ماریگا به پارما میرود
مگ دانلد ماریگا هافبک کنیایی و بلند قامت اینتر در مصاحبه ای عنوان کرد اینتر به او نیاز ندارد.
وی که در سال گذشته قرضی در لالیگا بازی میکرد در حال حاضر بسیار کم به بهزی گرفته میشود و علی رغم بازی های خوبی که از خود نشان داده از سوی استراماچونی به بازی گرفته نمیشود.
وی در ادامه میگوید: پارما خانه من است و من میخواهم به پارما بروم.من میخواهم بازی کنم اما در اینتر به من بازی نمیدهند و به من نیاز ندارند
پیشنهاد از قطر برای استانکوویچ
inter.ir-گاتزتا دلو اسپورت از وجود پیشنهاد برای استانکوویچ از قطر خبر داد
هنوز از اینکه نام این تیم چیست خبری منتشر نشده است اما جلسه ای برای این موضوع برگزار شده است .
باید دید استانکوویچ که مدت زیادی مصدوم است در روز آخر نقل و انتقالات به قطر خواهد رفت یا در اینتر خواهد ماند
آشنایی با متئو کواچیچ به بهانه رسمی شدن انتقال او
inter.ir-باشگاه دینامو زاگرب در وب سایت رسمی خود خبر انتقال متئو کواچیچ به اینتر را اعلام کرد. این بازیکن برای شرکت در تست پزشکی در روز پنجشنبه اینتر با هواپیمای اختصاصی کرواسی را به مقصد میلان ترک کرده است. اینتر او را با 11 میلیون یورو علاوه بر پاداش به خدمت گرفته است
پست تخصصی کواچیچ بازی کردن به عنوان تریکواریستا(اصطلاح ایتالیایی که منظور هافبک تهاجمی ای است که پشت مهاجمین بازی می کند) است. اما او توانایی بازی کردن در نقاط مختلف خط میانی را نیز دارد و می تواند مدیریت مرکز زمین را بر عهده بگیرد.
کواچیچ در کرواسی زندگی می کند و سابقه بازی در تیم ملی زیر 15,17,19 و 21 سال این کشور را نیز دارد اما او در اتریش به دنیا آمده است. او فوتبالش را در زادگاهش در لاسک لینز وقتی شش سال سن داشت شروع کرد. در 13 سالگی او به کرواسی نقل مکان کرد و به عضویت باشگاه دینامو زاگرب این کشور درآمد. او در حال حاضر 18 سال سن دارد ولی با توجه به سن کم خود در 12 بازی برای دینامو زاگرب در لیگ قهرمانان اروپا به میدان رفته است. او در سن 16 سالگی بازی اش را برای تیم اول دیناموزاگرب شروع کرده است و در همان فصل اول حضور او در تیم اول دینامو زاگرب 5 گل در لیگ به ثمر رساند. از همان 16 سالگی بود که با بازی های خوبش از او به عنوان مودریچ جدید نام برده می شد و مورد توجه باشگاه های بزرگ اروپایی از جمله منچستر یونایتد و رئال مادرید قرار گرفت. سال گذشته نیز آرسنال پیشنهاد 8 میلیون یورویی برای به خدمت گرفتن او به باشگاه دینامو زاگرب ارائه داد اما این پیشنهاد مورد قبول دینامو زاگرب واقع نشد.
او تنها 18 سال سن دارد اما در سانتیاگو برنابئو نیز بازی کرده است. جوان, باتجربه و با استعداد است و نشانه های یک قهرمان جوان را دارا می باشد. او حالا بازیکن اینتر است و انتظار می رود در اینتر به یک ستاره بزرگ تبدیل شود
او در طی سال های 2010 تا 2013 برای دینامو زاگرب در 43 بازی به میدان رفته است و موفق به زدن 6 گل نیز شده است
دیگو لکسالت خرید بعدی اینتر خواهد بود
inter.ir-اینتر در کم تر از 24 ساعت ممکن است چهارمین خرید خود را نیز انجام دهد.دیگو لکسالت بازیکن متولد سال 1993 از کشور اروگوئه است و پست او مدافع است.
اینتر عملا او را ببا مبلغ 2.75 میلیون یورو عملا به خدمت گرفته است اما منتظر آماده شدن پاسپورت اروپایی این بازیکن است.
همه چیز برای بستن یک قرارداد 4.5 ساله مهیا است و ایجنت او تضمین داده است که گذرنامه اروپایی او به موقع آماده می شود
کواچیچ: اینتر باشگاهی است که نمی توان پیشنهاد آن را رد کرد
inter.ir-کواچیچ ماجرhجویی خود را در ایتالیا آغاز خواهد کرد .
او انتقالش به اینتر را شوک آور خواند و در این مورد گفت:"اینتر باشگاهی است که نمی توان پیشنهاد آن را رد کرد. همه ی این ها خیلی سریع اتفاق افتاد و من در شوک هستم و نمی دانم چه بگویم. دینامو خانه و باشگاه من است و ترک آن سخت است اما اینتر یکی از بزرگترین باشگاه ها در جهان است و نمی توان به سادگی از آن گذشت.البته همه چیز انجام شده نیست و من منتظر تست پزشکی هستم اما من اعتقاد دارم که آن فقط تشریفات است"
ایجنت بلومو: او در ژانویه به تیمی نمی رود
inter.ir-ایجنت بلومو استعداد جدید ایتالیا که تیم های بزرگ این کشور به دنبال او هستند گفت که این بازیکن در ژانویه به تیمی نمی رود.
داویده لیپی ایجنت بلومو گفت:"او تا ژوئن به تیمی منتقل نخواهد شد. او روند رو به رشد خود را ادامه خواهد داد و این مهم است که او تا پایان ژوئن در باری بازی کند. و پس از آن خواهیم دید که چه تیمی واقعا به فکر به خدمت گرفتن او خواهد بود"
حمله لفظی زلاتان به ماتراتزی
inter.ir-زلاتان ابراهیموویچ مهاجم سابق اینتر و حال حاضر پاری سنت ژرمن فرانسه در مصاحبه با اروپا 1 به مارکو ماتراتزی هم تیمی خود به صورت لفظی حمله کرد
او در مورد ماتراتزی گفت:
"ماتراتزی باید از زین الدین زیدان تشکر کند.زیرا که لطف او بود که باعث شد ماتراتزی شناخته شود نه قهرمانی در جام جهانی"
گاتزتا:اینتر در رقابت با لاتزیو برای جذب لکسالت پیروز شده است
inter.ir-بنابر گزارش گاتزتا دلو اسپورت و خبرگزاری های اروگوئه ,اینتر دیگو لکسالت را به خدمت گرفته است.
لکسالت یک مدافع با استعداد اروگوئه ای است که متولد سال 1994 است.
گاتزتا از تمام شدن این انتقال خبر داد و مبلغ این انتقال را 2.75 میلیون یورو اعلام کرد.
گفته می شود او پس از پایان رقابت های زیر 20 سال جام آمریکای جنوبی به اینتر خواهد آمد
پیراهن شماره 10 بر تن متیو کواچیچ
اختصاصی inter.ir - اینطور که از آپیانو جنتیله خبر می رسد، ماسیمو موراتی پیراهن شماره 10 نراتزوری را به نام متیو کواچیچ 18 ساله ثبت کرده است.
این هافبک تهاجمی سرعتی و تکنیکی جدید اینتر یکی از استعداد های آینده دار اروپا به شمار می رود و امیدوار است در اینتر به قله های موفقیت برسد، وی که از این انتقال بسیار خوشحال است دیشب در مصاحبه ای کوتاه به خبرنگاران گفت: "مگر می شود پیشنهاد اینتر را رد کرد؟!"