سلام من مهدی هستم بچه انزلی عاشق کل کل با بحث فوتبال کم هم نمیارم و عاشق قوی سپید خزری هستم {ملوان}.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من مهدی هستم بچه انزلی عاشق کل کل با بحث فوتبال کم هم نمیارم و عاشق قوی سپید خزری هستم {ملوان}.
سلام مهدي جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط malavan anzali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربي خوش اومدي ...:flowerysmile:
به اميد اينكه توي دربي فعال و موندگار باشي ...
از همين الان هم تسليت ميگم از دست دادن جام حذفي رو ...:hehee:
خوش اومدی آقا مهدی!
از شعارهای شما هم معلومه فقط دوتا تیم بزرگ قرمز و آبی طرفدار دارن
اگه میخواید از زیر سایه این دو تا غول بیرون بیاد تو شعاهاتون نباید اسمی از تیمای دیگه باشه!
اینجوری خودتونو کوچیک نشون میدین!:eyyyyy:
بازم خوش اومدی!!:eyvalla:
البته تشکر رو که زدم به خاطر جمله اخرت نبود. من هم خوشبختم ایشالا زمان های خوبی رو این جا سپری کنیم.
بعد خدمت شما عرض کنم کی گفته جام رو از دست دادیم اگر مسئولین محترم اجازه بدن جام رو هم میبریم.
ایشالا فردا بعد از قهرمانی من همین جا یه پست تسلیت به شما میدم: خدا کنه اجازه بدنhehee::nishkhand::khahesh:
:chakerim:پوریا جان این شعار تا فردا بعد ازفینال هست اگه باختیم زبونم لال برمیدارمش اگه نه بردیم میزارم باشه تا همه بدونن ملوان چه تیمیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا جای یه ملوانی اینجا خالی بود!
حالا میشه یه کل کل درستو حسابی راه انداخت...chomaghchomagh:balesh:
البته من که دیگه از فوتبال ایران کشیدم کنار!:gahhr:
طرفدار کدوم تیم خارجی هستی؟:soal:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط malavan anzali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اينجاي جاي بحث نيست :نقل قول:
بيا اينجا تا راجع به اين موضوع بحث كنيم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:shogh:
roia hastam taghriban15 saleh ashegh football:flowerysmile:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط رویا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربی خوش اومدین :flowerysmile:
قبل از هر چیز امیدوارم قوانین رو مطالعه کرده باشید !
لطفا فینگلیش تایپ نکنید چون ممنوعه ! :ohum:
روز های خوبی رو در دربی برای شما آرزومندیم !
سلام منم کوچیک همه بروبچ دربی اسمم محمد بچه اسلامشهرم
یه کاردانی پیزوری هم دارم سنم نه کمه نه زیاد اگه تا آخر همین باشه خوبه!!!! :khelal dandoon:
استغفرالله خدایا غلط کردم منو ببخش تو کارت دخالت کردم!:gerye: