crying::-crying::-crying::-:gerye::khahesh::gerye::gerye:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
crying::-crying::-crying::-:gerye::khahesh::gerye::gerye:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ارشاوین همونیه که لیورپولو 4 تایی کرد...
ارشاوین همونیه که به بارسلونا گل زد....
ارشاوین همونیه که من دوستش دارم....
ارشاوین همونیه که تو تیم ملی روسیه درخشید...
.....
چرا ونگر اینها رو نمیبینه؟crying::-crying::-crying::-
اما بچه ها من که امید زیادی به کسب جام ندارم! شماها چطور؟
اگه لیگو نگاه کنی شانس ارسنال در مقایسه با سیتی کمتره الان نیمکت من سیتی هم مهره هاش بیشتر از ارسناله اما همه چی مهره نیس اما هر چقدن که تنیم هماهنگ و مربی فنی هم داشته باشه که نتیجه بدست نمیادنقل قول:
به نظره من شانسمون تو لیگ پایینه اما حداقل سهمیه باشگاهها اروپا رو میگیریم
تو جام باشگاهها که....................:gijjj:
دیگه به چی دل خوش کنیم
اما این تیم میتونه یه اسکلته قوی واسه فصل بعد و اضافه شدن چند بازیکن بزرگ و در انتها امیدوارم بدست اوردن یه جام بزرگ مثه چمپیونز لیگ یا لااقل فینالیست شدن و بازی با....................:rose:
ایشاالله یه جام می گیریم.
شاید شانسمون تو لیگ کم باشه اما جام حذفی و جام باشگاه ها مونده. خدا کریمه یکی رو می گیریم
هنوز خیلی مونده تا اخر لیگ و هنوز امید به قهرمانی هست :yes:
در ضمن لیگ قهرمانان هم که داریمbinam
بچه ها نظر تون درباره ی بازی با میلان چیه؟
من که خسته شدم از بس تو لیگ قهمرمانان با بارسلونا بازی کردیم
امسال لیگ قهرمانان واسه ما تنوع داره
چون با میلان بازی داریم نه با بارسلونا
میلان خیلی تیم خوبیه و این کار رو برای ما سخت میکنه
اما همونقدر که ارسنالی ها از تیم میلان میترسن بدون شک میلانی ها هم از بازی مقابل ما میترسن چون دیگه فک کنم همه ارسنالو شناختن که چه تیمیه و اصلا قابل پیش بینی نیست
به نظر من ما چند برگ برنده در مقابل میلان داریم که این میتونه به روحیه ی تیممون اثر داشته باشه و اونم اینه که:
1- ما چن ساله که با بارسلونا میخوریم و همیشه اولین بازی تو خونه ی ما بود و دومین بازی تو نیوکمپ که بچه ها ی ما نمیتونستن نتیجه بگیرن
2- اما امسال اولا که حریفمون میلانه و بارسلونا نیست
دوما اولین بازی تو سن سیرو انجام میشه و دومین بازی تو امارات که این خیلی میتونه به شاگردان ونگر کمک کنه چه از لحاظ روحی و یا از هر لحاظ دیگه
3-ما تا به حال تو سن سیرو میلانو شکست دادیم پس الانم میتونیم شکست بدیم و باید با تمام قوت خودمون به ایتالیا بریم و هدفمونم باید جام باشه وگرنه فایده نداره
اما درکل خوب شد که با میلان خوردیم به هم چون اینطوری میتونیم قدرتمونو به اروپا نشون بدیم.
به نظره من شانسمون واسه صعود با میلان کمتر که نیست هیچ بیشتره و ما تیمه سرتریم
ضمن اینکه میزبانم تو بازی برگشتیم و سابقه خوبی تو بردن میلان داریم
نکته اصلی برای ما که یه امتیازه میزبان بودن تو بازی برگشته.
با توجه به طرز بازی میلان نباید مشکلی برای عبور از این داشته باشیم ، اگه تو دو بازی رفت و برگشت بازیکنای اصلیمون یاشن و مصدوم نباشن تیم صعود کننده ماییم.
به نظر منم که میلان با اون بازیکنای مسنش از بازیکنای جوون ما کم میاره
میانگین سنی میلان : 29 / میانگین سنی ارسنال : 21
فکر نکنم میلان بتونه حریف ما بشه ................. مخصوصا حریف کاپیتان binam
به نظر من تنها نقطه ی قوت میلانی ها در برابر ما ارسنالی ها همین سن بالاترشونه که تجربشونو نشون میده
پس:میلان از لحاظ تجربه از ما سرتره
اما ارسنال بازی با میلانو میبره
فکرشو بکنین لحظه ای که فان پرسی تو سن سیرو گل بزنه و سن سیرو رو غرق در سکوت کنه
چقد منتظر چنین لحظه ای هستم
چقد منتظر بالا بردن جام توسط کاپیتان فان پرسی هستم
به امید خدا امسال سال سال ارسناله
پیش به سوی قهرمانی