جک ویلشر: آرسنال بهترین باشگاه برای من است/ انتقاد از ونگر یک شوخی است
این ملی پوش انگلیسی به دلیل مصدومیت از ناحیه قوزک پا، هنوز نتوانسته در رقابت های این فصل برای تیمش به میدان برود و انتظار می رود تا ماه ژانویه دور از میادین باشد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت گل- جک ویلشر، هافبک جوان آرسنال، بار دیگر تاکید کرد که قصد دارد در این باشگاه بماند.
این ملی پوش انگلیسی به دلیل مصدومیت از ناحیه قوزک پا، هنوز نتوانسته در رقابت های این فصل برای تیمش به میدان برود و انتظار می رود تا ماه ژانویه دور از میادین باشد.
آرسنالی ها در این تابستان دو ستاره اصلی شان یعنی فابرگاس و نصری را از دست دادند اما ویلشر قصد ندارد امیریتس را ترک کند.
او در گفتگو با نشریه لاندن اونینگ استاندارد گفت:" قصد بی احترامی به منچسترسیتی را ندارم اما آرسنال بهترین باشگاه برای من در حال حاضر است.
بعضی بازیکنان به دنبال دستمزدهای بیشتر هستند اما اگر بخواهم صادقانه بگویم، من به فوتبال این طور نگاه نمی کنم.
من به تنها چیزی که فکر می کنم این است که در بالاترین سطح فوتبال بازی کنم و خودم را با بهترین های دنیا بسنجم.
در حال حاضر از بودن در آرسنال واقعا خوشحال هستم. طبیعی است که من هم می خواهم به جام هایی دست پیدا کنم و می خواهم با آرسنال به این هدف برسم. . من از 9 سالگی در آرسنال هستم و با عشق به این باشگاه بزرگ شده ام.
ما دوران سختی را پشت سر می گذاریم زیرا 6 سال است که به جامی دست پیدا نکرده ایم و این برای باشگاهی مانند آرسنال اصلا خوب نیست. این شرایط به ویژه برای سرمربی سخت تر از همه است. او 15 سال است که در این باشگاه حضور دارد و برای آرسنال عالی کار کرده است. انتقاد به ونگر تنها می تواند یک جوک باشد."