6ام صبح تموم میکنم،عصرش با بچه ها میریم شیرازنقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا بگو
نمایش نسخه قابل چاپ
6ام صبح تموم میکنم،عصرش با بچه ها میریم شیرازنقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا بگو
فرض کن داخل یه جنگلی و هیچ سلاحی هم به همراه نداری در راه به یک دریاچه برخورد میکنی شایعه هست که درون این دریاچه تمساح وجود داره توهم نمیتونی دریاچه رو دور بزنی بخاطراینکه دریاچه عریضه و اگه بخوا ی دورش بزنی حداقلش 8 ساعت طول میکشه و شب میشه تو نمیتونی شب را درجنگلی وحشی وبدون سلاح سپری کنی بخاطر اینکه شب میشه و حیوانات درنده وجود دارد دراین حالت تو مجبوری از دریاچه رد بشی چه کار میکنی؟
من فقط فیلمای خنده دار میبینم خصوصااگه علی صادقی ومجیدصالحی وجوادرضویان ورضاشفیعی جم توش باشه سریال شبهای برره روخیلی دوس داشتم حیف که تموم شد crying::- فیلمای ترسناکم زیادنگانمیکنم اما اره وحلقه1و2رودیدم زیادم ترسناک نیست بیشترفیلمای جنی رونمیبینم اونا خیلی ترسناکه دیگه ادم شب نمیتونه بخابه..........................مستندم زیادمیبینم مثه شکککککککککک اخ اونو خیلی دوس دارم دفه ی پیش که راجع به مدبود نمیدونم این دفعه راجع به چیه ولی هرچی هست خیلی برنامه ی باحالیه خیلی دوسش دارم:ehem:
ساخت فیلم مختار بزرگترین خیانت به نسل ایرانی و آداب ما و ابهت ایرانیه..
10 سال طول کشیده اینجوری ایرانی جماعتو تحقیر کنن..
واسه فیلم شاهنامه انقدر مسخره ساخته بودند که فقط دوتا قسمتشو دیدمو ازشم سر در نیاوردم
بودجه 20تا فیلمو ریختن تو سریالی که علیه خودمون ساخته شده..
آقا من همون دینیو میخوام که خودم میشناسم.. این که همش شد نژاد پرستی!!
eterza::-
خیانت این جماعتو کسی پاسخگو نیست..
به اندازه کل تاریخ عرب اسطوره و داستانو فرهنگ داریم..
اونوقت فقط حماسه شکست میسازن ونم از این عربای سوسمار خور عربستانو عراق..
من موندم به چیه نژادشون مینازن..؟!
هرکی حرف دیگه داره بزنه من اعصابم خورده دیگه..!
من یکی که عمرا جرات ندارم حرف بزنم بابا خیلی غاط زدی..!!!!:ajibeee::ajibeee::ajibeee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی حرف میزنی بفهم چی میگی،فقط عربستان.........که عرب نیستن،منم عربم،اما از تمام کشورهای خلیج متنفرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون پیامبر که بهترین خلق خداست هم عربه.ضمنا این داره واقعیتهارو نشون میده نه خیانت.آره با اون فضایی که ابوبکرو عمرو عثمانو یزیدو معاویه ساخته بودن یکی فقط یکی بیاد دم از شیعه ی علی بودن و مساوی بودن تمام نژادها صحبت کنه کلیه
اتفاقاخیلیم فیلم قشنگیه ونمیخوادنزادعرب وبرترازایرانی بدونهنقل قول:
بیشترمیخواد دوران مختاروزنده کنه
دوران پیامبروامام حسین و.....میخوادبگه که یاران مختارچقدفداکار بودن واسه پیروزی چقدسختی کشیدن
ولی متاسفانه بعضیا به جای اینکه به مفهوم فیلم توجه کنن ظاهرفیلم ومیبینن اگه دوهفته پیش برنامه ی هفت ومیدیدی ازگفته های خودت کلی خجالت میکشیدی :-ang
واسه همین گفتم عربستان..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Los Anseleig [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من غلام عربای ایرانم هستم چون کلی دوست عرب داشتم که خیلی با مرامتر از فارسا هستند..
عربای اهواز جنوب تو جنگ ثابت کردن کجای کارن که اگه اونا نبودن معلوم نبود این عربای نژادپرست با ما چه میکردن..
من خودم هم دوست عراقی داشتم هم دوست عربستانی داشتم هم لبنانی و هم کویتی..
من به این تفرقه ای که میندازن اعتراز دارم وگرنه عربای الان غیر از دولتاشون اصلا نژادپرست نیستند..
من میگم چرا یه فیلم نمیسازند که ایرانیا توش پیروز شن!؟
چرا تمام فیلما توش شکسته..
من به حال سیاست فیلمسازی ایران دارم گریه میکنم که این همه تاریخ و داستان داریم اونوقت یا طنز میسازن یا شکست ایرانو!!
یه بار دیگه میگم من مخلصه همه عربای ایرانم هستم واسه همین کشورشو مشخص کردم..
اونم در زمان گذشته و الان دولتاشون..
اگه جسارتی به شما شد من عزر میخوام!!:rose:
متاسفانه دولتهای عربی با فارس بودن یا ایرانی بودن ما مشکل ندارن مشکل اونا شیعه بودن ماست،بحث قومیت سرپوشیه روی این دشمنیشوننقل قول:
اما درباره فیلم این واقعیته نمیشه که تغییرش داد(البته در بعضی فیلمامون اضافه میکنیم)
آره ما هم کلی اسطوره داریم،ولی صنعت سینمای ما خیلی ضعیفه نسازن بهتره تا فیلمهای کم کیفیت یا بعضا بی کیفیت بسازن
آقا پوریا من هم باهاتون مخالف و هم موافقم.
تحلیل من درمورد سریال مختارنامه:
1/ نباید به دید منفی به همه چیز نگاه کنیم. دلیل این اینکه سریال مختارنامه در دیالوگ های خود زیاد از عبارت عجم و عرب و تعصبات نژادی استفاده میکنه این است که در واقع این سریال می خواهد حماقت و کوتاه فکری مردم هزارو خوردی سال پیش عرب را به تصویر بکشد یکی از مبارزات پیامبر عظیم الشان اسلام این بود که با تبعیض نژادی مبارزه میکرد. او برتری انسان ها را به رنگ پوست و زبان و گویش نمی دانست بلکه به میزان اخلاص آن ها میدانست جایی که قرآن می فرمایند: برترین شما با اخلاص ترین شماست. پیامبری که این همه زحمت کشید و زندگی شیرین خود را برای هدایت این مردم تلخ کرد باز علاوه بر تبعیض نژادی شاهد تبعیض درجنسیت فرزند هم بود و البته چیزدیگری از قاتلین نوه ی پیامبر که هم نوه ی پیامبر بود و هم سالار همه ی مردم جهان انتظار نمیره. مختار مرد بزرگی بود و به شدت با تبعیض نژادی مبارزه میکرد. او کیان مرد ایرانی و دلیر را همنشین گرمابه و گلستان خود میدانست و با او مثل یک برادر بزرگتر مهربان بود و آن هم دلیلش این بود که حداقل از مردم عرب کسانی که زیر دست اویندو پیرو او جرات تبعیض نژادی نداشته باشند . سریال داوود میر باقری(مختارنامه) این مسئله را به روشنی پوشش داد. که از جنبه های مثبت آن بود.
2/ اما این سریال دو عیب دارد:
الف: مشکل متن دارد. برخی از جاها ی متن هجو دارد و برخی از جاها منبع تاریخی ندارد و من درآوردی است. مثلا کسی پیش عمربن سعد و زنش نبود که بفهمد آنان درخلوت بهم چه می گفتند.
ب: سهنه های جنگ در برخی از جاها فوق العاده مصنوعی و اقراق آمیز و در برخی از جاها تهوع آور است .
مثلا درجایی که غلام مختار توسط غلام شمر کشته می شودصحنه ای دلخراش و تهوع آوررا مشاهده نمودیم. این برنامه یک سریال است و مخصوصا موضوعش تاریخیست و مردم ما درهر سن و سالی خواستار دیدن آن هستند صحنه ها باید طوری طراحی شود که اگر کودکی دارد این سریال را میبیند نترسد و از طرفی یک انسان بالغ از مصنوعی بودن آن خنده اش نگیرد صحنه ها میتواند طوری ساخته شود که فقط دردرگیری ها گرده ای از خون ریخته شود نه اینکه خون مثل فواره فوران کندو کودک بترسد این مجموعه یک سریال است فیلم نیست که ما به کودک خود بگیم که نبیند برای سن اومناسب نیست یک مجموعه است و کودک مشتاق می شود آن را ببیند و روی روحیه ی او تاثیر منفی گذاشته و بجایی که یک هنرمند با روحیه ای لطیف درآینده وارد اجتماع شود یک قاتل فرار ی و اگر مثبت نگاه کنیم تبدیل به یک قصاب می شود. اگرکمی درتاکتیک های جنگی از سریال پرطرفدار جومونگ الگو برداری میکردیم این سریال را می توانستیم به یکی ازشاهکارهای سینمایی خود تبدیل کنیم.
نکته: منظورم از بکاربردن قصاب فقط یک اصتلاح بود وگرنه من خاک زیر پای همه ی گوشت فروش ها و تولیدی های گوشت هستم.