-
مانچيني: خودم را شاگرد فرگوسن مي دانم
' روبرتو مانچيني' اعتراف کرد که 'سر الکس فرگوسن' همچنان استاد مربيگري فوتبال است و او فقط مي تواند از اين مربي اسکاتلندي درس بياموزد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اين دو سرمربي روز يکشنبه در شهرآورد منچستر در اولدترافورد رو در روي يکديگر قرار مي گيرند.
اين بار منچسترسيتي با دو اختلاف نسبت به رقيب همشهري در صدر جدول ليگ برتر قرار دارد.
با اين حال مانچيني مي پذيرد که تجربه مربي تيم رقيب بيشتر از او است و او در مقايسه با سرمربي اسکاتلندي صرفا يک شاگرد محسوب مي شود.
مانچيني گفت: او يک معلم است و من فقط مي توانم از او درس بياموزم. نه فقط من بلکه همه مربيان در مقايسه با او چنين هستند. او 25 سال است که هر عنواني را همراه با تيمش کسب کرده و همچنان مي خواهد به روند پيروزي هايش ادامه دهد.
کارلوس ته وز ديدار با سرمربي سابق خود را به خاطر آنکه بايد در جلسه کميته انضباطي منچسترسيتي حضور يابد از دست خواهد داد.
منچسترسيتي تاکنون نتوانسته براي معضل اختلاف ته وز و مانچيني راه حلي پيدا کند.
''ماريو بالوتلي'' يکي از بازيکناني است که مانچيني در روزهاي بدون ته وز روي او حساب مي کند. او پيشتر از اين بازيکن به خاطر آنکه ''بالغ تر و پخته تر از گذشته رفتار مي کند'' تمجيد کرده بود.
با اين حال تجربه در مورد ماريو نشان داده که هر اتفاقي در مورد او ممکن است. به همين خاطر است که مانچيني ابراز اميدواري مي کند او '' در آينده هم به حرفهايش گوش دهد''.
varzesh3
-
رونی در فهرست تیم امید انگلستان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] وین رونی از حضور در سه دیدار یورو 2012 محروم است ولی "استوارت پیرس" سرمربی تیم امید انگلیس نام او را در فهرست این تیم برای المپیک لندن قرار داده است.
او احتمال می دهد رونی تا بازی های المپیک مشکلی از نظر محرومیت نداشته باشد.
پیش از این اتحادیه فوتبال انگلیس هشدار داده بود هیچ بازیکنی که در رقابت های یورو 2012 حضور خواهد داشت نباید در فهرست بازیکنان فوتبال در بازی های المپیک گنجانده شود.
با این حال اگر رونی نتواند در رقابت های گروهی یورو 2012 حضور یابد از این قاعده مستثنی خواهد شد.
''آدریان بوینگتون'' یکی از مسئولان فوتبال انگلیس می گوید: امید واقعی ما این است که رونی بتواند در رقابت های قهرمانی اروپا حضور یابد. البته تصمیم گیری نهایی در این زمینه به عهده استوارت پیرس و فابیو کاپلو است.
کاپلو احتمالا '' جک ویلشر'' ، '' دنی ولبک'' و '' فیل جونز'' را که همگی عضو تیم المپیک هستند در فهرست بازیکنان خود قرار خواهد داد.
بوینگتون در پاسخ به این سوال که آیا این بازیکنان مجاز به حضور در هر دو تیم هستند؛ گفت: نمی خواهیم طوری تصمیم بگیریم که کارها قفل شود. تصمیم گیری در این زمینه حساس است و باید با نهایت دقت و وسواس اتخاذ شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
مانچینی: فرگوسن منبع الهام برای من است [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] روبرتو مانچینی سرمربی تیم فوتبال منچسترسیتی انگلیس که شاگردانش روز یکشنبه به مصاف منچستریونایتد می روند، گفت الکس فرگوسن همواره منبع الهام برای وی بوده است.
در حالی که هشت هفته از آغاز رقابت های لیگ برتر انگلیس می گذرد، تیم منچسترسیتی با دو امتیاز بیشتر از تیم منچستریونایتد در رده نخست جدول قرار دارد.
مانچینی گفت احساس می کند فرگوسن پس از گذشت نزدیک به بیست و پنج سال حضور در اولدترافورد، به الگویی برای همه سرمربیان جوان تبدیل شده است.
وی افزود: " می خواهم از فرگوسن تشکر کنم زیرا احترام زیادی برای وی قائل هستم. وی در بیست و پنج سال اخیر قهرمانی در همه رقابت ها را تجربه کرده است. او معلم بزرگی است و من از او یاد می گیرم."
سرمربی تیم فوتبال منچسترسیتی خاطر نشان کرد: "فرگوسن 69 سال سن دارد و هنوز در منچستریونایتد حضور دارد. به نظر من در این سن و سال، این همه قدرت و انرژی و برخوردار بودن از روحیه برد در هر بازی کار دشواری است."
مانچینی از پیشرفت تیم منچسترسیتی در دو سال اخیر که وی مسئولیت این تیم را برعهده گرفته است، ابراز رضایت کرد
www.iribnews.ir
-
مانچینی: منچستریونایتد مشکلات انضباطی ما را ندارد
مربی سیتیها گفته سر الکس فرگوسن در منچستریونایتد کاری میکرد که کارلوس تبس نتواند سرپیچی کند.
روبرتو مانچینی گفته مشکلات انضباطی اخیر منچسترسیتی در منچستریونایتد سر الکس فرگوسن به وجود نمیآمد.
کارلوس تبس و ادین ژکو مقابل بایرن مونیخ از دستورهای مانچینی سرپیچی کردند و این هفته هم آدام جانسن از تعویض مقابل ویارئال ناراحت شد و سرخیو آگرو هم پس از گل لحظات پایانی خود در تونل خروج از زمین درگیری به وجود آورد.
مانچینی گفته: «اوضاع در منچستریونایتد متفاوت است. البته شاید آنها 25 سال پیش هم مانند ما بودند.
ما باید این اوضاع را در سه، چهار سال بهبود بخشیم. نمیتوان در دو سال به اوضاع مطلوب رسید.
گاهی به تلویزیون که نگاه میکنم از تصویر خودم شرمسار میشوم. ما هر روز اشتباهی مرتکب میشویم.
اما چیزی که مهم است این است که از همه معذرت بخواهید. من هر باری که اشتباهی میکنم فردایش عذر میخواهم. با عذرخواهی اوضاع بهتر میشود.»
goal.com
-
سر آلکس فرگوسن: ما میتوانیم بهبود پیدا کنیم، حتی اگر در مقابل تیم منچستر سیتی شکست بخوریم
سر آلکس فرگوسن اصرار دارد که تیم منچستر یونایتد هنوز هم میتواند فاتح رقابتهای لیگ برتر انگلستان باشد، حتی اگر آنها از رقبای همشهری در روز یک شنه شکست بخورند.
اگر تیم منچستر سیتی بتوانند همسایگان خود را در ورزشگاه اولدترافورد آشفته کنند، به روشنی آنها 5 امتیاز از مدافع عنوان قهرمانی پیشی خواهند گرفت. سر آلکس فرگوسن با شناخت ناشی از تجربه میداند که تیم او در چند ماه آخر بسیار خوب خواهد شد، هنگامی که نبرد برای برتری در تمامی جبهه ها تشدید خواهد شد.
سر مربی باشگاه منچستر یونایتد طی مصاحبه ای در این باب چنین سخن گفت: این دیدار میتواند در پایان فصل قابل توجه باشد. این 6 امتیاز خواهد داشت و این تفاوت هر کدام از 2 تیم برنده است اما این دربهای ابتداییست و شما میتوانید بهبود یابید و تردیدی در مورد آن وجود ندارد. با سابقه ما در نیم فصل دوم، شما امیدوارید که ما بهتر شویم.
تیم منچستر سیتی آخرین رقیب برای آنها بوده اند که 2 هفته در بالای جدول رده بندی حضور داشته اند. تیمهای لیورپول، چلسی و آرسنال همگی برای آن مستعد بوده اند و در حال حاضر سر آلکس فرگوسن باید با تیم منچستر سیتی مقابله کند.
وی در ادامه افزود: ما همیشه چالش در این باشگاه را پذیرفتیم. ما این زمان را داشته ایم و این وقت و شرایط دیگریست. این یک دیدار دیگر در تاریخ باشگاه ماست و ما باید کاری در باره آن انجام دهیم. شما همیشه نمیخواهید در پشت سر باشگاهها باشید، مانند ما و تیم چلسی برای چند سال. اما ما قدرت، عزم و اراده را نشان داده ایم و همچنین ایجاد تصمیم گیریها در گذشته در مواجهه با یک باشگاه خاص.
mufctalk
-
ناني: در خانه هر تيمي را شكست ميدهيم
ستارهي پرتغالي تيم فوتبال منچستريونايتد با اطمينان از پيروزي در داربي شهر منچستر سخن ميگويد.
تيم فوتبال منچستريونايتد در حالي در خانه مقابل منچسترسيتي به ميدان ميرود که اين تيم از آپريل سال 2010 تاکنون در ورزشگاه خانگياش طعم شکست را نچشيده است؛ روندي که ناني پرتغالي به ادامهي آن در داربي شهر منچستر در روز يک شنبه اميدوار است.
ناني دربارهي ديدار حساس تيمش مقابل منچسترسيتي عنوان کرد: حريف ما تيمي بسيار قدرتمند است و بازيکنان بزرگي در اختيار دارد. آنها تعداد زيادي از بازيهايشان را با پيروزي پشت سر گذاشته و نتايج خوبي به دست آوردهاند. بازي کردن مقابل آنها کار دشواري است، اما نبايد فراموش کنيم که ما منچستريونايتد هستيم و ميتوانيم در خانه هر تيمي را شکست دهيم.
وي ادامه داد: شکست دادن تيم ما زماني که در ورزشگاه خانگيمان بازي ميکنيم کار بسيار دشواري است. با رکوردي که در بازيهاي خانگي از خودمان بر جاي گذاشتهايم بايد در هر بازي که در اولدترافورد به ميدان ميرويم به کسب پيروزي و سه امتياز بازي مطمئن باشيم. بايد باور داشته باشيم که قرار است تا پايان فصل بيشتر بازيهاي خانگيمان را با برد پشت سر بگذاريم.
ناني با بيان اينکه اين ديدار تعيين کنندهي قهرمان ليگ برتر نيست، خاطرنشان کرد: چلسي در هفتههاي اخير پيشرفت زيادي کرده و شانس قهرماني دارد. منچسترسيتي تيمي است که در طول فصل خوب کار کرده و در همهي بازيها نمايش قابل قبولي داشته است. چلسي هم در هفتههاي اخير خوب کار کرده و ميتواند رقيبي خطرناک باشد.
-
فرگوسن: دربی منچستر 6 امتیازی است [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به باور سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد جدال با همشهریها در دربی روز یکشنبه فراتر از یک بازی سه امتیازی است.
سرآلکس فرگوسن اظهار داشت: سرنوشت بازی روز یکشنبه با منسیتی میتواند وضعیت قهرمانی در پایان فصل را تا حدی مشخص کند. از نظر من این دیدار جدالی معمولی نیست. جدا از همه حساسیتها و فشارهایش، مصافی است که به اندازه شش امتیاز ارزش دارد. تیمی که فاتح این دربی شود، به همین اندازه در عمل از رقیبش در مسیر قهرمانی جلو خواهد افتاد.
این مربی اسکاتلندی که تیمش تا هفته قبل و رویارویی با لیورپول صدرنشین بود و بعد جای خود را به خاطر کسب ۲۰ امتیاز به منچسترسیتی ۲۲ امتیازی سپرد، افزود: جای هیچ شکی نیست که پیروزی در این دیدار سهم بسزایی در موفقیتهای آینده هریک از دو تیم دارد.
مسئول فنی ۶۹ ساله که در یک ربع قرن اخیر زمام امور تیم اولدترافوردی را در اختیار داشته و شاهد دربیهای متعددی بوده است، اضافه کرد: البته با رکوردی که در نیمه دوم فصل قبل داشتیم، این امیدواری وجود دارد که بهتر از حریف ظاهر شویم و نتیجهگیری کنیم.
دربی شهر منچستر فردا ساعت ۱۶ به وقت تهران در ورزشگاه اولدترافورد آغاز خواهد شد.
-
ریو فردیناند برای داربی منچستر آماده است [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مدافع کلیدی تیم فوتبال منچستریونایتد می تواند تیمش را در داربی فردای شهر منچستر همراهی کند.
پزشکان منچستریونایتد اعلام کردند ، ریو فردیناند که به علت آسیب دیدگی در دیدار هفته قبل مقابل اوتلول رومانی در لیگ قهرمانان اروپا غایب بود ، بهبود یافته و می تواند در برابر منچسترسیتی به میدان بیاید.
الکس فرگوسن سرمربی یونایتد گفت :" ریو برای ادامه مداوا با تیم به رومانی نیامد و تمام تلاش ما آماده شدن وی برای بازی با سیتی بود."
www.iribnews.ir
-
نظر سنجی ...
دوستان عزیز لطفا نظر بدین
PLZ
-
فرگوسن: دربي منچستر 6 امتيازي است
به باور سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد جدال با همشهريها در دربي روز يکشنبه فراتر از يک بازي سه امتيازي است.
به نقل از ایونینگاستاندارد، سرآلکس فرگوسن اظهار داشت: سرنوشت بازی روز یکشنبه با منسیتی میتواند وضعیت قهرمانی در پایان فصل را تا حدی مشخص کند. از نظر من این دیدار جدالی معمولی نیست. جدا از همه حساسیتها و فشارهایش، مصافی است که به اندازه شش امتیاز ارزش دارد. تیمی که فاتح این دربی شود، به همین اندازه در عمل از رقیبش در مسیر قهرمانی جلو خواهد افتاد.
این مربی اسکاتلندی که تیمش تا هفته قبل و رویارویی با لیورپول صدرنشین بود و بعد جای خود را به خاطر کسب ۲۰ امتیاز به منچسترسیتی ۲۲ امتیازی سپرد، افزود: جای هیچ شکی نیست که پیروزی در این دیدار سهم بسزایی در موفقیتهای آینده هریک از دو تیم دارد.
مسئول فنی ۶۹ ساله که در یک ربع قرن اخیر زمام امور تیم اولدترافوردی را در اختیار داشته و شاهد دربیهای متعددی بوده است، اضافه کرد: البته با رکوردی که در نیمه دوم فصل قبل داشتیم، این امیدواری وجود دارد که بهتر از حریف ظاهر شویم و نتیجهگیری کنیم.
دربی شهر منچستر فردا ساعت ۱۶ به وقت تهران در ورزشگاه اولدترافورد آغاز خواهد شد.
Varzesh3