[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وی گفت: از آقای حمید درخشان بپرسید قبول چهارصد و هشتاد میلیون بود هر چند اسناد هفتصد میلیون موجود است اما از همین چهارصد و هشتاد میلیون چقدر برای خودش برداشت؟ او یکصد میلیون را برای خودش برداشته است.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، حواشی باشگاه شاهین بوشهر تمامی ندارد و آخرین خبر بازگشت حمید درخشان به تهران پس از تمرین دیروز شاهینی ها بود که در برنامه نود هم صحت آن تائید شد.
قرارداد ترکمانچای اکبر میثاقیان
ماجرای عادل فردوسی پور و شاهین بوشهر از آنجا آغاز شد که اکبر میثاقیان به عنوان مهمان برنامه در استودیو حضور یافت. مجری برنامه نود از او پرسید که پولش را از شاهین بوشهر گرفته یا خیر که او هم پاسخ داد: سال گذشته تیم شش بازی داشت و در رده هجدهم بود و همه نا امیدانه منتظر سقوط تیم بودند.(این ادعای اکبر میثاقیان جای بحث دارد زیرا شاهین بوشهر با بیست و هشت بازی بیست و هفت امتیازی بود و در رده شانزدهم قرار داشت. پاس همدان بیست و هفت امتیازی ، شهرداری تبریز و نفت تهران بیست و نه امتیازی ، راه آهن شهر ری سی امتیازی و سایپای البرز سی و یک امتیازی بالاتر از آن قرار داشتند). آقای احمد گزی به عنوان مدیر عامل با من مذاکره کردند و گفتند یکصد میلیون قرارداد می بندیم و اگر تیم ماند دویست میلیون هم پاداش می دهیم. عادل فردوسی پور وارد بحث شد و گفت: برای شش بازی سیصد میلیون؟ ترکمانچای می بندی ها! اکبر میثاقیان افزود: از تیمشان ناامید بودند که اینگونه گفتند. ما آمدیم و هشت امتیاز گرفتیم و تیم ماند. روز آخر به من پانزده میلیون دادند که پنج میلیونش را امجد شکوه مقام از من گرفت و گفت بابت خرید خانه بدهکار است و ده میلیون را هم توی هواپیما خرج کردیم! یکی از دوستان زنگ زد پول لازم داشت گفتم بیا فرودگاه مشهد و همانجا توی فرودگاه ده میلیون را به او دادم. حالا هم شکایت کرده ایم ببینیم چه می شود. او ادامه داد: مردم بوشهر و بندرعباس عاشق تیم هایشان هستند. مسئولان باید کمک کنند تا فوتبال در این دو استان زنده بماند. عادل فردوسی پور هم اظهار داشت: اتفاقاً آیتم بعدی برنامه ما در مورد حواشی شاهین بوشهر است.
زنگ خطر حمید درخشان
مصاحبه سرمربی شاهین بوشهر بعد از بازی با فجر سپاسی شیراز روی آنتن می رود. حمید درخشان که سال نود را با مناظره با استاندار بوشهر در برنامه ورزش و مردم به پایان برده بود این بار رفت سراغ مدیران باشگاه و گفت: با این شکست زنگ خطر برای مدیران باشگاه شاهین بوشهر به صدا در آمد و اگر نخواهند تدبیری بیاندیشند تیم سقوط خواهد کرد. در ادامه هادی شکوری با لحن خاصی بارها تکرار کرد: همه چیز عالیه و هیچ مشکلی نداریم! خدابخش پولادی نژاد جانشین مدیر عامل باشگاه تلاش بسیاری داشت که بازیکنان با برنامه نود مصاحبه نکنند. علی انصاریان اما این خواسته را نادیده گرفت و به نوید عبداللهی خبرنگار نود در شیراز گفت: چی میخوای بدونی؟ تیمی که لباس دوم نداشت و ما با لباس خیس و پر از گل بازی کردیم خودتان همه چیز را بخوانید.
جدال ناتمام حمید درخشان و جمشیدی
در ادامه جمشیدی مدیر کل ورزش و جوانان بوشهر روی خط آمد تا پاسخگوی سئوالات عادل فردوسی پور باشد. در حالی که گفته می شد حساب باشگاه شاهین بوشهر توقیف است و حکم تامین خواسته بابت طلب یک میلیاردی یک هوادار صادر شده که اگر قبل از تسویه حساب با او اداره ورزش و جوانان به شاهین بوشهر پول بدهد مدیر کل آن اداره مجرم شناخته می شود اما جمشیدی اظهار داشت: که از محل مصوبه پنج میلیاردی هئیت دولت قبل از بازی با فجر هفتصد میلیون به شاهین بوشهر کمک کرده است. اعترافی که می تواند تبعات حقوقی برای او در بر داشته باشد. حمید درخشان هم که روی خط حضور داشت اعلام کرد: هفتصد میلیون نبوده و چهارصد و هشتاد میلیون بوده است.(گویا هفتصد میلیون به شاهین بوشهر داده شده اما دویست و بیست میلیون تومان بابت بدهی به خوابگاه محل اقامت شاهینی ها و برخی بدهی های دیگر توسط مدیران باشگاه پرداخت شده و چهارصد و هشتاد میلیون به تیم رسیده است). من دوست نداشتم این پول را تقسیم کنم. به بازیکن چهارصد میلیونی ده میلیون می دادم نمی گرفت.(اعتراف به عدم رعایت سقف قرارداد) این که پول دادن نیست. جمشیدی به یک باره ضربه ای کاری وارد کرد. او که لیست هزینه شده جهت تائید در اختیارش قرار گرفته بود از موضوعی پرده برداشت که می تواند حاشیه های زیادی ایجاد کند. وی گفت: از آقای حمید درخشان بپرسید قبول چهارصد و هشتاد میلیون بود هر چند اسناد هفتصد میلیون موجود است اما از همین چهارصد و هشتاد میلیون چقدر برای خودش برداشت؟ او یکصد میلیون را برای خودش برداشته است!
عادل فردوسی پور با تعجب موضوع را از حمید درخشان جویا شد که حمید درخشان نیز که قبلاً گفته بود پول را به او دادند تا تقسیم کند حرفش را عوض کرد و گفت: من پول ها را تقسیم نکردم که برای خودم بردارم. لیست را کس دیگری تنظیم کرد و در اختیار محمد مومنی قرار داده بود! در این میان اکبر میثاقیان هم مکرر می گفت: آقا صد میلیون هم به ما بدهید. گناه داریم به خدا! که جمشیدی پاسخ داد: درود بر شرف اکبر میثاقیان که تیم را نگه داشت و پولی هم نگرفت بنده خدا! اکبر میثاقیان هم گفت: ندادید وگرنه می گرفتم! همین حرف باعث شد تا عادل با خنده های خاصش برنامه را ادامه بدهد. ضیق وقت اجازه ادامه بحث را نداد و عادل فردوسی پور تنها به حمید درخشان گفت: شما قهر کرده اید؟ او پاسخ داد: بحث قهر نیست. من امروز رفته ام سر تمرینات هشت بازیکن حضور داشته اند. من که نمی توانم اعتبارم را زیر سئوال ببرم و به تهران برگشتم. عادل فردوسی پور هم گفت: خوش به حال نفت تهران که این هفته با شما بازی دارد البته تیمی که تمرین نمی کند بهتر نتیجه نمی گیرد! حمید درخشان هم در حالی که تیتراژ برنامه در حال پخش بود گفت: کدام نتیجه. هفته قبل تمرین نکردیم و باختیم. عادل فردوسی پور وعده داد که بحث را در هفته بعد پیگیری می کند و البته با کنایه گفت: البته تا هفته بعد در باشگاه شاهین بوشهر هزار اتفاق می افتد./گل
و اما حمید درخشان با برداشتن یکصد میلیون از چهارصد و هشتاد میلیون پولی که اداره ورزش و جوانان به شاهین بوشهر داده بود یک بار دیگر نشان داد در تقسیم پول تبحر خاصی دارد! او که ابتدای فصل هم دو میلیارد از دو میلیارد و هفتصد میلیون بانک صادرات را بین پنج نفر تقسیم کرده بود این شائبه را به وجود آورد که ریاضیات خوبی ندارد. شاید روزهایی که همکلاسی های حمید درخشان در دوران ابتدایی با چوب بسته ده تایی درست می کردند او از مدرسه فرار می کرد تا به فوتبالش برسد. کسی که بیشتر عمرش را نزد علی پروین شاگردی کرده قطعاً نمی تواند بیش از استاد، ریاضی بداند. یادمان نرود علی پروین هم روزی گفته بود تیمش هفتاد درصد آماده است و تا آغاز بازی ها چهل درصد دیگر هم آماده می شود! حمید درخشان البته باید در اقتصاد نمره خوبی گرفته باشد. او می داند که لیگ که تمام شد دستش به هیچ جا بند نیست لابد با خود گفته اکبر میثاقیان که تیم را نجات داد آن وضعیت را دارد وای به حال من که هنوز تکلیف تیمم معلوم نیست. پس تا می تواند طلبش را نقد می کند./پایگاه اطلاع رسانی فوتبال جنوب
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]