-
اميرآبادي: پاسخ كري خواني پرسپوليسيها را داديم
مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با يک گل ديرهنگام پاسخ خوبي به کريخوانيهاي پرسپوليسيها داديم.
تيم استقلال تهران با گل دقيقه 91 فرهاد مجيدي موفق شد با نتيجه يک بر صفر پرسپوليس را در دربي 69 شکست دهد.
مهدي اميرآبادي در پايان مسابقه گفت: يک هفته ممنوعالمصاحبه بوديم و پرسپوليسيها هرچه که ميخواستند در مورد ما ميگفتند. تعدادي از آنها مدعي شده بودند که از تجريش به استقلال گل خواهند زد اما امروز پاسخ خوبي به کريخواني آنها داديم.
وي افزود: آنهايي که براي ما کري ميخواندند حالا بيايند پاسخ بدهند چون ما در زمين عمل کرديم.
مدافع استقلال عنوان کرد: در نيمه اول فرصتهاي زيادي داشتيم و اگر دقت ميکرديم ميتوانستيم در همان نيمه کار را تمام کنيم.
-
منتظري: شكست پرسپوليس با گل دقايق پاياني دلچسب بود
مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: شکست دادن پرسپوليس در دقيقه 91 بسيار دلچسب بود.
پژمان منتظري پس از پيروزي يک بر صفر استقلال برابر پرسپوليس گفت: در دفاع ما امروز خيلي هماهنگ بوديم و شناخت خوبي از حريف داشتيم. بيش از يک هفته روي نقاط ضعف قوت حريف کار کرده بوديم اما بدون حاشيه وارد ميدان شديم و دربي 69 را برديم.
وي افزود: نيمه اول آرش برهاني دو فرصت صددرصد گلزني داشت که با بدشانسي فرصتها از دست رفتند اما در دقايق پاياني به گل رسيديم و اين دلچسب بود.
مدافع استقلال تاکيد کرد: وضعيت تيم ما خيلي خوب شده و تا پايان نيم فصل با همين روند ادامه خواهيم داد تا پايان فصل عنوان قهرماني را بدست آوريم.
-
برهاني: 3 موقعيت صددرصد را از دست دادم
مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: امروز مقابل پرسپوليس 3 موقعيت صددرصد را از دست دادم و خوشحالم که مجيدي آنها را جبران کرد.
آرش برهاني پس از پيروزي يک بر صفر استقلال مقابل پرسپوليس خاطرنشان کرد:من در نيمه اول 3 موقعيت صددرصد گلزني را داشتم که فرصتها را از دست دادم اما فرهاد مجيدي در دقيقه 91 گل پيروزي را زد که بايد از وي تشکر کنم.
وي افزود: اگر ما اين بازي را نميبرديم فشارها روي من بيشتر شد اما مجيدي کاري کرد که من راحتتر باشم.
برهاني گفت: امروز پرسپوليسي را برديم که تيم بدي نبود، حتي نسبت به فصل قبل نيز قويتر شده بود. اميدوارم همين روند را ادامه داده و به سوي قهرماني گام برداريم.
-
فتح الله زاده: على دايى هم با مردود اعلام شدن گل استقلال اهواز قهرمان شد
على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال در مورد دربى و حواشى اين مسابقه، صحبت هاى جالبى را مطرح كرد. متن اين مصاحبه را در زير مى خوانيد:
• دربى چطور بود؟
- خيلى خوب بود. بهتر از همه، طرفداران ۲ تيم بودند كه بدون كوچكترين مشكلى، تيم هاى خود را تشويق كردند. خوشحالم هواداران استقلال خوشحال ورزشگاه را ترك كردند.
• پيش بينى مى كرديد كه برنده دربى استقلال باشد.
- بله. شب قبل از بازى به هتل رفتم و در جمع بازيكنان گفتم كه اگر اين ديدار را نبريد، يعنى از من مدير گرفته تا بقيه، كم كارى كرده ايم. بازيكنان استقلال همت خوبى از خود نشان دادند.
• اين بازى را با پيروزى پشت سر گذاشتيد اما على دايى بابت داور و گل مردود شده پرسپوليس خيلى ناراحت بود. چند كارشناس داورى هم معتقد بودند گل پرسپوليس صحيح بود.
- متاسفانه اين كارشناسان جو ايجاد كرده اند. متاسفم كه سر اين بازى مهم، چنين جوى را درست مى كنند. فكر مى كنم چنين اظهاراتى حساب شده است و خودشان زنگ مى زنند تا نظر بدهند.
• مثلا چه كسى؟
- بعدا مى گويم. براى كارشناسى دربى بايد دقت بيشترى كرد. يكى از مقرهايى كه در دنيا كارش تشخيص چنين صحنه هايى است و نمى خواهم فعلا نام آن را بياورم، اعلام كرد بازيكن پرسپوليس ۴۰ سانت در آفسايد بوده است. به طور حتم اين فيلم را به فيفا و AFC مى فرستم تا خيال آقايان راحت شود. زمانى كه بازيكن در آفسايد است و قصد دارد ضربه بزند، داور بايد اعلام آفسايد كند. نمى خواهم بگويم كه حرفم ۱۰۰ در ۱۰۰ درست است؛ اما اگر هم آفسايد نبود، ۹۰ دقيقه بازى كرديم. فوتبال هم همين است. خود على دايى سالى كه با سايپا قهرمان شد را به ياد بياورد. اگر در آن سال، گلى كه استقلال اهواز به ثمر رساند را داور قبول مى كرد، سايپا نمى توانست قهرمان شود؛ اما گلى كه همه ديدند وارد دروازه شده را داور قبول نكرد تا على دايى با سايپا قهرمان شود. دايى مربى بزرگى است و روز جمعه تيمش هم خوب بود اما استقلال هم زحمت كشيد و بازى را برد.
• آقاى فتح الله زاده مثل اينكه براى باشگاه استقلال، هدف فقط پيروزى در دربى بود و بس.
- هميشه هواداران ما مى گويند ما ۲ جام داريم. يكى جام قهرمانى و يكى هم پيروزى بر پرسپوليس. آنها اين رقابت را مثل كسب جام مى دانند.
• براى شما هم دورنما از آينده همين است؟
- نه. برايم مهم است كه استقلال بهتر از اين و با قدرت به كارش ادامه دهد. بايد امسال در ليگ مقام خوبى را كسب كنيم. اكنون جام حذفى و يك ديدار سخت با پاس آن هم در همدان را در پيش داريم. بعد از آن در تبريز بازى سخت ترى را با تراكتورسازى داريم. در واقع، روزگار سياه استقلال فعلا هست. بايد با بازيكنان صحبت كنيم تا از حالت برد مقابل پرسپوليس خارج شوند.
• در نشست خبرى ديروز آقاى مظلومى از اداى دين به استقلال صحبت كرد و اينكه حاضر است اكنون از اين تيم جدا شود. ظاهرا در اين مدت سختى زياد كشيده كه چنين حرفى را زده است؟
- من نشنيدم. بايد در اين مورد با ايشان حرف بزنم. البته با توجه به فرصت كمى كه پيش از فصل در اختيار داشتيم، ايشان زحمت و سختى زيادى كشيد.
• آقاى مرفاوى هم كه از بس پول نداديد، از استقلال شكايت كرد؟
- اين حق طبيعى او بود. كميته انضباطى هر تصميمى كه بگيرد، تابع آن هستيم.
• بعد از دربى، پورحيدرى به عنوان سرپرست تيم از انجام مصاحبه با بازيكنان خوددارى كرد. در اين مورد هم صحبت مى كنيد؟
- بحث ما برد و باخت نبود. ما به نحوه سوال ها ايراد مى گيريم. ما معتقديم نبايد بازيكن بعد از ۹۰ دقيقه دويدن و در حالى كه خسته است و استرس هم دارد مورد سوال هاى چالشى قرار گيرد.
• پس موضوع اينكه پورحيدرى گفته از فتح الله زاده دستور نمى گيرد چيست؟
- اين هم از آن مسائلى است كه آن را وارونه جلوه مى دهند. پورحيدرى اگر از من دستور نمى گيرد از چه كسى دستور مى گيرد؟ با او صحبت كردم و قرار شد بازيكنان پس از آنكه از رختكن خارج شدند با خبرنگاران صحبت كنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
كيانوش رحمتى: خوشحالم كه در اولين حضورم در دربى به پيروزى رسيديم
كيانوش رحمتى هافبك استقلال اظهارداشت: به اين پيروزى نياز داشتيم تا به صدر جدول نزديك تر شويم. در اين ديدار خيلى خوب ظاهر شديم و موقعيتهاى متعدد گلزنى را از دست داديم. باز هم خدا را شكر توانستيم ۳ امتياز را بگيريم.وى در مورد پرسپوليس تصريح كرد: پرسپوليس تيم بزرگى است و از بازيكنان و كادر فنى خوبى هم برخوردار مى باشد. آنها در اين ديدار خوب ظاهر شدند.هافبك استقلال در اولين حضورش در دربى افزود: خوشبختانه توانستيم در اولين حضور من در دربى به پيروزى رسيديم و از اين بابت خوشحالم. اميدوارم روند اين موفقيتها ادامه داشته باشد.رحمتى در مورد ديدار مقابل پاس همدان گفت: بازى سختى است. آنها در همدان انگيزه دارند و اين كار ما را مشكل خواهد كرد. تلاش مى كنيم در جام حذفى هم مدعى باشيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
جلسه خوبي با فتح اللهزاده داشتم/ از امروز در تمرينات استقلال شرکت ميکنم
دروازه بان تيم فوتبال استقلال گفت: در نشستي که امروز با آقاي فتح الله زاده داشتم، شرايطم را مطرح کردم و از امروز در تمرينات شرکت ميکنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] وحید طالب لو که روز شنبه در تمرینات استقلال شرکت نکرده بود، ضمن بیان این مطلب افزود: غیبتم در تمرین روز شنبه با هماهنگی آقای نظری بود و امروز هم در نشستی با آقای فتح الله زاده شرایطم در استقلال را بررسی کردم.
دروازه بان جوان آبی پوشان خاطرنشان کرد: نشست بسیار خوبی با آقای فتح الله زاده داشتم و از عصر امروز هم در تمرینات استقلال شرکت می کنم و تمام تلاشم را خواهم کرد تا به آنچه مد نظر کادر فنی است دست پیدا کنم و مهره قابل اتکایی برای استقلال باشم.
وحید طالب لو روز شنبه به دلیل آنچه ناراحتی از نیمکت نشینی عنوان شده بود، در تمرینات استقلال شرکت نکرد که این غیبت حرف و حدیث های زیادی را پیرامون این بازیکن جوان و کم حاشیه بوجود آورده بود.
-
برهانى: نمى دانم چرا آن موقعيت ها رااز دست دادم
استقلالى ها اعتقاد دارند اگر موقعيتهاى تك به تك مهاجم تيمشان در نيمه اول از دست نمى رفت پرسپوليس با نتيجه پرگل ترى بازى را واگذار مى كرد. مهاجم استقلال هنوز نمى داند چه اتفاقى افتاد كه آن موقعيتها را از دست داد.وى گفت: به خاطر از دست دادن آن موقعيتها از استقلاليها معذرت مى خواهم. خودم هنوز شوكه هستم و نمى دانم چه اتفاقى افتاد كه آن موقعيتها را از دست دادم.او ادامه داد: ما بازيهاى پرسپوليس را آناليز كرده بوديم و نقاط ضعف اين تيم را مى شناختيم. مى دانستيم پرسپوليس در عمق خط دفاع مشكل دارد و از دقيقه ۸۰ به بعد كم مى آورد. ديديد كه بارها با استفاده از نقطه ضعف پرسپوليس روى دروازه اين تيم خطر ايجاد كنيم و در نهايت به گل رسيديم.برهانى با اشاره به موقعيتهايى كه از دست داد، گفت: واقعا بابت اين موضوع ناراحتم. اگر آن تك به تك ها گل مى شد با نتيجه بهترى پرسپوليس را شكست مى داديم. بايد گلهاى بيشترى مى زديم اما بدشانس بوديم و فقط يك گل زديم.مهاجم استقلال درباره حمايت پرويز مظلومى از خودش افزود: مظلومى به من لطف دارد كه مى گويد آنقدر اعتماد مى كند كه آقاى گل شوم. من به او و هواداران استقلال قول مى دهم كه در بازيهاى آينده جبران كنم و گلهاى زيبايى براى تيمم به ثمر برسانم.برهانى كه پيروزى را حق تيمش مى داند، گفت: پرسپوليس نيمه دوم توانست موقعيت خطرناكى روى دروازه استقلال تدارك ببيند و توپ را فقط تا شب محوطه جريمه مى آورد. پيروزى حق استقلال بود و بايد بگويم برد در دقيقه ۱+۹۰ براى ما بسيار شيرين بود.
-
انتقام شيرينى بود
روانخواه: براى استقلال خوش يمن بودم
اميدرضا روانخواه هافبك مصدوم استقلال خيلى دوست داشت بعد از يكسال غيبت در دربى باز هم در اين بازى حساس به ميدان برود. پرويز مظلومى با توجه به انگيزه بالايى كه اميدرضا روانخواه براى دربى داشت دقايقى را به او فرصت داد تا در اين بازى حساس به ميدان برود.وى گفت: زياد در شرايط بازى كردن قرار نداشتم اما گفته بودم هرطور كه شده خودم را به دربى مى رسانم و براى استقلال بازى مى كنم.او ادامه داد: بايد از مظلومى تشكر كنم براى چنين بازى حساسى به من فرصت داد شايد هر مربى ديگرى جاى او بود اين كار را نمى كرد زيرا ريسك بزرگى بود. من قبل از بازى به مظلومى گفته بودم چقدر انگيزه دارم و او هم با توجه به انگيزه بالاى من اين فرصت را در اختيارم قرار داد.روانخواه درباره پيروزى استقلال در ديدار سنتى گفت: انتقام شيرينى از پرسپوليس گرفتيم. پيروزى در اين ديدار حق استقلال بود زيرا ما با تدبير بازى مى كرديم و موقعيتهاى زيادى هم داشتيم. پرسپوليس در نيمه دوم نتوانست موفقيت خاصى روى دروازه ما ايجاد كند و فقط توپ را در اختيار داشت.وى ادامه داد: شايد نتوانستم كار خاصى انجام داده باشم اما قدم من براى استقلال خوش يمن بود و بازى را برديم. همه بچه ها براى اين پيروزى رحمت كشيدند و اين برد شيرين را به همه هواداران تبريك مى گويم. استقلال واقعا شايسته كسب اين پيروزى بود.
-
اميرآبادى: مى توانستيم در نيمه اول پيروز شويم
مهدى اميرآبادى هافبك استقلال اظهارداشت: بازى خوبى را مقابل پرسپوليس به نمايش گذاشتيم و مستحق اين برد شيرين بوديم.وى ادامه داد: در نيمه اول مى توانستيم چند گل به ثمر برسانيم و اگر كمى دقت مى كرديم در همين نيمه پيروزى را بدست مى آورديم. برنامه ما در نيمه دوم روى ضد حملات بود كه روى همين تاكتيك به گل رسيديم. با اين برد نشان داديم حرفهاى خود را در زمين مى زنيم نه در مطبوعات.مدافع استقلال در مورد حضور هواداران استقلال در بازى افزود: از حمايتهاى آنها در طول بازى تشكر مى كنيم و قول مى دهيم در بازيهاى آينده همچنان با قدرت ظاهر شويم.اميرآبادى در پايان گفت: اين بازى تمام شد و بايد فكر خود را معطوف به بازيهاى آينده كنيم چون بازى سختى مقابل پاس در همدان داريم و بايد به پيروزى برسيم.
-
فتحاللهزاده: اين يك جريان براي به حاشيه بردن استقلال است
سرپرست باشگاه استقلال مطرح شدن نام علي انصاري براي حضور در هيات مديره را براي به حاشيه بردن اين تيم دانست.
علي فتحاللهزاده درباره شايعاتي درباره هيات مديره استقلال و شرايط اين تيم بعد از پيروزي در دربي، صحبت هاي زير را مطرح کرد:
اوضاع چطور است؟
وقتي پرسپوليس را مي بريم،ي اوضاع خوب است.
مثل اينکه نمي خواهيد اين برد را فراموش کنيد و در حال و هواي اين پيروزي هستيد؟
چرا نباشم؟ وقتي مي بازيم، تا هفتهها بايد تاوان اين باخت را بدهيم. اکنون که تيم برنده هستيم، چرا نبايد خوشحال باشم؟
تيم دچار غرور نشود؟ جام حذفي را هم در پيش داريد.
تيم غرور ندارد. براي هواداران و بازيکنان، بردن پرسپوليس مهم بوده است. در جام حذفي هم بازي سختي مقابل پاس داريم و مي خواهيم اين جام را جدي بگيريم. جام حذفي معتبر است و دومين تيم هاي شرکت کننده در ليگ قهرمانان، همين قهرمان جام حذفي است. اين جام در ويترين افتخارات هر باشگاهي قرار مي گيرد؛ پس نمي توانيم نسبت به آن بي تفاوت باشيم. کسي براي نايب قهرماني به يک تيم تبريک نمي گويد؛ اما برند موفقيت يک باشگاه، جام هاي کسب شده است.
قضيه ناراحتي اميد روانخواه چيست؟
او بيشتر از آنچه حقش بوده، پول گرفته؛ اما صحبت هايي را مطرح کرده که من هم تصميم گرفته ام وقتي مي خواهم قسط دوم بازيکنان را بدهم، براي او را پرداخت نکنم. فقط طبق آنچه فدراسيون اعلام کرده، به او پرداخت ميکنم.
ظاهرا اين بازيکن را به کميته انضباطي هم احضار کرديد.
نيازي به احضار نيست. او اين حرف ها را زده و من هم تصميم خود را گرفته ام. به راحتي قبول نمي کنيم چنين حرف هايي نزده شده است. باشگاه به جاي پرداخت 20 درصد اوليه که همه باشگاه ها بايد پرداخت کنند، 30 درصد پول بازيکنان را داده است. به روانخواه هم که فقط چند دقيقه براي تيم بازي کرده، همين را ملاک قرار داديم. بنابراين، پول دوم او را نمي دهم تا از اين به بعد، درست صحبت کند. من کاري به کسي ندارم. جلوتر از قوانين به بازيکنان پول دادهام. بازيکنان نبايد بي انصافي کنند؛ آن هم بازيکني که بازي نکرده است. قبل از فصل، برخي به ما مي گفتند بازيکنان مصدوم مثل روانخواه را از فهرست خارج کنيم؛ اما اين کار را نکرديم و معرفت به خرج داديم. از رسانه ها هم توقع دارم به چنين بازيکناني که بي انصافي مي کنند، پر و بال ندهند.
صحبت از هيات مديره 3 نفره در استقلال است و اينکه شما سه نفر را به سعيدلو پيشنهاد داده ايد که يکي از آنها علي انصاري است.
هر کس از منظر خودش صحبت هاي ما را تفسير مي کند. به تمامي آقاياني که نامشان براي حضور در هيات مديره مطرح شده، احترام مي گذارم. با جوي که وجود دارد، نميخواهم پيشنهادي براي هيات مديره داشته باشم. نمي خواهم در مورد اتفاقي که قرار نيست بيفتد، صحبتي کنم. داخل اين بازي ها نمي شوم.
نام انصاري مطرح شده است. بر کسي هم پوشيده نيست که ايشان با آقاي سعيدلو اختلاف دارد. مطرح شدن نام انصاري يا از طرف شما بوده يا يک بازي رسانه اي است. چطور فکر مي کنيد؟
فقط مي گويم اين يک جریانی که مي خواهند استقلال را به حاشيه ببرد. مي بينند از نظر فني نمي توانند به تيم لطمه بزنند، از اين راه مي خواهند چهره باشگاه را مخدوش کنند. قبل از دربي در حال حاشيه درست کردن براي ما بودند و به مدرک من گير داده بودند؛ اما خوشبختانه ما تيم را جمع کرديم و نتيجه هم گرفتيم. اکنون چنين بحث هايي تاوان پيروزي بر پرسپوليس است و مي خواهند از اين طريق حاشيه درست کنند.
يعني هيچ فردي را به سعيدلو معرفي نکرديد؟
آقاي سعيدلو هر کس را بخواهد، مي تواند اعلام کند و حکم دهد. پيشنهادي به آقاي سعيدلو نداده ام و فقط گفتم سه نفر مدنظرم هستند. فکر مي کنم اگر هيات مديره سه نفره باشد، بهتر است. اين حرف را از روي تجربه مي گويم. باشگاه حاشيه دارد و هرچه تعداد هيات مديره کمتر باشد، اداره آن راحت تر است. فکر مي کنم براي مشخص شدن اين موضوع، تا چند روز ديگر با ايشان جلسه اي داشته باشيم.
وضعيت مالي باشگاه چطور است؟
طبق توافقي که با سازمان تربيت بدني داشته ايم، ابتدا آنها دو ميليارد تومان به ما دادند و ما هم در مرحله بعدي دو ميليارد به باشگاه تزريق کرديم. اکنون بايد مدارک را براي سازمان ببريم تا مرحله دوم پرداخت انجام شود. در اين جلسه، در مورد کمپ استقلال که قول داده ايم تا عيد تکميل شود نيز صحبت هايي خواهيم داشت.
با آقاي مظلومي در مورد اينکه چرا با يک پيروزي مقابل پرسپوليس اشباع شده و اعلام کرده، دين خود را به استقلال ادا کرده، صحبتي نداشتيد؟
ايشان به من گفت، به او گفته اند که تا چه زماني مي خواهي بماني و او هم در پاسخ عنوان کرده، تا الان هم دين خود را به اين تيم ادا کردهام. از روي تواضع اين صحبت را مطرح کرده است. متاسفانه بعضي دوستان مطبوعاتي با پس و پيش کردن جملات، باعث ايجاد سوتفاهم مي شوند. مثلا در مورد مدرک دکتراي من، از قولم نوشته بودند که وزارت علوم و تحقيقات مي تواند بگويد دکتر هستم. درحالي که گفته بودم تنها مرجعي که مي تواند تشخيص دهد مدرک من چيست، وزارت علوم است. آنچه مهم است، عدم عقب نشيني از طرف من است. اکنون شديد سرگرم استقلال هستم و حتي به خاطر دربي، يکي از امتحانات خود را ندادم و به باکو نرفتم. بايد فرصتي پيش آيد تا از تزم دفاع کنم و سپس مدارک خود را در اختيار وزارت علوم قرار دهم. چنين مطالبي که در مورد مدرک من نوشته مي شود، از اصول جوانمردي به دور است. در همه کشورها از نخبه هاي علمي تقدير مي کنند؛ اما در ايران به سرشان مي زنند.
در مورد قادر حسن، بازيکن جديد استقلال، حرف و حديث هايي پيش آمده است. اينکه بازيکن مذکور بيشتر به دليل روابط با خشايار محسني جذب شده تا بحث فني؟
وقتي دوستان خبرنگار هنوز اين بازيکن را نديده اند، چطور مي شود در موردش قضاوت کنند؟ مطمئن باشيد بازيکن خوبي است و جز اولين بازيکناني است که من او را ترانسفر خواهم کرد.
قضيه استفاده از مربي خارجي در تيم ملي که از سوي شما مطرح شد، چيست؟ آقاي سعيدلو در اين باره چه حرفي به شما زده است؟
نمي دانم صحبت هايي که من مي کنم حتما سوژه هاي خوبي است که بعضي ها برايشان جالب مي شود. اين نوع نوشته ها باعث مي شود از بعضي دوستان دوري کنيم. حرفي که مطرح شد، براي جام جهاني 2014 است. اگر آقاي قطبي با تيم ملي در جام ملت هاي آسيا نتيجه بگيرد، گزينه اول براي تمديد قرارداد است. کدام مديري، مربي موفق را نمي خواهد؟ آقاي سعيدلو نه به من؛ بلکه به هيات رئيسه فدراسيون پيشنهاد داد که کميته اي تشکيل بدهد تا براي آينده تيم ملي برنامه ريزي کنند. مثلا اگر خداي نکرده ايران در جام ملت ها نتيجه نگرفت، زمان را از دست ندهيم و بلافاصله مربي آينده را انتخاب کنيم تا در مقدماني جام جهاني فرصت سوزي نکنيم. اصلا چهار سال دگير معلوم نيست چه اتفاقاتي بيفتد و بايد ببينيم خودمان هستيم. آقاي کفاشيان اگر از تشکيل اين کميته اظهار بي اطلاعي کرده، به همين دليل است و حق هم دارد.