-
مصاحبه محمدى
به دنبال ملى پوش شدن نبودم
محمدى:باز هم مى گويم فرقى نمى كند من بازى كنم ياطالب لو
محمد محمدى ستاره استقلال مقابل الاهلى بود. دروازه بانى كه با مهار پنالتى حريف نشان داد كه مى تواند جاى طالب لو را در استقلال بگيرد و مهره اى كارآمد براى تيمش به حساب بيايد. گفت و گو با او را بخوانيد:
• پيروزى ارزشمندى مقابل الاهلى كسب كرديد. اين بازى را چطور مى بينيد؟
- بازى خوبى بود و من فكر مى كنم اين سفر بهترين سفر زندگى ام بود. چه از لحاظ معنوى و چه از بعد ورزشى. ما توانستيم به مكه برويم و خانه خدا را زيارت كنيم و جدا از اين مقابل الاهلى هم به پيروزى برسيم تا يك سفر پرخاطره و شيرين را دنبال كنيم.
• اصولا تيم هايى كه اولين بازى خود را در آسيا خوب شروع مى كنند در ادامه هم به نتايج خوبى مى رسند. فكر مى كنى اين مسأله شامل حال استقلال هم بشود؟
- اميدوارم كه همينطور باشد و بتوانيم از فرصت هاى خود نهايت استفاده را ببريم. ما ۲ بازى خانگى پشت سر هم را داريم كه اگر در اين ۲ ديدار به پيروزى برسيم شرايط براى موفقيت مان خيلى بهتر مى شود و با ۲ برد مى توانيم راه صعودمان را باز كنيم.
• پيروزى استقلال در عربستان كمى غيرقابل پيش بينى بود. قبول دارى؟
- استقلال تيم كوچكى در آسيا نيست و به خاطر همين هم انتظار مى رفت كه ما در اين بازى برنده باشيم. جدا از اين حداقل حريفان از نام ايران مى ترسيدند و همين مسأله هم به ما كمك زيادى كرد. البته لطف خدا را هم نبايد فراموش كرد.
• جايگاه استقلال در آسيا كجا خواهد بود؟
- اين مسأله اصلا قابل پيش بينى نيست اما به هر حال خوب مى دانيم كه استقلال از اول آسيايى بسته شد و به همين دليل تلاش مان را به كار مى گيريم تا بتوانيم از حيثيت استقلال در آسيا دفاع كنيم و تيم را به جايگاهى مناسب برسانيم.
• يك پنالتى را جمع كرديد. اگر آن پنالتى را نگرفته بوديد حتى امكان باخت استقلال هم در عربستان بود. قبول داريد؟
- بازى با الاهلى به فراموشى سپرده شد و مهم ۳ امتياز آن بازى بود كه ما گرفتيم. مطمئنا از تجربيات آن بازى هم درس مى گيريم تا اشتباهاتمان را ديگر تكرار نكنيم و با قواى بيشترى به مصاف حريفان خود برويم.
• با توجه به بازى خوبى كه در عربستان انجام داديد. به نظر مى رسد ديگر در استقلال جاى طالب لو را بگيريد؟
- من اصلا به اين چيزها فكر نمى كنم و در تيم ما هم بازيكن فيكس يا ذخيره معنا ندارد باز هم مى گويم من يا طالب لو هيچ فرقى نمى كند و مهم سربلندى استقلال است و مطمئنا ما هم براى رسيدن به اين هدف تمام تلاش مان را به كار مى گيريم.
• منتظر دعوت به تيم ملى نبوديد؟
- نه من اصلا فكر دعوت به تيم ملى را نمى كردم و انتظارى هم نداشتم كه ملى پوش شوم. در حال حاضر همه
فكر و ذكر من استقلال است و بس اما با اين حال اميدوارم تيم ملى در مراحل بعدى بتواند سربلند و موفق باشد.
• در بازى با استيل آذين بايد به مصاف تيمى برويد كه خودتان سابقه بازى در آن را هم داشتيد.
- مطمئنا ما بازى سختى را مقابل استيل آذين داريم. بازى كه جايى براى جبران در آن باقى نمى ماند. استيل آذين هم تيم پرمهره و خوبى است اما من اميدوارم با تلاش و يكدلى بچه ها بتوانيم در اين ديدار به پيروزى برسيم.
• در اين ديدار دروازه بان استقلال شما هستيد؟
- هيچ چيز در اين باره مشخص نيست و اين كادر فنى است كه تصميم مى گيرد چه دروازه بانى مقابل استيل آذين به ميدان برود و به همين دليل من هم تابع تصميم كادر فنى هستم.
-
مصاحبه اكبرپور
تا فينال ليگ قهرمانان پيش مى رويم
اكبرپور: انتظار نداشتم به تيم ملى دعوت شوم
سياوش اكبرپور بازيكن متحول شده استقلال است. مهره اى كليدى كه اگر راه بيفتد، استقلال هم خوب بازى مى كند و در نهايت پيروز ميدان مى شود. اكبرپور بعد از جدايى عنايتى از استقلال به همان سياوشى تبديل شد كه هواداران مى خواهند و حالا او يكى از ستاره هاى تيم آبى است. گفت وگوى ما با او را در ادامه بخوانيد:
• تبريك مى گويم؛ برد ارزشمندى را مقابل الاهلى كسب كرديد.
- همه هدف ما برد در اين بازى بود و چون فعل خواستن را به خوبى صرف كرديم، توانستيم به پيروزى برسيم. بچه ها در اين بازى خيلى زحمت كشيدند و ما واقعاً برد خيلى شيرينى را به دست آورديم. الاهلى تيم خوب و قوى بود اما خدا را شكر ما آنقدر آماده بوديم كه توانستيم در بازى خارج از خانه ۳ امتياز را كسب كنيم.
• با توجه به عملكرد استقلال در
ليگ برتر، غير قابل پيش بينى بود كه در عربستان به پيروزى برسيد.
- پارسال هفته چهارم ليگ بود كه من مدعى شدم تمام تيم هاى دنيا هم يك زمان دچار افت مى شوند. همان موقع ما تيم
۱۷ جدول بوديم و در چند بازى خود باخته بوديم اما با اين حال گفتم خدا را شكر كه استقلال در اوايل فصل به اين وضعيت دچار شده است. بعد هم همه ديدند كه شرايط تيم ما چطور شد و به چه تحولى دست پيدا كرديم.
از اين اتفاقات براى هر تيمى رخ مى دهد و اصولاً كارشناسان هم هميشه تمام نظرشان را روى استقلال و پرسپوليس زوم مى كنند.
شرايط استقلال اين فصل هم قبل از بازى با تراكتورسازى اصلاً خوب نبود اما بعد از اين ديدار همه ديدند كه ما به چه شرايط خوبى رسيديم.
متأسفانه تيم ما امسال در كورس قهرمانى بود كه دچار افت شد تا به همين دليل شانس زياد خود براى قهرمانى را از دست بدهد اما با اين حال هنوز ۷ بازى از ليگ باقى مانده و ما تمام سعى مان را مى كنيم تا هوادارانمان را راضى نگه داريم. مطمئناً جدا از ليگ برتر چشم ما به ۲ جام ديگر هم است تا بتوانيم از حيثيت استقلال دفاع كنيم.
• با اين برد طلسم شكن هم شديد و بالاخره در جده نتيجه گرفتيد!
- بله ۵ بازى بود كه هيچ تيمى از ايران نتوانسته بود در جده به پيروزى برسد اما تيم ما آنقدر خوب بود كه اين طلسم را بشكند. واقعاً پيروزى در عربستان كار آسانى نبود اما يكدلى و اتحاد بچه هاى ما تمام محاسبات عرب ها را به هم زد. با توجه به اين پيروزى كه ما كسب كرديم، حالا نوبت آشتى هواداران با استقلال است؛ آن ها بايد با استقلال آشتى كنند و يكشنبه به ورزشگاه بيايند تا ما با تشويق هاى گرم هواداران به دنبال پيروزى باشيم. اين استقلال مال هواداران است و من بازيكن، يك روز از تيم خداحافظى مى كنم و مى روم بنابراين هواداران نبايد استقلال را تنها بگذارند بلكه با حمايت هاى خود باعث سربلندى تيم ما شوند.
• الاهلى اواخر بازى خيلى به تيم شما فشار آورده بود. فكر نمى كنى اگر بازى
۵ دقيقه ديگر ادامه پيدا مى كرد، شما از اين بازى امتيازى را از دست مى داديد؟
- نه من فكر نمى كنم اين اتفاق صورت مى گرفت. ما آن برنامه تاكتيكى كه
مد نظرمان بود را در زمين اجرا كرديم و بعيد بود كه امتيازى را از دست بدهيم. استقلال مى توانست در اين ديدار حتى چند گل بيشتر بزند چرا كه پتانسيل و كارآيى لازم را براى پيروزى پرگل داشت اما به هر حال مهم
۳ امتياز اين بازى بود كه ما به آن رسيديم.
• فصل گذشته در آسيا خوب نبوديد اما استارت خوبى را امسال زديد. وضعيت با پارسال فرق مى كند؟
- ما پارسال در جام باشگاه ها خوب بازى مى كرديم اما بدشانس بوديم. امسال هم وضعيت متفاوت است چرا كه ما هم خوش شانس هستيم و هم خوب بازى مى كنيم تا بتوانيم نتايج بهترى را كسب كنيم. مطمئنم اين بازى در خاطرمن مى ماند چرا كه تيم ما مقابل الاهلى حرفه اى بازى كرد البته بعد از اينكه ما از حريف خود پيش افتاديم طبيعى بود كه الاهلى با وجود تماشاگرانش دست به بازى تهاجمى بزند اما به هر حال بازى حرفه اى ما سبب شد تا آنها در نهايت نتوانند در عربستان امتيازى به دست بياورند.
• پس با اين حساب استقلال مرفاوى مثل استقلال قلعه نويى در گروه خود چهارم نمى شود؟
- اگر تماشاگران ما به استاديوم بيايند و استقلال را تنها نگذارند، ما حتى مى توانيم به فينال برسيم. من اين قول را به هواداران مى دهم كه استقلال با حمايت گرم آنها مى تواند فيناليست شود چرا كه اين تيم از لحاظ آمادگى هيچ چيز كم ندارد.
• انتظار نداشتى به تيم ملى دعوت شوى؟
- تيم ملى اصلاً براى من مهم نيست و زياد به آن فكر نمى كنم. در كل انتظار نداشتم به تيم ملى دعوت شوم و فقط مى توانم آرزوى سربلندى و موفقيت را براى اين تيم داشته باشم، آن هم با مربيگرى هر فردى.
• در بازى هاى اخير استقلال خوب بودى. پس چرا منتظر دعوت شدنت به تيم ملى نبودى؟
- چون مى دانم به خاطر مسائل فنى نيست كه به تيم ملى دعوت نمى شوم بلكه پاى مسائل ديگرى در كار است، بهتر اين است كه حرفى در مورد آن نزنم. فقط آرزوى من موفقيت تيم ملى كشورم است و بس.
• و بازى با استيل آذين. چه پيش بينى داريد؟
- شرايط تيم ما خيلى خوب است و از لحاظ روحى شرايط خوبى داريم اما استيل آذين هم تيم بزرگى است و بازيكنان كليدى دارد كه خيلى از اين نفرات در بازى الگوى من هستند اما به هر حال هدف ما فقط برد در اين ديدار است و با قدرت تمام مقابل حريف خود به ميدان مى رويم تا در اين بازى هم به پيروزى برسيم
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: براى سومين بار استيل آذين را شكست مى دهيم
مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: ناكاميهاى سال گذشته استقلال در آسيا را جبران خواهيم كرد. گفت وگو با وى را بخوانيد:
•استقلال اولين قدم را در آسيا با قاطعيت برداشت. در خصوص بازى با الاهلى صحبت كن؟
- خدا را شكر بدشانسى هاى استقلال پايان يافته و بازى با مس روحيه خوبى براى ما بود تا در آسيا با انگيزه لازم وارد شويم. كادر فنى حريف عربستانى را خوب آناليز كرده بود و خوشحاليم كه توانستيم استارت خوبى در ليگ قهرمانان آسيا داشته باشيم.
•در مورد عملكرد خط دفاع بگو؟
- به نظر من دفاع تيمى استقلال در اين بازى عالى بود، ضمن اينكه نبايد از عملكرد خوب محمدى در اين بازى گذشت. خط دفاع در اين مسابقه با تمام توان به ميدان رفت و خدا را شكر عملكرد قابل قبولى هم داشت.
•اميرحسين صادقى در اين بازى نيمكت نشين بود، نظرت در اين خصوص چيست؟
- اميرحسين جزو بازيكنان باتجربه و قديمى استقلال است و به نظر من او جزو مهره هاى تأثيرگذار است با اين حال نظر كادر فنى اين بود كه در اين بازى او روى نيمكت بنشيند.
•با اين شرايط فكر مى كنى استقلال از گروه خود صعود كند؟
- صددرصد صعود مى كنيم. همگى ما در تلاشيم تا با هماهنگى و همكارى ناكاميهاى فصل گذشته استقلال در آسيا را جبران كنيم.
•روز يكشنبه به مصاف استيل آذين مى رويد. براى سومين بار در اين فصل اين تيم را شكست مى دهيد؟
- استيل آذين تيم پرمهره اى است كه با حضور مهدوى كيا قدرت تيمى اين تيم نيز افزايش يافته است. با اين حال براى كسب قهرمانى جام حذفى استيل آذين را از پيش رو برمى داريم و به مرحله بعد مى رويم. اميدوارم براى سومين بار طى يك فصل اين تيم را شكست دهيم.
-
مصاحبه یوسفی
اگر مرفاوى بخواهد، آماده بازى كردن هستم
محسن يوسفى: اين استيل آذين، آن تيم گذشته نيست
امروز در چهارچوب رقابت هاى مرحله يك هشتم نهايى جام حذفى باشگاه هاى كشور استقلال مقابل استيل آذين قرار مى گيرد. محسن يوسفى، هافبك چپ پاى استقلال معتقد است، استيل آذين فعلى با آن تيمى كه ۲ بار مقابل استقلال شكست خورده متفاوت است. گفت و گويى را با يوسفى ترتيب داديم كه ماحصل آن را در ادامه مى خوانيد:
• بازى با استيل آذين را چطور مى بينى؟
- استيل آذين تيم بسيار خوبى است. اين تيم با آن استيل آذينى كه ۲ بار در ليگ مغلوب ما شد، متفاوت است. استيل آذين كنونى در جام حذفى انگيزه هاى بسيارى دارد، حضور مهدوى كيا هم روحيه مضاعفى به استيل آذين داده و آنها در بازى (امروز) براى كسب پيروزى دست به هر كارى خواهند زد.
• عده اى معتقدند قرعه استقلال نسبت به پرسپوليس دشوارتر است. اين موضوع را قبول دارى؟
- صد درصد، پرسپوليس آلومينيوم هرمزگان را برد و حالا بايد با پتروشيمى تبريز بازى كند، در حاليكه ما اگر استيل آذين را هم شكست دهيم احتمالا با ذوب آهن رو در رو خواهيم شد. به هر حال در جام حذفى هميشه اين مسائل وجود داشته است. ما هدفمان قهرمانى در جام حذفى است و برايمان تفاوتى ندارد كه با كدام تيم ها بازى مى كنيم.
• در ديدار با الاهلى سكونشين بودى، فكر مى كنى در ديدار (امروز) مى توانى براى استقلال بازى كنى؟
- اين سؤال را بايد از مرفاوى بپرسيد. اگر او بخواهد، من مشكلى ندارم و با تمام وجود براى استقلال به ميدان مى روم.
• وگرنه؟
- ايرادى ندارد، چون موفقيت استقلال مهم تر است، از روى نيمكت و يا حتى سكو براى برد استقلال لحظه شمارى مى كنم.
-
مصاحبه اميرحسين صادقى
عليرضا را درك مى كنم، من هم مثل او بودم
اميرحسين صادقى: اميدوارم امروز عليه نيكبخت شعار ندهند
اميرحسين صادقى، مدافع استقلال در ديدار با الاهلى عربستان هم نتوانست از ابتدا در تركيب تيمش قرار بگيرد. بعد از بازى استقلال و الاهلى شايعاتى مبنى بر ناراحتى صادقى از نيمكت نشينى اش به گوش مى رسيد. براى اينكه اصل ماجرا را بفهمم ، با صادقى تماس گرفتم و گفت وگويى را در اين مورد و برخى مسائل ديگر انجام دادم كه ما حصل آن را در ادامه مى خوانيد:
• بازى با الاهلى چطور بود؟
- بازى خوبى بود. بعد از چندين سال توانستيم طلسم شكست هاى تيم هاى ايرانى در جده را بشكنيم. استقلال از ابتدا به دنبال كسب ۳ امتياز بود و خوشحالم كه موفق شديم ۳ امتياز اين ديدار را از آن خود كنيم.
• در اين ديدار هم نيمكت نشين بودى. ناراحت نيستى؟
- خير! نظر مربى بود. براى من هيچ چيز مهم تر از موفقيت استقلال نبود و در همان مدت اندكى هم كه فرصت حضور در تركيب تيم را پيدا كردم، دست به هر كارى زدم تا براى استقلال مثمر ثمر باشم.
• اما در تهران شايعه شده بود كه بعد از بازى نسبت به نيمكت نشينى ناراحت بودى و اعتراضاتى را كرده اى!
- اين مسائل به هيچ وجه درست نيست. من آنقدر از برد استقلال خوشحال بودم كه فرصتى براى اعتراض نداشتم. اين موارد را برخى افراد كه مى دانم چه كسانى هستند در تهران به وجود آوردند.
آنها اخبارى را به دروغ انتشار دادند اما به هدفشان نرسيدند استقلال برد تا اين دسته ناكام بمانند.
• قبول دارى صحبت هايى كه قبلاً در مورد نيمكت نشينى ات انجام دادى هم در اين قضيه بى تاثير نبود؟
- من بازيكنى نيستم كه روى نيمكت بنشينم. اميرحسين صادقى بازيكن نيمكت نشين نيست. من بعد از دربى از نيمكت نشينى ناراحت بودم و همان موقع هم واكنش نشان دادم. ديگر هم مساله اى وجود نداشت. به هر حال تلاشم را مى كنم تا در آينده نظر مساعد مرفاوى را جلب كنم و به تركيب اصلى برگردم.
• به نظر خودت دليل اصلى نيمكت نشينى ات چيست؟
- من در تمرينات تلاش خودم را مى كنم. به هر حال شايد مرفاوى ديگران را بهتر از من تشخيص مى دهد. البته در فوتبال معمولاً مربيان كمتر به تركيب تيم هاى برنده دست مى زنند. اميدوارم در آينده شرايط براى من فرق كند.
• در بازى چهارشنبه شب به نظر مى رسيد دوست نداشتى بازو بند كاپيتانى را قبول كنى؛ درست است؟
- اينطور نيست. من در آن لحظه بيش از بستن بازوبند به فكر تيمم بودم. وقتى آمدم داخل زمين مى خواستم به كاظمى بگويم جايش را در ارنج تغيير دهد كه خيلى ها گمان كردند مى خواهم بازوبند را به او بدهم.
• امروز بايد به مصاف استيل آذين برويد. اين ديدار را چگونه ارزيابى مى كنى؟
- بازى سختى خواهيم داشت. ما در ليگ برتر۲ بار استيل آذين را شكست داده ايم و در اين ديدار هم براى كسب ۳ امتياز به ميدان مى رويم.
بازيكنان ما خستگى ناشى از سفر به عربستان را هم پشت سر گذاشته اند و با قدرت كامل به مصاف استيل آذين مى رويم.
• در آخرين بازى كه مقابل استيل آذين قرار گرفتيد ، هواداران استقلال باز هم عليه عليرضا نيكبخت شعارهايى را سردادند؛ به نظرت اين موضوع قابل توجيه است؟
- من هم در مقطعى اين شرايط را داشتم و عليرضا را درك مى كنم. بازيكنى كه از استقلال يا پرسپوليس جدا مى شود، اين شرايط برايش به وجود مى آيد اما معتقدم نبايد هواداران وارد حريم خانوادگى بازيكن شوند. اين موضوع جالب نيست. اميدوارم در بازى امروز نيكبخت ديگر شعارى را نشنود.
-
مصاحبه طالب لو
دليلى ندارد به محمدى حسادت كنم
طالب لو: باز هم به اوتبريك مى گويم
بعد از برد استقلال مقابل الاهلى شايعاتى در مورد ناراحتى وحيد طالب لو از نيمكت نشينى به گوش مى رسيد. اين دروازه بان اما معتقد است چنين مسائلى صحت ندارد و حتى از عملكرد خوب محمدى خوشحال هم شده است. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• گفته مى شد وحيد طالب لو بعد از بازى با الاهلى از نيمكت نشينى اش ناراحت شده و اعتراض كرده است!
- چنين مسائلى صحت ندارد. من در عربستان هم به محمد تبريك گفتم و باز هم به او تبريك مى گويم. او در بازى با الاهلى خوش درخشيد و اميدوارم در آينده هم اين روند را ادامه دهد. محمد دوست خوب من است و دليلى ندارد من به دوستم حسادت كنم.
• قبول دارى نسبت به گذشته كمى افت كرده اى؟
- ديگران بايد در اين خصوص نظر بدهند. من تلاشم را مى كنم، ديگر همه چيز به نظر مربيان بستگى دارد.
•در ليست جديد بازيكنان تيم ملى نامى از تو ديده نمى شد. چرا؟
- نظر قطبى قابل احترام است. قطبى كسانى را به تيم ملى دعوت كرده كه در بازى هاى اخير تيم هاى باشگاهى شان فيكس بوده اند، با اين تفاسير و با توجه به اينكه من در چند بازى گذشته براى تيمم بازى نكردم، قطبى نظرش اين بوده كه مرا خط بزند. به هر حال اگر در آينده و براى ديدارهاى آينده دعوت شوم با كمال ميل و افتخار مى پذيرم.
• بازى با استيل آذين را چطور مى بينى؟
- بازى سختى مقابل استيل آذين خواهيم داشت. ديدارهاى جام حذفى با ليگ برتر تفاوت زيادى دارد. در ليگ برتر فرصت براى جبران اشتباهات وجود دارد اما اگر در جام حذفى غفلت كنيم از دور رقابتها كنار مى رويم، بنابراين با اقتدار به مصاف استيل آذين خواهيم رفت.
• مقابل استيل آذين بازى مى كنى؟
- اگر مرفاوى بخواهد با تمام وجود درون دروازه استقلال قرار مى گيرم
-
مصاحبه مرفاوى
استيل آذين را مى بريم، چون براى جام حذفى برنامه داريم
مرفاوى: هيچ وقت نگفتم به برهانى نياز ندارم
بدشانسى هاى مرفاوى تمام شد. با پيروزى كه استقلال مقابل الاهلى عربستان كسب كرد حالا محبوبيت او بين هواداران آبى مضاعف شده و اين محبوبيت امروز و در مصاف مقابل استيل آذين شايد دو برابر شود. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• پس از پيروزيم مقابل الاهلى حالا بايد در جام حذفى به مصاف استيل آذين برويد. چه پيش بينى داريد؟
- مطمئناً بازى سختى است چرا كه حتماً بايد يك تيم حذف شود وهمين كار ما و استيل آذين را سخت مى كند. ما هم از حريف خود شناخت داريم اما به هر حال تيمى كه از فرصت ها استفاده بيشترى كند برنده اين بازى است.
• باتوجه به اينكه تيم شما در ۲ بازى ليگ استيل آذين را شكست داده مى توانيد در اين ديدار هم به پيروزى برسيد؟
- اصلاً به ۲ بازى قبلى كه با اين تيم داشتيم فكر نمى كنيم بلكه فقط اميدواريم كه پيروز اين ميدان باشيم چرا كه براى جام حذفى هم برنامه ويژه اى داريم.
• با توجه به پيروزى كه مقابل الاهلى عربستان به دست آورديد فكر مى كنيد هواداران استقلال براى اين بازى به ورزشگاه بيايند؟
- هواداران ما در همه حال تيم را حمايت كرده اند و هيچ وقت ما را تنها نگذاشته اند و به همين دليل من فكر مى كنم هواداران استقلال امروز هم به استاديوم بيايند. جدا از اين، جا دارد از حمايت هاى مهندس واعظى آشتيانى هم تشكر كنم. چرا كه معتقدم موفقيت به دست آمده ناشى از تلاش هاى او، بازيكنان و هواداران ما بوده است.
• در اين بازى نفرات اصلى را به ميدان مى فرستيد؟
- ما در اين بازى هم از بازيكنان اصلى مان استفاده مى كنيم. سعى ما بر اين است كه در اين ديدار از همه بازيكنان خوبمان استفاده كرده و وظايف را بين آن ها تقسيم كنيم البته بين بازيكنان ما هيچ فاصله اى نيست و همه آن ها با انگيزه و آماده هستند.
• با توجه به بازى كه مقابل الاهلى عربستان داشتيد براى اين ديدار خسته نيستيد؟
- خب اگر فاصله زمانى بيشتر بود بهتر و به نفع ما بود اگر چه ما زياد تمرين نكرديم اما مشكلى براى اين ديدار نداريم و مى توانيم با آمادگى به مصاف حريف خود برويم.
• فقط ۲ بازيكن از استقلال به تيم ملى دعوت شدند. چه نظرى داريد؟
- اين مسأله شخصى و سليقه اى است وهر مربى هم سليقه خاص خودش را دارد و ما نمى توانيم در اين باره انتقاد كنيم. من به نظر كادر فنى تيم ملى احترام مى گذارم اما به عقيده من بازيكنان بيشترى از استقلال بايد به تيم ملى دعوت مى شدند. مثلاً فرهاد مجيدى ازنظر بنده و عده اى از كارشناسان آماده ترين بازيكن ايران است اما متأسفانه جايى در ليست فعلى تيم ملى ندارد.
• با اين حال مسئولان تيم ملى گفته اند به دليل حضور استقلال در ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفى از تيم شما ۲ بازيكن دعوت كرده اند؟
- اگر حرف آن ها اين است پس چرا حيدرى و عمران زاده كه از بازيكنان مؤثر ما هستند را به تيم ملى دعوت كردند اما به هر حال من به نظرات مربيان تيم ملى احترام مى گذارم و آرزوى موفقيت را براى آنها دارم.
• تكليف برهانى چه مى شود؟
- آرش از ناحيه مچ پا مصدوم بود و نياز به استراحت داشت اما به هر حال من هيچ وقت نگفتم نيازى به برهانى ندارم و متأسفانه در زمان حضور ما در عربستان اين مصاحبه را به دروغ نوشتند. آرش نياز به استراحت داشت و با اجازه كادر فنى در تهران ماند.
-
مصاحبه عمران زاده
او خودش را به من كوبيد و «دايوينگ» كرد
عمران زاده: كعبى استاد پنالتى گرفتن است
استقلال از سرى رقابت هاى جام حذفى باشگاه هاى كشور مقابل استيل آذين قرار گرفت و در پايان با نتيجه ۵ بر ۴ شكست خورد.به گفته خيلى از فوتبالدوستان حنيف عمران زاده نقش قابل توجهى در نتيجه اين بازى داشت. در اين شرايط گفت و گويى را با عمران زاده ترتيب داديم كه ما حصل آن را در ادامه مى خوانيد:
• بازى چطور بود؟
- خيلى خوب بود. ما در اين بازى شايسته برد بوديم اما مسائل مختلفى دست به دست هم داد تا نتوانيم پيروز شويم. معتقدم ما در اين مسابقه عالى كار كرديم و اگر بدشانس نبوديم به دور بعدى صعود مى كرديم.
• يك گل به خودى، اهداى يك پنالتى به حريف و يك گل حاصل كار حنيف عمران زاده در اين ديدار بود. درست است؟
- در مورد گل به خودى بايد بگويم كه شرمنده هواداران هستم. من در آن لحظه قصدم فقط دفع توپ بود كه در
محاسباتم اشتباه كردم و توپ وارد دروازه شد. گلى هم كه زدم روى تلاش بچه ها به دست آمد.
• ... و خطاى پنالتى روى كعبى؟
- اولاً بايد بگويم من در هيچ رسانه و هيچ جا نگفتم كه روى كعبى خطا كردم.
ثانياً باور كن در آن صحنه كعبى خودش را به من كوبيد و حركت دايوينگ انجام داد. اگر صد سال ديگر هم بگذرد باز هم مى گويم كعبى استاد پنالتى گرفتن است. عكس ها و فيلم هاى منتشر شده هم همگى ثابت مى كند كه من روى كعبى خطا نكردم. او طورى از خود زيركى نشان داد كه همه شاهدان صحنه متعجب شدند.
• خيلى از همبازيانت نسبت به عملكرد داور مسابقه اعتراض داشتند. به نظرت داورى بازى با استيل آذين چطور بود؟
- به نظرم بايد داور ديگرى اين ديدار را قضاوت مى كرد. حق وردى از داوران خوب ماست اما بايد قبول كند اشتباهاتى در اين ديدار داشت كه آنها به ضرر ما تمام شد. جالب است كه او بعد از بازى گفته فقط يك اشتباه داشتم. اين صحبت واقعاً مرا متعجب كرد.
• بعد از به ثمر رساندن گل به استيل آذين به نظر مى رسيد ، حركت كعبى را بعد از گل تكرار كردى! درست است؟
- من اداى كسى را درنياوردم. بعد از گل زدن به استيل آذين آنقدر خوشحال بودم كه نمى دانستم چه كارى انجام مى دهم. فقط حيف كه اين خوشحالى در پايان بازى از من گرفته شد.
• شنيده مى شد بعد از اتمام بازى صمد مرفاوى در رختكن به شدت از عملكردت انتقاد كرده درست است؟
- مرفاوى حق داشت اين كار را انجام دهد. البته او بر سر من داد و فرياد نكرد و فقط گفت از بازيكن ملى پوش تيمم توقع بيشترى داشتم. من باز هم از هواداران عذر مى خواهم كه آن گل را به خودمان زدم.
• فكر نمى كنى بازى ات مقابل استيل آذين باعث شود جايگاهت را در تيم ملى از دست بدهى؟
- من كه ادعايى ندام . الان هم كه به تيم ملى دعوت شده ام ، با نظر قطبى اين اتفاق افتاده و اگر او نخواهد خيلى راحت و بدون هيچ اعتراضى اردو را ترك مى كنم. اگر در تركيب تيم ملى براى ديدار با تايلند باشم هر كارى كه از دستم بر بيايد دريغ نخواهم كرد.
• استقلال با اين شكست شانس بسيار كمى براى گرفتن سهميه آسيايى سال آينده دارد!
- اينطور نيست. ما در ليگ حتى شانس قهرمانى داريم. تلاشمان را مى كنيم تا در آينده شرايط خوبى داشته باشيم. از حالا تمركزمان را حفظ خواهيم كرد تا در ليگ برتر جزو ۳ تيم برتر قرار بگيريم و سال آينده هم در ليگ قهرمانان آسيا حضور داشته باشيم. با شناختى كه از بازيكنان و اعضاى كادر فنى دارم ايمان دارم در آينده مى توانيم بازى هاى خود را با برد پشت سر بگذاريم و در جدول صعود كنيم.
• جو اردوى تيم ملى چطور است؟
- خوشبختانه همه چيز خوب است. به زودى همه بازيكنان به تيم ملحق مى شوند تا با نفرات كامل تمرينات را دنبال كنيم.
• ديدار با تايلند را چگونه مى بينى؟
- اين ديدار براى ما يك بازى تداركاتى محسوب مى شود اما مى خواهيم با قدرت مقابل تايلند قرار بگيريم و نتيجه بسيار خوبى كسب كنيم.
برد پر گل مقابل تايلند نه تنها شرايط ما را در گروه بهتر مى كند بلكه باعث مى شود روحيه تيم بالا رود و براى آينده وضعيت مطلوب ترى پيدا كنيم.
-
مصاحبه نامجو مطلق
خستگى باعث عملكرد ضعيف بازيكنان ما شد
نامجو مطلق: اشتباهات داورى بخشيدنى نيست
خستگى ، اشتباهات داورى از ديد مربى استقلال ، اين ۲ عامل در شكست آبى ها مقابل استيل آذين نقش اساسى داشت. در روزى كه استقلال خوب بازى كرد و بازى باخته را به برد تبديل كرد اشتباهات خودى و داورى در باخت اين تيم آن هم در دقايق وقت اضافه بى تأثير نبود اما حرفهاى مجيد نامجو مطلق را بعد از اين باخت با ابرار ورزشى بخوانيد:
• بازى نفس گيرى را مقابل استيل آذين داشتيد اما در نهايت بازنده شديد.
- خوبى بود و در واقع بچه هاى ما خوب بازى كردند اما با توجه به خستگى ما از سفر به عربستان ،بازيكنان نمى توانستند آن طور كه بايد ظاهر شوند. تيم ما ۱۵ ساعت در مسير عربستان بود و با توجه به بازى مقابل الاهلى نياز به يك ريكاورى داشتيم اما چنين اتفاقى صورت نگرفت.با اين حال باتوجه به اينكه تيم ما نتيجه ۳ بر يك را به ۴ بر ۳ تبديل كرد، هنر تيم به اثبات رسيد. بچه هاى ما در اين بازى بالاتر از حد توان ظاهر شدند اما خستگى باعث شد تا آنها در چند نوبت اشتباه ظاهر شوند.
• شما خستگى را دليل باخت استقلال مقابل استيل آذين مى دانيد؟
- بله بچه هاى ما كه ماشين نبودند آنها نياز به زمان داشتند تا به آمادگى بيشتر بدنى برسند. باوجود تمام اصرارهايى كه ما كرديم تا بازى را به تعويق بيندازند ، با ما همكارى هاى لازم نشد تا تيم خسته را مقابل استيل آذين به ميدان بفرستيم. تيم ما ۶ اسفند به تهران رسيد و
۹ اسفند مقابل استيل آذين به ميدان رفت. در اين مدت ما چه كار مى توانستيم انجام دهيم. مطمئناً اگر اين بازى در شرايط بهترى صورت مى گرفت مى توانستيم استيل آذين را شكست دهيم.
• اشتباهات فردى بازيكنان استقلال هم در اين نتيجه بى تأثير نبود. قبول داريد؟
-آنها اشتباه كردند اما باز هم ما از همه بازيكنان تشكر كرديم چرا كه بچه هاى تيم مقابل استيل آذين خوب بازى كردند و بالاتر از حد توانشان هم ظاهر شدند.
• گويا اشتباهات داورى هم در باخت شما بى تأثير نبود!
- وقتى كارشناسان نظر به اين دارند كه پنالتى استيل آذين درست نبوده حتماً نظر آنها اصلح تر است. در واقع ما از داورى متضرر شديم و حيف بود كه با اين همه تلاش بچه هاى استقلال ، حق ما خورده شود. به هر حال من اميدوارم در ادامه بازى هاى ليگ ديگر با اين گونه مسائل برخورد نداشته باشيم.
• استقلال در اين بازى ۵ گل دريافت كرد. اين مسأله گوياى ضعف خط دفاعى شما نيست؟
- خب بچه هاى ما خسته بودند و به همين دليل اشتباه كردند. وقتى خستگى بر بازى غالب مى شود مغز هم نمى تواند به عضله دستور دهد و وضعيت همين مى شود.
• وداع از جام حذفى برايتان سخت نبود؟
- سخت بود اما اگر داور دقت بيشترى به خرج مى داد ما الان حذف نمى شديم. بايد پذيرفت كه بعضى مواقع اشتباهات داورى بخشيدنى نيست كه اين مسأله مصداق حال ما هم مى شود. استقلال خوب بازى كرد اما اشتباه داورى به ما ضربه زد.
• استقلال در جام حذفى در گروه سختى قرار گرفت در حالى كه رقباى پرسپوليس تيم هاى ليگ يكى بودند. چه نظرى در اين باره داريد؟
- اين هم از شانس بد ما بود كه به حريفان سرسخت بربخوريم اما به هر حال بچه هاى ما اين بازى را به فراموشى سپردند و با روحيه اى بيشتر در بازى هاى بعد ظاهر مى شوند.
• از ۳ جام يكى را از دست داديد. حساب ۲ جام باقى مانده چه مى شود؟
- مطمئناً تمام سعى و تلاش مان را مى كنيم تا در ليگ قهرمانان آسيا جام به دست بياوريم. با توجه به بازى زيبايى كه بچه هاى ما مقابل استيل آذين انجام دادند آن هم با وجود خستگى زياد ، من فكر مى كنم استقلال در آسيا حرف براى گفتن زياد داشته باشد.
-
مصاحبه شكورى
ابراهيم شكورى : بايد غلامرضا رضايى را مهار كنيم
ابراهيم شكورى معتقد است حضور يك بازيكن از جمع سرخپوشان باعث مى شود انگيزه شاگردان على دايى بيشتر شود.
• بازى با آلومينيوم هرمزگان در جام حذفى را برديد. در اين رابطه صحبت مى كنيد؟
- بازى خوبى بود. جام حذفى است و بايد مى برديم. در نيمه اول ما ۳ گل زديم و در نيمه دوم بازى را اداره كرديم و يك حالت تمرينى براى بازى با فولاد كار كرديم و مرور تاكتيكى براى بازى روز جمعه با فولاد داشتيم.
• آلومينيوم را در اين بازى چطور ديدى؟
- تيم خيلى خوبى بود و نيمه اول خيلى به ما فشار آورد اما ۳ گل زديم و آنها نااميد شدند. البته در نيمه دوم هم خوب بازى كردند و تيم دونده و خوبى بودند.
• در رابطه با بازى مقابل فولاد در ليگ چه صحبتى دارى؟
- فولاد هم مثل بازيهاى ديگر است و بايد ببريم. اگر مى خواهيم قهرمان شويم، بايد همه بازيها را ببريم. نتيجه مهم نيست و ۳ امتياز بازى مهم است تا در كورس بمانيم.
• البته فولاد با شرايطى كه دارد، به راحتى امتياز نمى دهد.
- بله، فولاد تيم خيلى خوبى است و غلامرضا رضايى هم مهاجم آنها است كه بازيكن خطرناكى است اما بايد ببريم. ما بايد همه حريفان را ببريم و منتظر باشيم كه ديگر رقيبان امتياز بدهند.
• پرسپوليسى ها مغرور نشده اند؟
- نه، چون بازهم سوم جدول هستيم. سوم بودن كه غرور ندارد، هر وقت قهرمان بشويم غرور دارد. در جام حذفى كه بايد ببريم و در ليگ هم الان زمان غرور نيست چون بايد به بازيهاى بعدى فكر كنيم.
• در رابطه با ليست تيم ملى چه صحبتى دارى؟
- حق تيم ما يك نفر نبود.
ما ۶ تا برد پشت سر هم آورده ايم و بهترين تيم ماه گذشته ايران بوديم. نمى دانم نظر قطبى چه بوده اما اين قضيه باعث مى شود تيم ما با انگيزه تر و خيلى بهتر كار كرده تا بچه ها خودشان را به قطبى نشان دهند. البته از يك نظر هم براى ما خوب شد چون همه بازيكنان دراختيار هستند و خودش يك نقطه مثبت است.
• مى گويند خصومت قطبى و دايى باعث شده يك نفر از پرسپوليس دعوت شود. اين حرف را قبول دارى؟
- بايد از آقاى قطبى بپرسيد. من بازيكن هستم و نمى توانم جواب بدهم. خودم هم نباشم اما خيلى از بازيكنان ما بودند كه مى توانستند به تيم ملى دعوت شوند. اين سؤال را از قطبى بپرسيد، بهتر است.