منم انتخاب كريستين رو به عنوان بهترين بازيكون فصل قيل به همه رئالي ها تبريك ميگمroz::roz::
رونالدو بهترينه و اينو ثابت ميكنهroz::
نمایش نسخه قابل چاپ
منم انتخاب كريستين رو به عنوان بهترين بازيكون فصل قيل به همه رئالي ها تبريك ميگمroz::roz::
رونالدو بهترينه و اينو ثابت ميكنهroz::
بچه ها قضیه این مهاجم لیل فرانسه چیه که میگن پرز بنابه خواسته مورینیو زیدانو مسئول خریدش کرده؟ مگه انتقال نیمار منتفی شده؟
از این تاریخ تا اطلاع ثانوی ارسال پست توسط هواداران رئال در تایپیک بارسا و هوادران بارسا در تایپیک رئال ممنوع هست !
در صورت نخطی کاربر اخطار دریافت می کنه و یا در صورت لزوم محروم خواهد شد !
om::
دمت گرم این شکلی دیگه درگیری پیش نمیاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی ازاین به بعدلطفا درحذف پستها دقت کن یه سوال درمورد مهاجم لیل فرانسه که ازسوی رئال پیشنهاد داشت از بچه ها پرسیدم که اونو اشتباهی با تاپیکهای کل کل پاک کردی.
بچه ها حکومت نظامی شد
اما بدم نیست
یه موضع دومی هم هست که باید بهش توجه بشه !
امضاها و آواتارهاتونو مرتب کنید !
اصلا اسمی از تیم مقابل یا شکل یا هر نمادی رو که من به عنوان تمسخر یا تحقیر تیم مقابل ببینم باهاش برخورد میبشه !
[QUOTE=AlexDelpiero;59996]داداش دمت گرم کار خیل ی خوبی کردی .ممنون :afarin:
یه موضع دومی هم هست که باید بهش توجه بشه !
امضاها و آواتارهاتونو مرتب کنید !
اصلا اسمی از تیم مقابل یا شکل یا هر نمادی رو که من به عنوان تمسخر یا تحقیر تیم مقابل ببینم باهاش برخورد میبشه !
دم هر چی رئالی گرم.من که خیلی حال کردم.
انتخاب کریس رو به عنوان بهترین بازیکن فصل قبل رو تبریک می گم.
این موضع دوم عملا منظورش منم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشه داداش
الا چی بزاریم:fek konam: