این ترکیب بیشترین مزیتی که داره فکر کنم برگشتش سریع باشه و کارای دفاعی ببیشتری دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید پیروزی میریم برای بازی
نمایش نسخه قابل چاپ
این ترکیب بیشترین مزیتی که داره فکر کنم برگشتش سریع باشه و کارای دفاعی ببیشتری دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید پیروزی میریم برای بازی
نبودن الوز یکجورایی غیرمنطقیه.اخه ما الان شوت زن نداریم.فقط مسی و اینیستا هستن که اونا هم جلوشون 10 تا مدافع میذارن دیگه نمیتونن شوت بزنن.من که به نظرم اگه امشب ببریم رو کار گروهی نمیبریم بلکه رو درخشش یکی از بازیکنامون میبریم.
راستی با این داور ترک خدا به خیر کنه !!!!!!
بنظرم اگه آلوزو بجای کوئنکا میزاشت خیلی بهتر بود چون دنی هم تجربش تو این بازیها بیشتره هم بازیکنیه که نقش وینگرو میتونه براحتی بازی کنه بحرحال امیدوارم بازی قشنگی بشه
سلام دادا شهریار.غمیت نباشه امشب میبریمشون
حالا ماشينو كنار زدن بحثه اصليمونه.ماشينو بزنيم كنار اصلا پنچرش ميكنيم.مهم اينه كه بره كنار و ديگه برنگرده سره جاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی اتفاقا من بازی قشنگ نمیخوام ! حاضرم بازی فوقِ زشتی رو ببینم ولی ببریم ! به هر شکلینقل قول:
نوشته اصلی توسط lmb [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هرچه قدر ماشین مورینیو رفت کنار مال اینا هم میره کنار.اخه با این وضع بازی که نمیشه :ehe:
حالا کی گفته ک باید ماشینو بزنیم کنار خب با هواپیما از بالای سر این ماشین رد میشیم
بابا ترافیک نکنین
انگار دارین در مورد مسابقان اتومبیل رانی فرمول یک حرف میزنین:nishkhand:
یه کم شوخی کردم جو عوض بشه:-shad
ولی واقعا رد شدن از صد مدافعان چلسی خیلی سخته امیدوارم با یه بازی خوب و منطقی ببریمom::