واسه امشب این کارا فایده نداره آخه پپ گفته میخوایم تیکیتاکا رو سریعتر انجام بدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه امشب این کارا فایده نداره آخه پپ گفته میخوایم تیکیتاکا رو سریعتر انجام بدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
www.fcbarcelona.ir
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب الان اومدم کافی نت،ببینم چه خبره،که دیدم بعد از باخت بروبچه هایه بارسایی بیشتر هم شدن....:yes::-shad:ohum::ahaaaaaa:
تا یادم نرفته اینو بگم:چرا انقدر ضایع شرط بندی میکنین؟!!رویه شرط بندی از روانشناسی کمک بگیرین..مثلا:اگه رئال امسال قهرمان لالیگا بشه (که احتمالش کمه نشه!)من 20000تومان نقد...یه ناهار (پیتزا)..،رمز عبور جیمیل! و دو تا ناهار دیگه به دلخواه....یه 5000تومن کاسب میشم!!!!
و نکه مهم و خیلی جالبش اینجاس که همه این اشخاص رئالی هستن!!!!!!!ki:::nishkhand:ki::انقدر رو مخشون کار کردم که هم تیمشون قهرمان میشه هم یه چیزی از جیبشون میره!!!!اheee:::yes:
البته اگه بارسا تو لیگ قهرمانان قهرمان نشه همش کوفتم میشه،....از طرفی 10000تومن باید پیاده شم!!om:::narahat::narahat::narahat::narahat::nar ahat:
:ohum::ohum::ohum: دوستان شک نکنید چلسی رو شکست میدیم و به فینال میریم با قدرت مثل همیشه :ohum::ohum::ohum:
داداش من الا یه ساله عضو سایتم اما 5 ماه بود سر نزده بودم آره ما تا همیشه با بارسلونا هستیم چه با جام جه بی جام چه با مسی و چه بی مسینقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ترکیب احتمالی
El Mundo Deportivo
تو ما را به رم بردی... تو ما را به لندن بردی... و اکنون زمان ماست که همه شما را به مونیخ ببریم.
(24/4/2012)
دوستان عزیز 30 دقیقه اول خیلی مهمه
حتی اگه خوبم بازی کنیم میتونیم 30 دقیقه اول کارو تموم کنیم
از 20 دقیقه اخر بازیم میترسم امیدوارم اون موقع اختلاف یه گل نباشه که خیلی خطرناکه چون تیم اون موقع خیلی خسته اس به خاطر چند بازی سنگین
آره اصلا کلا هممون امسال از 20 دقیقه آخر میترسیم بازی از میلا که اختلاف 2 گل بود هم من ترسیده بودمنقل قول:
امسال دفاع بارسا خیلی ضعیفه من که خیلی از بازی امشب میترسم:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa: