پروین سخنگوی فنی پرسپولیس شد.
با تصمیم کمیته فنی باشگاه پرسپولیس علی پروین به عنوان سخنگوی فنی انتخاب شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی پروین از سوی کمیته فنی باشگاه پرسپولیس به عنوان سخنگوی فنی این باشگاه انتخاب شد. بدین ترتیب از این به بعد فقط علی پروین در مورد مسایل فنی پرسپولیس صحبت میکند.
وطنخواه: کمیته فنی تصمیم خوبی میگیرد.
عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس گفت: مطمئن باشید کمیته فنی سرمربی خوبی برای پرسپولیس انتخاب میکند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیوک وطنخواه در پایان جلسه پیشکسوتان پرسپولیس با مدیرعامل باشگاه در جمع خبرنگاران، گفت: بعد از مدتها پیشکسوتان پرسپولیس دور هم جمع شدند. از این کمیته فنی سرمربی خوبی برای پرسپولیس انتخاب میشود.
وی در مورد اینکه چرا در مورد گزینه ایرانی صحبت نشده، عنوان کرد: میخواستیم در مورد سرمربی ایرانی صحبت کنیم اما فرصت نشد. به هر حال کالدرون و خوزه مانوئل 2 گزینه هستند که با یکدیگر برای انتخاب شدن رقابت میکنند.
رهبریفرد: سرمربی پرسپولیس با این بازیکنان راحت موفق میشود.
پیشکسوت پرسپولیس گفت: هر فردی سرمربی این تیم شود با این بازیکنان کار راحتی برای موفقیت دارد.
بهروز رهبریفرد در پایان جلسه پیشکسوتان باشگاه با محمد رویانیان، در جمع خبرنگاران گفت: من نظر کوچکی در مورد انتخاب سرمربی تیم دادم.به نظر من هرکسی برای سرمربیگری پرسپولیس انتخاب شود با این بازیکنانی که خریداری شده کار راحتی برای رسیدن به موفقیت دارد.
کرمانیمقدم و باقری در تمرین پرسپولیس/ حمایت هواداران از کالدرون و خوزه.
هواداران پرسپولیس در تمرین بعدازظهر این تیم از مسئولان باشگاه خواستند کالدرون یا مانوئل خوزه را به عنوان سرمربی انتحاب کنند.
بازیکنان پرسپولیس در نوبت بعدازظهر زیر نظر کادرفنی به تمرین پرداختند. در این تمرین کرمانیمقدم و نادر باقری (مربی دروازهبانان) که با نظر عاشوری به کادرفنی اضافه شدهاند نیز حضور داشتند.
در حاشیه این تمرین هواداران پرسپولیس با پخش کاغذهایی از مسئولان باشگاه درخواست کردند یا کالدرون یا مانوئل خوزه را به عنوان سرمربی این تیم انتخاب کنند.
از بین کالدرون و خوزه، هر کدام نرخ پیشنهادی پرسپولیس را بپذیرند انتخاب می شوند.
سرپرست سابق تيم فوتبال پرسپوليس همچنان معتقد است كه مربي ايراني براي پرسپوليس بهتر از مربي خارجي است.
محمود خوردبين پس از اتمام جلسهي كميته ي فني باشگاه پرسپوليس كه به منظور انتخاب سرمربي جديد اين تيم تشكيل شده بود گفت: گزينه داخلي كاملاً منتفي شده و بحث بر سر انتخاب مربي از بين سه گزينه ي خارجي بود كه در نهايت و براساس رأي اعضاي كميته مانوئل پرتغالي اول شد و كالدرون در اولويت دوم قرار گرفت.
حالا هركدام از اين مربيان كه نرخ پيشنهادي باشگاه را بپذيرند به عنوان سرمربي انتخاب ميشوند.
وي در ادامه و در پاسخ به اين سوال كه آيا همچنان معتقد است كه مربي ايراني براي پرسپوليس بهتر از مربي خارجي است گفت: من حتي در جلسه هم گفتم كه در شرايط فعلي مربي ايراني بهترين گزينه براي پرسپوليس است حتي رأي اعضاي جلسه در اين رابطه پنجاه، پنجاه بود اما نهايتاً قرار شد كه مربي خارجي انتخاب شود. چون كسي كه اكنون به پر سپوليس ميآيد بايد شناخت كافي از بازيكنان داشته باشد. من حتي زماني كه دنيزلي به پرسپوليس آمد هم گفتم كه او چيزي بارش نيست چون تمرينهاي او را هم ديده بودم ولي در اين رابطه حرفي نميزنم كه نگويند به خاطر درگيريام با او اين حرفها را مي زند.
حميد جاسميان به عنوان يكي ازپيشكسوتان پرسپوليس به اين جلسه دعوت شده بود اما حاضر نشده بود در آن شركت كند. خوردبين در اين رابطه گفت: نمي دانم چرا ايشان نيامدند چون مانند من دعوت شده بودند و ميتوانستند در جلسه حاضر شوند. البته من هم همانطور كه پيش از اين گفته بودم از دعوت شدنم به اين كميته تعجب كردم. ضمن اينكه جلسه ي امروز تنها جلسه ي پيشكسوتان بود و در آن كميته ي فني باشگاه انتخاب شد.
در شرايطي خوردبين از شانس بيشتر مانوئل حرف ميزند كه پروين پس از پايان جلسه امروز شانس كالدرون آرژانتيني را بيشتر از رقيب پرتغالياش عنوان كرده بود!
عکس روز / هافبک برزیلی جدید پرسپولیس.
روبرتو دسوزا(سوسا) هافبک جدید برزیلی تیم فوتبال پرسپولیس روز شنبه قرارداد دو ساله خود با پرسپولیس را امضا کرد.
مبلغ قرارداد کالدرون با پرسپولیس 1/7 میلیارد تومان.
با توجه به پیشنهاد بالای مانوئل خوزه پرتغالی ، گابریل کالدرون در آستانه قبول هدایت تیم فوتبال پرسپولیس قرار گرفته است.
باشگاه پرسپولیس سرانجام عصر دیروز(شنبه) تصمیم خود مبنی بر انتخاب سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس را گرفت و گابریل کالدرون و مانوئل خوزه به عنوان انتخاب نهایی کمیته فنی معرفی شدند.اولویت فنی باشگاه پرسپولیس به ترتیب مانوئل خوزه و گابریل کالدرون می باشد اما با توجه به تقاضای مالی این دو مربی شانس سرمربی گری کالدرون 99 درصد و مانوئل خوزه یک درصد اعلام شد.این باشگاه امروز آخرین دور مذاکره خود برای کاهش مبلغ قرارداد خوزه را انجام می دهد و در صورت عدم دریافت پاسخ مثبت از این مربی پرتغالی ، گابریل کالدرون رسما به عنوان سرمربی این تیم معرفی خواهد شد. برونو متسو فرانسوی نیز از میانه گزینه ها حذف شده است.کالدرون در پیشنهاد قبلی خود به باشگاه پرسپولیس درخواست دریافت مبلغ 4 میلیارد تومان برای دو فصل کرده بود اما روز گذشته با تخفیف 300 میلیونی پیشنهاد خود را تا یک میلیارد و 700 میلیون تومان کاهش داد.در صورت موفقیت این مربی به این قرارداد مبالغی به عنوان پاداش و متمم نیز اضافه خواهد شد.به این ترتیب و با توجه به درخواست مالی این مربی در آستانه سرمربی گری پرسپولیس قرار دارد.
خوزه مانوئل هم منتفی شد / کالدرون صبح فردا در تهران.
گابریل کالدرون آرژانتینی پس از انتخاب به عنوان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس صبح فردا وارد ایران خواهد شد.
از میان گزینه های خارجی باقی مانده برای هدایت تیم فوتبال پرسپولیس در فصل آینده حضور خوزه مانوئل پرتغالی نیز در این تیم منتفی شد.در جلسه روز گذشته اعضای کمیته فنی و برخی پیشکسوتان باشگاه نظرات برای انتخاب گزینه مورد نظر باشگاه متناقض بود. با وجود اینکه اکثر حاضرین به حضور گزینه خارجی رای دادند اما محمود خوردبین از جمله نفراتی بود که با حضور مربی داخلی در راس کادر فنی سرخپوشان موافق بود.با این حال در پایان این نشست اعضای کمیته فنی بر انتخاب گابریل کالدرون به عنوان سرمربی فصل آینده پرسپولیس به توافق رسیدند. البته تا قبل از این خوزه مانوئل از شانس بالاتری برخوردار بود اما قیمت بالای او باعث انصراف سرخ ها از ادامه مذاکره با وی شد.پس از پایان نشست کمیته فنی تماس ها برای برقراری ارتباط مجدد با مانوئل خوزه و مذاکراه برای کاهش مبلغ درخواستی قرارداد وی انجام شد که نتیجه ای در پی نداشت.به این ترتیب براساس تصمیم کمیته فنی قرار است محمد رویانیان مذاکرات نهایی و حضوری را با کالدرون آرژانتینی برای عقد قرارداد انجام دهد تا در صورت توافق نهایی وی فردا راهی تهران شود و با حضور در تمرینات پرسپولیس، برنامه آماده سازی این تیم برای حضور در لیگ دوازدهم را پیگیری کند.
گزارش تصویری : حاشیه های جلسه کمیته فنی پرسپولیس برای انتخاب سرمربی.
گزارش حواشی نشست پیشکسوتان و مدیریت پرسپولیس برای انتخاب سرمربی این تیم به روایت عکس:
آشتیانی: هواداران روی مربی ایرانی ذهنیت خوبی ندارند/مانوئل خوزه پول بیشتری میخواست.
عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس تاکید کرد که مانوئل خوزه پرتغالی رقم بیشتری نسبت به کالدرون درخواست کرده است.
ابراهیم آشتیانی درباره جلسه روز گذشته کمیته فنی باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: جلسه بسیار خوبی بود و می شود گفت یکی از بهترین جلساتی بود که باشگاه برگزار کرد. این حرف را به خاطر حضور خودم در جلسه نمی گویم.وی افزود: تیمی که می خواهد بازیکن و سرمربی انتخاب کند دو مسئله مهم را باید در نظر بگیرد. اول شرایط مالی و دوم مسائل فنی. خوشبختانه باشگاه در مسئله مالی مشکلی ندارد و بازیکنانی که می خواست را جذب کرد. در بحث فنی هم برای اولین بار بود می دیدم یک مدیرعامل با روی باز از پیشکسوتان دعوت کرد تا روی گزینه ها اظهار نظر کنند.آشتیانی در پاسخ به این سؤال که نظر خودش روی مربی ایرانی بود یا خارجی عنوان کرد: از اول هم گفته بودم مربی خوب خارجی و دارای رزومه می تواند به پرسپولیس کمک کند اما اگر قرار باشد مربیانی مثل بگوویچ بیایند به همان مربیان داخلی اعتماد شود بهتر است. با این حال با توجه به اینکه هواداران نسبت به مربی ایران ذهنیت منفی پیدا کرده اند اعضای کمیته فنی معتقد بودند بهتر است مربی خارجی بیاید تا ذهنیت منفی هواداران کم کم پاک شود.عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: سال قبل از همان بازی اول حمید استیلی اذیت شد و یا شعارهای آنچنانی دادند. دنیزلی با پرسپولیس باخت اما هواداران شعاری ندادند اگر مربی ایرانی بود طاقت نمی آوردند و شعار می دادند. باید مربی خارجی خوب بیاوریم ولی باید یک کمیته فنی قوی هم بالای سر این مربی باشد تا اگر باخت مثل دنیزلی نباشد که پاسخگو نبود. اگر مربی خارجی نتوانست در پرسپولیس جواب دهد ان موقع است که باید به مربیان خودمان اعتماد کنیم و در آن شرایط هم هواداران مربی ایرانی را می پذیرند.
آشتیانی در پاسخ به این سؤال که برای پرسپولیس زمان از دست رفته و آیا مربی خارجی می تواند با شرایط تیم کنار بیاید، گفت: فوتبال امروز این نیست که یک مربی باید مدت طولانی کنار یک تیم باشد. مگر اشکان دژاگه با تیم ملی ایران چند روز تمرین کرد اما در بازی با قطر ستاره تیم ملی شد. بازیکنان حرفه ای هستند و مربیان هم آموزش دیده اند و می دانند چطور در مدت کوتاه بازیکنان را با افکار خود هماهنگ کنند. این نیست که مثل تیم ملی برای یک بازی دو هفته به اردو بروند. در هیچ جای دنیا دیگر چنین چیزی وجود ندارد. مربی با چند بازی تدارکاتی توجیه می شود و می تواند از تیم شناخت پیدا کند.آشتیانی تاکید کرد: نظر اصلی در جلسه روز گذشته روی کالدرون بود. مانوئل خوزه هم مدنظر بود که او پول زیادی می خواست اما کالدرون با شرایط مالی بهتری با باشگاه صحبت کرده است. مهم این است که ذهنیت هواداران مثبت شود. شرایط فوتبال ما طوری شده که هواداران توقع زیادی دارند. یکی مثل پرویز مظلومی که تیم خود را دوم کرده و قهرمان جام حذفی هم شده از سوی هواداران استقلال مورد اعتماد قرار نمی گیرد. این ذهنیت ها باید از فوتبال ما پاک شود.