بچه ها خبر دارید که بایرن امشب مساوی کرد دیگه از اون برد های پر گل خبری نیست یکم روحیه شون اومده پایین و این برای ما خبر خوبیه.
نیاین بگید لیگ قهرمانان بحثش جداست خودم میدونم.
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها خبر دارید که بایرن امشب مساوی کرد دیگه از اون برد های پر گل خبری نیست یکم روحیه شون اومده پایین و این برای ما خبر خوبیه.
نیاین بگید لیگ قهرمانان بحثش جداست خودم میدونم.
یه لحظه فک کردم دی ماریا دوباره مصدوم شد داشتم سکته میزدمheee::
مرتی نقل قول یادت نره :bia baghalam:
فكر كنم فاصلشم با دورتموند تو ليگشون به 8 رسيده و قهرماني كمي براش سخت شده بازي قبلشم به دورتموند با 1 گل باخت- و تمام تلاششو ميكنه كه تو ليگ قهرمانان جام تو آليانز آرنا بمونه كه اميدوارم موفق نباشندki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همش سیاه کاری بود ! ولی به نظرتون واقعا پنالتی که گرفت درست بود؟
بوسکتس :hehehe: دیگه خیلی ضایعست
به به فعلا 1-0
ولی میدنم دووم نداره .
ایشالایا میبازه یا فوقش مساوی میشه.
اتفاقا کاملا بضررمون شد تیمشونم خیلای مراعات کرده و دیگه الان همه قدرتشونو گذاشتن واسه جام باشگاها چون چیزی واسه باختن ندارن کارو سخت میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه بار که من کاری به کارت ندارم بزور جلو خودمو گرفتم نمیزاری هانقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با این دفاعی که لوانته میکنه هیچ بعید نیست این بازی با همین نتیجه به پایان برسه(ایشالا).
چه حالی میده.
خوب بارسا نیمه اول نتیجه رو واگزار کرد
لوانته واقعا جای تحسین داره اگه نیمه دوم هم همین طوری بازی کنه واقعا دفاع خوبی دارن
باید ببینیم نیمه دوم چی میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش ایشالا لوانته با دفاعی که داره میکنه به قهرمانی ما کمک میکنه .