واقعا جای ویا خالیه.یادش بخیر یک بار گزارشگره گفت ویا بازیکنیه که از هرجای زمین توانایی گل زدن رو داره.حقیقتا شوتاش از وسط زمین هم دقیق بود.
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا جای ویا خالیه.یادش بخیر یک بار گزارشگره گفت ویا بازیکنیه که از هرجای زمین توانایی گل زدن رو داره.حقیقتا شوتاش از وسط زمین هم دقیق بود.
نه بابا من که جایی شرط بستم که همه میگفتن بارسا برندس و بازی هم تو نیوکمپ بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما شهریار فینالو واسه تو گذاشتم کنار
من اواتار مهدی رو میبینم از خنده میترکم اخه خیلی رمانتیکم هست
مصطفی هم اول میخواست په په بزارهheee::
کدوم بدتره په په یا کریس؟؟؟؟؟
دوستان به این عکس توجه کنید !!! چک داره گل میخوره :khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط armanevil77 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه بارسا رسید به فینال و از رئال خورد همینجا باهات شرط میبندم هرچیزی که خواستی بذارم.اصلا مسی و همه بارسایی ها رو درحال گریه جلوی رئالی ها مذارم اما مطمئن باش باخت بارسا به رئال تو فینال محاله
آهااااااااااااا پس قضیه اینه . من دو تا شاخ رو سرم دراومد وقتی آواتار مصطفی رو دیدم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا از این شرط ها نبندین واسه کسایی که تازه عضو میشن یا به سایت هر چند وقت سر میزنن عجیبه ...:mage mishe:
نه داداش من که نمیخوام کسی رو مسخره کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این بحث تعصب و اعتماد به تیمه
اواتارم باید یه صحنه واقعی باشه نه فتوشاپ
حالا بعدا جزئیاتو هماهنگ میکنیم
جدای رقابت و اینکه قطعا دو تیم همو به چشم دشمن میبینن ما با دوستان بارسایی احساس دوستی میکنیم
باشه دوستان.من که به شخصه قید اواتار و امضام رو زدم.هرکی مرده بیاد شرط ببنده chomaghchomaghchomagh
من حاظرم سر بازی فینال شرط ببندم ! ولی الان نه
نه شهریار جون کار بدی نکردی این شرط رو بستی آخه بعد از باخت چلسی آواتار و امضا آقا مرتضی خیلی باحال میشه. نمیدونم اقا مرتضی چجوری حاضر شد این شرط رو ببنده ولی از این جور شرط ها سایت رو باحال میکنه
دوستان شنیدین گواردیولا چی گفته. گفته: تلو اصلا در ال کلاسیکو بد بازی نکرد و اون بود که موقعیت ایجاد میکرد.
آقا پپ ممکنه تلو موقعیت ایجاد میکرد ولی چرا توپ ها رو به آسمون می زد و حالا شما ازش تعریف می کنین؟؟؟:yes:
البته پپ کار خودش رو بلده:chakerim:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط armanevil77 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نفهمیدم داداش چی شد؟؟binam
شرط کنسل شد؟؟؟:mage mishe:
بچه ها دی متوو گفته برای بازی هجومی به نیوکمپ میریم :khahesh:
به نظر شما جرات این کارو داره binam
خیلی دوس دارم با این تفکر بازی کنن:yes: