بابا تو که شرط بستی یه نمره ای چیزی عوض شر ط میگرفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Pouriaf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نا امیدم کردی:narahat:
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا تو که شرط بستی یه نمره ای چیزی عوض شر ط میگرفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Pouriaf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نا امیدم کردی:narahat:
به قول سعید باید رو نمره شرط میبستی.البته اون موقع معلمت حتما شرط بندی نمیکرد چون اونطوری یا باید به تو نمره میداد یا باید ازت نمره میگرفت که هر دوتاش اگه لو بره براش گرون تموم میشه البته اون نمره دادنه بیشتر
خوب فردا شب یه بازی حساس دیگه و سرنوشت ساز تو چمپیونز داریم و اگه بتونیم امسال چمپیونز رو ببریم دهان بعضی از ذوق زده ها بسته میشه
اگه با تمام قدرت به مصاف چلسی بریم و مثل همیشه فوق العاده بازی کنیم اولین فینالیست امسال بارسا خواهد بود
بچه های کاتالان در مورد بازی فردا بگین که بد جوری داره بو سوختگی میاد؟؟؟؟؟
گفتگو های دوستان نشون دهنده اینه که زیاد نگران دیدار فردا شب نیستن البته بگی نگی یه خورده هستن ولی فکر کنم من بیشتر از همه نگرانم چون نمیشه رو بارسا تو این بازی حساب ویژه ای باز کنی البته من به پیروزی بیش از هر زمان دیگری امیدوارم ولی در صورت خدا نکنه شکست همه جا آبرومون میره تو مدرسه تو...:chi migi:
ااز تمام دوستان نمیخوام اسم ببرم همه(کاتالان) اگه جسارتی شد به خدا شرمنده باید یکی جواب اینرو میداد
که دیگه بدونن هر جای نیان یه چی بگن برن
بازم شرمنده اگه باعث ناراحتی شدم
هر چیم دستور باشه با دیده منت قبول
داداش دستور چیه؟ کسی حق نداره به بچه های بارسایی دستور بده.ما همیشه همه جا پشت هم هستیم حتی اگه قرار باشه همه مون از سایت اخراج بشیم ولی بعضی وقتا نباید جواب یک عده رو دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دستور از خود بچه های heey:: بارسای برا بقیه که تره هم خورد نمیکنم:ghelyon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان امشب با یه بازی فوق العاده باید چلسی رو نابود کنیم چون تو بازی رفت شانس باهامون نبود
گفته میشه پیکه امشب توی ترکیب قرار میگیره و از بابت دفاع خیالمون راحت میشه
با استراحتی هم که پدرو ، الکسیس و سسک داشتن از نظر بازیکن آماده هم غمی نداریم فقط دفدغه ی من ژاوی هست ببینیم امشب مثل همیشه بازی میکنه یا نه
به امید رسیدن به فینال
بخدا امروز از لحظه ای که از خواب پا شدم تو فکر ترکیب امشب بودم ! باید از یه ترکیب متفاوت و قافلگیرانه استفاده کنیم !
حتی به این فکر کردم که از پیکه و بوسگتس توی خط حمله استفاده کنیم تا با یه تاکتیک عجیب بازی کنیم تا همه برنامه های دفاعیشون رو بهم بریزیم !
خیلی نگرانه وضع بوسگتسم که توی این چند بازی چیزی جز لو دادن توپ ازش ندیدیم ! همینطور ژاوی !
__________________________________________________ ________________
یه چیزه خنده دار :
فیگو: رئال مادرید قهرمان لالیگا خواهد شد
پَ نَ پَ , ریسینگ اول میشه mas:-