-
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
سلام
بهترین و مطمعن ترین راه وصل شدن به فیسبوکه بازیتو به فیسبوک وصل کن بعد رو گوشی جدید بازیو بریز دوباره وصل کن به فیسبوک بازی از اینجا ادامه میدی. راستی تا وقتی که بازی انتقال ندادی از گوشی قبلیت پاک نکن البته میتونی رو هر دوتا همزمان بازی کنی
من که تازه تو لیگ دو هستم فعلا دوم جدول با 36 امتیاز تیم اول خیلی خوبه با 41 امتیاز سخته بهش برسم تو حذفی اگه اتفاق عجیبی نیوفته امروز میرم نیم نهایی تو چمپیون هم فعلا خوب کار کردم میتونم تا نیم نهایی برم شایدم فینال
خیلی ممنون دادا،منم مثه تو دومم با سه امتیاز اختلاف امروز باش بازی دارم...خداکنه بتونم بزنمش...دعام کنید...اسکاتلندی سرتقیه،ول کنم نیس
-
1 فایل پیوست
سلام دوستان
من به یه مشکل برخوردم!!!
تا دقیقه چهل و پنج بازی رو انلاین دیدم یهو گفت اتصال قطع شده ..دوباره کانکت شدم دیدم نیمه اول بازی چهار تا گل داشته ولی من واسه نیمه دوم تعویض هم کرده بودم و خبری از گل نبود....من لول تیمم بیست و دو بود تیم اون پونزده!!امکان نداشت اینجوری ببازم
راستی هرکی دوست داشت فیس منو اد کنه اینم ایدیمه: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
سلام خدمت همه ی دوستانی که تازه میخوام باهاشون آشنا بشم.امیداورم بتونم از نظرات خوبتون برای پیشرفت تیمم استفاده کنم
اسم تیم من mottahed dezسطح 4 بازی میکنم اوضاعمم تو جدول تقریبا خوبه پنجم جدولم.میانگین سنی بازیکنام هم 22.3هست.
ظرفیت ورزشگاهمم 7000 نفره.
از روزی که دارم بازی میکنم همه چی رو تقریبا یاد گرفتم الا اینکه نمیدونم چرا هر فصل یک ستاره از کیفیت بازیکنام کم میشه نمیدونم چطور باید درستش کنم.اگه کمکم کنید لطف بزرگی در حقم کردید؟ممنون
-
واسه همه یک ستاره کم میشه و قانون بازی هستش. چون هر بازیکن با توجه به قدرتش سطح خاصی داره. یک بازیکنی که در لیگ لول 2 پنج ستاره هست نسبت به لول 4 سه ستاره محسوب میشه چون قدرتش در همون حده.شما هر لولی که میرید باید بازیکنانی در سطح و اندازه ی همون لول داشته باشید.این قانون باعث میشه همیشه در بخش نقل و انتقالات فعال باشیم و توکن خرج کنیم و واسه بازی درآمد زایی بشه.وگرنه اگه هر تیم با یه سری بازیکن ثابت قرار بود ادامه بده دیگه کسی بازیکن نمیخرید
-
بچه ها نمیشه یه کاری کرد که این بازی رو روی پی سی انجام داد؟
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
بچه ها نمیشه یه کاری کرد که این بازی رو روی پی سی انجام داد؟
برنامه Bluestacks رو از این لینک سایت دانلود ها دانلود کن : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد بازی رو روی اون نصب کن
برنامه Bluestacks هر برنامه اندرویدی رو نصب میکنه ....
اینم عکس Bluestacks خودم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
نقل قول:
واسه همه یک ستاره کم میشه و قانون بازی هستش. چون هر بازیکن با توجه به قدرتش سطح خاصی داره. یک بازیکنی که در لیگ لول 2 پنج ستاره هست نسبت به لول 4 سه ستاره محسوب میشه چون قدرتش در همون حده.شما هر لولی که میرید باید بازیکنانی در سطح و اندازه ی همون لول داشته باشید.این قانون باعث میشه همیشه در بخش نقل و انتقالات فعال باشیم و توکن خرج کنیم و واسه بازی درآمد زایی بشه.وگرنه اگه هر تیم با یه سری بازیکن ثابت قرار بود ادامه بده دیگه کسی بازیکن نمیخرید
آخه تا میای بازیکنی رو بخری یکی دیگه میاد پول بیشتری میده تو آفلاینی میبرش؟
-
خوب شما نباید موقع خرید بازیکن آفلاین باشید باید تا آخرین لحظه حواستون باشه و هروقت حریف پیشنهاد زد بالاترش رو بزنید.وگرنه اینکه یه پیشنهاد بزنیم و بعد بریم و برگردیم مشخصه که اون بازیکن گیرمون نمیاد
-
من این بازی رو نصب کردم و همیشه با گزینه let me play وارد بازی میشدم.دیشب اشتباها با گزینه "فیزبوگ" وارد شدم و از همون دیشب دیگه نمیتونم وارد بشم.یعنی همش میگه با اکانت "فیزبوگ" برو.بازی رو چندبار پاک و نصب کردم فایده نداشت.حتی گوشیم رو فکتوری ریست کردم بازم بی فایده بود.اگه بخوام با "فیزبوگ" برم باید از آنتی قیلتر استفاده کنم که سرعتش در حد دوچرخه میاد پایین
لطفا کمممممممممممممممک
-
نقل قول:
من این بازی رو نصب کردم و همیشه با گزینه let me play وارد بازی میشدم.دیشب اشتباها با گزینه "فیزبوگ" وارد شدم و از همون دیشب دیگه نمیتونم وارد بشم.یعنی همش میگه با اکانت "فیزبوگ" برو.بازی رو چندبار پاک و نصب کردم فایده نداشت.حتی گوشیم رو فکتوری ریست کردم بازم بی فایده بود.اگه بخوام با "فیزبوگ" برم باید از آنتی قیلتر استفاده کنم که سرعتش در حد دوچرخه میاد پایین
لطفا کمممممممممممممممک
متاسفانه دیگه فکر کنم راهی نیست. باید با همون قندشکن وارد بشین
-
دوستان من این فصل به معنای واقعی کلمه تیم رو به باد دادم !lol:- صعود نمیکنم این فصل. البته تقصیر خودمم هست دیگه حوصله بازی کردن ندارم فقط میرم نتیجه هارو نگاه میکنم میام بیرون :|
شما وضعیتتون چطوره؟؟؟
-
خب من هم به شکل احمقانه ای از کاپ حذف شدم، واسه بازی لیگ ترکیب مناسب اون بازی رو چیده بودم و بازی بعدی که کاپ بود نرسیدم ترکیب رو عوض کنم. رفت 1-0 برده بودم و برگش 2-0 باختم، بازیی بود که فقط باید ترکیب درست رو پیاده میکردم، بازی رفت که 1-0 برده بودم توی همه چیز از حریف وحشتناک سر بودم اما بازی رو نشد با اختلاف ببرم. خلاصه کاپی که راحت همه ی تیم ها رو می بردم و قهرمانی توش ساده بود رو احمقانه حذف شدم.
توی لیگ همچنان شانه به شانه با یک تیم دارم واسه اولی می جنگم، با اختلاف 1 امتیاز فعلا اولم.
بازی برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان هم 5-1 بردم و با نتیجه کلی 6-1 رفتم فینال، فکر کنم فینال سختی داشته باشم.
(باید ببینم توی جام گرفتن مثل فصل پیش می تونم دبل کنم یا نه)
-
علی شاید باورت نشه امسال از تیم اول لیگ که ازوناییه که همش خرج میکنه و scout میخره 5 امتیاز عقب افتادم ولی به طرز عجیبی جلوی تیم های ضعیف امتیاز از دست داد و منم بازی رو در رو ازش بردم الان 6 امتیاز ازش جلو افتادم :)))
-
نقل قول:
علی شاید باورت نشه امسال از تیم اول لیگ که ازوناییه که همش خرج میکنه و scout میخره 5 امتیاز عقب افتادم ولی به طرز عجیبی جلوی تیم های ضعیف امتیاز از دست داد و منم بازی رو در رو ازش بردم الان 6 امتیاز ازش جلو افتادم :)))
بابا ماشالا :دی
منم مثلا جلو صدرجدول لیگمون بازیو میبرمیا با تیم دوم مساوی میکنم
بعد میام از تیم پایین تر از خودم میبازم! اصن معلوم نیس چه خبره!
ولی یه چیزس ثابت شدست برام.کافیه سیستم بدونه به بازی سر نمیزنی دیگه خیلی نمیای تو بازی بیشتر بازیارو امتیاز از دست میدی.اما اگه بشینی ترکیب بچینی قشنگ شانست واسه برد بیشتره!
-
درود به دوستان
من تازه بازیو شروع کردم level 2 هستم دارم میرم 3
کی میاد هر روز gift ردوبدل کنیم
-
اقا شانس من یه تیم تو لیگه همه بازیارو برده منم کلا سه امتیاز ازش عقبم که اونم به خودش 5-2 باختم:sad:
کاپ به شکل عجیب غریبی حذف شدم که قبلا عکسش رو براتون فرستادم لیگ قهرمانان هم فینالم.
فردا دو تا بازی مهم دارم یکی فینال که فک نکنم سخت باشه و بازی لیگ مقابل تیم اول که اگه ببرم هم امتیاز میشیم ولی فایده ای نداره چون تفاضل اون 120 از من 95:ehe:
-
دروود
یه راهنمایی میخواستم
من الان level 2 توی گروهم دومم و میرم 3 و 2تا بازی بیشتر نمونده
چون توی لیگ بعد 1 ستاره از بازیکنام کم میشه خواستم ییسنم کار خوبیه که بازیکنای 3 ستاره رو بزارم برا فروش؟چون تو لول بعد 2 ستاره میشن و کارایی شون کم میشه
-
اگه توکن اندازه کافی داری که به محض شروع شدن فصل جدید بازیکن خوب بخری بزار واسه فروش هرچند که روزای آخر کسی بازیکن نمیخره. آخه کی میاد بازیکن الان بخره که فصل بعد یه ستاره ازش کم بشه؟ :evaa: روزای آخر فصل خلوتترین روزا برای خرید بازیکنه.خرید بازیکن بسیار راحته و فروش بازیکن خیلی مشکل چون مشتری واسش سخت گیر میاد
-
دوستان بعد 6-7 ماه بازی کردن این بازی چند نکته رو فهمیدم
1- بازی به شانس خیلی ارتباط داره! من همیشه با همین توکن محدودی که داریم تیمم رو خوب میبندم ولی مشکلی که دارم اینه که همیشه منو میندازن تو لیگایی که همه غول هستند!! حالا مثالشم این فصل که تو لیگ سطح 6 هستم ولی بازیکنای 5 ستاره قدرتشون بین 45-50 هست و قدرت تیم من 48 هست! حالا بعضی وقتا که به لیگای دیگه سر میزنم و 2-3 تیم اول لیگ رو نگاه میکنم میبینم که همه اونا یا از من ضعیفترند یا هم سطح من اند! اما من تو لیگمون الان بعد کلی جنگیدن 7 هستم و تیم 8 لیگ قدرتش 52 و خورده ای است! و تمام اسکات!!! و تیمای بالای من هم همه اسکاتن و تیم اول که البته هنوزم مشخص نیست 54! و واقعا نمیدونم چیکار کنم! تیمای بالای من هم همه اسکاتند! و همین که 7 شدم هم برام خیلی خوبه یکجورایی چون هنوز چندتا تیم تمام اسکات زیر من اند! و این مشکل همیشه با من بوده و همیشه منو تو اینجور لیگایی مینداخته!
2- بازی یکسری قواعد نا نوشته ای داره که جایی نوشته نشده! اما اکثر مواقع خوب جواب میدن! یکیشون استفاده از ضد سیستمهاست! که اگر ضد سیستم حریفتو از اول بازی بچینی و بری تو بازی بردتون همیشگی نسیت اما اگر با ترکیب ثابتت بری تو و بعد بین دو نیمه این تغییرو اعمال کنی تیمت خیلی بهتر کار میکنه! و من اینو با تجربه کردنش تو کلی بازی فهمیدم (البته باز نکات ریز دیگری هم داره)
3- در مورد بازیکن خریدن دیدم که بعضی بچه ها یکسری ساعت رو دارن میگن که مثلا ساعت 7 خوبه یا بد. این بحث کلا اشتباهه و بنظر میرسه که بازی افراد رو در سرورهای مختلف جای میده! و به همین خاطر میتونه ساعت خاصی برای افرادی عالی باشه و برای افرادی همون زمان بدترین زمان باشه! و باید هرکس فقط با مشاهده و دنبال کردن سرورش که زمان خاص و طلایی خودش پی ببره و باز هم تو همون زمانها هم یکسری بازیکن های خاص سخت هست گرفتنشون و میبینید که تو همون زمانهای طلایی هم سر یک بازیکن خوب کلی دعوا میشه! البته بعضی وقتها هم شانستون میگیره! و در کل خرید در این زمانها بهتر از زمانهای دیگر است
4- تو خرید بازیکن در اول فصل که حرفی ندارم ولی برای اواسط فصل حتما به آمار بازیکنها توجه کنید چونکه بعضی وقتا بازیکن کمی ضعیفتر بهتر از بازیکن قویتر کار میکنه! و بنظرم توجه به استاتیک بازیکن که مثلا تو باشگاه قبلیش چند گل زده و امتیازاتش چطور بوده و چند بازی بهترین بازیکن میدان شده خیلی کمک کننده هستند در یک انتخاب خوب
در انتها هم اگر کسی به نحوه لیگ بندی سیستم پی برده و میتونه راهنمایی کنه منو تا چیکار کنم تا لیگ بعدی جایی بیوفتم که تیما اینقدر قوی نباشند لطفا اعلام کنه
-
در مورد آپدیت بازی هم که هنوز گوگل پلی و خود بازی اونو اعلام نکردن ولی بازار اونو گذاشته (صفحه 127)! من مشکوکم به ویروسی بودن و جاسوسی کردنشون! و این اتفاق رو من برای خیلی برنامه ها دیدم! و بعضی وقتا هم دیدم که بعد دانلود نصب هم نمیشن! چون گوگلی پلی نمیذاره و میگه اینا هم شماره اند و ... و بنظر من بهترین کار گرفتن همه برنامه هاتون از گول پلی است
درکل من به محبت دوستان اطلاعاتیمون مشکوکم!
-
آپدیتی که اومده زیاد مهم نیست واسه همین بازی پیام نداده الان از گوگل پلی چک کردم درسته تا 2.35 اومده بازار هم 2.35 رو گذاشته
این بازار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این گوگل پلی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه مشکل دارید واسه لود شدن بازی یا هر چیز دیگه بهتره بگیرید شاید درست شده باشه
-
سلام من لول پنجم فردا تمام ميشه و تيم اول گروهم اسم تيمم Hoorshid Fc و تا بحال ٤ ليگ قهرمان شدم و يك ليگ دوم، دو بار هم چمپيون ليگ قهرمان شدم امتياز ٤٥.٩. هست و يكبار هم كاپ قهرمان شدم
-
میشه یکی راجع به بازیکنای اسکات کمی توضیح بده و فرقشون رو با بازیکنای عادی چیه؟
-
بازیکنهای اسکات همون بازیکنهایی هستند که تو بخش ترنسفرت کنار ترنسفر لیست هستند و باید برای خریدشون 50 توکن هزینه کنی! و تفاوتشون در قدرتشونه که اونها 6 ستاره هستند یعنی بازیکنهایی که یک سطح از بازیکنای قابل خرید بالاترند! و تنها با هزینه زیاد میشه بدست آوردشون و برای کسایی که پولدارند ویا میخوان خوب هزینه کنند ارزش خرید داره ولی بشرطی که تمام تیمتو اسکات ببندی! اگر یکی دوتاشون اسکات باشند شاید خوب بدرد تیمت نخورند (البته این نظر منه)
-
در مورد آپدیت هم بله الان اومده ولی خیلی وقتا میبینم که بازار زودتر از سایت خود برنامه و گوگل پلی یکسری آپدیتهارو میذاره!
در کل بنظر من آپدیت نکردن از بازار بهتره! و همینطور سایتهای ایرانی و بهترین جا برای آپدیت کردن همون گوگل استور است!
البته نحوه آپدیت کردن بازار و گوگل پلی هم باهم متفاوته!
گوگل حجم مصرفی دانلودش کمتره ولی بازار کل برنامه رو دوباره دانلود و بعد نصب میکنه
و البته که نسخه جدیدش هم اومده
ولی در کل بنظر منکه این بازی تاپ الون آپدیتاش بجای بهتر کردن بازی بدترش کرده بخاطر اینکه من قدیم با اینترنت کم سرعت گوشیم راحتتر میتونستم بهش وصل بشمو ازش استفاده کنم اما هرچی بیشتر آپدیتش میکنم این مشکلم بدتر میشه!
حیف که یادم نیست اولین نسخه ای که ازش نصب کردم ورژنش چند بود وگرنه میرفتمو همونو نصب میکردمش!
-
من میخوام تا بازی آخر فصلمو هم ببازم تا تو همین سطح بمونم و ببینم که ایندفعه میتونم قهرمانی بدست بیارم یا نه
جالبه که با بعضی از این افراد هم که الان سطح 6 هستم برای 3-4 بار هم لیگ بودم! برای شما هم اینطوری هست که به یکسری از افراد بیشتر بر بخوربد؟
-
به نظرم اینکارو نکن.چون اگه میخوای تیمت رو واسه فصل بعد قوی ببندی خوب صعود که کردی توی سطح بعدی قوی ببند فرقی نداره که. اما اگه میخوای با همین بازیکنا قهرمان بشی خوب اگه شدنی بود که این فصل میشدی هیچ تضمینی نیست که فصل بعد با تیمای ضعیف همگروه بشی. تا جایی که میتونی صعود کن بالا و هرجا که دیگه نکشیدی خوب توی لیگ میمونی و فصل بعد تلاش میکنی.
در مورد بازار هم بگم الان توی آپدیت آخرش سیستمش دقیقا مثل گوگل پلی شده. یعنی دیگه کل برنامه رو نمیگیره. الان تاپ الون 22 مگ هستش ولی فقط 7 مگ واسه آپدیتش میگیره.اگه برید تو بخش تاپ الون روی 22 مگ یه خط کشیده جلوش نوشته 7 مگ.
-
يه سوال بغير از فيس بوك چطوري ميشه يه تيمي رو پيدا كرد؟ الان مثلن شما چطوري منو توي اين بازي پيدا ميكنيد؟ من روي آيفن بازيرو دارم و با وي پي ان وصل ميشم براي دو ماه كه ايرانم در ضمن خيلي بازيكناي خوبي دارم كه هميشه موقع فروششون دلم ميخواست يه تيم دوست بود بازيكنم رو ميدادم به اون! Hoorshid FC
-
نقل قول:
يه سوال بغير از فيس بوك چطوري ميشه يه تيمي رو پيدا كرد؟ الان مثلن شما چطوري منو توي اين بازي پيدا ميكنيد؟ من روي آيفن بازيرو دارم و با وي پي ان وصل ميشم براي دو ماه كه ايرانم در ضمن خيلي بازيكناي خوبي دارم كه هميشه موقع فروششون دلم ميخواست يه تيم دوست بود بازيكنم رو ميدادم به اون! Hoorshid FC
بدون استفاده از فیسبوک دوستانتون فقط میتونن شانسی شمارو پیدا کنن! حالا میتونه تو لیگ باشه یا جام حذفی یا لیگ قهرمانان. که تیم های حریفتون رو ببینید و برید تو لیگشون شاید یه ایرانی رو پیدا کنید. سخته که بخوای دوست خودتو پیدا کنی
-
سلام خدمت دوستان عزیز من محمدفصل 7 هستم اسم تیمم mohamad fc هستش، یه سوال داشتم : من با گوشی بازی میکنم ، اگه بخوام با کامپیوتر بازی کنم باید از اول دوباره شروع کنم؟ امکانش نیست هر وقت خواستم با گوشی هر وقتم خواستم با کامپیوتر بازی کنم؟ راستی یه سوال دیگه به نظر شما چطور میشه با توجه به ترکیب حریف ترکیب چید؟ یعنی باید به چه نکاتی توجه کرد؟
-
نقل قول:
به نظرم اینکارو نکن.چون اگه میخوای تیمت رو واسه فصل بعد قوی ببندی خوب صعود که کردی توی سطح بعدی قوی ببند فرقی نداره که. اما اگه میخوای با همین بازیکنا قهرمان بشی خوب اگه شدنی بود که این فصل میشدی هیچ تضمینی نیست که فصل بعد با تیمای ضعیف همگروه بشی. تا جایی که میتونی صعود کن بالا و هرجا که دیگه نکشیدی خوب توی لیگ میمونی و فصل بعد تلاش میکنی.
در مورد بازار هم بگم الان توی آپدیت آخرش سیستمش دقیقا مثل گوگل پلی شده. یعنی دیگه کل برنامه رو نمیگیره. الان تاپ الون 22 مگ هستش ولی فقط 7 مگ واسه آپدیتش میگیره.اگه برید تو بخش تاپ الون روی 22 مگ یه خط کشیده جلوش نوشته 7 مگ.
با نظرت که این فصل هم قطعی نیست قهرمانیم کاملا موافقم! اما این بازیو آخرو با اینکه از تیم چهارم جدول داشتم میبردم اما آخرش دفاع رو باز کردم تا ببازم! ولی خوب تیمم الان از اول فصل خیلی قویتر شده و بازی اسکاتم هم بیشتر! چون یک فصل بیشتر بازی کردن!
2- تو این 2-3 روز آخر هم چندتا بازیکن با قدرتای ویژه و کلا بازیکنهای خوب گرفتم! و برای کسایی که میبینند نمیتونن فصل بعد برن لیگ بالاتر الان بهترین زمان خریده!
3- میخوام همش هی به یکسری افراد یکسان که از شانس من هم همگی خوره بازی هستند نخورم!
-
نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز من محمدفصل 7 هستم اسم تیمم mohamad fc هستش، یه سوال داشتم : من با گوشی بازی میکنم ، اگه بخوام با کامپیوتر بازی کنم باید از اول دوباره شروع کنم؟ امکانش نیست هر وقت خواستم با گوشی هر وقتم خواستم با کامپیوتر بازی کنم؟ راستی یه سوال دیگه به نظر شما چطور میشه با توجه به ترکیب حریف ترکیب چید؟ یعنی باید به چه نکاتی توجه کرد؟
دوست عزیز تو صفحات همین بحث بچرخی خیلی در این مورد بحث شده و برای بازی با کامپیوتر اگر به ف.ی.ل.ت.ر شکن دسترسی داری باید بازی رو اول به اکانت فیسبوکت که همون موقع بالا اومدن ازت میپرسه با فیسبوکت اینو یکی کنم یا نه یکی کنیش و بعد اون میتونی همون تیمتو هم تو فیسبوکو هم تو گوشی ادامش بدیدر مورد سوال دومت هم که در مورد اونم خیلی بحث شده و برای اونم میتونی بری تو فروم خود تاپ الون و سیستم و ضد سیستمهای مختلف رو ببینی و بعد برای هر بازیت یک سیستم متفاوت بریزی که البته اینا هم همیشه و 100% جواب نمیدن چونکه شما فقط سیستم حریفتو میبینی و استراتژی بازیشو که نمیبینی! اما بازم کمک میکن او ضد سیستماو در کل یک سیستم تو تاپ الون همیشه برنده یا بازنده نیست و به کلی فاکتور دیگه هم مربوط میشه که بعضیاشو ما میدونیمو بعضیاشم نه!
-
تا حالا به فروم خودش سر نزده بودم، جالب بود ممنون عزیز
-
بچه ها هر کسی دوست داشت توی تاپ الون با من دوست بشه آیدی FB برام بفرسته من لول پنج هستم در حال حاضر امتیاز تیمم ۴۶ هست البته اگر فردا بازیکن جدید بخرم چند تا میره بالاتر!
Hoorshid FC
-
4 فایل پیوست
این تیم منه گفتم چند تا عکس بذارم ازش شاید بد نباشه........
-
این سیستمت رو من مدتها بازی میکردم و سیستم خوبی بود و هست و بهت تبریک میگم
در کل من از 2 سیستم خیلی خوشم میومد یکی همین که معروف به 451 وی شکل (وی انگلیسی) بود و دیگری هم 442 دیاموند (الماس) و جفتونم خوبند
حالا این فصل میخوام 41023 یا همون 433 رو امتحان کنم ببینم چطور میشه
ولی با این 451 کمی گل خوردم بالا بود. برای شما چی؟ شماهم مشکل گل خورده رو داشتی؟ (البته من اون 3تا بازیکن وسطمو مثل شما عقب زن نکرده بودم و ایندفعه امتحانش میکنم)
-
راستی من این فصل همون سطح 6 موندم و امکان داره که با هم هم لیگ بشیم:nishkhand: مراقب خودت باش دیگه!
-
خب لول 13 هم برام تموم شد و از فردا توی لول 14 توپ خواهم زد:)
همونطور که گفتم لیگ قهرمانان فینالیست بودم که توی یک بازی حساس با نتیجه 1-0 پیروز شدم و قهرمانی رو بدست آوردم، البته با خوش شانسی
توی لیگ هم تونستم با فاصله 4 امتیاز قهرمان شم
در مورد کاپ هم قبلا گفتم که حذف شده بودم
در کل فصل خوبی رو پشت سر گذاشتم و تونستم مثل فصل قبل دو تا جام دست بیارم، با این تفاوت که اینبار به جای کاپ لیگ قهرمانان رو بدست آوردم، اگر قرعه عجیبی نخوره بهم امیدوارم که لول 14 رو با 3 تا قهرمانی پشت سر بگذارم، تا ببینیم چه میشود
-
خب منم با همین سیستم 2-4-4 لوزی شکل با افتخار رتبه 12 جدول رو بدست آوردم :crazy::evaa: هیچ پولی هم برام نمونده بازیکن بخرم :|
تیمم داره ورشکست میشه! :luuugh::khandeeeee bahal: کسی نمیخره تیممو ؟؟؟؟ :ey babaaa::eee::nishkhand:
ولی بی شوخی گند زدم این فصل. تنها دلیلشم استفاده از استراتژی های عجیب غریب بود صرفا جهت اینکه خواستم امتحانشون کنم. یه خوبی که داره اینه که میتونم حسابی توکن جمع کنم واسه خودم :|
-
سلام خدمت همه top11 بازها
من تازه با این سایت و top11اشنا شدم که ای کاش زودتر با اینجا اشنا میشدم که در دام فیص... نیوفتم
دم مدیر انجمن هم گرم که سریع پاسخ میده
فصل بعد چند روز بعد از اتمام فصل فعلی شروع میشه؟
نمیشه کاری کرد که تو ی بازه زمانی بیوفتیم که بازیها 4 صبح نباشه؟البته به جز خرج توکن
من با "س ا ی ف و ن " وصل میشم ولی زود ب زود از بازی میفتم بیرون.ایا به قند شکن مربوطه؟قند شکن ردیف سراغ دارین؟
با تشکر