-
پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
بازی با Nantes بود. یکی از تیمای قعر جدولی. که همیشه جلو من شاخ میشه !!! به دلیل خستگی بازیکنای اصلیم 11 بازیکن دوم تیمم فرستادم تو زمین. آقا همون اول کار یه پنالتی دادیم و گل خوردیم
10 دقیقه بعد هم رو یه غافلگیری دیگه گل دوم رو خوردیم !!! آخر نیمه اول یه گل زدیم. نیمه تموم شد. نیمه دوم حدودای دقیقه 70 3 تا از تاثیر گذار ترین بازیکنامو که ذخیره بودن آوردم داخل.یعنی مارتیال، کلوک و آدریان
همون موقع کلوک یه گل زد مساوی شد. دقیقه 90 شد. آدریان از وسط زمین خودمون توپ گیرش اومد. باورتون نمیشه ! از همونجا استارت زد همه رو جا گذاشت رفت توپ رو فرستاد تو دروازه حریف !!!!!!! سرعت حیرت انگیز و اون تکنیکش منو کشته [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
معرکه ست این بازیکن ! خیلی حال میکنم باهاش :rose:
-
علی داش این بازیکنای جووون و خوب از کی انقدر خوب میشن یعنی از چه فصل لطفا با تکنیکا و سرعتیا رو بگو از چه فصلی خوب میشن
-
میگم از کجا میشه فهمید که از ما چه انتظاراتی برای قهرمانی در جام ها دارند؟
-
نقل قول:
علی داش این بازیکنای جووون و خوب از کی انقدر خوب میشن یعنی از چه فصل لطفا با تکنیکا و سرعتیا رو بگو از چه فصلی خوب میشن
داداش منظورتو درست نفهمیدم!
فصل خاصی وجود نداره ! هر بازیکنی بهش به اندازه کافی بازی بدی پیشرفت میکنه. مثلا من فصل پیش یه بازیکن گرفتم 18 ساله بود قدرتش 70. خیلی کم بازیش میدادم ولی بازم پیشرفت کرد و الان اورالش 76 هست! هر چی اورالش بالاتر بیاد بیشتر بهش بازی میدم چون همین بازیکنا هستن که آینده تیمم رو تامین میکنن.نمیشه گفت چه فصل خاصی بهتر میشن که !
نقل قول:
میگم از کجا میشه فهمید که از ما چه انتظاراتی برای قهرمانی در جام ها دارند؟
ابتدای هر فصل نامه میاد که بهت میگه چه انتظاری ازت دارن تو جام ها. فکر کنم تو بخش Office اگه اشتباه نکنم یه قسمت دارخ اسمش My Career یا Career باشه که اگه با شوک یه دونه بدی سمت راست یه قسمت Objectives میاد که اونجا به نظرم مشخص کرده.البته دقیق یادم نیس شرمنده اگه اشتباه گفتم
-
1 فایل پیوست
دادا میگم میشه کلا این رو برام توضیح بدی رفتم همونجایی که گفتی الان دقیقا از من چی میخوان؟ تا چه حد برآورده شدن؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
والا من خودمم زیاد به این بخش سر نمیزنم و سر در نمیارم ازش
ولی خب چیزی که مشخصه قهرمانی لیگ ، جام حذفی و لیگ اروپا رو میخوان ازت... که هنوز هیچکدومشم به دست نیاوردی. هر وقت بدست بیاری تو اون مربع یه تیک سبز میزنه
تو جام حذفی احتمالا الان بین 32 تیم راه پیدا کردی و لیگ اروپا تو یک چهارم پایانی هستی. فقط نمیدونم حذف شدی یا نه چون با رنگ قرمز نشون داده شک کردم !
-
اوه اوه اوه مثل اینکه سه گانه ازم میخوان من اگه بتونم جام حذفی رو ببرم هنر کردم تو لیگ آتلتیکو مادرید اوله و من دومم و دو امتیاز اختلاف داریم و تو لیگ قهرمانان هم به بایرن خوردم ولی هنوز بازی نکردم امیدوارم اونو رد کنم انتظاراتشون زیاده والا
-
نقل قول:
اوه اوه اوه مثل اینکه سه گانه ازم میخوان من اگه بتونم جام حذفی رو ببرم هنر کردم تو لیگ آتلتیکو مادرید اوله و من دومم و دو امتیاز اختلاف داریم و تو لیگ قهرمانان هم به بایرن خوردم ولی هنوز بازی نکردم امیدوارم اونو رد کنم انتظاراتشون زیاده والا
خب به هر حال شما رئال رو انتخاب کردی و مطمئننا از شما کسب همه جام هارو انتظار دارند ! یه چیز طبیعیه !
-
من الان ده میلیون پول برام مونده میگم اگه این پول رو خرج نکنم به بودجه ی فصل بعد منتقل میشه یا نمیشه؟
-
نقل قول:
من الان ده میلیون پول برام مونده میگم اگه این پول رو خرج نکنم به بودجه ی فصل بعد منتقل میشه یا نمیشه؟
خیر نمیشه. بودجه فصل بعد یک بودجه ثابت هست که براتون در نظر میگیرن
-
نه علی منظورم اینه بازیکن جووونا رو اسماشونو بگو که خیلی خوبن بریم بگیریمشون
-
نقل قول:
نه علی منظورم اینه بازیکن جووونا رو اسماشونو بگو که خیلی خوبن بریم بگیریمشون
از بین اونایی که باهاشون بازی کردم...
این Adryan رو که قبلا هم گفته بودم بگیریدش ! Mats Klok هم که الان تو کریر من 23 سالشه قدرت 87 ! Compele Forward هست یعنی مهاجم کامل که همه استعداد های تهاجمی رو داره ! قدش بلنده و سرعتی هست، سر زن و شوتزن ، دریبلر و ... خلاصه همه چی تمومه ! آنتونی مارتیال هم همینطوره. دفاع Jarstein رو پیشنهاد میکنم. سیاه پوست هیکل دار سرعتی هست که رو توپ های بلند کسی نمیتونه رو سرش بلند شه ! واران هم عالیه
از بین شناخته شده ها هم موراتا و کوین دی بروین و لوکاکو و نیکولا مورو Murru کسایی بودن که از بازی باهاشون بسی لذت بردم. هافک وسط Ramiro Da silva بهتر از بقیه برام کار کرد.هافبک راست هم تا الان شکیری از همه عالی تر بوده.:flowerysmile:
-
پس مجبورم پول رو بدم و استعداد یاب آکادمی بگیرم چون که فصل نقل و انتقالاتی نیست و دیگه توی نیم فصل دومم خوبه این کار؟
-
نقل قول:
پس مجبورم پول رو بدم و استعداد یاب آکادمی بگیرم چون که فصل نقل و انتقالاتی نیست و دیگه توی نیم فصل دومم خوبه این کار؟
آره دقیقا باید همینکار رو انجام بدی. البته استخدام اسکات که به سایر کشور ها بفرستی و بازیکنای لیگ های مختلف رو زیر نظر داشته باشی هم میتونه خیلی مفید باشه. کلی بازیکن از این قسمت فقط پیدا کردم
-
خب پس آکادمی بزنم یا اسکات بفرسم؟ کدوم مفید تره؟ به نظر خودم اسکات مفید تره چون 16 ساله ها تا بخوان به جایی برسن آدم پیرمیشه پس اسکات بهتره آره ؟ راستی منو با این بخش اسکات آشنا کن اونجا چیکار باید بکنم لطفا دادا دقیق بهم بگو مرسی.
-
وقتی میخوای استعداد یاب برا آکادمی استخدام کنی یا اسکات استخدام کنی دو تا بخش هست در رابطه با اون اسکات یا استعداد یاب که Experience و Judgment هست ...
اینا چی هستن؟
-
منظورم من اون بخش سمت چپ پایین در اولین صفحه از سمت چپ هستش که اونجا چیکار باید کرد؟
-
نقل قول:
دوست عزیز بهتره که پولتو از transfer budget(سمت چپی) به weekly budget(سمت راستی) منتقل کنی.اینجوری برای فصل آینده هم میمونه.
مثل اینکه این روش بهترین روشه واقعا بهترین تایپکی که درمورد کریر فیفا 14 در کل ایران وجود داره همینجاست.
-
نقل قول:
خب پس آکادمی بزنم یا اسکات بفرسم؟ کدوم مفید تره؟ به نظر خودم اسکات مفید تره چون 16 ساله ها تا بخوان به جایی برسن آدم پیرمیشه پس اسکات بهتره آره ؟ راستی منو با این بخش اسکات آشنا کن اونجا چیکار باید بکنم لطفا دادا دقیق بهم بگو مرسی.
اسکات که صد در صد مفید تره. آکادمی هر 100 سال یه بازیکن خوب توش در میاد :nishkhand:
خب اول از همه شما باید Scout استخدام کنید تو قسمت Instructions پست ها و در کل معیار های بازیکن مورد نظر رو وارد میکنید تا استعداد یاب طبق همون ها براتون بازیکن پیدا کنه.
بعد از اینکه استخدامش کردید روش کلیک کنید و به کشور های مختلف میتونید بفرستیدش. ترجیحا کشور های دارای لیگ معتبر و فوتبال خیز بفرستید.بازیکنای بهتری گیرتون میاد
نقل قول:
وقتی میخوای استعداد یاب برا آکادمی استخدام کنی یا اسکات استخدام کنی دو تا بخش هست در رابطه با اون اسکات یا استعداد یاب که Experience و Judgment هست ...
اینا چی هستن؟
اون دوتا گزینه در واقع تجربه و قدرت تشخیص استعداد یاب ها تو انتخاب بازیکن مورد نظر هستن که هر چی ستاره بیشتر داشته باشه مطمئنا بهتر هست. هم تعداد بازیکنایی که همزمان زیر نظر میگیرن بیشتر میشه ( نزدیک به 30 بازیکن ) و هم روز های کمتری طول میکشه تا قدرت های بازیکن مشخص بشه ( حدود 12 تا 18 روز ). البته 4 تا 7 روز که بگذره شایدم حتی زودتر قدرت های حدودی رو نشون میده، و خیلی زودتر میتونید بفهمید که بازیکن به دردتون میخوره یا نه.
نقل قول:
مثل اینکه این روش بهترین روشه واقعا بهترین تایپکی که درمورد کریر فیفا 14 در کل ایران وجود داره همینجاست.
من یک بار همین کار رو انجام دادم و متاسفانه جواب نداد !
-
تیم ملی ولز بهم پیشنهاد داده قبول کنم؟ اگه بخوام سرمربی تیم ملیه بزرگی بشم چیکار باید بکنم یکسره بهم پیشنهاد میدن یا باید اول از تیم ملی های کوچیک شروع کنم؟
-
نقل قول:
تیم ملی ولز بهم پیشنهاد داده قبول کنم؟ اگه بخوام سرمربی تیم ملیه بزرگی بشم چیکار باید بکنم یکسره بهم پیشنهاد میدن یا باید اول از تیم ملی های کوچیک شروع کنم؟
ولز که به جز بیل فکر نمکنم بازیکن آنچنانی داشته باشه ! آره اول تیم های خوبی پیشنهاد نمیدن. خودم از استرالیا شروع کردم !!
ولی در کل میتونی صبر کنی شاید یه تیم بهتر پیشنهاد داد. البته تصمیم با خودته
-
سلام. من با تیم qpr دوباره شروع کردم. اگه میشه یه چندتا بازیکنای خوب با اورال 72 تا 77 که خیلی خوب پیشرفت کنن با بودجه ی 10 میلیون کم سن و سال.
-
نقل قول:
سلام. من با تیم qpr دوباره شروع کردم. اگه میشه یه چندتا بازیکنای خوب با اورال 72 تا 77 که خیلی خوب پیشرفت کنن با بودجه ی 10 میلیون کم سن و سال.
سلام. کل بودجت 10 میلیون هست ؟!!! با این بودجه فکر نکنم زیاد بتونی بازیکن بخری 4-3 تا نهایتا
اما خب واسه شروع کریر بازیکنای آینده داری رو واست معرفی میکنم.
Anthony Martial - Imoh Ezekiel - Ahmed Musa - Yassine Benzia مهاجم نوک
Bruma - Bakkali مهاجم راست و چپ و هافبک راست و چپ
Adryan - Paredes هافبک تهاجمی
Ramiro Da silva - Moritz Leitner هافبک وسط
Nicola Murru - $$$a دفاع چپ
Sebastian Strifler دفاع راست
Andrea Lamanna - Kourt Zouma - Nathan Ake دفاع وسط
حالا شاید بعضیاش قیمتشون زیاد باشه چون اطلاعی ندارم. ولی چیزی که مشخصه این بازیکن ها آینده فوق العاده درخشانی دارن که فصل های بعد به تنهایی خودشون یه تیم هستن !!! به جز Lamanna با همشون بازی کردم و تاییدشون میکنم.عالین. البته زیاد با Bakkali حال نکردم و نتونستم متاسفانه ازش بازی بگیرم. در صورتی که تو کریر من تو سن 23 سالگی اورالش 87 بود !!!
فکر میکنم گرون باشن. یه چیزی هم که هست اینه که اکثر این تیم ها بازیکن رو میندازن بهتون! یعنی بیش از دو برابر ارزش بازیکن پول میخوان ! البته واسه بعضی بازیکنای معروف و جوون عادیه ولی این جوونا رو تا میتونید چونه بزنید و قیمت رو بیارید پایین تا خیلی ضرر نکنین از خریدش !
-
علی این Anthony Martial - Imoh Ezekiel و Adryan و Nathan Ake
تو چه تیمایی هستن
-
نقل قول:
علی این Anthony Martial - Imoh Ezekiel و Adryan و Nathan Ake
تو چه تیمایی هستن
ازکیل تو استاندارد لیژ - آنتونی مارتیال تو موناکو ( البته اورال اولیه اش خیلی پایینه 63 ! ) - آدریان تو فلامنگو - ناتان اکه تو چلسی هستن
-
من با منچستر شروع کردم
------دخیا--------
اوزا------فردیناند-----ویدیچ-------جانس
----------------کروس----------
زاها-----------------------------والنسیا
----------------رونی-----------
------------خسه--------ون پرسی(ولبک)
اقااا من خیلی بد گل میخورم چکار کنم
-
سلام. یه نرم افزار هک برای پلیر کریر نداریم؟ مثلا از اورال 70 بری 90.
-
من یک هفته ای میشه بازی رو شروع کردم(از وقتی از دست امتحانات :shame:لعنتی خلاص شدم)با بارسا تا نیم فصل با 6 امتیاز نسبت به رئال اولم و هدایت تیم ملی کلمبیا رو دارم ....
فقط مشکلم تو دفاع هست که اونم کم کم خوب میشم .... :danc:
همین !!!
-
سلام. چه جوری میشه تو کریر یا خود بازی فیفا 14 تعداد تعویضی هارو افزایش داد. به جای 3 تا تعویضی 5 یا 6 تعویضی داشته باشیم.
-
نقل قول:
سلام. چه جوری میشه تو کریر یا خود بازی فیفا 14 تعداد تعویضی هارو افزایش داد. به جای 3 تا تعویضی 5 یا 6 تعویضی داشته باشیم.
این یه قانونه و قانون رو نمیشه تغییر داد ! فقط همون 3 تا تعویضی رو میتونین داشته باشین تو کریر
-
نقل قول:
این یه قانونه و قانون رو نمیشه تغییر داد ! فقط همون 3 تا تعویضی رو میتونین داشته باشین تو کریر
یعنی حتی یه برنامه یا پچی هم نیست؟ تو فیفاهای قبلی میشد تغییر داد.
-
نقل قول:
یعنی حتی یه برنامه یا پچی هم نیست؟ تو فیفاهای قبلی میشد تغییر داد.
در مورد پچ ها اطلاعی ندارم ولی تو خود بازی که اصلا نمیشه چنین کاری رو انجام داد. به جز تورنومنت ها و ... که میشه تعداد تعویضی هارو تغییر داد
-
خوب دقیقا همین الان یک فصلو تموم کردم:haaa: با بارسا هم قهرمان لیگ شدم هم جام حذفی ....
با کلمبیا هم تو جام جهانی تو گروه (ایتالیا-مکزیک-چک و کلمبیا) افتادم که گروه راحتی بود و صدر نشین اومدم بالا ....
بعدش به سختی 2-1 هلند رو حذف کردم،تو مرحله بعد هم با آلمان با گل دقیقه نود جیمز رودریگز بازی رو بردم ....
تو مرحله نیمه نهایی خوردم به کامرون که برزیل رو حذف کرده بود!!!اونو هم 2-1 زدم ...
فینال با اسپانیا ترکیب رو 5-4-1 چیدم که اول گل نخورم بعدش گل بزنم که دقیقا برعکسش اتفاق افتاد و دقیقه 6 ماتا بهم گل زد،،،،بعدش دقیقه 45 روی پاس عالی فالکائو کوئینترو گل مساوی رو زد،دقیقه 64 هم جکسون مارتینز گل دوم رو زد بعد از اتلتیکو سیمئونه الگو گرفتم و تمام مهره های تهاجمی جز جیمز و فالکائو رو بردم بیرون بجاش بازیکن های دفاعی آوردم و تا دقیقه 90 کارم بود دفاع...تازه فهمیدم تیم سیمئونه چه کاری میکنه ....
«تمام»
-
نقل قول:
خوب دقیقا همین الان یک فصلو تموم کردم:haaa: با بارسا هم قهرمان لیگ شدم هم جام حذفی ....
با کلمبیا هم تو جام جهانی تو گروه (ایتالیا-مکزیک-چک و کلمبیا) افتادم که گروه راحتی بود و صدر نشین اومدم بالا ....
بعدش به سختی 2-1 هلند رو حذف کردم،تو مرحله بعد هم با آلمان با گل دقیقه نود جیمز رودریگز بازی رو بردم ....
تو مرحله نیمه نهایی خوردم به کامرون که برزیل رو حذف کرده بود!!!اونو هم 2-1 زدم ...
فینال با اسپانیا ترکیب رو 5-4-1 چیدم که اول گل نخورم بعدش گل بزنم که دقیقا برعکسش اتفاق افتاد و دقیقه 6 ماتا بهم گل زد،،،،بعدش دقیقه 45 روی پاس عالی فالکائو کوئینترو گل مساوی رو زد،دقیقه 64 هم جکسون مارتینز گل دوم رو زد بعد از اتلتیکو سیمئونه الگو گرفتم و تمام مهره های تهاجمی جز جیمز و فالکائو رو بردم بیرون بجاش بازیکن های دفاعی آوردم و تا دقیقه 90 کارم بود دفاع...تازه فهمیدم تیم سیمئونه چه کاری میکنه ....
«تمام»
همچینم گروه راحتی نبوده ها ! حداقل از نظر اسمی !! سیمئونه هم تیمش از نظر ساختار دفاعی شگفت انگیزه !!
-
من از همون سال اول به دلیل اینکه رکورد 32 بازی برد متوالی رو داشتم از فرانسه پیشنهاد دریافت کردم و باهاش سال 2014 قهرمان جام جهانی شدم الانم تو فصل 2018 برای دومین بار با فرانسه بازی کردم تو مرحله گروهی با امریکا و شیلی و سوئد هم گروه شدم از امریکا 1-0 بردم و از سوئد هم 2-1 بردم ولی بازی با شیلی تا دقیقه 80 من 2-0 جلو بودم مطمئن بودم که می برم پس واران رو تعویض کردم و یهویی 3 تا گل خوردم و 3-2 باختم ولی صعود کردم رفتم مرحله حذفی ایتالیا رو 4-0 بردم والمان رو 4-0 بردم و تو فینال هم اسپانیا رو 3-0 زدم و برای دومین بار قهرمان شدم البته فرانسه واقعا بهترین ها رو داره و حتی من ریبری و نسری رو هم دعوت نکردم
به نظرتون بمونم تو فرانسه با برم بیرون چون خیلی توش بودم و اگه برم؟چجور تیمی برم؟
-
-
نقل قول:
من از همون سال اول به دلیل اینکه رکورد 32 بازی برد متوالی رو داشتم از فرانسه پیشنهاد دریافت کردم و باهاش سال 2014 قهرمان جام جهانی شدم الانم تو فصل 2018 برای دومین بار با فرانسه بازی کردم تو مرحله گروهی با امریکا و شیلی و سوئد هم گروه شدم از امریکا 1-0 بردم و از سوئد هم 2-1 بردم ولی بازی با شیلی تا دقیقه 80 من 2-0 جلو بودم مطمئن بودم که می برم پس واران رو تعویض کردم و یهویی 3 تا گل خوردم و 3-2 باختم ولی صعود کردم رفتم مرحله حذفی ایتالیا رو 4-0 بردم والمان رو 4-0 بردم و تو فینال هم اسپانیا رو 3-0 زدم و برای دومین بار قهرمان شدم البته فرانسه واقعا بهترین ها رو داره و حتی من ریبری و نسری رو هم دعوت نکردم
به نظرتون بمونم تو فرانسه با برم بیرون چون خیلی توش بودم و اگه برم؟چجور تیمی برم؟
میگم تو فصل اول رو با کدوم تیم باشگاهی شروع کردی؟
-
من هنوز تو موناکو و پرتغال هستم
-
با رئال مادرید .البته بعدش تو میلان رفتم و الان هم تاتنهامم
-
نقل قول:
با رئال مادرید .البته بعدش تو میلان رفتم و الان هم تاتنهامم
خب فصل اول که با رئال بازی کردی چه جام هایی رو فتح کردی و رو چه سطحی بازی می کردی؟