-
پاسخ : اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،ماریو گوتزه خرید جدید باشگاه بایرن مونیخ شماره پیراهن شماره 19 را بر تن خواهد کرد.
ماریو گوتزه که در ازای پرداخت 37 میلیون یورو از بوروسیا دورتموند جدا شد و به بایرن مونیخ پیوست در این فصل پیراهن شماره 19 را برتن خواهد کرد. پیراهن شماره 19 بایرن ما را به یاد مهاجم تنومند و بلند بالای سابق بایرن مونیخ یعنی کارستن یانکر می اندازد.
یان کیرشهوف دیگر خرید جدید بایرن مونیخ نیز پیراهن شماره 15 را بر تن خواهد کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،برنامه بازی های بایرن مونیخ در بوندسلیگای فصل 2013/2014 اعلام شد و حریفان خود را شناخت.برنامه بازی های بایرن مونیخ در نیم فصل این رقابت ها به شرح زیر است :
بایرن مونیخ - بوروسیا مونشن گلادباخ
آینتراخت فرانکفورت - بایرن مونیخ
بایرن مونیخ - نورنبرگ
فرایبورگ - بایرن مونیخ
بایرن مونیخ - هانوفر
شالکه 04 - بایرن مونیخ
بایرن مونیخ - ولفسبورگ
بایرلورکوزن - بایرن مونیخ
بایرن مونیخ - ماینز
بایرن مونیخ - هرتابرلین
هوفنهایم - بایرن مونیخ
بایرن مونیخ - آگسبورگ
بوروسیا دورتموند - بایرن مونیخ
بایرن مونیخ - آینتراخت برانشوایگ
وردربرمن - بایرن مونیخ
بایرن مونیخ - هامبورگ
اشتوتگارت - بایرن مونیخ
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باشگاه بایرن مونیخ گلزنی مدافع برزیلیاش را به ایتالیا در رقابتهای جام کنفدراسیونها تبریک گفت.
مونیخیها پس از آنکه خبردار شدند دانته شب گذشته در آخرین جدال مرحله گروهی جام کنفدراسیونها برای برزیل، میزبان پیکارها مقابل ایتالیا گلزنی کرده، این موفقیت را به او از طریق سایت رسمی خویش تبریک گفتند.
در گزارشی نیز که به همین منظور انتشار یافت، عنوان شد دانته اولین گلش را برای سلسائو (برزیل) در اولین حضورش در جام کنفدراسیونها در زادگاه خویش (سالوادور) به آتزوریها (ایتالیا) زده است.
لژیونر تیم قهرمان اروپا و آلمان اظهارداشت: برایم مایه افتخار است در زادگاهم برای سلسائو گل زدم. تازه این افتخار در حالی به دست آمد که 60 تن از دوستان و اعضای خانوادهام در ورزشگاه حضور یافتند. امیدوارم همچنان با شور و هیجان به کار ادامه داده و فاتح جام نیز شویم. وی در دقیقه 45+1 برای زردپوشان گلزنی کرد.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ دیدار افتتاحیه بوندسلیگا جمعه 9ام آگوست در آلیانس آرنا با دیدار بایرن مدافع عنوان قهرمانی و بوروسیا مونشن گلادباخ برگزار می شود. جذابیت های این دیدار تنها به اولین حضور گواردیولا در بوندسلیگا و یا بایرنی شدن ماریو گوتزه خلاصه نمی شود بلکه دیدار مونیخی ها مقابل گلادباخ همواره به دیدار زیبایی منجر شده است.
بایرن و گلادباخ از غول های بوندسلیگا به شمار می آیند. رقابت آن ها در دهه 70 به اوج رسیده بود زمانی که هشت قهرمانی در بوندسلیگا میان دو باشگاه تقسیم شد. پل برایتنر نیز در آن سال ها به عنوان یکی از برترین هافبک های جهان در بایرن بازی می کرد. او این روزها به عنوان مشاور با باشگاه بایرن همکاری می کند او در مورد قرعه بایرن در نخستین بازی بوندسلیگا می گوید: "دیدار افتتاحیه برای گواردیولا بسیار خوب است. مونشن گلادباخ یکی از تیم هایی است که در چند فصل اخیر همواره عضو تیم های بالای جدول بوده است."
برایتنر ادامه می دهد: "گلادباخ مشکلات بسیاری را برای حفظ استاندارد های کیفی پیش رو دارد اما هیچ وقت یک تیم اتوبوسی درون دروازه ی خود نبود. هنگامیکه آن ها در زمین خودی بازی کنند سعی خواهند کرد که پرس را در خط جلو انجام دهند حتی اگر تیم روبرو نیز همان تاکتیک را در دستور کار داشته باشد مانند کاری که بایرن فصل گذشته انجام داد."
برایتنر از تجارب خود در دهه 70 مقابل گلادباخ می گوید: "آن ها فوتبال را جذاب ارائه می دهند و این چیزی است که هواداران از تیم انتظار دارند رویارویی با آن ها یک بازی افتتاحیه ای را رفم خواهد زد که هر دو تیم تنها به فکر حمله خواهند بود!."
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ماریو گوتزه بازیکن جدید باشگاه بایرن مونیخ درباره جداییش از دورتمند و پیوستن به بایرن مونیخ در صفحه ی فیس بوک خود از باشگاه بورسیا دورتمند تشکر کرد.
وی نوشت: من در آخرین روز های تعطیلات خود هستم و با شروع فصل جدید، چالش های جدیدی در پیش روی من می باشد. این برای من واقعا مهم می باشد که از شما تشکر کنم؛ دورتمند ممنونم، BVB ممنونم.
ماریو گوتزه گران قیمت ترین بازیکن آلمانی در تاریخ حمل و انتقالات همچنین افزود: چهار شنبه اولین تمرین من در مونیخ آغاز می شود و به دنبال چالش های آینده و محیط جدید هستم.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، کارل هاینس رومینگه در نخستین نشست مطبوعاتی پپ گواردیولا به صحبت در مورد ماریو گومز پرداخت؛ وی گفته هیچ پیشنهادی برای گومز رسمی نیست و او از چهارشنبه در تمرینات تیم شرکت خواهد داشت.
ماریو گومز 27 ساله یکی از مهاجمین نوک باشگاه بایرن مونیخ می باشد که در سال 2009 اشتوتگارت را به مقصد مونیخ ترک کرد و تا سال 2016 با بایرن قرارداد دارد و شایعات زیادی مبنی بر جدایی او از بایرن مونیخ وجود دارد اما همچنان هیچ چیزی مشخص نمی باشد، از آنجا که آمدن لواندوفسکی به بایرن منتفی شده احتمال ماندن گومز در بایرن مونیخ قوت گرفته ولی او همچنان مشتری های دست به نقد خود چون منچستر سیتی، یوونتونس، ناپولی، فیورنتینا و اتلتیکو مادرید را دارد.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پپ گواردیولا ، سرمربی جدید باواریایی ها از اینکه توانسته است سکان هدایت تیم بایرن مونیخ را در دست بگیرد بسیار خوشحال است و از این اتفاق به عنوان یک هدیه یاد کرد.
سرانجام پس از چندین هفته انتظار معارفۀ پپ گواردیولا در ساعت 12:00 ظهر به وقت آلمان به عنوان سرمربی جدید بایرن مونیخ برگزار شد. او در این نشست به خوبی نشان داد که تا حدود زیادی به زبان آلمانی تسلط یافته است و حتی توانست با لهجۀ مونیخی هم به گفتگو بپردازد. او در ابتدا با دو زبان آلمانی و اسپانیایی گفت : " خانم ها ، آقایان ، روز بخیر. " او که در حضور بیش از 240 خبرنگار ، 40 فیلمبردار تلویزیونی و 30 عکاس برای نخستین بار با زبان آلمانی پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود گفت : " لطفاً نواقص زبان آلمانی من را ببخشید. من یک سال را در نیویورک صرف یاد گیری زبان آلمانی کردم ، که البته بهترین مکان برای یادگیری زبان آلمانی نیست. امیدوارم بتوانم در اینجا و در آینده زبان آلمانی ام را بهتر کنم. "
سرمربی جدید بایرن از اینکه چالش های جدید را پیش روی خود می بیند خوشجال است و در اینباره گفت : " برای من این یک هدیه بود. من می خواهم از اینکه باشگاه بایرن مونیخ این فرصت را داد تا سرمربی این باشگاه شوم از آنان تشکر کنم. "
اولی هوینس ، کارل هاینز رومنیگه و ماتیاس سامر ، پپ گواردیولا را در این نشست خبری همراهی کردن. در ادامه رومنیگه در مورد روند مذاکرات دو طرف که در نهایت منجر شد تا پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ شود گفت : " دو سال پیش در جام آئودی کاپ ] در آلیانز آرنا [ ما به این نتیجه رسیدیم که پپ گواردیولا می تواند یک گزینۀ خوب برای نیمکت بایرن مونیخ باشد. بعد از آن ما با او در ارتباط بودیم ، و این ارتباط در سال گذشته بشتر شد. بایرن مونیخ پپ را می خواست و پپ بایرن مونیخ را. آن احساس ما از اولین روز بود. " اولی هوینس در تائید صحبت های رومنگیه گفت : " پس از گذشت 5 دقیقه از مذاکرات ، من احساس کردم که این اتفاق خواهد افتاد. "
-
به گزارش کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پپ گواردیولا پس کنفرانس مطبوعاتی امروزش با رسانه ها بطور رسمی در کارش را در باشگاه بایرن مونیخ اغاز می کند.
گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتیش که در حضور بیش از 200 رسانه جهان بود نشان داد که زبان آلمانی را به خوبی یاد گرفته و از علت اینکه چرا بایرن مونیخ را انتخاب نموده به بازیکنان باشگاه و تاریخچه ی طلایی این باشگاه اشاره نموود، همچنین وی افزود از اینکه جایگزین یوپ هاینکس شده به خود افتخار میکند و هیچ تغییر سبکی در کار نخواهد بود.
کارل هانس رومینکه و اولی هوینس، گواردیولا را امروز همراهی کردند و در آخر نیز سرمربی جدید بایرن مونیخ یک خودروی آئودی اس 8 هدیه داده شد.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تونی کروس آلمانی ستاره ی 23 ساله ی باشگاه بایرن مونیخ که در بازی مقابل یوونتوس در لیگ قهرمانان اروپا دچار مصدومیت به مدت حدودی هشت هفته شده بود، تمرینات انفرادی خود را از صبح امروز ازسر گرفته. وی توانسته در این فصل برای بایرن مونیخ 9گل را به ثمر برساند.
تونی کروس امروز (دوشنبه صبح) تمرینات انفرادی خود را از سر گرفته و در زیر بارون مشغول به دویدن و کار با توپ شد؛ گفته می شود وی میتواند در اولین تمرین تیم با گواردیولا حاضر باشد.
کروس که فینال لیگ قهرمانان اروپا را از دست داده بود، امید داشت تا به بازی فینال جام حذفی برسد اما از آنجا که بادشتوبر در تمرینات افرادیش دوباره دچار مصدومیت شده بود باشگاه روی او ریسک نکرد و تا بهبودی کامل او صبر کرد و در شب فینال کروس را به میدان نفرستاد.
کروس در این فصل به عنوان بازیکن اصلی تیم شناخته می شد و در 36 بازی از 54 بازی باشگاه به عنوان یار اصلی در ترکیب از ابتدای بازی به میدان فرستاده می شد، آرین روبن یار ذخیره ی او در اصل فصل می باشد که 16 بار در بازی های بایرن مونیخ یار ذخیره کروس به میدان فرستاده شده.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، گومز 27 ساله، آقای گل سابق بوندسلیگا، که جایگاه ثابتش را در فصلی که بایرن موفق به کسب 3 گانه شد، به مانژوکیچ باخته بود، فعلا در بایرن می ماند.
اخباری مبنی بر علاقه تیم های یوونتوس و فیورنتینا نسبت به جذب این مهاجم، دائما در رسانه ها منتشر شده اما مقامات باشگاه خروج گومز از بایرن را تکذیب کرده اند.
کارل هاینس رومنیگه در حالی که کنار پپ گواردیولا مربی جدید بایرن نشسته بود، شایعات مبتنی بر علاقه ی چند تیم ایتالیایی به گومز را تایید می کند و می گوید: تا امروز پیشنهاد رسمی از تیمی برای ماریو گومز دریافت نکرده اند و او نیز مانند بقیه تمرینات پیش فصل خود را از روز چهار شنبه زیر نظر پپ آغاز می کند، تا ببینیم در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد.
گومز در سال 2009 به باواریایی ها پیوست و تا سال 2016 با بایرن قرارداد دارد.
-
گزارش تصویری - تشریحی از مراسم معارفه گواردیولا سرمربی جدید بایرنمونیخ
بایرن مونیخ که فصل گذشته به عنوان نخستین تیم آلمانی موفق شد سه گانه را تکمیل کند و تمامی جام های ممکن را با هدایت یوپ هاینکس کسب کرد، دوشنبه پپ گواردیولا سرمربی اسبق بارسلونا را که یک سال در نیویورک به دور از فوتبال استراحت کرده بود به عنوان سرمربی جدید خود استخدام کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، گواردیولا که در کنفرانس خبری اش اعلام کرد کاملا آماده است تا بار دیگر به دنیای فوتبال بازگردد برای ادامه موفقیت های بایرن چالش بزرگی پیش رو دارد و تقریبا تمامی هواداران این تیم انتظارات بسیار بالایی از سرمربی جدیدشان دارند. در ادامه گزارش تصویری مراسم معارفه سرمربی جدید و اسپانیایی بایرن را مشاهده می کنید:
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی سابق بایرن مونیخ در صحبت هایی به تمجید از پپ گواردیولا پرداخته و اعلام کرده که تلاش پپ برای یادگیری زبان المانی درموفقیت او حیاتی خواهد بود
اوتمار هیتسفلد، سرمربی سابق بایرن مونیخ به تمجید از پپ گواردیولا سرمربی جدید این تیم پرداخته و از فروتنی و تعهدش تعریف وتمجید نموده
هیستفلد که در حال حاضر سرمربی تیم ملی سوئیس است در مجموع7 سال هدایت بایرن را در دست داشت و براین باور است که سران این باشگاه فرد ایده آلی برای هدایت بایرن برگزیده اند.
هیتسفلد در گفتگو با بیلد گفت:« من گواردیولا در جلسه سرمربیان دیدم. او یک شخصیت دوستداشتنی است. خوش برخوورد و صادق است و واقعا رفتار محترمانه ای دارد. در اولین حضورش به عنوان سرمربی بایرن، او توضیح داد که از بازیکنانش چه چیزهایی می خواهد: فروتنی و تعهد به باشگاه»
هیتسفلد ادامه داد:«اینکه او به زبان المانی صحبت می کند، شخصیتش را نشان می دهد. به علاوه این برتری بزرگی برای او نیز هست؛ چرا که می تواندمستقیما با بازیکنانش صحبت کرده و صحبت های رسانه ها را درک کند. افرادی مثل تراپاتونی و نوویو اسکالا در کارخود موفق نبودند، چون نمی توانستند به زبان موردنیاز صحبت کنند.»
گواردیولا بعد از یک سال استراحت ودوری از دنیای فوتبال حالا کارش را روی نیمکت مربیگری بایرن آغاز کرده است.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، با توجه به مصدومیت هولگر بدشتوبر و احتمال بازگشت او در سال آینده میلادی به میادین باواریایی ها در صدد خرید یک مدافع برای استحکام خط دفاعی خود هستند.
رسانه های بریتانیایی مایکا ریچاردز مدافع ملی پوش و 25 ساله باشگاه منچستر سیتی را یکی از گزینه های احتمالی بایرن مونیخ در خط دفاع می دانند. این بازیکن توانایی بازی در دو پست دفاع مرکزی و دفاع راست را دارد.
گفتنی است مبلغ این انتقال می تواند چیزی در حدود 16 میلیون یورو باشد.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پس از یک فصل رویایی برای باواریایی ها کاپیتان فیلیپ لام بر این باور است که مربی اسپانیایی می تواند موفقیت های گذشته را تکرار کند.
لام بعد از اولین تمرین خود زیر نظر پپ گفت : وقتی شما سه گانه را کسب می کنید واضح است که می خواهید از آن محافظت کنید و همه ما می دانیم که کسب چنین موفقیتی چقدر سخت بود و تکرار آن به مراتب سخت تر خواهد بود.
این مدافع 29 ساله مورد پپ گواردیولا گفت : آلمانی صحبت کردن او مرا تحت تاثیر قرار داده است چرا که همه می دانند آلمانی زبان ساده ای نیست. کاپیتان مونیخی ها در آخر گفت در حال حاضر نگاه ما به آینده است
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،باشگاه بایرن مونیخ تایید کرد که فرانک ریبری، ستاره فرانسوی این باشگاه، قراردادش را تا سال 2017 تمدید کرد.
ریبری که در سال 2007 از المپیک مارسی به بایرن پیوست، یک ماه قبل با مدیران بایرن برای تمدید قراردادش به کدت چهار سال دیگر به توافق رسید و امروز این قرارداد جدید را امضا کرد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بایرن گفت:" خیلی خوشحالم. همیشه گفته ام که احساس می کنم بایرن مانند خانه ام است.
از بودن در اینجا احساس خوبی دارم؛ هم خودم و هم خانواده ام. امیدوارم شرایط در سال های پیش رو هم به همین ترتیب باشد."
ریبری یکی از ارکان اصلی بایرن در رقابت های فصل اخیر بود و نقش مهمی در رسیدن این تیم به سه گانه داشت.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،فیلیپ لام، کاپیتان بایرن مونیخ، تایید کرد که این تیم برای سازگار شدن با تفکرات پپ گواردیولا نیاز به زمان دارد.
این مربی اسپانیایی به تازگی با قراردادی سه ساله هدایت باواریایی ها را برعهده گرفت و جانشین یوپ هاینکسی شد که در فصل اخیر یک سه گانه تاریخی را با این باشگاه فتح کرد.
گواردیولا از این هفته کارش را با بایرن آغاز کرد و لام معتقد است که برای منطبق شدن با خواسته های سرمربی جدید، نیاز به زمان دارند.
او در گفتگو با بیلد گفت:" ما به زمان نیاز داریم تا به کار با گواردیولا عادت کنیم؛ البته به زمان زیادی نیاز نیست. همه ما به اتفاقاتی که رخ می دهد، توجه کامل داریم. تمرینات پیش فصل به اندازه کافی طولانی هست تا به هم عادت کنیم. من نگران این مسئله نیستم.
او دائما در حال ارتباط با بازیکنان است و خیلی صحبت می کند. او می خواهد که بازیکنان هرچه زودتر ایده هایش را درک کنند. خیلی چیزها باید تغییر کند.
من پیش از این با مربیان زیادی کار کردم و این شرایط برای من غیرعادی نیست. این بخشی از کار ماست.
مثل این است که در یک شرکت جدید، با یک رئیس تازه کار کنید. خیلی زود است که بخواهیم از این تغییرات نتیجه گیری کنیم."
اولین بازی رسمی بایرن زیر نظر گواردیولا، یک ماه دیگر مقابل بوروسیا دورتموند در سوپر کاپ آلمان خواهد بود.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،فیلیپ لام، کاپیتان بایرن مونیخ، تایید کرد که این تیم برای سازگار شدن با تفکرات پپ گواردیولا نیاز به زمان دارد.
این مربی اسپانیایی به تازگی با قراردادی سه ساله هدایت باواریایی ها را برعهده گرفت و جانشین یوپ هاینکسی شد که در فصل اخیر یک سه گانه تاریخی را با این باشگاه فتح کرد.
گواردیولا از این هفته کارش را با بایرن آغاز کرد و لام معتقد است که برای منطبق شدن با خواسته های سرمربی جدید، نیاز به زمان دارند.
او در گفتگو با بیلد گفت:" ما به زمان نیاز داریم تا به کار با گواردیولا عادت کنیم؛ البته به زمان زیادی نیاز نیست. همه ما به اتفاقاتی که رخ می دهد، توجه کامل داریم. تمرینات پیش فصل به اندازه کافی طولانی هست تا به هم عادت کنیم. من نگران این مسئله نیستم.
او دائما در حال ارتباط با بازیکنان است و خیلی صحبت می کند. او می خواهد که بازیکنان هرچه زودتر ایده هایش را درک کنند. خیلی چیزها باید تغییر کند.
من پیش از این با مربیان زیادی کار کردم و این شرایط برای من غیرعادی نیست. این بخشی از کار ماست.
مثل این است که در یک شرکت جدید، با یک رئیس تازه کار کنید. خیلی زود است که بخواهیم از این تغییرات نتیجه گیری کنیم."
اولین بازی رسمی بایرن زیر نظر گواردیولا، یک ماه دیگر مقابل بوروسیا دورتموند در سوپر کاپ آلمان خواهد بود.
-
گزارش اختصاصی وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پپ گواردیولا سرمربی جدید باشگاه بایرن مونیخ در اولین بازی تدارکاتی در بازی رویایی با منتخب دانشجویان و افسران پلیس به پیروزی 15-1 رسید. سوت شروع بازی ساعت 18 به وقت آلمان در استادیوم اسپاردا بانک شهر وایدن زده شد.
می توان گفت گواردیولا بایرن مونیخ را بازیکنان تیم دو به زمین فرستاد. نیمه ی اول بازی با نتیجه ی 3-0 به نفع بایرن مونیخ پایان یافت؛ این بازی با حضور 11 هزار نفر انجام شد.
بایرن با ترکیب نویر، لام، کرچهف، امره کن، کنتنتو، اسچوف، استرایدر، رَنکویچ، هوبجرگ، مارکوتز و مولر به میدان رفت.
گلزنان بایرن مونیخ:
مارکوتز 10،توماس مولر 22، رَنکویچ 30، وِیخو 50 61 64 79، تونی کروس 51، گیرین 54 76 77، وایزر 59 88، ریبری 64 69.
گلزن ویلدنائو:
فورستر 54.
استادیوم:
استادیوم اسپاردا بانک شهر وایدن آلمان.
-
اختصاصی وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، لیگا توتال کاپ (یا T-home و یا نام جدیدِ آن جام تله کام) از سری مسابقاتی دوستانه در فوتبال آلمان می باشد که از سال 2009 برگزار میشود، بازی های این مسابقات 60 دقیقه ای و در دو نیمه 30 دقیقه ای انجام میشود.
میزبان ها:
در دو سال اول (2009 و 2010) در شهر قِیزِِنهیشِن آلمان برگذار شد، سال 2011 شهر ماینز میزبان این مسابقات بود و در سال میزبانی به 2012 هامبورگ رسید.امسال نیز این رقابت ها در موشن گلادباخ برگذار خواهد شد.
سال 2009:
هامبورگ سه بر صفر اشتوتگارت را در فینال برد قهرمان شد، بایرن مونیخ و شالکه به ترتیب سوم و چهار شدند.
سال 2010:
شالکه سه بر یک بایرن مونیخ را در فینال برد قهرمان شد، هامبورگ سوم شد و کلن چهار شد.
سال 2011:
بورسیا دورتمند در فینال هامبورگ را برد و قهرمان شد، بایرن مونیخ سوم و ماینز چهارم شدند.
سال 2012:
طبق سه سال گذشته قهرمان هر دوره تیمی جدید میشد، این دوره هم همانگونه ماند و وردربرمن با پیروزی در ضربات پنالتی در فینال مقابل بورسیا دورتمند قهرمان شد، بایرن مونیخ باز سوم شد و هامبورگ چهارم.
سال 2013:
بورسیا موشن گلاد باخ و بورسیا دورتمند؛ بایرن مونیخ و هامبورگ برای رسیدن به فینال باهم رقابت خواهند کرد.
پر افتخار ترین تیم جام تله کام:
هامبورگ با یک بار قهرمانی و یک بار نایب قهرمانی، یک بار سوم شدن و یک بار چهارم شدن پر افتخار ترین تیم این رقابت می باشد؛ بایرن مونیخ با یک نایب قهرمانی و سه بار سوم شدن در رتبه ی پنجم از هشت تیم قرار دارد اما با قهرمانی در مسابقات امسال به عنوان پرافتخار ترین تیم این جام شناخته خواهد شد.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،کاپیتان باواریایی ها معتقد است که آن ها روشی جدید در سبک بازی خود به کار نخواهند گرفت.
لام در مورد سرمربی جدید تیمشان نیز گفت:" گواردیولا عقاید خاص خودش را برای فوتبال دارد. او توقعات جدیدی از بازیکن ها دارد و فکر می کنم که شیوه پاسکاری برای او خیلی با اهمیت باشد."
لام ادامه داد:" قرار نیست که همه چیز را از ابتدا بازسازی کنیم و تغییرات کوچکی را در سال آینده در سیستم بازی بایرن شاهد خواهیم بود. سبک فوتبال ما عوض نخواهد شد."
به نظر می رسد که مهم ترین چالش گواردیولا در فصل آینده نگه داشتن حس جاه طلبی و تشنگی برای کسب جام در بین بازیکنان بایرن باشد.
لام در این مورد نیز گفت:" گواردیولا نیاز ندارند که در این مورد نگران باشد. ما هنوز شانس بالایی برای کسب جام های بیشتر داریم. مسلما در فصل آینده افت و پس رفتی نخواهیم داشت و رقابت در لیگ قهرمانان به گونه ای است که همه در حال پیشرفت و سبقت گرفتن از یکدیگر هستند. کسی انتظار ندارد که ما با آرامش کامل بشینیم و از کسب ۳ گانه در سال گذشته خوشحال باشیم. ما همچنان قصد داریم که جام های آینده را نیز با انگیزه قبلی خود کسب کنیم."
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بازیکن بارسلونا اعلام کرد که دوست دارد تیمش را به مقصد بایرنمونیخ ترک کند.
به نظر میرسد امیدهای باقیمانده منچستریونایتد برای جذب تیاگو آلکانترا از بین رفته باشد زیرا روزنامه اسپانیایی «موندو دپورتیوو» گزارش داد که تیاگو روز گذشته به باشگاه بارسلونا اعلام کرده که تمایل دارد باشگاه را به مقصد بایرنمونیخ ترک کند.
هرچند این قرارداد هنوز نهایی نشده اما پپ گواردیولا، سرمربی بایرن به نظر میرسد به چنین انتقالی علاقمند است.
هواداران منچستریونایتد که از نزدیک جریان این انتقال را زیر نظر داشتند، ممکن است خشمگین شوند از اینکه دیوید مویس نتوانسته او را جذب کند.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، معتقد است به خاطر نقشی که در قهرمانی های سه گانه تیمش در فصل گذشته داشت، شایسته کسب توپ طلاست.
نامزدهای بهترین بازیکن فصل اروپا هفته گذشته اعلام کرد که نام ریبری در کنار سه بازیکن دیگر بایرن، آرین روبن، توماس مولر و ماریو مانجوکیچ دیده می شود.
اما این هافبک باتجربه به توپ طلا فکر می کند و معتقد است که هیچ وقت تا این اندازه از شانس رسیدن به این جایزه برخوردار نبوده است.
او در گفتگو با سایت اختصاصی بایرن گفت:" فکر می کنم هر کاری لازم بود برای تبدیل شدن به بهترین بازیکن دنیا انجام دادم.
من در این فصل خیلی خیلی خوب بازی کردم. این آخرین شانس من برای بردن توپ طلا است. نمی توانم بهتر از این بازیکن کنم."
ریبری که در سال 2007 از مارسی به بایرن پیوست، در دوران حضور لوئی فن خال در بایرن، شرایط خوبی نداشت اما فاش کرد که اکنون زیر نظر گواردیولا روزهای خوبی را سپری می کند.
" در دوران فن خال، شرایط واقعا خوب نبود اما از اولین روز حضور گواردیولا، همه چیز خوب پیش رفت. کاملا می توان احترام دو طرفه را احساس کرد."
ریبری که تا سال 2017 با بایرن قرارداد دارد، تایید کرد که ممکن است تا پایان دوران حرفه ای اش در بایرن بماند.
" هم من و هم باشگاه، می خواهیم که من دوران حرفه ای ام را در اینجا به پایان برسانیم. امیدوارم جام های خیلی بیشتری ببرم. اگر به پایان قراردادم برسم، یعنی یک دهه در بایرن بوده ام و این خیلی جالب است.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بایرن مونیخ خواستار به پایان رساندن قضیه خریداری تیاگو الکانتارا با هزینهٔ حداکثر ۲۲ میلیون یورو است.
این هافبک اسپانیایی تابستان امسال به طور مداوم در حال پیدا کردن راهی برای دور شدن از نیو کمپ است و دستمزد او اخیرا به ۱۸ میلیون یورو کاهش یافته است.
در حالی که منچستر یونایتد به دنبال به دست آوردن این بازیکن ۲۲ ساله بود، بایرن مونیخ طی مذاکرات خود اعلام کرد که این بازیکن را در اولویت برای خرید قرار داده است.
خبرگزاریهای ورزشی امروز اعلام کردند در حال حاضر هر دو جانب این معامله به توافق رسیدهاند و بایرن مونیخ باید مبلغ ۲۲ میلیون یورو برای خرید این بازیکن بپردازد. این مبلغ شامل ۱۸ میلیون یورو دستمزد و ۴ میلیون مالیات میشود.
همچین شنیده شده است بارسلونا از بوندسلیگا میخواهد پول بیشتری برای این بازیکن بپردازد چرا که عملکرد او در آینده و در بایرن مونیخ بهتر خواهد شد و باعث میشود این باشگاه جامهای بیشتری از آن خود کند.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باشگاه انگلیسی لیورپول طی شکستش برای خرید میختیاریان، اینبار بدنبال ستاره ی سوئیسی بایرن مونیخ آمده. ژردان شکیری که فصل گذشته با مبلغ 9 میلیون یورو از بازل به بایرن مونیخ پیوست و به همراه دیگر بازیکنان تیم به سه گانه تاریخی بایرن مونیخ دست یافت، اینبار مورد توجه لیورپول انگلیس قرارگرفت، گفته میشود لیورپول حاضر به پرداخت 20 میلیون یورو برای انتقال شکیری خواهد بود.شکیری فصل گذشته در مجموع 39 بازی برای بایرن به میدان رفت و 8 گل به ثمر رساند.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی جدید بایرنمونیخ خواهان به خدمت گرفتن بازیکن آلمانی رئال مادرید شد.
بر اساس گزارش روزنامههای آلمانی به نظر میرسد پپ گواردیولا، سرمربی جدید بایرنمونیخ به جذب مسعود اوزیل علاقمند شده باشد. این در حالی است که رئال مادرید دوست ندارد هافبک آلمانیاش را از دست بدهد.
به نقل از روزنامه بیلد سفیدپوشان از خروج اوزیل و متزلزل شدن پایههای تیمشان هراس دارند.
علاوه بر این روزنامه آلمانی اعلام کرد که اوزیل هنوز قراردادش را با رئال مادرید تمدید نکرده و ممکن است با روی باز از پیشنهاد گواردیولا استقبال کند. این میتواند باعث شود یکی از ستارههای فوتبال آلمان به بوندسلیگا برگردد.
این شایعات در شرایطی مطرح می شود که خط میانی و روبه جلوی بایرن مونیخ با ترافیک شدید بازیکنان نامدار مواجه است و در این شرایط جذب مسوت اوزیل بسیار دور از ذهن است.
ضمن اینکه از مادرید هم خبر می رسد که رئال مادرید مذاکرات خود را برای تمدید قرارداد اوزیل آغاز کرده است، اگر این اخبار درست باشد به احتمال فراوان از بین مولر و کروس یک نفر آلیانز آرنا را ترک خواهد کرد، البته مدیران بایرن بارها ثابت کرده اند که به فروش بازیکنان پرورش یافته در مدرسه فوتبال خود علاقه ای ندارند.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم بایرن مونیخ امشب در دیداری دوستانه در مصاف با هانزاروستوک با نتیجه 4 بر 0 به پیروزی رسید. بازی ساعت 19:20 به وقت تهران در استادیوم دی کی بی آرنا آغاز شد
پپ گواردیولا در این بازی هم از سیستم 4-1-4-1 استفاده کرد.
فیلیپ لام در این بازی کاپیتان بایرن است.
بایرن با ترکیب اولیه نویر-رافینیا-بوتنگ-کرشهف-آلابا-لام-کروس-ریبری-مولر-شکیری و پیزارو پا به میدان گذاشت.
گل های بایرن را در این دیدار فیلیپ لام(21) ریبری(25) مولر(75) و مانزوکیچ(88) به ثمر رساندند.
این بازی در نهایت با نتیجه 4 بر 0 به نفع بایرن به پایان رسید.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیاگو الکانترا رسما با قراردادی چهار ساله به بایرن مونیخ پیوست.
باشگاه بایرن مونیخ 20 میلیون را به صورت نقد به کاتالان ها پرداخت می کند و 5 میلیون باقی مانده از درآمد ناشی از بازی دوستانه ی دو باشگاه تامین خواهد شد.
تیاگو آلکانترا بازیکن مورد علاقه ی گواردیولا بود و سران بایرن به سفارش مربی اسپانیایی خود برای جذب وی اقدام کردند کارل هاینس رومینیگه مدیر اجرایی باشگاه بایرن پس از نهایی شدن این انتقال گفت:" ما خوشحالیم که در مذاکرات برای این انتقال موفق بودیم تیاگو بهترین بازیکن قهرمانی اروپا در رده ی زیر 21 سال بود او پتانسیل بالایی دارد و بایرن با حضور وی قدرت مند تر خواهد شد."
در چند روز آینده تیاگو برای شرکت در تست های پزشکی باشگاه بایرن راهی مونیخ می شود.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،فهرست ده ورزشگاه محبوب جهان منتشر شد که در این میان آلیانس آره نا در بین ده ورزشگاه محبوب دنیا رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
ورزشگاه "ومبلی" لندن به عنوان بهترین و محبوبترین ورزشگاه فوتبال جهان انتخاب شده است و پس از ان ورزشگاه آلیانس آره نا ورزشگاه اختصاصی بایرن مونیخ در رتبه دوم قرار دارد.فهرست 10 ورزشگاه محبوب فوتبال جهان به این شرح است:
1- ومبلی (انگلیس)
2- آلیانس آرهنا (آلمان)
3- اولدترافورد (انگلیس)
4- نوکمپ (اسپانیا)
5- آستکا (مکزیک)
6- ساکر سیتی (آفریقای جنوبی)
7- سانتیاگو برنابئو (اسپانیا)
8- آنفیلد (انگلیس)
9- سن سیرو (ایتالیا)
10- ورزشگاه آزادی (ایران)
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بایرنی هامعتقدندکه با انتقال تیاگو به بایرن ترافیک زیادی در خط میانی باشگاه باواریایی ایجاد خواهد شد و باواریایی ها دست کم 12 بازیکن خواهند داشت که در خط میانی توپ می زنند.
در روزهای گذشته بحث انتقال تیاگو آلکانتارا به بایرن مونیخ و جدایی اش از بارسلونا داغ تر از هرزمان دیگری بود. تیتر یک اکثر رسانه های خبری اسپانیا درروزهای گذشته به صحبت های جنجالی پپ علیه سران باشگاه کاتالان و تمایل او برای به خدمت گرفتن تیاگو آلکانتارا ستاره برزیلی الاصل باشگاه بارسا اختصاص دارد. در نهایت یکشنبه شب این انتقال نهایی شد و ستاره برزیلی الاصل بارسا به سرمربی سابقش در آلیانس آرنا محلق شد.جالب اینجاست که این ابراز تمایل در رسانه های آلمانی بازتاب دیگری دارد.
آلمانی ها معتقدند که پپ با خرید تیاگو،کار اشتباهی رامرتکب شده و براین باورند که خرید تیاگو با توجه به تعداد بالای بازیکنان خط میانی در رختکن بایرن کاردرستی نیست . روزنامه بیلد در شماره روز یکشنبه خود (قبل از قطعی شدن انتقال تیاگو به بایرن) در گزارشی به گواردیولا طعنه زده و به این نکته اشاره کرده که شاید پپ می خواهد تیمش را با سیستم 1-8-1 به زمین بفرستد.
آنها براین باورند که با انتقال تیاگو به بایرن مونیخ ترافیک زیادی در خط میانی باشگاه باواریایی ایجاد خواهد شد و باواریایی ها دست کم 12 بازیکن خواهند داشت که می توانند در پست های مختلف خط میانی بازی کنند.هرچند که برخی از آنها از جمله خاوی مارتینس و امره کان، می توانند در امور تدافعی و یا تهاجمی نیز به کار تیم بیایند و به عنوان مهاجم 9 کاذب نیز برای بایرن بازی کنند. این 12 بازیکن عبارتند از: خاوی مارتینس، فرانک ریبری، لوئیس گوستاوو، تونی کروس،تیاگو آلکانتارا (درصورت انتقال به بایرن)، ژردان شکیری، باستین شواین اشتایگر،مولر، روبن، ماریو گوتزه ، امره کان و هویبرگ.
در ادامه گزارش روزنامه بیلد، به لحن تمسخرآمیز و طنزآلود خبرنگار این روزنامه درمواجهه با پافشاری گواردیولا برای جذب تیاگو برمی خوریم که این مطلب حتی روی جلد شماره روز یکشنبه بیلد (قبل از انتقال تیاگو به بایرن) نیز منتشر شده. در بخشی از این مطلب شماتیکی از ترکیب بایرن با سیستم 1-8-1 را می بینیم که بدین ترتیب است:نویر در درون دروازه قرار دارد؛خاوی مارتینس تنها مدافع بایرن است و ریبری، گوستاوو، کروس، تیاگو، شکیری، شواین اشتایگر، مولر و روبن در خط میانی هستند و گوتزه تنها مهاجم باواریایی ها خواهد بود.
قطعا گواردیولا تیمش را با چنین سیستمی به میدان نخواهد فرستاد، ولی انتخاب 3 یا 4 بازیکن از میان 12 بازیکن برای حضور در خط میانی بایرن، کار را برای سرمربی اسپانیایی سخت خواهد کرد.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،رئیس باشگاه باواریایی اعلام کرد که تیاگو با انتقال به بایرن، این تیم را مبدل به تیم قوی تری خواهد نمود.
کارل هاینس رومنیگه، مدیر اجرایی باشگاه بایرن مونیخ مسئول انجام مذاکرات با سران باشگاه بارسلونا برسر انتقال تیاگو آلکانتارا به آلیانس ارنا بود و بعد از اعلام خبر رسمی این انتقال، رضایتش را از این بابت ابراز کرد.
رومنیگه در صحبت هایی گفت:« ما واقعا خوشحالیم که یک بازیکن بامهارت را به مونیخ آوردیم. او بهترین تقویت قوای ممکن برای تیم ماست.»
به گزارش روزنامه مارکا، رومنیگه در تمجید از تیاگو ادامه داد:« او بازیکن فوق العاده ای است و آینده درخشانی پیش رو دارد و توانایی زیادی برای رشد دارد که باعث می شود تیم ما قدرتمندتر از قبل شود.»
البته رومنیگه در حال حاضر تمایل زیادی ندارد که فشارها روی شانه تیاگو آلکانتارا را افزایش دهد و دراین باره گفت:« درحال حاضر او تنها به عنوان بهترین بازیکن تورنمنت اروپایی زیر21 ساله ها انتخاب شده.»
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،ماریو گومز مهاجم سابق بایرن مونیخ علت ترک این تیم و رفتن خود به فیورنتینا ایتالیا را فاش کرد. این مهاجم آلمانی گفت: با رفتن به یک باشگاه کوچکتر وی فرصت بیشتر بازی و آمادگی برای جام جهانی 2014 را بدست خواهد آورد.
گومز روز دوشنبه در مراسم معرفی خود گفت: انتقال من ممکن است برای عده ای عجیب به نظر برسد. همه چیز در مونیخ برای من فراهم بود. اما با توجه به در پیش بودن جام جهانی، من در اینجا فرصت بازی بیشتری خواهم داشت.
وی افزود: پپ گواردیولا سرمربی جدید بایرن، فیورنتینا را به وی پیشنهاد کرده زیرا وینچنزو مونتلا سرمربی فیورنتینا فصل گذشته سبک تهاجمی جدیدی را برای این تیم طراحی کرده است.
گومز در مدت چهار فصل حضور خود در بایرن مونیخ 112 گل را در 172 بازی به ثمر رساند.
گفته میشود مبلغ انتقال وی به فیورنتینا 20 میلیون یورو بوده است.
دانییله پراد مدیر ورزشی فیورنتینا گفت: حضور قهرمانی نظیر گومز نشان دهنده قدرت مالکیت باشگاه است. این یک مالکیت قوی است که به ما اجازه میدهد با غولهای دیگر رقابت کنیم.
حدود 15000 هزار نفر از طرفداران فیورنتینا از گومز استقبال کردند.
به گزارش آسوشیتدپرس، گومز در واکنش به این استقبال گفت: این اشتیاق ستودنی است و انرژی زیادی به من میدهد. من احساس مسئولیت زیادی دارم و میخواهم پیروز شوم.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیاگو آلکانترا حضور پپ گوآردیولا را عامل اصلی امضای قرارداد خود با بایرن مونیخ دانست.
تیاگو آلکانترا با قراردادی چهار ساله به ارزش 25 میلیون یورو انتقال خود به بایرن مونیخ را قطعی کرد.
هافبک اسپانیایی سابق بارسلونا که در تیم کاتالانی شاگرد پپ گوآردیولا بود، پس از امضای قرارداد با بایرن مونیخ در گفتوگو با سایت این باشگاه، با خوشحالی از پیوستن به بایرن مونیخ، گفت: بیاندازه خوشحالم که به تیم مدنظرم پیوستم. اگر قرار باشد یک روز در زندگیتان خوشحال باشید، امروز آن روز من است. خوشحالم که عضوی از باشگاهی همچون بایرن مونیخ شدم.
تیاگو درباره علت بستن قرارداد با بایرن مونیخ، گفت: علاوه بر پیشینه باشگاه، حضور پپ گوآردیولا عامل اصلی من در بایرن مونیخ بود. بایرن مونیخ تیمی است که فوتبال را زیبا بازی میکند و مطمئنم که با حضور پپ گوآردیولا بازی زیبای بایرن مونیخ بهتر هم خواهد شد. من و پپ همدیگر را سالهاست که می شناسیم. او مربی است که همیشه به من انگیزه و اعتماد به نفس داده است و من همیشه طرفدار فوتبال و فلسفه گوآردیولا هستم. مربیانی همچون او در فوتبال دنیا زیاد نیستند و قطعا دلیل اصلی حضور من در بایرن مونیخ بود.
تیاگو آلکانترا در بایرن مونیخ در کنار هموطن اسپانیاییاش خاوی مارتینس بازی خواهد کرد.
تیاگو در پایان درباره بازی در کنار خاوی مارتینس گفت: با او قبل از پیوستن به بایرن مونیخ صحبت کردهام و او چیزهای مثبتی درباره حضور من در بایرن مونیخ به من گفت. او به من گفت مونیخ شهری دیدنی با فضای بسیار جالب و شور و شوق بالای فوتبالی است. امیدوارم که بتوانم بازیهای زیبایی را برای بایرن مونیخ انجام دهم.
-خبر کوتاه:
جنگ راسل و گواردیولا علنی شد
ساندرو راسل، رییس باشگاه بارسلونا که مخاطب اصلی سخنان گوآردیولا بود، از حرفهای سرمربی سابق تیمش ناراحت است.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تونی کروس، هافبک بایرن، از پیوستن تیاگو به بایرن ابراز خوشحالی کرده و به او خوش آمد می گوید.
کروس از پیوستن تیاگو راضی بنظر رسیده و ابراز امیدواری می کند فصل آینده با هم رقابتی نفس گیر اما سالم داشته باشند؛ با اضافه شدن تیاگو به لیست 23 نفره مونیخی ها، رقابت برای حضور در ترکیب اصلی به اوج خود می رسد.
کروس 23 ساله در مورد اضافه شدن آلکانترا می گوید: "به او خوش آمد می گویم و امیدوارم سال خوبی را در بایرن سپری کند و در مورد پست او هم نمی توانم بطور دقیق اظهار نظر کنم، چرا که تشخیص گواردیولا خواهد بود که او در چه پستی و من در چه پستی بازی کنم؟"
وی اضافه می کند: "تیاگو فوتبالیست خوبی است، چرا که مونیخ محل بازی بازیکنان خوب است، با اینکه ما بازیکنان خوب زیادی داریم ولی مطمئن باشید، همانند سال گذشته به همه بازی خواهد رسید."
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، در مراسم معارفه ی تیاگور آلکانتارا بازیکن جدید خط میانی باشگاه بایرن مونیخ، شماره ی پیراهن او نیز رونمایی شد، این بازیکن اسپانیایی که از بارسلون به مونیخ آمده طی فصل های آینده شماره شش را به تن خواهد کرد. تیاگو با نقل و انتقال با ارزش 20 میلیون یورو راهی بایرن مونیخ شد و به مدت چهار فصل با بایرن مونیخ قرارداد دارد، وی از پیوستنش به بایرن مونیخ بسیار خوشنود میباشد.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،با توجه به اینکه جان اوبی میکل در تابستان به احتمال زیاد چلسی را ترک می کند، چلسی برای جانشینی وی لوییز گوستاو از مونیخ را در نظر دارد.
میکل که فصل گذشته قرارداد خود را برای 5 سال دیگر تمدید کرده است، پس از بازگشت مورینیو احتمال دارد چلسی را به مقصد ترکیه ترک کند.
مورینیو نیز هافبک برزیلی بایرن مونیخ، گوستاو را برای جایگزینی وی مد نظر دارد. لوییز که از قراردادش 2 سال دیگر باقی مانده است، ممکن برای چلسی تا 16 میلیون پوند آب بخورد.
شاید انجام این انتقال برای چلسی بسیار مشکل باشد چرا که این بازیکن 25 ساله، پیشتر اعلام کرد که در مونیخ خوشحال است و قصد ترک آلیانز آرنا را ندارد.
البته مسئولین چلسی معتقد اند که با انتقال تیاگو آلکانترا به مونیخ، گواردیولا اجازه خروج به گوستاو را می دهد.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،آرین روبن، ستاره بایرن مونیخ، تاکید کرد که قرار نیست تیمش با هدایت پپ گواردیولا، سبک بازی بارسلونا را تقلید کند.
آرین روبن، ستاره بایرن مونیخ، تاکید کرد که قرار نیست تیمش با هدایت پپ گواردیولا، سبک بازی بارسلونا را تقلید کند.
سرمربی سابق آبی و اناری ها به تازگی جانشین یوپ هاینکس در آلیانس آره نا شد و در یکی از اولین خریدهایش، تیاگو آلکانتارا را با انتقالی 25 میلیون یورویی به خدمت گرفت.
اما روبن اعلام کرد که باواریایی ها سبک خاص خودشان را ادامه خواهند داد و تاکید کرد که موفقیت های فصل گذشته اتفاقی نبوده است.
او در گفتگو با خبرنگاران، در پاسخ به این سوال که آیا سبک بازی بارسا را کپی خواهند کرد یا نه، گفت:" ما کیفیت خودمان را داریم. ما نشان دادیم که با سبک بازی خودمان می توانیم جام ها را به دست بیاوریم. این به خودمان بستگی دارد که گام بعدی را برداریم و بهتر شویم."
روین در فینال چمپیونزلیگ، گل پیروزی بخش بایرن را وارد دروازه دورتموند کرد و نقش مهمی در کسب سه گانه بایرن داشت.
بایرنی ها فصل جدید بوندس لیگا را با دیدار خانگی مقابل مونشن گلادباخ آغاز خواهند کرد.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،کارل هاینس رومنیگه رئیس باشگاه بایرن مونیخ در مورد شکافی که بین پپ گواردیولا و رئیس بارسا افتاده و صحبت های آن ها در هفته قبل اظهار نظر نموده است.
رومینیگه می گوید بین دو باشگاه بارسا و بایرن احترام متقابل و روابط دوستانه ای وجود دارد.
او گفت: "من احساس می کنم بین ما رابطه خوبی برقرار است، دوست من آقای راسل هم در مصاحبه اش با احترام با گواردیولا سخن گفت، من این موضوع را به خود پپ هم گفتم.
بارسلونا و پپ لحظات و روزهای فوق العاده ای را با هم پشت سر گذاشتند، فکر می کنم هر دو طرف به هم دیگر احترام می گذارند، ما همیشه با بارسلونا روابط دوستانه ای داشتیم و من فکر می کنم این رابطه همچنان باقی خواهد ماند. در مورد امضای قرارداد تیاگو هم هیچ مشکلی به وجود نیامد و همه چیز صحیح انجام شد."
ما در هفته آینده روح پاک فوتبال را با دیدار دوستانه ای که با هم انجام می دهیم به نمایش خواهیم گذاشت."
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بعد از به خدمت گرفتن تیاگو، بازیکن مورد علاقه گواردیولا باشگاه بایرن مونیخ دیگر فعالیتی در بازار نقل وانتقالات نخواد داشت.
کارل هاینس رومنیگه از سران باشگاه بایرن مونیخ درحاشیه مراسم معرفه تیاگو گفت: "به نظر من باشگاه دیگر نبازی به خدمت گرفتن بازیکن جدید ندارد و از طرفی بازیکن دیگری نیز این باشگاه را ترک نخواهد کرد."
بعد از جذب تیاگو، رقابت شدیدی بین کادر بازیکنان بایرن برای قرار گرفتن در ترکیب تابت رکورددار قهرمانی بوندس لیگا پدید آمده است و رومینیگه در این باره توضیح داد: "به نظر من این موضوع بسیار هیجان انگیز و به نفع باشگاه خواهد بود. برای اینکه بایرن همانند دوران پس از فتح لیگ قهرمانان سال 2001 ، سالهای بدون جام را تجربه ننماید وجود کادر قوی و چنین رقابتی بین بازیکنان ضروری است و از طرفی دست سر مربی برای انتخاب سیستم های متفاوت برای تیم باز است.
-
اختصاصی وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، نهایتا شش بازی در غالب جام های تله کام، جام اولی هوینس، آئودی کاپ و سوپرکاپ آلمان تا شروع فصل آینده برای بایرن مونیخ باقی مانده.
جام تله کام:این رقابت ها امسال بین چهار تیم بورسیا موشن گلادباخ، بورسیا دورتمند، هامبورگ و بایرن مونیخ در شهر موشن گلادباخ برگذار می شود.1. بازی مرحله ی نیمه نهایی میان بایرن مونیخ و هامبورگ روز شنبه 29 تیر ساعت 21 برگذار خواهد شد.2. بازی فینال و رده بندی روز یک شنبه 30 تیر برگذار خواهد شد.
جام اولی هوینس:برای بدست آوردن این جام بایرن مونیخ با بارسلونا بازی خواهد کرد، این مسابقه روز چهارشنبه دوم مرداد ماه ساعت 21 در استادیوم آلیانز آرنا برگذار خواهد شد.
سوپر کاپ آلمان:سوپر کاپ آلمان روز پنجم مرداد ساعت 22:30 به میزبانی بورسیا دورتمند میان بایرن مونیخ و دورتمند برگذار خواهد شد.
آئودی کاپ:این رقابت ها امسال بین چهار تین بایرن مونیخ، سائوپائولو، منچستر سیتی و آث میلان در آلیانزآرنا برگذار می شود.1. بازی نیمه مرحله ی نهایی میان بایرن مونیخ و سائوپائولو روز چهار شنبه نهم مرداد ماه ساعت 21 برگذار خواهد شد.2. بازی فینال و رده بندی روز پنج شنبه دهم مرداد ماه برگذار خواهد شد.
-
گزارش اختصاصی وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، دانته مدافع ملی پوش برزیلی بایرن مونیخ از تعطیلات پس از جام کنفدراسیون ها، امروز به مونیخ بازگشت.
دانته قهرمان سه گانه باشگاهی و قهرمان جام کنفدراسیون های امسال که فصل پیش با مبلغ 4.5 میلیون یورو از بورسیا موشن گلاد باخ راهی بایرن مونیخ شد و از هر نظر خرید فوق العاده ای برای بایرن بود پس از تعطیلاتش بعد رقابت های جام کنفدراسیون ها ساعاتی پیش به مونیخ بازگشت.
این مدافع برزیلی فصل گذشته 45 بازی برای بایرن مونیخ انجام داده و یکی از گل های بایرن را نیز به ثمر رساند.