ایگواین: سال دشواری بود چون کم بازی کردم / گواردیولا یکی از بهترین مربیان دنیاست
هر بار که روزنامه ها را می خوانم ، بیشتر پشیمان می شوم چرا که دروغهای بیشتری از قول من و خواسته های من نقل می شود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Getty Images
سایت گل – به گزارش مرجع خبري رئال مادريد، گونزالو ایگواین امروز صبح به آرژانتین رسید و با مارکا مصاحبه کرد . او از صحبت کردن در مورد آینده اش خودداری کرد اما گفت که "هیجان زده " می شود وقتی " 80 هزار نفر درخواست ماندن " را از او می کنند . وی افزود :" سال مشکلی بود چرا که کم بازی کردم . "این مصاحبه را به نقل از مرجع خبری رئال بخوانید:
تعطیلاتت را چطور شروع کردی ؟
بسیار سرحال هستم . رسیدن به لالیگا برایمان خیلی مهم بود چرا که سال خیلی مشکلی را داشتیم . طبیعتا با توجه به سفری که داشتم خسته هستم اما خوشحالم که در این جا هستم ، به کشورم برگشته ام و از حضور در کنار این مردم ، لذت می برم . خوشحال هستم .
گلهای زیادی زدی که در قهرمانی لالیگا ، نقش مهمی داشت .
سال مشکلی بود . راستش فرصت زیادی برای بازی کردن نداشم اما بالاخره در آخرین بازی ، گلی که زدم به قهرمانی منجر شد که گل خیلی مهمی بود . به خاطر لالیگا خیلی خوشحالم . اما حالا می خواهم از حضور در کنار برادر زاده ها و دوستانم لذت ببرم .
برای یک مهاجم ، فیکس نشدن مشکل تر است ؟
بله ، حقیقتا همین طور است . به خصوص برای من که با آن زندگی می کنم و وقتی بازی نکنی ، اذیت می شوی . اما پس از این مشقات ، دسر میوه ای نظیر قهرمانی نصیبت می شود .
اما هواداران ، مربی و ... حسابی از تو تمجید کرده اند .
بله ، در بازی آخر ، استقبال و محبت هواداران ، خارق العاده بود . همین طور کاری که هم تیمی هایم کردند . این برایم خوشحال کننده است . من افتخار می کنم و این به این معنی است که کارم را درست انجام داده ام .
وقتی برنابئو ، ایستاده تشویقت کرد ، اشک در چشمانت جمع شد ؟
بله ، هیجان زده شدم که 80 هزار نفر می خواستند که بمانم . بی نظیر بود . بی تردید هیجان زده شدم .
چرا می خواهند که بمانی ؟ مگر قرار است که بروی ؟
از خودشان بپرسید که چرا ... چون که حتما مرا می خواهند . من برای استراحت به این جا آمده ام . نظری ندارم . سال مشکلی بود .
تیتر روزنامه های آس و مارکا را می بینی ؟ به یووه می روی ؟
نمی بینم . اطلاعی دارم . هر بار که روزنامه ها را می خوانم ، بیشتر پشیمان می شوم چرا که دروغهای بیشتری از قول من و خواسته های من نقل می شود . حالا بیشترین چیزی که می خواهم این است که از حضور در این جا لذت ببرم و پس از فصلی که داشتم ، لذت ببرم .
بیلسا و سیمئونه ، دو آرژانتینی هستند که در اسپانیا می درخشند . چه نظری داری ؟
این دو مربی آرژانتینی به فینال لیگ اروپا رسیدند تا کشورشان به آنها افتخار کند . در آرژانتین از آنها تمجید می کنند . چولو اتلتیکو را قهرمان کرد. بیلسا نیز در فینال کوپا دل ری است و در لیگ اروپا هم با تیمی باخت که چند تا از بازیکنانش را نداشت . از آنها خیلی تمجید می شود .
با رفتن گواردیولا ، تندی الکلاسیکوها می خوابد ؟
راستش ، کاری که در بارسلونا کرده تحسین بر انگیز است . 13 تا از 18 جام بی نظیر است . بی تردید ، او یکی از بهترین مربیان جهان است و این را در سالهایی که در بارسا بود هم نشان داد . در یادها می ماند .
با مورینیو حرف خاصی زده ای ؟
نه ، با هم مشکلی نداریم . من با هیچ کسی مشکلی ندارم . در رئال مادرید راحت هستم و باید دید که چه می شود .
به تیم ملی فکر می کنی ؟
آمدن به کشورت و بازی برای تیم ملی ، تجربه بی بدیلی است که همیشه رضایت بخش است .
به استادیوم ریور هم می روی ؟
زیباست که تیمی که تو را بزرگ گرده دوباره به سطح اول برگردد . آنها تیم خوبی هستند . امیدوارم که آنها بتوانند پس از صعود ، در بهترین سطح بمانند . بازیهایشان را می بینم . از آنها خبر دارم . گاهی اوقات بازیهایشان با رئال مادرید همزمان می شود . البته با ال فیدئو هم کری می خوانم چرا که ریور با روساریو سنترال در طول فصل می جنگید . همیشه بازیها را با هم می بینیم .
سابیا ممکن است که تصمیم بگیرد از زوج آگرو - مسی استفاده کند و تو را کنار بگذارد . چه نظری داری ؟
اینها تصمیمات مربی هستند . امسال با این که کم بازی کردم ، خوب بودم و یک جام بردم . 22 گل زدم که درست به اندازه تعداد بازیهایی است که انجام داده ام .