آشوبي: اميدوار به لغزش سپاهان هستيم
آشوبي: اميدوار به لغزش سپاهان هستيم
هافبک تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: بايد کار خودمان را انجام دهيم و اميدوار به لغزش سپاهان هستيم.
فرزاد آشوبي گفتگو با ايپنا، درباره ديدار با پرسپوليس اظهار داشت: واقعيت اين است که اصلا فکر نمي کرديم 4 گل بزنيم چون پرسپوليس در نيمه اول خيلي خوب بود اما نيمه دوم اصلا حرفي براي گفتن نداشت. ما در نيمه اول خوب نبوديم اما در نيمه دوم عالي کار کرديم و از تمام موقعيتهايي که داشتيم، به گل رسيديم تا چنين نتيجه اي رقم بخورد.
وي ادامه داد: کارمان براي قهرماني خيلي سخت شده چون سپاهان خيلي خوب نتيجه گرفته و هر 2 بازي آخرش هم در خانه خودش است و طبيعي است که شانس آنها بيشتر باشد ما بايد کار خودمان را انجام دهيم و اميدوار به لغزش سپاهان هستيم.
هافبک تراکتورسازي در پاسخ به اين سوال که "آيا فکر مي کنيد سپاهان امتياز مي دهد؟"، افزود: زيبايي فوتبال به همين است و هر چيزي ممکن است. اين مساله براي ما هم وجود دارد و بايد تا لحظه آخر تلاش کنيم تا امتياز بگيريم. شايد اتفاقي بيفتد که هيچ کسي فکرش را نکند. هيچ چيزي قابل پيش بيني نيست و بايد تا لحظه آخر اميدوار باشيم.
آشوبي در خصوص ديدار با مسسرچشمه تصريح کرد: فکر مي کنم هم بازي سختي مي تواند باشد هم آسان. اگر بتوانيم زود به گل برسيم، کارمان خيلي راحت مي شود اما اگر نتوانيم زود گل بزنيم، سخت خواهد شد. درست است که مس سرچشمه به ليگ يک سقوط کرده اما بدون استرس و نگراني بازي مي کند که يک امتياز مثبت براي آنهاست
فردوسيپور قصد ضربه زدن به من و تراكتور را دارد
فردوسيپور قصد ضربه زدن به من و تراكتور را دارد
سر نخواستن من دعوا است در ضمن اولويت اول من تراكتورسازي است و خيلي دوست دارم در اين تيم بمانم. من در اين خصوص در پايان فصل تصميم ميگيرم
امير قلعهنويي سرمربي تراكتورسازي تبريز سهميه آسيا را در دستان خودش مي بيند ولي او اميدوار است كه با تراكتور قهرماني در ليگ را تجربه كند. البته ژنرال هم ميداند كه در اين شرايط شانس قهرماني سپاهان بيشتر است. قلعهنويي در مورد شرايط تراكتورسازي و مسائل مختلف ديگر گفتوگويي با سايت گل انجام داد كه حرفهايش را ميخوانيد.
*آقاي قلعهنويي با توجه به اختلاف 3 امتيازي با سپاهان، فكر ميكنيد كه به قهرماني برسيد؟
ابتدا بايد تشكر ويژهاي از هواداران آذري داشته باشم كه در اين 32 هفته خيلي محبت كردهاند. از بازيكنان هم تشكر ميكنم كه مردانه كار كردند. در رابطه با سوال شما هم بايد بگويم كه ما بازي به بازي پيش ميرويم و الان فقط به ديدار مقابل مس سرچشمه فكر ميكنيم. هر بازي شرايط خاص خودش را دارد و من قبلا هم گفته بودم كه قهرماني در ليگ به هفته آخر كشيده خواهد شد.
*خيليها معتقدند شانس سپاهان خيلي زياد است. نظر شما چيست؟
اين موضوع طبيعي است چرا كه آنها 3 امتياز بيشتر از ما دارند و شانس اول هستند.
*شما در سپاهان مربيگري كرديد. به نظر شما چرا با وجود اتفاقاتي كه در ابتدا و اواسط ليگ براي اين تيم افتاد، باز هم آنها افت نكردند؟
من بايد در مورد تيم خودم صحبت كنم ولي بايد بگويم كه باشگاهي مثل سپاهان يك ساختار منظم دارد و موفقيت آنها حاصل يك برنامهريزي 10 ساله است. شما ببينيد كه تيمي مثل تراكتور هنوز 50 درصد پول بازيكنانش را داده و بازيكنان 12 تا پاداش نيز طلبكارند. ما امسال مشكلات زيادي داشتيم، در يك نصفه زمين تمرين ميكرديم و خيلي مسائل ديگر وجود داشت.
*سياوش اكبرپور در مصاحبهاي به شدت از جعفري مديرعامل تراكتور انتقاد كرده است. نظر شما در اين مورد چيست؟
هيچ بازيكني حق ندارد به مديرعامل باشگاه توهين كند چرا كه آقاي جعفري مخلصانه كارش را انجام ميدهد. حتي من معتقدم ديگران بايد به او كمك كنند ولي يكسري موانع قانوني وجود داشت كه استاندار هم نميتوانست به تراكتور كمك كند.
*جعفري در مصاحبهاي گفته كه پرداخت پاداش از سوي باشگاه اجباري نيست. آيا به نظر شما اين موضوع درست است؟
اين مسائل در همه تيمها هست و چرا نبايد در تراكتور باشد. اگر ما در اين فصل برخي مشكلات را نداشتيم خيلي راحت قهرمان ميشديم ولي در اينكه آقاي جعفري تلاش خودش را انجام ميدهد هيچ شكي وجود ندارد.
*شما بالاخره براي فصل آينده چه تصميمي داريد، آيا قرار است در تراكتور بمانيد؟
من قبلا هم گفتم كه 2 شرط دارم كه اگر قبول شود علاقه دارم كه بمانم. يكي از شرطهايم جذب بازيكنان مورد نظرم هست و ديگري حفظ نفراتي كه ميخواهم.
*چند بازيكن جديد ميخواهيد؟
ما بايد 6 سهميه بگيريم و اگر شرايط فراهم بود چند بازيكن ديگر هم اضافه كنيم.
*ميگويند شما يك ميليارد تومان از تراكتور ميخواهيد؟
خدا شاهد است كه هيچ حرفي در مورد پول با مسوولان تراكتور نزدهام.
*هفته گذشته در برنامه نود با عادل فردوسيپور مشاجره لفظي داشتيد. در اين مورد صحبت ميكنيد؟
او معمولا دوست دارد تيكه بياندازد يا با كنايه حرف بزند. هدف او اين است كه به تراكتور و من ضربه بزند ولي هر جا لازم بدانم جواب ميدهم. حرف من اين بود كه چرا وقتي در بازي با صبا اخراج شدم، 2 بازي محروم بودم ولي بحث محروميت بازيكن ما هفتهها طول ميكشد تا اعلام شود.
*چند سال پيش در آن كنفرانس مطبوعاتي بحث، «علي» و آن ماجراها پيش آمد. توضيح ميدهيد كه چرا با سر به او اشاره كرديد و هدفتان از اين كار چه بود؟
ايشان يكي از دوستان قديمي من يعني دوست 20 سالهام است. من او را صدا زدم كه اتفاق ناگواري رخ ندهد ولي نميدانم چرا طور ديگري برداشت كردند. اگر من با حركت سر منظور ديگري داشتم پس چرا اتفاقي رخ نداد؟
*ميگويند فصل آينده حتما به استقلال برميگرديد. درست است؟
اولا كه سر نخواستن من دعوا است در ضمن اولويت اول من تراكتورسازي است و خيلي دوست دارم در اين تيم بمانم. من در اين خصوص در پايان فصل تصميم ميگيرم.
صادقي: نمي دانم چرا فردوسي پور کارم را رسانه اي کرد
صادقي: نمي دانم چرا فردوسي پور کارم را رسانه اي کرد
مدافع تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز در قدامي خيرخواهانه براي فوتباليست سنقري که به دليل مصدوميت شديد ديگر نمي توانست فوتبال بازي کند وسيله اي تهيه کرد تا به امرار معاش بپردازد. اين موضوع را عادل فردوسي پور در برنامه 90 ديشب مطرح کرد که به مذاق اين مداقع خوش نيامده است.
گفتگوي اميرحسين صادقي را با ايپنا در ادامه مي خوانيد.
* درباره کار خيري که براي فوتباليست سنقري انجام دادي صحبت کن.
- من صحبتي در اين زمينه ندارم. کار مهمي نکرده ام که بخواهم درباره آن صحبت کنم. من نمي خواستم با رسانه اي شدن کارم ارج و قرب آن از بين برود.
* اما حالا که اين اتفاق افتاده و همه فهميده اند تو چه کار خيري انجام داده اي.
- نمي دانم چرا فردوسي پور اين کار را انجام داد و در برنامه اش اعلام کرد. من نمي خواستم کاري که انجام داده بودم، رسانه اي شود زيرا هميشه ياد گرفته ام که کار خير بايد در خفا انجام شود. من به دنبال شهرت نيستم و نمي خواهم بيشتر از اين درباره اين موضوع صحبت کنم. چرا بايد مي آمدم و داد و بيداد مي کردم که آهاي مردم در جريان باشيد من به يک ورزشکار کمک کرده ام. اين فوتباليست مثل برادر کوچک من بود و چون ورزشکار بود و او را مي شناختم کمک کردم.
* بگذريم. از بازي با پرسپوليس بگو. فکر مي کني اختلاف پرسپوليس و تراکتورسازي واقعا 4گل است؟
- نه واقعا. نتيجه اي که در ديدار مقابل پرسپوليس به دست آمد به دور از منطق بود. ما نيمه اول خيلي بدشانس بوديم و بخت با ما يار بود که بازنده به رختکن نرفتيم. در نيمه دوم با تغييراتي که ايجاد شد بهتر بازي کرديم اما واقعا عادلانه نبود که 4 گل به پرسپوليس بزنيم. توقع برد داشتيم اما نه با اين اختلاف.
* فکر مي کني چه اتفاقي افتاد که تراکتورسازي از يک تيم معمولي تبديل به يک مدعي شده؟
- همه اتفاقات خوبي را که در يک سال اخير براي تراکتورسازي رخ داده مديون هواداران خوب اين تيم هستيم. با اين همه مشکل مالي که در باشگاه وجود دارد تماشاگران واقعا کمک حال ما بودند و به ما انرژي و انگيزه دادند. اگر تا اينجا پيش آمده ايم به خاطر اين بوده که هوداران حتي زمان باخت هم حمايت مي کردند. تا حالا هر نتيجه خوبي را که به دست آورده ايم تقديم هواداران تراکتورسازي مي کنم زيرا اين موفقيت ها حق آنهاست.
* در روزهاي اخير صحبتهاي زيادي درباره مشکلات مالي تيمتان مطرح شده. در اين باره چه صحبتي داري؟
- اين را مي دانم که مشکل زياد بوده و تا اينجاي کار فقط با مديريت قلعه نويي همه چيز به خوبي پيش رفته. بارها قلعه نويي جلوي بازيکنان به مديران گله کرده تا کسي نگويد او فقط به فکر پول خودش است. فکر مي کنم اولين سالي است که قلعه نويي به فکر پول بچه ها هم بوده و به همين دليل بازيکنان نبايد در اين باره حرف بزنند.
* از بين استقلال و تراکتور کدام تيم نايب قهرمان شود؟
- 2هفته مانده و هر دو تيم بازيهاي سختي دارند. استقلال را نمي دانم اما ما هنوز به قهرماني هم اميدواريم. سپاهان بازي سختي با ذوب آهن دارد و فکر مي کنم ذوب آهن از اين تيم امتياز بگيرد. ما اول به قهرمانب فکر مي کنيم بعد به نايب قهرماني.
قلعه نويى گفت فقط از پشت محوطه شوت كنيد
قلعه نويى گفت فقط از پشت محوطه شوت كنيد
فلاويو لوپز: قبلاً فكر مى كرديم سوم مى شويم اما حالا قهرمانى مى خواهيم
فلاويو لوپز، هافبك تيم تراكتورسازى تبريز با قاطعيت از قهرمانى تيمش صحبت مى كند، در حالى كه در فاصله ۲ هفته مانده به پايان ليگ برتر اين تيم ۳امتياز از سپاهان كمتر دارد. لوپز درخصوص وضعيت تراكتورسازى گفت: هيچ مشكلى در اين تيم ندارم و باشگاه با من همكارى خوبى داشته است. متأسفانه چند بار از قول من نوشته اند كه مشكل مالى دارم اما اصلاً اين طور نيست. وى ادامه داد: ۲ بازى از ليگ برتر باقى مانده و ما فقط به قهرمانى فكر مى كنيم. قبلاً فكر مى كرديم كه سوم مى شويم اما حالا بالاتر آمده ايم و با انگيزه اى كه در بازيكنان مى بينم، مطمئناً قهرمان مى شويم. هافبك تراكتورسازى همچنين خاطرنشان كرد: اميدوارم ايران بتواند به جام جهانى صعود كند، البته بار آخرى كه كوئيروش را ديدم او هم شانس زيادى را براى ايران قائل شد. تنها مشكلى كه در ايران ديده مى شود، زمين چمنش است كه به جز ورزشگاه آزادى زمين استانداردى ندارد. لوپز در پايان درخصوص پيروزى مقابل پرسپوليس گفت: به عقيده من دروازه بان پرسپوليس خوب بود، او حتى روى گل دوم توپ را دفع كرد و در برگشت فرزاد حاتمى گل زد. قبل از بازى آنها را آناليز كرده بوديم و مى دانستيم كه پرسپوليسى ها روى شوت هاى از راه دور ضعف دارند. امير قلعه نويى از ما خواسته بود فقط شوت بزنيم.
مديرعامل تراكتورسازى: شانس سپاهان براى قهرمانى بيشتر است
مديرعامل تراكتورسازى: شانس سپاهان براى قهرمانى بيشتر است
محمدحسين جعفرى مدير عامل باشگاه تراكتورسازى با بيان اينكه شانس سپاهان روى كاغذ براى قهرمانى در ليگ بيشتر است،گفت: با توجه به همشهرى بودن سپاهان و ذوب آهن احتمال وقوع هر اتفاقى در ديدار اين ۲ تيم وجود دارد. وى در خصوص آخرين وضعيت تيم تراكتورسازى ، خارج شدن استقلال از ليست مدعيان و همچنين شانس قهرمانى اين تيم ضمن بيان مطلب فوق گفت: ما به نتايج استقلال و سپاهان كارى نداريم چون اگر مى خواهيم قهرمان شويم بايد هر دو بازى باقى مانده خود را ببريم اما با توجه به اينكه سپاهان سه امتياز بيشتر از ما دارد شانس قهرمانى آنها روى كاغذ از ما بيشتر است.او در خصوص تساوى تيم استقلال مقابل شهردارى تبريز نيز اظهار داشت: درست است كه با اين تساوى كار استقلال براى قهرمانى سخت تر شده اما اين تيم هنوز شانس دارد و جزو مدعيان كسب قهرمانى است چون در فوتبال هيچ چيز قابل پيش بينى نيست. مديرعامل باشگاه تراكتورسازى در خصوص صحبتهايى كه درباره ديدار تيمهاى سپاهان و ذوب آهن مطرح مى شود، خاطرنشان كرد: من نمى خواهم در خصوص اين بازى قضاوت و پيش داورى كنم اما با توجه به همشهرى بودن سپاهان و ذوب آهن احتمال وقوع هر اتفاقى وجود دارد بنابراين انتظار ما از سازمان ليگ اين است كه روى دو بازى باقى مانده تيمهاى تراكتورسازى و سپاهان نظارت ويژه اى داشته باشد.وى با اعلام اينكه طى چند روز آينده ۲۰ درصد ديگر از قرارداد بازيكنان را پرداخت مى كنيم، تاكيد كرد: با اين پرداختى كه انجام مى دهيم ۸۰ درصد قرارداد بازيكنان خود را پرداخت كرده ايم كه در اين خصوص حداكثر دو باشگاه ليگ برترى مانند باشگاه ما عمل كرده اند.جعفرى تاكيد كرد: در واقع با اين پرداخت مالى كه ما انجام داده ايم ۱۰۰ درصد مطالبات مالى بازيكنان را داده ايم چون ۲۰ درصد باقى مانده به حسن انجام كار مربوط است كه به بررسى هاى فنى باشگاه و مصوبات هيأت مديره بر مى گردد.
قلعهنویی به احتمال زیاد میماند
سپاهان شکایت کند تا ببینیم به کجا میرسند
قلعهنویی به احتمال زیاد میماند
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: احتمال میدهم قلعهنویی در تراکتورسازی بماند و به همین دلیل خیلی به دنبال گزینه دیگری نیستیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد پرداختی بازیکنان اظهار داشت: قرار است در همین یکی دو روز درصد دیگری از قرارداد بازیکنان پرداخت شود. هنوز این پول به حساب باشگاه واریز نشده اما بنیاد تعاونی سپاه در حال انجام کارهای اداری است تا این پول را پرداخت کند.
وی در خصوص صحبت های سیاوش اکبرپور و انتقاد وی نسبت به وضعیت مالی باشگاه گفت: برای من عجیب بود که این صحبت ها را اکبرپور انجام داد چون از ابتدای فصل تا به حال چنین صحبت هایی نکرده بود. از بخشی از صحبت هایش بوی پول می داد و برخی حرف ها در مصاحبه اش مستتر بود. او به کمیته انضباطی باشگاه می آید تا در این باره توضیح دهد.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در ارتباط با بلیت فروشی گفت: روز گذشته با کفاشیان صحبت کردم و گفت امروز و فردا نظرش را می گوید اما شاید سیاست فدراسیون این است که امروز و فردا کند تا این فصل تمام شود.
جعفری در پاسخ به این سؤال که هیئت مدیره برای فصل بعدی تصمیم گیری کرد یا خیر و اگر قلعه نویی در تراکتورسازی نماند چه گزینه هایی دارند، تصریح کرد: هیئت مدیره هفته آینده تصمیم گیری می کند اما من احتمال می دهم که قلعه نویی در تراکتورسازی بماند و به همین دلیل خیلی به دنبال گزینه دیگری نیستیم.
وی درباره شکایت باشگاه سپاهان به فیفا به دلیل بخشش محرومیت توزی گفت: اطلاع دقیقی از این موضوع ندارم. آنها شکایت کنند تا ببینیم به کجا می رسند.
تذکر کمیته انضباطی به تراکتورسازی به دلیل تخلف تماشاگران
تذکر کمیته انضباطی به تراکتورسازی به دلیل تخلف تماشاگران
خبرگزاری فارس: باشگاه تراکتورسازی تبریز بابت تخلف تماشاگرانش تذکر گرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، دیدار دو تیم راه آهن و تراکتورسازی تبریز از هفته سی و یکم در حالی برگزار شد که از سوی تماشاگران تیم تراکتورسازی تبریز تخلفاتی صورت گرفت. بر همین اساس کمیته انضباطی باشگاه را به تذکر کتبی جریمه کرد و خواستار کنترل تماشاگران و تخلفشان شد.
حداديفر: فصل آينده در تراكتور نمي مانم
حداديفر: فصل آينده در تراكتور نمي مانم
تيم ملي ايران در شرايطي فردا مقابل موزابيک قرار خواهد گرفت که قاسم حداديفر هافبک تراکتورسازي هم در اردو حضور دارد.
او به احتمال فراوان در اين بازي دوستانه به ميدان خواهد رفت. حداديفر ابتدا در خصوص شرايط تيم ملي و بازي دوستانه با موزابيك حرفهايش را اينگونه آغاز ميكند:«در دو، سه روز اخير تمرينات خوبي را پشت سرگذاشتيم و آماده اين بازي هستيم. به طور حتم كادرفني اهداف خاصي براي برگزاري اين بازي دوستانه دارد و اميدوارم بتوانيم خواستههاي كروش را در زمين پياده كنيم.»
حداديفر در ادامه حرفهايش در خصوص وضعيت تراكتور و شانس قهرماني اين تيم ميگويد:« ما شانس قهرماني داريم ولي بايد چشم انتظار لغزش سپاهان باشيم. در اين شرايط گرفتن قهرماني از سپاهان كار بسيار سختي است و آنها در دو بازي آخر هم ميزبان هستند ولي با اين حال اميد خود را از دست نميدهيم.»
حداديفر در بازي پرسپوليس و تراكتورسازي توسط امير قلعهنويي تعويض شد و اين در حالي است كه خودش معتقد است مستحق تعويض شدن نبود. حداديفر در اين خصوص ميگويد:« مسائل فني مربوط به سرمربي است ولي من مستحق تعويض نبودم و حتي از اينكه تعويض شدم تعجب كردم. من بازي بدي انجام ندادم ولي به هر حال نظر سرمربي اين بود كه تعويض شوم.»
حداديفر دوست ندارد سال آينده در تبريز بماند. او در اين خصوص ميگويد:« قرارداد من مردادماه به پايان ميرسد و ديگر فصل آينده در تراكتور نخواهم بود. به هر حال يكسري شرايط وجود دارد و براي خودم دلايلي دارم كه ديگر در تبريز نمانم. من 6 ماه ديگر با ذوب آهن قرارداد دارم و از طرفي چون سالها در اصفهان بودم، بازي كردن در شهرهاي ديگر برايم سخت است. حالا بايد فصل تمام شود و ببينم شرايط چگونه پيش خواهد رفت.»
حاج صفي: يك سال ديگر هم در تراكتور مي مانم
حاج صفي: يك سال ديگر هم در تراكتور مي مانم
خدمت سربازي من تمام نشده و يك سال ديگر هم در تراكتور هستم
احسان حاج صفي مدافع چپ پاي تيم ملي همراه با ديگر مليپوشان در اردو حضور دارد و فردا بايد مقابل موزابيك به ميدان برود. حاج صفي در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در مورد شرايط تيم ملي و بازي با موزابيك ميگويد:« تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم و آماده اين بازي هستيم. البته شناختي از موزابيك نداريم ولي به هر حال كادرفني تيم ملي نكات لازم را در مورد اين بازي به ما خواهند گفت.»
از حاج صفي در مورد وضعيت تراكتور و شانس قهرماني اين تيم سوال ميكنيم كه او ادامه ميدهد:« تيم ما در نيم فصل دوم نتايج خيلي خوبي گرفت و حالا شانس قهرماني داريم اما شانس قهرماني سپاهان خيلي بيشتر است. ما در نيم فصل اول امتيازهاي مفتي را در بازيهاي خانگي از دست داديم كه اين موضوع به ضررمان شد. همين چند هفته پيش هم مقابل فجرسپاسي 2 امتياز حساس را از دست داديم و اگر آن بازي را ميبرديم شرايطي خيلي فرق ميكرد. با اين حال منتظريم تا سپاهان امتياز است بدهد و اميدوارم ذوب آهن سپاهان را شكست دهد. آنها هميشه مقابل سپاهان نتايج خوبي ميگيرند و ميتوانند اين بار هم به پيروزي برسند.»
از حاج صفي در مورد وضعيتش براي فصل اينده سوال ميكنيم كه او ميگويد:«خدمت سربازي من تمام نشده و يك سال ديگر هم در تراكتور هستم. پيشنهادهايي دارم و حتي مدتي پيش هم يك پيشنهاد خارجي داشتم اما فعلا بايد در تراكتور بمانم.»
حاج صفي در مورد وضعيت امير قلعهنويي و اينكه آيا او در تراكتور خواهد ماند يا خير خاطرنشان ميكند:«احساس ميكنم كه احتمال ماندن قلعهنويي زياد است. من شنيدهام كه او در تراكتور ميماند و فكر نميكنم به تيم ديگري برود.»
مديران تراکتور خواستههاي قلعهنويي را برآورده نکردهاند
مديران تراکتور خواستههاي قلعهنويي را برآورده نکردهاند
امير قلعهنويي خودش خيلي دوست دارد که در تبريز بماند و اين راهي را که تا به اينجا با موفقيت طي کرده است به سرانجام برساند. اما متاسفانه مشکلات زيادي هم وجود دارد که تا وقتي حل نشود هر مربي بزرگ ديگري را هم که به اينجا بياوريد نميتواند خوب نتيجه بگيرد
امير قلعهنويي براي ماندن در تبريز شرط و شروط مهمي دارد. متاسفانه مديران حتي يکي از خواستههايش را هم انجام ندادهاند تا او را راضي کنند که در تبريز بماند. با اين شرايط نبايد اميدوار بود که اين مربي سال آينده هم سرمربي تراکتورسازي باشد.
اين عبارات از آن ستار همداني است. دستيار امير قلعهنويي در تراکتورسازي که رابطه خوبي با وي دارد.
اين روزها در شرايطي که تراکتورسازي در کورس قهراني با سپاهان براي رسيدن به عنوان قهرماني ليگ برتر قرار گرفته است، حرفو حديثها در رابطه با جدايي قلعهنويي از اين تيم به اوج خود رسيده است.
ستار همداني با تاييد اين خبر ميگويد: «اميرقلعه نويي در همين اولين سال حضورش در تبريز براي تراکتورسازي سهميه ليگ قهرمانان آسيا را رفته است. حالا هم که اميدواريم در طول دو بازي آينده 6 امتياز را بگيريم و با لغزش احتمالي سپاهان به عنوان قهرماني برسيم. ولي من ميگويم که اگر ناداوري وکملطفيها عليه تراکتورسازي نبود ما الان با اختلاف زياد نسبت به تيم دوم قهرمان ليگ برتر شده بوديم. اگر آن بلا را در بازي با استقلال سر ما نميآوردند ما الان قهرمان ليگ برتر بوديم. با اين حال شايد قسمت اين بود. چيز ديگري نميتوانيم بگوييم. البته ما هنوز اميدواريم قهرمان شويم.»
همداني درباره آينده کاري قلعهنويي در تبريز ميگويد: «آخرين باري که من با او حرف زدم گفت که تمام فکر و ذکرش اين دوبازي باقي مانده در ليگ برتر است و به چيز ديگري فکر نميکنم. شايد خيلي از مديران در طول هفتهها و حتي ماههاي گذشته براي همکاري در سال آينده به قلعهنويي پيشنهاد همکاري داده باشند. اما او به همه آنها گفته است که بعد از پايان قراردادش با تراکتورسازي و پايان فصل درباره به همه آنها فکر ميکند. امير قلعهنويي خودش خيلي دوست دارد که در تبريز بماند و اين راهي را که تا به اينجا با موفقيت طي کرده است به سرانجام برساند. اما متاسفانه مشکلات زيادي هم وجود دارد که تا وقتي حل نشود امير قلعهنويي که هيچ، هر مربي بزرگ ديگري را هم که به اينجا بياوريد نميتواند خوب نتيجه بگيرد.»
مربي تراکتورسازي درباره شرطهايي که امير براي ماندن در تبريز گذاشته اينگونه توضيح ميدهد: «چندي پيش مديران باشگاه جلسه مهمي با امير برگزار کردند. سرمربي تراکتورسازي تمام شروط مورد نظرش براي ماندن در تبريز را براي هيئت مديره و مقامات ورزش استان تشريح کرد. امير منتظر است تا ببيند که آيا به وعدههايي که دادهاند عمل ميشود يا نه. اگر بداند که مشکلات مورد نظرش حل نشده است قطعا از تراکتورسازي ميرود. تا به الان که من دارم با شما حرف ميزنم هم مسئولان حتي يک مورد از شروط اميرقلعهنويي را عملي نکردهاند و با اين شرايطي بعيد است امير در تراکتورسازي بماند.»
ستار همداني در رابطه با اينکه آيا استقلال با امير مذاکرهاي داشته عنوان ميکند: «استقلال خانه امير قلعهنويي است و او هر وقت بخواهد به اين تيم ميرود. در اين رابطه مشکلي وجود ندارد اما اخبار اخير در مورد اينکه امير فصل بعد به استقلال ميرود را از خود او بايد بپرسيد. من مطمئن هستم که به صورت رسمي با قلعهنويي صحبتي در رابطه با حضورش در استقلال نشده است. ضمن اينکه پرويز مظلومي خيلي خوب در اين تيم کار کرده است. اين شايعات که مينويسند بعضي بازيکنان توافق کردهاند که با حضور قلعهنويي در استقلال آبيپوش شوند هم دروغ است. چون امير فقط به دو بازي آينده تراکتورسازي فکر ميکند.»
مربي تراکتورسازي درباره حرفوحديثهاي اخير در رابطه با تعداد طرفداران تراکتورسازي حرفهاي جالبي ميزند: «خب تراکتورسازي پرشورترين هواداران فوتبال در ايران را دارد. طرفدار هيچ تيمي مثل تراکتورسازي پرشور نيست. پرسپوليس و استقلال دو تيم بزرگ ايران هستند که هواداران ميليوني دارند. اما من به تعداد طرفداران تراکتور که هزار يا صدهزار نفر هستند کاري ندارم. اگر طرفداران تراکتورسازي بيشتر از استقلال و پرسپوليس نباشد کمتر هم نيست.»