بچه ها یه مهاجم24ساله هست قدرتشم47 بخرمش می ارزه؟سریع جواب بدید؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها یه مهاجم24ساله هست قدرتشم47 بخرمش می ارزه؟سریع جواب بدید؟؟؟؟؟؟
متاسفانه منم به اکانت فیس بوک وصل کردم تیممو و فکر میکردم که هر چی بشه با چیزشکن میتونم برم توش اما هرکاری میکنم نمیشه ! حالا میخواستم بدونم چجوری باس با پی سی بازی کنم ؟
کریو رو دانلود کن برو توی اکانت فیسبوکت و تو قسمت سرچ به انگلیسی تاپ الون رو بزن بعد وارد شو فقط $$$$$شکن قوی میخاد
آخر فصل نباید بازیکن خرید چند روز دیگه که بریم لیگ بالاتر یه ستاره ازش کم میشه سنشم 1 سال میره بالا. مگر اینکه صعود نکردنمون قطعی شده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kargar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو این بازی ایرونی ها باهم متحد باشن خیلی خوبه
چجوری میشه تیمیو ادد کرد ؟
اگر امکانش هست بگین
اسم تیم من : fc tehran لول 11 هم هستم
بچه ها من اين بازى تو ايپد و نكسوس ديدم چيزى ك برام جالب بود اين ك تو ايپد ليست اقاى گل و بهترين بازيكن نداره ولى تو نكسوس داشت. تو ايپد نميشه بازيكنا رو كاشته زن و كرنر زن و ..... كرد ولى تو نكسوس ميشد! حالا چرا؟ اگه كسى ميدونه بگه
دوستان توجه توجه
به نظر میاد که تمام $$$$$شکنهارو تو اندروید بستن!!!
راه حل:
استفاده از وی پی ان معمولی! یعنی اوپن وی پی ان و هات اسپات شید و ... همه وصل میشوند ولی بعد از اون سرعت بسیار افت کرده و میشه گفت که کلا از کار افتاده اند. اما اگر از سرویسهای پولی استفاده میکنید وی پی ان معمولی تو گوشیتون بسازید و راحت واردش بشید. من خودم ازین طریق وارد میشم.
امروز تو بازی نیمه نهایی دور رفت تو زمین خودم یک بازی خفن داشتم! و خوشبختانه با نتیجه 4-3 برنده شدم! بازی همش گل بود! و دروازبانها نقش متلسک! هم نداشتن! یک چوب خشک میذاشتیم تو دروازه شاید یک توپ بهشون میخورد و گل نمیشد!!!
اول حریف یک گل زد و بعد من! و باز دوباره اون 2-1 جلو افتاد که یکهو من دوتا زدم و 3-2 جلو افتادم! و باز حریف گل زد تا بازی بشه 3-3 که دیگه آخر بچه ها دقیقه 87 نتیجه بازی رو یکسره کردند و بازی رو 4-3 بردیم:hooora2:
ولی آمار گلهای زدم تو لیگ و تو 21 بازی 76 گله! که بنظر آمار عالی حساب میشه و تو همه زمینه ها مثل آقای گل و پاس و بهترین امتیاز همشون برای بازیکنهای منه! ولی گلهای خورده هم امانمو بریدن و الان دومم تو جدول با 25 گل خورده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط danielmoodi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امتحان کردم ولی جواب نداد !
تا هفته پیش مثل پلنگ کار میکرد ولی از وقتی که با اینترنت همراه اول وصل شدم دیگه نشد که بشه !
جواب من رو کسی نداد!!!
یکی از بازیکن های حمله ام هست توی هر بازی گل میزد حداقل دو تا
خیلی هاش رو به تنهایی میزد،کلی ام پاس گل میداد ولی الان چند روزی میشه که اصلا محوه ، نه گلی نه پاس گلی، حتی امتیازش هم که قبلا حداقل 8 بود الان کم شده
20 سالش هست و پنج ستاره هم هست
دلیلش چیه؟؟؟؟
روحیه و آمادگیش رو هم همیشه میبرم بالا نمیزارم بیاد پایین ولی فایده نداره