پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
نقل قول:
امسال دیگه تو این گرونی حس 4 شنبه سوزی نیست
همچی رفته بالا ادم سوزش میگیره خرج کنه همون بمونیم خونه بهتره
بازی های جدیدم که همه سال دیگه میان چی گرفتی تو :okh:
فعلا نصفه مدال مونده که تموم نکردم . دد اسپیس - دویل مک کرای هم هست . البته خودم نمیخرم یه بنده خدایی میخره ما هم مفت خوری میکنیم :nishkhand:
البت بازیه محبوبمم اومده که ببینم کی میرسه دستم , تامب رایدر رو میگم :hekolah:
gta هم که هر وخت بیاد رفتیم تو کارش . خیلی وختی الافمون کرده .
فوقش اینه که فیفا رو با یه تیمه دسته 3 انگلیسی شروع میکنمو تا سال 2020 ادامش میدم :ohum:
البت یه سری انیمه هم دارم که هنوز ندیدم :/danc
نقل قول:
آره بخدا....کپسولی شده 600....دیگه مجبوریم صداشونو در بیاریم.........ki::
به سرگرمی های سالم رو میاریم.....مثلا دهنو بذاری روی دستت فوت کنی:luuugh:.......صداش از صد تا بمبک بهتره
باب اسفنجی رو دانلود کردی بالاخره؟؟؟؟:evaa:
کاری نداره پیکنیک بردار و بشکه نوشابه گاز بکن تو بشکه بزار رو بخار آتیشki:: صداش مثل انفجاره از صدتا ترقه بدترهki::
نقل قول:
بگردیم ؟ با کودوم پول ؟ :soal:
عیدی ؟ مگه به تو عیدی میدن ؟ :eee: والا مارو حداکثر 3 تا ماچ میکنن mas:-
یادت نره پیک شادیتم حل کنی :khandeeeee bahal:
اره پس چی...بیشتر از بقیه بچه های فامیل هم میدن:hekolah::death:
امسال حتی پول هم واسه پیک ندادیمlol:-
نقل قول:
امسال دیگه تو این گرونی حس 4 شنبه سوزی نیست
همچی رفته بالا ادم سوزش میگیره خرج کنه همون بمونیم خونه بهتره
بازی های جدیدم که همه سال دیگه میان چی گرفتی تو :okh:
منِ جو گیر رفتم با 40 تومن ترقه ابشاری و بمبی گرفتم:hehee:
راستی امسال چهارشنبه سوری چندمه؟:eee:
نقل قول:
فعلا نصفه مدال مونده که تموم نکردم . دد اسپیس - دویل مک کرای هم هست . البته خودم نمیخرم یه بنده خدایی میخره ما هم مفت خوری میکنیم :nishkhand:
البت بازیه محبوبمم اومده که ببینم کی میرسه دستم , تامب رایدر رو میگم :hekolah:
gta هم که هر وخت بیاد رفتیم تو کارش . خیلی وختی الافمون کرده .
فوقش اینه که فیفا رو با یه تیمه دسته 3 انگلیسی شروع میکنمو تا سال 2020 ادامش میدم :ohum:
البت یه سری انیمه هم دارم که هنوز ندیدم :/danc
شما جی تی آ بازی میکنی؟:hekolah:
بچه بازیه که...
فقط کانتر:hehee:
نقل قول:
کاری نداره پیکنیک بردار و بشکه نوشابه گاز بکن تو بشکه بزار رو بخار آتیشki:: صداش مثل انفجاره از صدتا ترقه بدترهki::
یا خداdallliii
....
فردا دارن توی شهر چند نفرو اعدام میکنن...اشغالا حقشونه...
هر چی به مامان بابام ببرینم میگن نه:shame:
برای کسایی که ساکسشون قطع شده
ما هم امروز تو جاده داشتیم رانندگی میکردیم و آهنگ گوش میکردیم و تو جو بودیم :nishkhand: یهمو دیدم یک کبوتر مامانی و خوشکل اومد وسط جاده :luuugh: خب منم گفتم نگه دارم دیدم سرعتم رو 110 است گفتیم بی خیال هر چی باده باد :evaa: خلاصه این کبوتر بد شانس یک جا وایستاده بود که اگه من ادامه میدادم ، لاستیک ماشین دقیقا از روش رد می شد و ... :morde::nishkhand: اما ماشینو یکم بردم سمت چپ ، بزا کبوتر زیر لاستیکا نره :death: رسیدم بهش رفت زیر ماشین و بنده خدا ترسید و پرواز کرد سرش خورد به زیر ماشین :luuugh: ما هم رد شدیم از ایینه دیدم بنده خدا پر پر شده بود ، هر چی پر داشت رفته بود آسمون :khandeeeee bahal: و نمیدونم مرد :morde: یا زنده موند :nishkhand: دیگه بر نگشتم گاز دادم گفتم صاحبش میاد دنبالم :luuugh: و من خیلی ناراحت شدم :aaaaaa: هر چند تقصیر من نبود :nishkhand: بود ؟ :luuugh:
نقل قول:
ما هم امروز تو جاده داشتیم رانندگی میکردیم و آهنگ گوش میکردیم و تو جو بودیم :nishkhand: یهمو دیدم یک کبوتر مامانی و خوشکل اومد وسط جاده :luuugh: خب منم گفتم نگه دارم دیدم سرعتم رو 110 است گفتیم بی خیال هر چی باده باد :evaa: خلاصه این کبوتر بد شانس یک جا وایستاده بود که اگه من ادامه میدادم ، لاستیک ماشین دقیقا از روش رد می شد و ... :morde::nishkhand: اما ماشینو یکم بردم سمت چپ ، بزا کبوتر زیر لاستیکا نره :death: رسیدم بهش رفت زیر ماشین و بنده خدا ترسید و پرواز کرد سرش خورد به زیر ماشین :luuugh: ما هم رد شدیم از ایینه دیدم بنده خدا پر پر شده بود ، هر چی پر داشت رفته بود آسمون :khandeeeee bahal: و نمیدونم مرد :morde: یا زنده موند :nishkhand: دیگه بر نگشتم گاز دادم گفتم صاحبش میاد دنبالم :luuugh: و من خیلی ناراحت شدم :aaaaaa: هر چند تقصیر من نبود :nishkhand: بود ؟ :luuugh:
ای بی احساس زدی بیچاره بی زبونو کشتی بعد میگی تقصیر تو نبوده؟می مردی اگه فرمونو می چرخوندی از کنارش رد می شدی؟ حالا دیه ش گردنته
نقل قول:
ای بی احساس زدی بیچاره بی زبونو کشتی بعد میگی تقصیر تو نبوده؟می مردی اگه فرمونو می چرخوندی از کنارش رد می شدی؟ حالا دیه ش گردنته
آخه جادش کوچیک بود زیاد پهنا نداشت . عرضش کم بود اما تا دلت بخواد طول داشت :nishkhand: اما خب من مقصر نیستم :yes: مقصر خودشه :nishkhand: میخواست نیاد تو جاده :haaa: این همه تو تلوزیون میگن الکی نرین تو جاده وای نستین ماشین بهتون میزنه واسه همینه :luuugh: اون کبوتره هم گوش نکرد چنین بلایی سرش اومد :evaa:
نقل قول:
اره پس چی...بیشتر از بقیه بچه های فامیل هم میدن:hekolah::death:
امسال حتی پول هم واسه پیک ندادیمlol:-
من اصولا در اینجور مواقع به رفیقام میگم کوفتت بشه , ایشالا از چشو چالت بزنه بیرون :hehee: ولی خب تو برو حالشو ببر فقط جان بچت سر چشمو هم چشمی الکی خرجشون نکن :eyyyyy:
نقل قول:
شما جی تی آ بازی میکنی؟:hekolah:
بچه بازیه که...
فقط کانتر:hehee:
جی تی ای بچه بازیه ؟ :ajibeee:lagh::
دیگه همه میدونن که این بازی یکی از بازیهای بزرگساله:-shad
در ضمن ما با جی تی ای بازی نمیکنیم , زندگی میکنیم . مثلا امکاناتی که اینجا نداره اونجا داره یا اگرم اینجا داره و ما پولشو نداریم اونجا راحت بدست میاریم . از بولینگو مکانهای تفریحیش بگیر تا بار و اس/ت/ر/ی/پ- ک/ل/و/پ/هاش :evaa: تازه اینترنتم داره :hehee: تازه خود بازی که یه بحثه سواس :death:
آخه کانترم شد بازی ؟:khandeeeee bahal:
نقل قول:
اشتباه کردی دیگه binam
باس یه بار دنده عقب میگرفتیو کامل از روش رد میشدی تا دیگه جایی واسه اگرو اماها باقی نمونه :nishkhand:
======
دورتموووووووووووند :gerye::gerye::gerye::gerye:
نقل قول:
برای کسایی که ساکسشون قطع شده
دستت درد نکنه.........درست شدlove::
یه راه دیگه هم داره............با سافاری باز میکنه........:whistle3:
.
.
عبدل میزدی کنار میبردی یه کباب خوب میزدی دیگه...........:haaa::death:
یه خبر بد....یکی از بچه های مدرسمونو دزدیدن بردن کشتنش:ruunn:.............شدیدا مراقب خودتون باشید:daghon:.............تاجایی که میتونید تنهایی نرید بیرون:sad:
بازی فقط کانتر و فیفا
کانتر آنلاین یه فازی میده که نگو:crazy:lay_;;