فکر کنم سه شنبه هفته دیگه :mage mishe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arian 1899 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم سه شنبه هفته دیگه :mage mishe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arian 1899 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب ملی پوش های استقلال هم که رسیدن به غیر از خسرو کسی دیگه ای ناکار نشد
باز جای شکره
نقل قول:
اگه به قسمت بحث و تبادل نظر استقلال مراجعه کنی بازی بعدی رو مشخص کردیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم از فوتبال ما .......... استقلال که اینقدر ستاره داره باید تو پلی آف بازی کنه و پرسپولیس با این وضع بحرانی مستقیم بره آسیا .....
کفاشیان حیا کن به جای خندیدن ........... 2 تا سهمیه ازمون گرفتن به خاطر خنده های این آقا ..........
چی کی این اتفاق افتاد سهمیه ایران شد 2 تانقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی پرسپولیس به خاطر جام حذفی مستقیم رفت بعد ما که نایب قهرمانیم باید جون بدیم
لنگه دیگه شانس داره مث ... ،به خصوص امسال که دربی رو فقط 2 گل خوردن و توی جام ولایت هم مقابل ذخیرههای اس اس شانس آوردن مظفری زاده بود و از باخت نجاتشون داد ،اگه شانس نداشتن که الان نباید ششم جدول باشن با این بازیهای مسخرشون.حالا هم که ما با هزار زحمت نائب قهرمان شدیم باید بریم پلی آف و لنگ بابردن دو تا بازی مقابل
لواشک سازی و پشمک سازی مستقیم بره آسیا،تازه پز هم میدن ندید بدیدها.
کفاشیان حیا کن مرگ مادرت فوتبال ما رو رها کن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازم از گوشه کنارها شنیده میشه بعضیا دارن واسه تیم ما کری میخونن!:nishkhand:
بابا اصلا بذارید ببینیم ما میتونیم بریم بالا یا نه!!!ki:::nishkhand:heee::
حالا جدای از شوخی امیدوارم امروز اس اس بتونه بازی خوبی رو به نمایش بذاره و به مرحله بعد برسه...
تا مرحله بعد خدا بزرگه...
جباری چه حرفایی زده ................ دمش گرممممممممممممممممممم :ahaaaaaa:
مدت ها بود این حرفا رو من میزدم ولی کسی گوش نمیکرد امروز وقتی مصاحبه جباری رو دیدم خیلی حال کردم ......... واقعا راست میگه ........... پرویز مظلومی تو تمرینات یا شرکت نمیکنه یا برنامه خاصی ارائه نمیکنه و همه کارارو بهتاش و هنکه انجام میدند .... اینم شد سر مربی ؟؟؟؟؟؟؟؟
جاسم کرار هم خیلی افت کرده و تو بازی شاهین من فهمیدم این به درد استقلال نمیخوره و زیادی تنبله ..........
خداروشکر مجتبی جباری مرد شجاع استقلال حرف همه هواداران استقلال رو زد و به همه هشدار داد .............
امیدوارم جباری اخراج نشه ............. مجتبی جون عاشقتمممممممممممممممم
درسته ولی ای کاش این مصاحبه رو نمیکرد
تیم تو شرایط بردنه این باعث میشه تیم تو حاشیه بره به خصوص که تو جام حذفی با پرسپولیس بازی داریم
دلمون خون شد از دست جباری. تا پارسال که یک دهم بازیهای هر فصل رو فقط بازی میکرد الان هم تا یه بازی خوب باشه باید منتظر یه حاشیه سازی واسه تیم از طرف این جناب باشیم. پیر شدیم به خدا از دست جباری.
تازه امر فرمودن اگه کرار یه دقیقه دیگه توی تیم باشه ایشون از تیم کنار میکشه.خوشش اومده بهش بگن پسر جنجالی.
آخه بگو اگه فوتبال نبود و این همه هوادار عاشقانه اسمتو فریاد نمیزدن، در بهترین حالت داشتی بقالی میکردی یا میرفتی عسلویه.دردت چیه آخه