2- اولین جلسه ی تمرینی ” در اون جلسه من کمی دیر شروع کردم چون که ابتدا باید چند تا تست پزشکی رو پشت سر میزاشتم. دیگر نمیتوانستم صبر کنم و میخواستم هر چه سریعتر وارد زمین شوم”
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
3- اولین بازی (اورتون ۱-۰ یونایتد) “من در دقیقه ی ۷۰ وارد زمین شدم و تنها ۲۰ دقیقه در برابر اورتون بازی کردم . هر چند ان بازی را باختیم ولی ان روز برای من روز فوق العاده ای بود. من مفتخر بودم که دوران حضور خودم در یونایتد را شروع کرده ام.”
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
4- اولین بازی در الدترافورد” یونایتد ۳ – ۲ فولهام) “یک شروع رویایی. تنها بعد از ۱۰ دقیقه در اولین بازی خانگی توانستم گلزنی کنم. عجب روزی بود. من در ان دیدار ۹۰ دقیقه بازی کردم”
5-هتریک نجات دهنده (یونایتد ۳ – ۲ ساوتهمپتون) ” یک بازی دیوانه کننده ولی ما هرگز تسلیم نشدیم و من در رختکن به خاطر از دست دادن پنالتی عذر خواهی کردم. برد دلچسبی بود و برای من احساس قابل توجهی داشت”
6- پیروزی در انفیلد (لیورپول ۱ – ۲ یونایتد) ” این بار با اطمینان پنالتی خود را گل کردم . احساس خوبی بود که گل برتری را به ثمر رساندم . من بهترین بازی خود را نتوانستم ارائه کنم ولی از شکست دادن لیورپول لذت برم”
7- دبل در لیگ قهرمانان ( کلوژ ۱ -۲ یونایتد) ” روی گل دوم نمیشه از پاس فوقالعاده ی وازا چشم پوشی کرد فوق العاده بود. دروازه بان به سمت توپ جلو اومد و من طوری به توپ ضربه زدم که توپ ازش رد بشه که توپ به زیبایی وارد دروازه شد.”
8- گلزنی در استمفوردبریج (یونایتد ۳ – ۲ چلسی) ” من از بازی کردن در برابر چلسی خوشم میاد و در اکثر مسابقاتم در استمفوردبریج گلزنی کرده ام. این ورزشگاه جای خوبی برای بازی کردن و بردن هستش”
9- بازی در برابر توپچی ها ( یونایتد ۲ – ۱ ارسنال) “بازی عجیبی بود . من میتونستم ۱ گل دیگر به ثمر برسانم. من تا به حال تجربه بازی در برابر تیم سابق را نداشته ام و گلزنی برام عجیب شده بود ولی خب وقتی شما وظیفه ای را بر عهده دارید باید ان را انجام بدهید.”
10- روز دربی (یونایتد ۳ – ۲ سیتی) ” من و رونی بر سر ضربه ازاد با هم مشورت کردیم : سانتر کنیم یا مستقیم بزنیم؟: شوت من به دیوار دفاعی برخورد کرد و از جو هارت رد شد . شما نمیتوانید از این خوش شانس تر باشید”
11- بازی زیر فشار ( یونایتد ۲ – ۲ وستهام) ” یک گل دیر هنگام . پاس رایان گیگز برای من باورکردنی نبود من هم به راه خود ادامه میدادم و توپ دقیقا روی پای من فرود امد فرصت خوبی بود تا یک شوت سر ضرب روانه ی دروازه کنم که توپ وارد دروازه شد و یک با تساوی تونستیم یک بازی تکراری به دست بیاریم”
12- بازی برابر تاتنهام ( تاتنهام ۱ – ۱ یونایتد) ” برف می امد . هوا سرد بود و اونها در اخرین دقایق تونستن بازی رو مساوی کنن. من تونستم رو سانتر عالی کلورلی گلزنی کنم ولی جزئیات بیشتری یادم نمی آید”
13- شکست دادن تافی ها ( یونایتد ۲ – ۰ اورتون) ” گل من کمی با شانس وارد دروازه شد و بازی ۲-۰ شد . بعد از گل دوم دیگر کاری به گلزنی نداشتیم و سعی در حفظ نتیجه داشتیم چرا که میترسیدیم تجربه ی ۴-۴ باز هم تکرار شود”
14- تساوی در برنابئو (رئال مادرید ۱ – ۱ یونایتد) ” یکی از استادیوم های به یادماندنی فوتبال. اولین باری بود که اونجا بازی میکردم . شانس های زیادی داشتیم تا برنده شویم حتی دو شانس فوق العاده برای خود من و ما واقعا به برد در ان دیدار نیاز داشتیم”
15- بازی که کنار امدن باهاش سخت است (یونایتد ۱ – ۲ رئال مادرید) “یک کارت قرمز زشت و زننده برای نانی. برخورد انها بسیار ساده بود . همه چیز تا ان موقع درست پیشرفته بود و تمامی تماشاگر ها پشت ما بودن و فضای انجا به ما انرژی میداد.”
16- شکستن طلسم (استوک ۰ – ۲ یونایتد) ” دوستانم بعضی وقتها مرا به خاطر ان شادی بعد از گل دست می اندازند ولی من میخواستم ان لحظه را با سر الکس شریک شوم . او مربی است که از کار کردن با وی لذت می برید.”
17- هواداری از تاتنهام “در بازی سیتی – تاتنهام من شدیدا میخواستم تا تاتنهام برنده ی بازی شود . باورتان میشود؟ بازیکن سابق ارسنال خواهان برد تاتنهام شده . میدانستیم که قهرمانی یک بازی با ما فاصله دارد.”
18- آن سوپر گل ( یونایتد ۳ – ۰ استون ویلا) ” ان گل از روی غریزه زده شد . به توپی که به سمتم می امد نگاهی انداختم و گفتم : این توپ خیلی عالی و دقیق فرستاده شده است . بهترین فرصت برای یک ضربه ی سر ضرب است: و بعد از زدن ضربه دقیقا همان اتفاقی افتاد که دلم میخواست.”
19- زمان قهرمانی “این برای هواداران ، بازیکنان و مربیان ویژه بود . چیزی که من خیلی از ان لذت بردم این بود که این قهرمانی تعداد زیادی از مردم را خوشحال کرد. جوانان ، بچه ها ، زنان و مردانی که همه ی انها فوق العاده خوشحال بودند.”
20- شب افتخار امیز ” بردن این جایزه (بهترین بازیکن سال باشگاه) برایم فوق العاده بود . در طول سال در کنار بازیکنانی بودم که بر روی بازی من اثر به سزایی داشتن . بازی کردن با انها یک نعمت لذت بخش بود”