-
خب دوستان دقایقی دیگر ال کلاسیکو برگشت شروع میشه
امیدوارم جام به ما برسه اما امیدوارم یه بازی رئالی ببینم که فقط شایسته نام رئاله و خوب بازی کنیم
نمیشه گفت نتیجه مهم نیس خیلی هم مهمه اما دوس دارم خوب بازی کنیم و حالا بعد اون دیگه میشه هر اتفاقی رو قبول کرد هر چند فقط امیدوار به برد خوب رئال هستم
-
خب نیمه اول می تونست بهتر از این تموم بشه که متاسفانه قدر موقعیت ها رو ندونستیم ولی باز هم خوبه برگ برنده دست ماست اونا یه نفر کم دارن پس ما اگه مثل نیمه اول بازی کنیم حتما برنده ی بازی میشیم واقعا این بازی بازی رئال بود همه خوب بودن .
یعنی عاشقتم په په خدای نبودنش یه فاجعه س.
-
نیمه اول افتضاح بودیم!خیلی بد فقط 4 تا تک به تک هیگواین خراب کرد.امیدوارم حسرت این موقیعت هارو نخوریم.همیشه خوب بازی می کنیم ولی می بازیم.:gijjj:
داوری هم خیلی بد بود.
حیف شوت رونالدو:jeddiiiii:
-
واقعا بعد از مدت ها بالاخره اون رئال واقعی رو دیدیم . تیمی از تمام فضاهای خالی استفاده میکنه و همچنین از اشتباهات فردی حریف هم موقعیت می:/dancسازه .ولی خوب فکرش رو هم نمیکردم که از ضربه آزاد گل بخوریم ولی مطمئنم اگه با این بازی میتیونیم سوپر کاپ که هیچی بقیه جام ها هم رئال اصلی ترین مدعی است البته اگه .think::
-
راستی بچه ها اون سوپر حرکت قبل از گل رونالدو رو یادم رفت عالی بود دمش گرم.
-
سلام
تبریک میگم
نمره قبولی مودریچ رو بهش میدم .
هیگی خیلی موقعیت خراب کرد ولی با کمی تمرین خوب میشه و من مخالف فیکس بودن کریم بنزما هستم چون هیگی فقط از چیپ استفاده نمیکنه وگرنه بهتره
دوباره قهرمانی رو تبریک میگم
-
تبریک میگم این برد شیرین و قهرمانی رو امیدوارم که رو دور بردن بیافتیم با این برد
بازم تبریک.roz::.
-
حرفام تو دهنم گیرکردن از بس زیاده نمیدونم کدومشو بگم یهالکلاسیکوی بسیار زیبا که رئال قدرتشو به رخ بارسا کشوند ضمن تبریک قهرمانی رئال میخواستم بگم اولا گل رونالدو یه سوپر گل بود که از مدافع یه سوپر پاس رسید با یه سوپر دریل هوایی پیکی رو محو کرد و اخر هم از لایه ی والدز گل زد درمورد اینهم که 20دقیقه ی اول سه گل داشت که گل سوم به درستی پذیرفته نشد هیچی نمیشه گفت من خودم به شخصه تو پی اس این همه روان بازی میکنم تو فوتبال تا حالا چنین بازیی از هیچ تیمی ندیده بودم بازی سرتاسر هجومی از اخرای نیمه ی اول بارسا کم کم به خودش اومد (البته به لطف موقعیت هایی که توسط رئالیها خراب میشد) تا اینکه مسی دقیقه ی44 گل استثنائی زد با سرعت 94کیلومتر درساعت با یک کات زیبا و حرفه ای از او هم بابت زیباتر کردن بازی تشکر میکنم و یه ذره بابت گلی که خوردیم ناراحت نیستم نیمه ی دوم هم موقعیت برای هردوتیم بود ولی بارسا بیشتر .در نیمه ی دوم هم اکثر موقعیت ها رو والدز میگرفت ولی همچنان توپ خراب کنی بود نیمه ی دوم هم درخشش کاسیاس رو شاهد بودیم که چندموقعیت رو با هوشمندی و توجه به امکان لایی خوردن از حریف حفظ کرد تا اینکه 3دقیقه ی پایانی بازی تو حلقم بود!!! توپی که مودریچ خراب کرد قلبمو ایستادوند!!!ولی توپی که مسی خراب کرد خیالمو از قهرمانیمون راحت کرد چیزی که منو ناراحت کرد رفتار سرد مورینیو بود که به نشانه ی اینکه بخواد بگه این جام برام مهم نیست درست هنگام سوت پایان گذاشت از زمین بیرون رفت!!! خلاصه این الکلاسیکوی بسیار زیبا هم تموم شد فقط دلم برا علیرضا میسوزه که فک کنم فایلی رو که برای خلاصه باید اپ کنه 90 دقیقه ای باشه و چیزی از فول مچ کم نداشته باشه:ahaaaaaa:
-
تبریک به همگی
حق به حق دار رسید
نیمه اول خیلی موقیعیت خراب کردیم و هیگی هم اصلا خوب کار نکرد و حتی گلی هم که زد خیلی ضربه مطمئنی نبود اما جاگیریاش عالی بود
په په فوق العاده بود و رونالدو عالی
تاکتیک نیمه دوم خوزه متاسفانه نزاشت یه نتیجه رویایی رو شاهد باشیم و حتی در استانه از دست دادنه جامم پیش رفتیم البته با اون شرایط بهترین تصمیمو شاید خوزه فقط میتونست بگیره
بهرحال بردن این جام خیلی خوشاینده و ما بالخره بعد 3 بازی بردیم اونم بارسا رو تا تعداد بردامونم بیشتر بشه
-
داش علیرضا ازت خواهش میکنم همه جشن بازی و همه ی موقعیات رو بذار با لینک مستقیم و hdهم باشه لطفا
وای چقدر از مودریچ خوشم اومد به قول خودمون 3 سوته مخ همه بازیکنا رو زده که همه دوستش دارن!
منتظر اپلود فایلها هستیم