پاسخ : ♣♠اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 13-2012♣♠
کوتینیو تست پزشکی را با موفقیت به پایان رساند
inter.ir
فایلیپ کوتینیو تست پزشکی تیم لیورپول انگلستان را پشت سر گذاشت.
به نظر می رسد تا ساعتی دیگر قرار داد او با لیورپول نهایی شود.
به گزارش اسکای اسپورت کوتینیو تست پزشکی خود را با موفقیت پشت سر گذاشته است و حال می تواند به جمع آنفیلدی ها اضافه شود.
هافبک خلاق برزیلی اینتر با مبلغ 12 میلیون قرار است به لیورپول بپیوندند.
او طی 47 بازی خود برای اینتر توانست بود 5 گل را به ثمر برساند.
کوتینیو پیراهن شماره ی 10 لیورپول را بر تن خواهد کرد.
پیشنهاد جدید اینتر برای اسکلوتو
inter.ir-اینتر هنوز شانس به خدمت گرفتن اسکلوتو بازیکن تیم آتالانتا را دارد
مذاکرات با تیم آتالانتا ادامه دارد و استراماچیونی به دنبال یک وینگ راست است.اینتر آماده است تا بازیکنان جدیدی را برای به خدمت گرفتن اسکلوتو وارد معامله کند.
دی مارزیو در این مورد گزارش داد و گفت:" موراتی می خواهد جاناتان و یک بازیکن از پریماورا را علاوه بر مارکو لیوایا به آتالانتا پیشنهاد دهد.با این وجود باید منتظر جواب آتالانتا بود"
اسکلوتو:خیلی خوشحالم , اینتر عملا او را به خدمت گرفته است
inter.ir-به نظر می رسد پس از مذاکرات طولانی اینتر و آتالانتا ,بلاخره این دو تیم بر سر ازکوئیل اسکلوتو به توافق رسیده اند
اسکای خبر داد که اسکلوتو یک قدم با اینتر فاصله دارد و پرونده مذاکرات عملا بسته شده است و توافق نهایی نزدیک است.گفته می شود هزینه این انتقال 3.5 میلیون یورو به علاوه نیمی از مالکیت لیوایا است و جزئیات بیشتر در 24 ساعت آینده منتشر خواهد شد
اینتر هنوز در حال کار کردن بر روی جزئیات است. با این وجود این انتقال حتمی به نظر می رسد.
اسکلوتو نیز پیامی را در توئیتر خود پیرامون این موضوع منتشر کرده است و نوشته است:"من خیلی خوشحالم که به اینتر پیوسته ام"
کوژمانوویچ و بیگلیا هر دو در اینتر؟
INTER.IR-هر چه به پایان مهلت نقل و انتقالات زمستانی نزدیک می شویم اخبار مختلفی پیرامون بازیکنان مختلف شنیده می شود.پس از ناکامی در جذب پائولینهو , اینتر به دنبال کوژمانوویچ بازیکن اشتوتگارت و بیگلیا بازیکن تیم اندرلشت بلژیک است
یک روزنامه نگار صربستانی از قطعی بودن پیوستن کوژمانوویچ به اینتر در روز پنجشنبه خبر می دهد و می گوید که همه چیز انجام شده است و او تقریبا به اینتر پیوسته است و در روز پنجشنبه قرارداد نهایی امضا می شود.
دی مارزیو کارشناس اسکای نیز می گوید اینتر به طور همزمان با بیگلیا و کوژمانوویچ در حال مذاکره است تا در صورت ناکامی در جذب یکی از آنها , بازیکن دیگر را جذب کند.
البته دی مارزیو همچنین از احتمال به خدمت گرفتن هر دو بازیکن نیز خبر داد
اسکای 24 نیز احتمال به خدمت گرفتن کوژمانوویچ و بیگلیا را به صورت همزمان تایید کرد
با رفتن لیوایا , احتمال دارد لونگو به اینتر بازگردد
INTER.IR-شایعه علاقه چلسی به مائورو ایکاردی بازیکن جوان باشگاه سامپدوریا تایید نشده است. این بازیکن آرژانتینی از باشگاه های بزرگ زیادی از جمله اینتر مورد توجه قرار گرفته است. در همین حال ساموئل لونگو قصد بازگشت به اینتر را دارد زیرا مارکو لیوایا اینتر را به مقصد آتالانتا یا اینتراخت فرانکفورت ترک خواهد کرد
لیوایا به عنوان بخشی از قرارداد اسکلوتو تحت مالکیت مشترک اینتر و آتالانتا قرار خواهد گرفت اما ممکن است که او از سوی دو باشگاه به تیم اینتراخت فرانکفورت منتقل شود
لونگو نیز تمایل زیادی برای بازگشت به اینتر دارد
احتمال خرید یک مدافع در لحظات آخر
INTER.IR-هنوز احتمال خرید یک مدافع در لحظات پایانی نقل و انتقالات وجود دارد اما اگر مدافعی به خدمت گرفته شود قیمت آن پایین خواهد بود
دو مدافعی که اینتر به دنبال به خدمت گرفتن آنها است یکی اتریشی است و دیگری ایتالیایی
الکساندر دراگویچ بازیکن اتریشی تیم بازل سوییس متولد سال 1991 یکی از مدافعینی است که اینتر به جذب آن علاقه مند است
گزینه دیگر مارکو آندرئولی بازیکن تیم کیوو است که در تیم اینتر رشد کرده است و اینتر به دنبال آن است تا او را به جوزپه مئاتزا بازگرداند و در روز های اخیر بارها اسم این بازیکن به گوش رسیده است
با توجه به مصدویت های زیادی که در خط دفاع رخ می دهد جذب یک مدافع ضروری به نظر می رسد و باید دید که اینتر در نهایت موفق به جذب یک مدافع می شود یا خیر
کوژمانوویچ با 2 میلیون یورو اینتری می شود
INTER.IR-دقایقی پیش اسکای از توافق دو باشگاه اینتر و اشتوتگارت بر سر انتقال زدراوکو کوژمانوویچ خبر داد
اسکای به نقل از ایجنت این بازیکن خبر داد که توافقات حاصل شده است و فقط یک سری جزئیات قرار داد باقی مانده است
هزینه این انتقال 2 میلیون یورو اعلام شده است
کوژمانوویچ متولد سوییس است اما برای تیم ملی صربستان بازی می کند. این بازیکن 25 سال سن دارد و سابقه بازی در فیورنتینا را نیز در کارنامه خود دارد.
او از سال 2009 به عضویت باشگاه اشتوتگارت در آمد و در این مدت طی 96 بازی موفق به زدن 17 گل نیز شد. پست این بازیکن هافبک مرکزی است
مدت قرارداد کوژمانوویچ با اینتر تا سال 2017 خواهد بود
INTER.IR- کوژمانوویچ بازیکن اینتر است. اف سی اینتر نیوز با اعلام این خبر از مدت قرارداد این بازیکن با اینتر تا سال 2017 خبر داده است
دستمزد او هنوز اعلام نشده است
با وجود خرید کوژمانوویچ , اینتر مذاکراتش را با تیم اندرلشت برای به خدمت گرفتن لوکاس بیگلیا ادامه خواهد داد و ممکن است این بازیکن نیز تا پایان مهلت نقل و انتقالات اینتری شود
موراتی:بالوتلی ممکن است برای برلوسکونی بازیکن مفیدی باشد
INTER.IR-ماسیمو موراتی در یک روز مانده به پایان نقل و انتقالات , خارج از دفترش پیرامون این موضوع با خبرنگاران صحبت کرد.
او در مورد جذب بالوتلی توسط میلان گفت:"خرید بالوتلی توسط میلان یک خرید مقرون به صرفه بود. ما نیز می توانستیم او را در اختیار داشته باشیم اما به او احتیاجی نداریم. با این حال ممکن است او برای برلوسکونی مفید باشد به چندین دلیل ...ما فقط دنبال برطرف کردن نقاط ضعف خود هستیم"
پس از جذب اسکلوتو و کوژمانوویچ از موراتی پرسیده شد که آیا باز هم اینتر خرید دیگری خواهد داشت که او جواب داد:"من نمی دانم"
کوژمانوویچ:از پوشیدن پیراهن اینتر خوشحال هستم
inter.ir-کوژمانوویچ سومین خرید زمستانی اینتر است. او در مصاحبه با توتومرکاتو وب در مورد پیوستن به اینتر گفت:
"من از پوشیدن پیراهن اینتر خوشحالم و چیز بیشتری نمی توانم بگویم زیرا من انتظار دارم در طول ارائه بازی هایم در این مورد صحبت کنم. من امشب به میلان می رسم.
والنسیا؟علاقه از جانب آنها وجود داشت اما آروزی من همواره بازگشت به ایتالیا است"