پرندگان واقعي Angry birds
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
پرندگان واقعي Angry birds
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط armanevil77 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم دانلود بازیش :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نسخه موبایل :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
انگری برد به بهانه یادگیری فیزیک :
سلام به همگی:
من 1 ساعت پیش رفتم عابر بانک حسابم و چک کنم مشغول بررسی بودم یک لحظه چنان صدایی اومد مثل صدای انفجار برای 1 لحظه روحم از بدنم جدا شد و همه ی موهای تنم سیخ شد lagh:: بر گشتم دیدم به به 1 سمند به رانندگی یه خانم محترم شاخ به شاخ زده به پایه دکل برق اینجوری که من کارشناسی کردم دیگه اون سمند سمند نمیشه و باید بیخیالش بشه :khandeeeee bahal: آخه این چه کاریه شب عیدی اون شوهر بیچاره رو خاک تو سرش کردی؟؟؟ عجب مملکتی داریم....:khandeeeee bahal:
من وقتی میبینم یه راننده ی زن نزدیکمه یا ترمز میگیرم وایمستم یا اصلان مسیرمو عوض میکنم ! :hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALEX-ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زنا تا 10000 ساله دیگه هم راننده نمیشن !
ولی دیشب یه چیزی دیدم کَف کردم ! یه پراید پشت سرم بود هی نور بالا میزد که سبقت بگیره منم مقدورم نبود که بهش راه بدم , بعدش یه دفعه دیدم از سمت راستم یه چیزی مثل تیر رد شد !!! بعد که متوجه شدم دیدم همونی بود که کلی با نور بالا کلافَم کرده بود تازه رانندشم یه زن بود :nishkhand: بعدشم دیدمش که پشت چراغ قرمز هم نوایساد و با همون سرعت چراغ رو رد کرد !!!
حالا نمیدونم این خانمه از دست فرمونه خوبش بود که اینجوری رننندگی میکرد یا ...............
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته بعضی از خانم ها هم هستند که از 100 تا مرد دست فرمان بهتری دارند اما در کل نمیشه زیاد به رانندگیشون اعتمادی کرد.ki::
من فکر کنم یه سری اتفاقات ممکنه برای مردها هم پیش بیاد ولی چون زنها بخاطر اینکه زن
هستند بیشتر تو چشم میان .
چند سال پیش یکی از دوستای بابام به یه ماشینی که گوشه خیابون پارک بود میزنه و سه روزم تو کما بود
هزار تا بهونه اورد تا خودشو خلاص کنه ولی اگه یه زن بود کلی مسخرش میکردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid_ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گفتم که بعضی از زن ها رانندگی دارند از صدتا شوماخر هم بهتر هستند عجب خیلی باحال بود.
خیلی ممنون از اینکه بهم یاداوری کردی فقط من معنی جاهلیت رو نمیدونم اگه بهم بگی ممنون میشم:mage mishe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alma [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز دلیل نمیشه هرکس فکر کرد حقشو خوردن بیاد بهانه بده دست دشمن تاریخی یک ملت.مثلا من فکر کنم شما حق منو خوردی بیام خونتون رو با بازوکا تبدیل به خاک کنم.اونوقت تر و خشک با هم میسوزن.تا قبل از قضیه 88 نماینده های اصلاح طلب تو مجلس بودن پس چرا اونموقع رئیس جمهور رو استیضاح نکردن؟ اگه واقعا گروه زیادتر و برتری بودن به راحتی میتونستن بحث استیضاح رو بکشن وسط چون هنوز مجلس مثل این دوره گلچین شده نبود.لااقل اگه کوچکترین بحثی راجع به این موضوع میشد مطمئن باش بی بی سی و صدای امریکا راجع بهش حرف میزدن ولی من تمام برنامه های اون موقعشون رو دنبال میکردم فقط دنبال تحریک کردن مردم بودن.شما هم جای اینکه منو خطاب قرار بدی کامل نوشته ام رو بخون نوشتم که طرف هیچ حذبی نیستم.مشکل شما اینه که میخوایید یکی رو پیدا کنید حرفاتونو بهش بزنید.من کلا با ویرانی مخالفم حالا از هرنوعش میخواد باشه.
دوستان به گفته مدیر سایت همه ی صحبت ها مجازه به جزء سیاسی
پس لطفا بحث های سیاسی نکنیدki::
-----------------------------------------
-چیه حالا گیر به زنها دادین(رانندگی)
-مثل اینکه بحث فیلم تموم شده:ohum:
داداش ابراهيم بخواي ادامه ميدم...!:ohum::khelal dandoon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا بحث عوض...
از بچهها كيا عيد ميرن مسافرت؟اگه ميرن كجا ميرن؟
من به شخصه از جام تكون نخواهم خورد..اين از من....