سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربی خوش اومدین ..
:flowerysmile:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربی خوش اومدین ..
:flowerysmile:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ams7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا محمد عزیز به دربی خوش اومدین ( فک کنم محمد از امیر محمد خودمونی تر باشه . البته ببخشید زود پسر خاله شدیم !)lol:-
شکست در فینال اروپا رو به شما و همه منچستری ها تسلیت عرض می کنم ! :nishkhand:
متشکرم ازتون هم به خاطرداشتن پسرخاله خوبی چون شما که افتخار هم داره هم به خاطر تسلیت
very thanks my friend
سلام من رضا هستم یکی از طرفداران واقعی پرسپولیس(عشق است پرسپولیس و زنده باد هرچی طرفدار پرسپولیسه)نقل قول:
نوشته اصلی توسط carles puyol [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی رضا:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3250mrt [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب سلام:دی
رضا هستم.میلانی.اگه $$$$$$$ی اینجا داشته باشیم مطمئنا میشناسه مارو!:دی
اومدیم اینجا ببینیم چه خبره البته اگه نکن هکری و بن کنن مارو:دی
به به سلام هم استانی:sooot:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza_Borriello [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رضا جان به سایت خودتون خوش اومدی
اینجا هم خبر سلامتی:hehee:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza_Borriello [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربي خوش اومدي
ما اينجا به هكر نيازي نداريم .. همين كه دو تا پست فني در روز بدي خودش خيليه ... :nishkhand:
و كسي هم تا حالا اينجا بن نشده ... :fek konam:
خیلی خیلی خوش اومدی رضا جان :shogh:نقل قول:
در مورد بن شدن هم اصلا نگران نباش اینجا با بقیه ی سایتای دیگه یه فرق اساسی داره و اون هم صمیمیت خاصی هست که بین اعضا حاکم هست:ohum:
نقل قول:
سلام...
چه طوري هم شهري!!:yes:
مرحبا به غيرت!!:shogh:
واسه فصل بعد بايد اينجا رو صفا بديم!!:flowerysmile:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3250mrt [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و زنده باد به كسي كه به همه پرسپوليسي ها ابراز احساسات مي كنه!!!:eyvalla: