واقعا بهتون تبریک میگم
تیم خیلی خوبی دارین/ فکر کنم هرچی جام باشه امسال بگیرین
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا بهتون تبریک میگم
تیم خیلی خوبی دارین/ فکر کنم هرچی جام باشه امسال بگیرین
لینک آنلاین بازی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امشب امیدوارم ضمن برد خوب از بازیکنایی که کمتر بازی کردن مثه شاهین استفاده بشه
و اونا هم زاگربیا رو بکوبن
دوستان لینک بازی آژاکس هم میزارین - ممنونتون میشم
دوست من اینجا بخشه رئال نه آژاکس اگه موجود بود برات می فرستم.(اگه موجود بود)roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sang [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش اون جوری که من فهمیدم نوری شاهین در ترکیب اصلی هست.
بازی فوق العاد خوبی بود
در همون 10 دقیقه اول کارشون رو تموم کردیم و توانستیم 6 تاییشون کنیم.
زاگرب یه ضرب زد دو ضرب خورد در خانه هوادانشون به ما و رونالدو توهین کردن
و در برنابئو هواداران جوابشون رو دادند و 6تایی هم شدند.
رکورد گواردیولا با بارسا رو هم شکستیم در برد های پیاپی
به امید برد های بیشتر و قهرمانی
واقعا تیم خوبی دارید ...// رئال داره عالی بازی میکنه و نتیجه میگیره
دیشب وقتی رفتم تو نتایج زنده دیدم رئال تا دقیقه 9 // 3-0 جلو افتاده ... تعجب زده شدم
:jeddiiiii:9 دقیقه 3 گل :jeddiiiii:
اره داداش امسال رئال خیلی رو فرمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sang [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه نگاه کرده باشید ما در 6 بازی اخیر بیشتر گلهامون تو 15 دفیفه اول زدیم و چندتا هم زدیم متاسفانه این اتفاق بعضی جاها باعث میشه بازیکنان بی خیال باشن
اما خوزه خدا رو شکر حواسش کامل به این موضوع هست
آره خدا رو شکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیکنان هم با اون باخت و مساوی آدم شدن:hehehe:
اره واقعا اثر مثبتی داشته فقط خدا کنه دوباره مغرور نشننقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]