پاسخ : تیم ملی ایران در راه جام جهانی 2014 برزیل (( تبادل نظر , حواشی و اخبار ))
سلام
اول از همه تبریک میگم راهیابی به جامم جهانی...اونم تیم اول!
خیلی خوب که این 3 تا بازی آخرو بردن بدون اینکه هیچ گلی بخورن...ولی توی این بازیشون کارشون خیلی سخت بود واقعا...کره خیلی فشار اورد...شانس اورد ایران که گل نخورد...از همه مهم تر عملکرد فوق العاده قوچان نژاد بود...واقعا گل قشنگی زد...اصن من هنوز تو کفِ گلشم...عجیب بازیکنیه...بازیش حرف نداره خدا وکیلی...از اون ور هم سید جلال عالی دفاع کرد...واقعا عالی بود...خط دفاع خوب عمل کردن...وگرنه گل رو خورده بودیم...
ولی بازم میگم شانس اوردیم گل نخوردیم:daghon:
بازم تبـــــــــــــــریک میگم
جــــــــــــــــــــیـــ ـــــــــــــــــــــــــ ـغ:danc:lay_;;
پاسخ : تیم ملی ایران در راه جام جهانی 2014 برزیل (( تبادل نظر , حواشی و اخبار ))
واقعا هنوز حالم سر جاش نیومده دقایق پایانی داشتم میمردم نمیدونم چطوری بهم گذشت فقط دعا میکردم بازی تموم بشه از اون ور هم ازبکستان هی گل میزد خدا بهمون رحم کرد ولی بازیکنامون خیلی مردانه جنگیدن فقط میتونم بگم خدایا شکر شکر شکر شکر........
درود بر این سرزمین که نامش ایرانه
تبریک بابت صعود ..... واقعا بازیکنامون تو اون جوی که کره ای ها ساخته بودن خودشونو نباختن و باغیرت بازی کردن . خصوصا قوچان نژاد با گل های سرنوشت سازی که تا حالا زده . رحمان احمدی هم واقعا عالی کار کرد و ثابت کرد چیزی از رحمتی کم نداره.و یه تشکر ویژه از سید جلال حسینی که با بازی فوق العادش آبروی همه ی ما پرسپولیسیا رو خرید
خیلی خوشحالم بابت صعود اونم از نوع مقتدرانش دیگه مگه از این بهتر هم می تونستیم نتیجه بگیریم
ولی دوست دارم بیشتر از هر بازیکنی از نکونام تشکر کنم واقعا عالی بازی می کرد تو این مسابقات آخری اومید وارم تو جام جهانی هم به همین خوبی نتیجه بگیریم......
منم به همه تبریک میگم صعومونو
امیدوارم بتونیم تو جام جهانی هم آبرومندانه بازی کنیم
در رابطه با بازی کره باید بگم دفاع ایران فوق العاده بود
مخصوصا سید جلال که هر توپی اومد رو زد
و رحمان احمدی که دمش گرم واقعا 3،4 تا رو گرفت
البته حس میکنم بعضی از بازیکن ها در حد خودشون نبودن مثل مسعود شجاعی و خسرو حیدری
گل قوچان نژاد هم عالی بود. روی 1 فرصت طلبی و سمجی عالی به دست اومد
درباره ی کره و قطر هم باید بگم
سرمربی کره و...... و همچنین کاپیتانشونو
از قطری ها هم حالم بهم میخوره
ما اونارو آوردیم تو مقدماتی که بحرین حذف شه. حالا همین قطر داشت کار دست ما میداد
سلام بچه ها یک نظرسنجی گذاشتم که من چنتا کلمه میگم بعد شما اولین جمله یا کلمه ای که به ذهنتون میرسه رو بگید.
1-کیروش 2-چو...ی کانگ(مربی کره) 3-بهتربن بازیکن ایران مقابل کره 4-تیم قطر
حرکت تاریخی کی روش نظر شما در باره ی این عکس چیست ؟ سرمربی تیم ملی ایران در پایان مسابقه سمت سرمربی کره رفت و حرص یک هفته ای اش را سر او خالی کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگرچه این حرکت در آموزه های ایرانی جوانمردانه نیست و توصیه نمی شود ؛ اما ظاهرا ایرانی ها از آن لذت برده اند...
نظر شما درباره این حرکت کی روش در پایان مسابقه و لفظی که علیه سرمربی کره به کار برد چیست؟
نقل قول:
حرکت تاریخی کی روش نظر شما در باره ی این عکس چیست ؟ سرمربی تیم ملی ایران در پایان مسابقه سمت سرمربی کره رفت و حرص یک هفته ای اش را سر او خالی کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگرچه این حرکت در آموزه های ایرانی جوانمردانه نیست و توصیه نمی شود ؛ اما ظاهرا ایرانی ها از آن لذت برده اند...
نظر شما درباره این حرکت کی روش در پایان مسابقه و لفظی که علیه سرمربی کره به کار برد چیست؟
به نظر من کار بدی انجام نداد. هر چی به این سرمربی کره گفته حقش بوده. اتفاقاً کیروش فقط در مورد چوی صحبت کرده اما چوی در مورد یه ملت و یک کشور نظر داده.
کروش هم هر کاری انجام داد و هر چی گفت برای دفاع از ایران بود وگرنه اینقدر حرفه ای هستش که حرف های بقیه واسش مهم نباشه.
واقعا کیروش تو این بازی های آخر بدون دژاگه و حتی با وجود مخالفت با رحمتی و عقیلی گل کاشت.
نقل قول:
سلام بچه ها یک نظرسنجی گذاشتم که من چنتا کلمه میگم بعد شما اولین جمله یا کلمه ای که به ذهنتون میرسه رو بگید.
1-کیروش 2-چو...ی کانگ(مربی کره) 3-بهتربن بازیکن ایران مقابل کره 4-تیم قطر
کیروش : کبیر
چوی: سوسک
بهترین بازیکن ایران مقابل کره: سید جلال حسینی
تیم قططر: کثیف
نقل قول:
کار خوبی کرد
من شنیدم بهش گفت go to hell
نمیدونم
شاید هم نگفته