معلمومه این مردک مغرور کجا مسی دوست داشتنی و سربه زیر کجا :yes:
نمایش نسخه قابل چاپ
معلمومه این مردک مغرور کجا مسی دوست داشتنی و سربه زیر کجا :yes:
آره داداش خوب گل میگیری دهنشونونقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من بارسایی نیستم ولی عقل حکم میکنه که مسی بهتر از رونالدو هست هم از نظر اخلاق هم از نظر بازی:hehee:
مسی خیلی بهتر از رونالد هست برای من اخلاق مهمه که رونالدو نداره
visca barca visca catalonia
به نظر من مسی و رونالدو هر دو بازیکنان فوق الاده ای هستن و خصوصیات مخصوص به خودشونو دارن.
هر دوشون باعث میشن جذابیت بازی چند برابر بشه.
باورم نمیشه پاسخ بدون تعصبنقل قول:
نوشته اصلی توسط footballking12 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دمت گرم داداش
نظر من هم همینه.من می گم اگه ستاره تو فوتبال نباشه فوتبال به درد نمی خوره.فرض کن رونالدو ومسی از تیماشون برن بعد الکلاسکو ها دیگه اون جذابیت و زیبایی خودشو ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط footballking12 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما همگی باید از این دو ستاره حمایت کنیم چون این دو بازیکن هستند که رقابت ها روجذاب و دیدنی می کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط forza milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان اصلا با نظاتتون موافق نیستم.چون اگه بگیم رونالدو بهتر از مسی یا برعکس بین هوادارنشون و تیمشون مشکل پیش میاد.هر کدومشون خصوصیات خودشونو دارن.به نظر من باید بگی این دو بازیکن به نوع خودشون دفاع حریفو بهم می ریزند.هر دوشون عالی بازی می کنند و هردو بهترین ستاره های امروز فوتبال هستند.وفوتبال بدون این دو بازیکن معنی نداره.و ببیننده پای تلویزیون یا تماشا چی درون ورزشگاه جذب بازی این دو فوق ستاره می شوند.و همین طور باید بگید از رقابت هاشون تو یک لیگ برای قهرمانی لذت می بریم. که واقعا هم جذاب و دیدنی هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم به شخصه از بازی هر دوشون لذت میبرم.
اما رونالدو رو بیشتر دوست دارم