عباس مژدهي: با پشتم هم به پرسپوليس گل زدهام!
عباس مژدهاي، پيشكسوت استقلال خاطرات شيريني از دربي دارد. مهاجم سالهاي دور آبيپوشان كه گرد پيري بر چهرهاش نشسته بارها دروازه پرسپوليس را باز كرده است.
7گل كه دو تاي آن با پيراهن دارايي و پنج گل با پيراهن استقلال در كارنامه ورزشياش ديده ميشود. وقتي از او خواستيم خاطرهاي از آن روزها، روزهايي كه پول نبود اما عشق و تعصب حرف اول را ميزد برايمان تعريف كند در خاطر گفت: خاطرههايي جذاب كه حتماً شنيدني است.
خاطره اول: 40 سال پيش بود، در شيرودي با پيراهن استقلال روبروي پرسپوليس قرار گرفتم،جواني 18 ساله بودم، تا صبح از فرط هيجان خوابم نميبرد و فقط به اين فكر ميكردم چگونه گل بزنم، متاسفانه نتوانتستم گل بزنم، دقيقه 60 مربي مرا بيرون كشيد، ناراحت بودم، 10 دقيقه بعد مهاجم تيممان مصدوم شد،يك دفعه از روي نميكت بلند شدم و گفتم دوباره ميروم بازي كنم، آن موقع مثل حالال نبود كه هر اتفاقي كوچك بزرگ شود و به قول معروف از كاه كوه بسازند،دويدم تو زمين، پرسپوليسيها گفتند اين كه بازي كرده و تعويض شد،من و بازيكنان سريع اوت را انداختيم و گفتيم ول كن بازي كن، به همين راحتي بازي ادامه يافت،دو بر دو بوديم در دقايق پاياني با بغل با گل زدم، سه بر دو برديم، باور ميكنيد؟!
خاطره دوم: با پيراهن دارايي روبروي پرسپوليس قرار گرفتمي، در گوش راست سه پاس گل دادم، سه بار با سرعت بالا فرار كردم و توپ را سانتر كردم غلام وفاخواه هتتريك كرد. با خودم گفتم من هميشه به پرسپوليس گل زدم حالا توانستم، بايد اين كار را انجام دهم، گوش راست را ول كردم و رفتم جلو، توپ را گرفتم با سرعت دويدم، چند بار خطا كردند و پيراهنم را گرفتم اما نتوانستند،يك لحظه ديدم با توپ و دروازهبان پرسپوليس كه بذرمهدي بود داخل دروازه هستم، بعد بازيكنان گفتند گلرشان تكل بدي زد و توپ به پشت تو خورد و چسبيد به تور.