پيکه: نه دوپينگ کرديم، نه شيرجه رفتيم و نه داور خريديم
مدافع جوان باشگاه بارسلونا به دفاع از قهرماني تيمش برخاسته است.
در جریان جشن قهرمانی بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا که عصر یکشنبه در ورزشگاه نوکمپ برگزار شد، بازیکنان این تیم برای دقایقی میکروفن را در دست گرفته و برای هواداران صحبت کردند.
دراین میان، نظر جرارد پیکه از سایرین خواندنی تر بود:« ما نه دوپینگ کردیم و نه شیرجه روی کرده و خودمان را به زمین انداختیم و نه داوران را خریدیم. تنها کاری که کردیم این بود که فوتبال بازی کردیم.»
در جریان این مراسم تنها 7 نفر از بازیکنان بارسا همراه با گواردیولا با هواداران صحبت کردند و البته صحبتهای اینیستا هم جالب توجه بود:« قلبم به من می گوید که بزرگترین حس بارسایی بودن است و از این بابت احساس غرور می کنم.»
آبیدال از حرکت پویول که درومبلی بازوبند کاپیتانی را دراختیارش قرار داده بود تشکر کرد:« این بهترین روز زندگی ورزشی ام بود.»
پویول، چابی، گواردیولا هم از هواداران بارسا تشکر کردند.
حاشیه : دوپینگ نکردین وداور راهم نخریدین اما تماشاچیانی که نه طرفداربارسلونا و نه رئال مادرید اند درمورد شیرجه و تمارض نظردیگه ای دارند. بااینکه من اصولا اهل انتقادم و تعریف زیاد نمی کنم ولی باشگاه بارسلونا وطرفداراش بیش از اینکه به مسی و اینیستا و گوواردیولا افتخارکنند باید به پویول افتخار کنند پویول یه مرد واقعی و مظهر تعصب و جوان مردیه. بعضی ازبازیکنان بارسلونا درشاًن این باشگاه بزرگ نیستندمثل دنی آلوس اما پویول یک کیمیاست.پویول برای بارسلونا حکم دی استفانو رو داره برای رئال مادرید.
منبع :سایت باسلونا
پيشنهاد قطر به پپ گوارديولا: دستمزد سالانه 36 ميليون يورو!
پپ گوارديولا، مربي بارسلونا مورد توجه قطريها قرار گرفته و اتحاديه فوتبال قطر حاضر است سالانه 36 ميليون يورو به او دستمزد بدهد تا او مربي تيم ملي اين کشور شود.
ورزش3-گواردیولا پیشتر گفته بود که دوران حضورش در نوکمپ دارد به پایان میرسد و همه انتظار دارند او در تابستان 2012 از بارسا برود.
این مربی جوان که مورد توجه اینتر و باشگاههای لیگ برتری هم قرار دارد، شاید یک سال را برای استراحت در نظر بگیرد و سپس در سال 2013 مربی تیم ملی قطر شود.
شیخ محمد بن خلیفه بن احمد آل ثانی این هافبک سابق را بهترین فرد برای بردن فوتبال قطر به سطحی نو میداند و میخواهد چنین دستمزد سنگینی را برای او بپردازد.
گواردیولا در سالهای 2003 تا 2005 در الاهلی دوحه بازی کرد و رابطهای عالی با مقامات قطری دارد. او یکی از سفیران قطر برای پیشنهاد موفقیتآمیز میزبانی جام جهانی 2022 هم بود.