-
مصاحبه مرفاوى
از آمدن پورحيدرى به استقلال بى خبرم
مرفاوى: براى بردن مس برنامه داريم
استقلال اگر امروز مس را شكست دهد با اطمينان بيشترى مى تواند در رقابت هاى آسيايى حاضر شود. از اين رو مرفاوى امروز بايد كار سختى را پيشرو داشته باشد تا در صورت غلبه بر مس بتواند هواداران را با استقلال دوباره آشتى دهد. گفت و گو با او را بخوانيد:
• شرايط استقلال براى بازى با مس چطور است؟
- ما مقابل ذرت كاران يك بازى آسان و هم بازى سخت داشتيم. آسان از اين جهت كه مقابل تيمى ناشناخته به ميدان مى رفتيم و سخت براى اينكه انتظار در اين ديدار از ما زياد بود اما به هر حال با يك نتيجه پرگل به پيروزى رسيديم تا از لحاظ روحى و روانى خود را مهياى اين ديدار كنيم.
• مس شرايط خوبى ندارد. چه شناختى از حريف خود داريد؟
- درست است كه مس جدول شرايط مناسبى ندارد اما ما به جايگاه آن ها در جدول كارى نداريم و مى دانيم كه بازيمان مقابل اين تيم آسان نيست. حريف ما تيم پرمهره و خوبى است كه قطعا براى ارائه يك بازى خوب به تهران مى آيد اما ما هم هدفمان فقط برد است.
• استقلال در اين ديدار هجومى بازى مى كند؟
- ما مقابل مس هجومى بازى مى كنيم تا برنده اين ديدار باشيم و البته روحيه لازم را هم براى كسب پيروزى داريم. پيروزى در اين ديدار مى تواند سبب بالارفتن روحيه ما براى بازى با الأهلى باشد و به همين دليل ما براى بازى با مس و پيروزى در اين ديدار تداركات زيادى انديشيده ايم.
• فكر مى كنيد در چند ديدار خانگى تان امتيازات لازم را كسب كرده باشيد؟
- ما امتيازات لازم را در تهران نگرفتيم اما خيلى از تيم هاى بزرگ در خانه هاى خود امتيازات زيادى را از دست داده اند اما با اين حال شما مطمئن باشيد ما به دنبال كسب امتيازات در خور استقلال هستيم و براى بازى هاى آسيايى هم برنامه داريم.
• بازى با الأهلى هم نزديك است. استقلال مى تواند در اين ديدار به پيروزى برسد؟
- الأهلى تيم خوب و شناخته شده اى است اما ما در اين ديدار هم به دنبال كسب پيروزى هستيم. البته اگر به تساوى هم برسيم نتيجه بدى نخواهد بود ، چرا كه تساوى در خارج از خانه هم چيزى كمتر از برد نيست.
• پيوستن پورحيدرى به استقلال چقدر صحت دارد؟ او مديرفنى استقلال مى شود؟
- من از آمدن پورحيدرى هيچ خبرى ندارم و حتى اين خبرها را در برخى از روزنامه ها خواندم. با اين حال اگر پورحيدرى به استقلال آمد ،قدمش روى چشم ما جا دارد و ما در همه حال به او احترام مى گذاريم.
• با توجه به شكستى كه استقلال در دربى داشت، فكر مى كنيد هواداران با تيم آشتى كنند؟
- ما در همه حال مديون هواداران هستيم و به تمام آنها احترام مى گذاريم. من اميدوارم با غلبه بر مس هواداران استقلال هم بيشتر از ما حمايت كنند چرا كه تيم با حمايت هاى پرشور آن ها بهتر مى تواند نتيجه بگيرد.
-
مصاحبه محمدی برهانى
بعد از مس، نوبت الاهلى است
برهانى: نيمكت نشينى مرا خراب نمى كند
آرش برهانى تا نيم فصل اول در كورس آقاى گلى بود اما به يكباره در چند هفته اخير نيمكت نشين شد تا جايى كه كمتر به صورت ثابت به ميدان برود اما دليل اين نيمكت نشينى چه مى تواند باشد؟ برهانى پاسخ اين سوال را به ابرار ورزشى داد و...
• در چند بازى اخير نيمكت نشين بودى. دليلش چيست؟
- اين نيمكت نشينى براى هر بازيكنى پيش مى آيد و من هم فرقى با بقيه ندارم. صلاحديد كادر فنى است كه نيمكت نشين شوم و من هم به تصميم آنها احترام مى گذارم.
• اين مسأله شما را ناراحت نمى كند؟
- من خيلى عادى و معمولى نسبت به نيمكت نشينى ام نگاه مى كنم. طبيعتاً هر بازيكنى از نيمكت نشينى ناراحت مى شود اما من اصلاً نمى خواهم اين مسأله به ضرر من تمام شود.
• فكر مى كنى دليل نيمكت نشينى ات فنى باشد؟
- نمى دانم چرا نيمكت نشين شدم اما به هر حال حتماً آقاى مرفاوى دليلى براى نيمكت نشينى ام دارد ومن هم تابع نظر او هستم.
• هر وقت نيمكت نشين بودى با انگيزه تر در زمين حاضر شدى. فكر نمى كنى همين موضوع دليل اين مسأله باشد؟
- نيمكت نشينى هميشه انگيزه من را دوبرابر كرده است و هيچ وقت روى من اثر منفى نگذاشته و مرا خراب نكرده است اما به هر حال هر وقت براى استقلال بازى كردم به دنبال مثمرثمر بودن بودم و هيچ وقت هم از اين مسأله دريغ نكردم وكم كار در زمين ظاهر نشدم.
• مقابل مس ثابت بازى مى كنى؟
- نمى دانم بازى مى كنم يا نه اما مطمئناً اگر بازى كنم عملكرد خوبى را از خودم نشان مى دهم.
• گل مى زنى؟
- تمام انگيزه ام مثمرثمر بودن در زمين است اما سعى مى كنم آنقدر خوب بازى كنم كه نظر كادر فنى را عوض كنم.
• چه پيش بينى از بازى با مس دارى؟
- ما كار سختى را مقابل مس پيش رو داريم. حريفمان تيم خوبى است و خوب هم بازى مى كند. ما هم اصلاً به نتايج اخير مس كارى نداريم و فقط يك هدف را دنبال مى كنيم و آن كسب
۳ امتياز اين ديدار است تا انشاء الله بتوانيم شادى هواداران را فراهم كنيم.
•اميدى به قهرمانى استقلال باقى است؟
- ما هنوز نااميد نيستيم چرا كه در فوتبال هيچ چيز قابل پيش بينى نيست و اين امكان وجود دارد كه ما هم قهرمان شويم.
•چقدر به بازى هاى آسيايى فكر مى كنيد؟
- حتماً ما بعد از بازى با مس به ديدار با الاهلى فكر مى كنيم. دوست نداريم قبل از اين ديدار به فكر ليگ قهرمانان آسيا باشيم اما مطمئناً مقابل الاهلى هم فقط به دنبال يك هدف هستيم و آن برد است.
-
مصاحبه برهانى
ممنوع الخروج نشده ام
برهانى: قهر نكرده ام ، مصدوم هستم
آرش برهانى درباره عدم همراهى استقلال در ديدار مقابل الاهلى عربستان و غيبت در سفر به جده به صحبت پرداخت كه متن گفت و گو با وى را مى خوانيد:
• شايعات زيادى در مورد غيبتت در عربستان شنيده مى شود. چرا با استقلال به جده نرفتى؟
- سرما خوردگى شديدى داشتم ضمن آنكه مچ پايم ورم كرده و بايد در تهران بمانم و فيزيوتراپى كنم.
• اما اثرى از مصدوميتت در تمرين چند روز اخير نبود؟
- من در تمرينات مصدوم نشدم. روز بازى مقابل مس در دقيقه ۸۶ مچ پايم صدمه ديد و حتى مربيان مى خواستند من را تعويض كنند اما از آنجا كه استقلال هر ۳ تعويض خود را انجام داده بود در زمين باقى ماندم چون نمى خواستم به تيم فشار وارد شود.
•با اين حال در تمرينات بعد از مسابقه شركت كردى؛ درست است؟
- بله به همراه دكتر نوروزى با آقا صمد حرف زدم و قرار بر اين شد در اينجا بمانم. البته بايد بگويم دليل اصلى نرفتنم مصدوميت مچ پا است و اگر تنها سرماخوردگى داشتم حتما با تيم مى رفتم. از آنجا كه در عربستان لوازم فيزيوتراپى در اختيار ما نبود با صلاحديد كادر پزشكى تصميم گرفتيم كه در تهران باقى بمانم. به اعتقاد كادر پزشكى استقلال تنها نرم دويدن جواب نمى داد و قرار شد در اين چند روز فيزيوتراپى كنم تا وقتى تيم برگشت آماده خدمت در استقلال باشم.
• پس اينكه مى گويند به خاطر نيمكت نشينى با استقلال به عربستان نرفتى را تكذيب مى كنى؟
- مگر خانه خاله است كه هر كس بازى نكرد ساز خودش را بزند؟من بازيكن استقلالم و حتى اگر ۵ دقيقه به من فرصت بدهند سعى مى كنم مفيد باشم. هم كادر فنى و هم بچه ها من را مى شناسند و مى دانند اهل قهر و قهر بازى نيستم. بيشتر از چند بازى است كه روى نيمكت هستم و حتى كوچكترين اعتراضى نكردم. من در دربى نيمكت نشين بودم و تمركز كرده بودم وقتى به زمين مى روم گل بزنم اما قسمت نشد. در ديدار مقابل ابومسلم ۸ دقيقه بازى كردم و گل زدم. پس اين شايعات به من نمى چسبد و بازيكنى نيستم كه تازه به ليگ آماده باشم و بخواهم از تيم قهر كنم.
• يكى از سايت ها نوشته به خاطر مشكلات مالياتى ممنوع الخروج شده اى؟
- (مى خندد) از ۲ ماه گذشته برگه هاى مالياتى را به ما داده بودند؛ پس مطمئن باشيد باشگاه استقلال فكر همه چيز را كرده است. ضمن اينكه محض اطلاع آقايان بايد بگويم من خوش حساب ترين فوتباليست از لحاظ پرداخت ماليات هستم و سال به سال مالياتم را تسويه مى كنم. حال آقايان هر چه مى خواهند بنويسند. من به خودم از لحاظ فنى مطمئن هستم و با اين حرف ها به حاشيه نمى روم. مطمئن باشيد برهانى جايش را خيلى زود پس مى گيرد.
• به عنوان سئوال آخر فكر مى كنى استقلال در عربستان چه نتيجه اى مى گيرد؟
- به پيروزى تيمم خوشبين هستم. درست است بازى در آنجا مشكل است اما ما امسال سالى متفاوت در آسيا خواهيم داشت. فكر مى كنم استقلال توانايى پيروزى در خانه حريف را دارد.
-
مصاحبه خسرو حيدرى
خاطره بازى با الاتحاد تكرار نمى شود
خسرو حيدرى: من سوپرمن نيستم اما الاهلى را مى بريم
كاروان استقلال امروز راهى عربستان شد تا در اولين ايستگاه فصل جديد ليگ قهرمانان آسيا مقابل الاهلى عربستان، صف آرايى كند. ديدارى حساس كه كسب امتياز در آن مى تواند زمينه ساز صعود آبى پوشان از مرحله گروهى شود. صعودى كه استقلال تاكنون در حسرت آن باقى مانده است.بدون شك يكى از موثرترين بازيكنان استقلال در بازى سه شنبه شب، « خسرو حيدرى» خواهد بود. هافبكى سرعتى و تكنيكى كه سانترهايش بوى گل مى دهد. قطعا مرفاوى براى استفاده مطلوب از مرد ملى پوش خود تدارك وسيعى ديده و البته مى توان حدس زد كه سرمربى الاهلى هم اين روزها نگاه ويژه اى رامعطوف به مهار وى خواهد كرد. مصاحبه با وى را در ادامه بخوانيد:
• ليگ قهرمانان دوباره از راه رسيد و استقلال با يك دنيا انگيزه به ميدان مى رود تا خاطرات تلخ فصل قبل را پاك كند.
- فصل قبل خيلى اميدوار بوديم و انصافا باشگاه هم امكانات خوبى برايمان فراهم كرده بود اما به يكباره همه چيز برسرمان خراب شد. فكر مى كنم اگر مقابل الاتحاد نمى باختيم، سرنوشت استقلال به شكلى ديگر رقم مى خورد. بعد از آن باخت رشته كار تا حدى از دستمان در رفت و...
اما امسال شرايط متفاوت است در قرعه كشى بد شانس نبوده ايم و ديگر مانند فصل گذشته در گروه مرگ نيستيم، البته هيچكدام از تيم هاى حاضر در ليگ قهرمانان زنگ تفريح نيستند اما در مجموع فكر مى كنم كار راحت ترى براى صعود داريم و به اين مهم هم جامه عمل خواهيم پوشاند.
•جدال با الاهلى را چطور مى بينى؟
- به نظرم مهم ترين بازى دور رفت محسوب مى شود. عربستانى ها قطعا از تمام امكانات ميزبانى استفاده خواهند كرد اما استقلال در قياس با فصل قبل باتجربه تر شده و مطمئن هستم كه ديگر اشتباهات بازى با الاتحاد را تكرار نخواهد كرد.
البته غير از الاهلى ۵ بازى ديگر هم داريم اما معتقدم بازى سه شنبه شب در جده مقابل نماينده عربستان، كليدصعود به مرحله بعدى است. اگر الاهلى را در خانه اش ببريم صعود مان قطعى مى شود.
•به نظرت چنين توانايى را داريد؟
- بله، مگر چه چيزى از رقبا كم داريم؟ شكست در دربى يك اتفاق بود كه خوشبختانه آن را فراموش كرده ايم و با اميدوارى به آينده نگاه مى كنيم.
قدرت الاهلى را نبايد با الهلال و الاتحاد مقايسه كرد و مطئمن باشيداگر در حد خودمان ظاهر شويم، مى توانيم اين تيم را در خانه اش شكست دهيم همان طور كه سال قبل هم تا آستانه ناكام كردن الاتحاد پيش رفته بوديم.
• مى دانى كه استقلال تاكنون در عربستان حاصلى جز شكست نداشته و
هنوز نتوانسته اين طلسم را بشكند!
- به نظرم چنين مسائلى اصلا اهميت ندارند. من هيچ اعتقادى به طلسم و... ندارم چون هر بازى شرايط خاص خودش را دارد.
ما در عربستان پيروز نشده ايم اما سه شنبه شب مى توانيم به اين مهم جامه عمل بپوشانيم. شما از شبى صحبت كنيد كه استقلال اين نوار ناكامى را براى هميشه پاره كرد. البته كار بسيار دشوارى است اما غير ممكن نيست.
•اغلب كارشناسان معتقدند خسرو حيدرى مرد شماره يك استقلال در تاكتيك هاى تهاجمى مقابل الاهلى خواهد بود، خودت اين را قبول دارى؟
-فوتبال را ۱۱ نفره بازى مى كنند نه يك نفر. آقاى مرفاوى به من اعتماد دارد كه در نوع خود قابل تقدير است و كارشناسان هم لطف دارند اما اين بدان معنى نيست كه يك نفر مى تواند زمينه ساز پيروزى استقلال شود . اگر همه در فرمى ايده آل باشيم قطعا مى توانيم بادست پر به تهران برگرديم.من هر چه در توان دارم براى پيروزى استقلال مى گذارم اما «سوپرمن» نيستم و صرفا به تنهايى نمى توانم خواسته هاى مربيان را اجرا كنم تا پيش آنها و مردم سرافكنده نشوم.
-
مصاحبه حجازى
فوتبال ما اگر پاك و سالم باشد، مى تواند موفق شود
حجازى : استقلال اگر شانس بياورد در عربستان مساوى مى كند
ناصر حجازى هميشه با منطق و به دور از احساسات در مورد فوتبال صحبت مى كند و اصولاً پيش بينى هايش درست است. ناصرخان در مورد حضورتيم هاى ايرانى در ليگ قهرمانان آسيا حرفهاى بسيار جالبى زد كه در ذيل مى خوانيد:
• ليگ قهرمانان آسيا از امروز شروع مى شود. در مورد اين تورنمنت معتبر و بزرگ چه نظرى داريد؟
- من كه در خانه نشسته ام، چه نظرى بدهم؟
• به هر حال مسائل فوتبال را پيگيرى مى كنيد.
- بله ۲ ۳، هفته اى هست كه فوتبال را پيگيرى مى كنم. در هر صورت من هم بازى تيم هاى ايرانى را ديده ام و هم تيم هاى حريف را ديدم. به سختى يك تيم ما بتواند از گروهش صعود كند و اگر اين اتفاق بيفتد و يكى از تيم هاى ما صعود كند، بايد كلاهمان را بالا بيندازيم.
• كدام بازى خارجى را ديديد كه با تيم هاى ايرانى بازى دارند؟
- بازى الاهلى و الهلال را در فينال جام پادشاهى عربستان ديدم كه الهلال ۲ بر يك برد. هر ۲ تيم قوى هستند و سريع و قدرتى بازى مى كنند. الاهلى ۳ بازيكن را هم گرفته است. بازى الجزيره امارات را هم ديدم كه تيم خيلى خوبى دارد. ما را ه خيلى طولانى داريم كه حتى جزو ۴ تيم آسيا شويم.
• كدام تيم ما مى تواند از گروهش صعود كند؟
- فقط سپاهان اگر بتواند از گروهش صعود كند. سپاهان تيم ملى ايران است چون گلر و خط دفاع اين تيم، در تيم ملى هستند. نويدكيا و حاج صفى هم در خط هافبك سپاهان بازى مى كنند و توره و عمادرضا هم ملى پوش هستند. نويدكيا و حاج صفى هم در خط هافبك سپاهان بازى مى كنند و توره وعمادرضا هم ملى پوش هستند. تنها شانس ما براى صعود سپاهان است كه اگر بتواند صعود كند.
• استقلال بايد با الاهلى عربستان بازى كند. اين بازى را چطور مى بينى؟
- استقلال اگر بتواند يك مساوى در عربستان بگيرد، خيلى خوب است چون در تهران و با فشار تماشاگر، مى توانيم يك كارى بكنيم.
• اما استقلالى ها مدعى اند كه در عربستان برنده مى شوند؟
- آقاى واعظى آشتيانى با من تماس گرفت كه حالم را بپرسد كه به او گفتم استقلالى ها چطورى گفته اند كه الاهلى را مى برند؟ مگر بازى اين تيم را نديده اند كه اينطورى مى گويند؟ من اين تيم را ديده ام و مى دانم تيم خيلى خوبى است و در فينال هم نبايد مقابل الهلال مى باختند. اگر استقلال شانس بياورد و خوب و با درايت بازى كند، مى تواند مساوى بگيرد. اگر استقلال جمع بازى كند، آنها نمى توانند از دفاع استقلال عبور كنند و استقلالى ها مى توانند چشم به ضدحمله داشته باشند اما اگر حمله كنند، مجبور مى شوند باز بازى كنند كه اين شرايط براى الاهلى بهتر است و راحت تر بازى مى كنند و مى توانند حمله كنند چون بازيكنان سرعتى خوبى دارند.
• بازى ذوب آهن مقابل الوحده را چطور مى بينيد؟
- الوحده امارات تيم خوبى است، من بازى آنها را ديدم. ذوب آهن چون در زمين خودش بازى مى كند و روى زمين كار مى كند، مى تواند ببرد. اگر امارات را در ايران نتوانيم ببريم كه بايد فاتحه اين فوتبال را خواند.
• مس كرمان هم بايد با الاهلى امارات بازى كند. در رابطه با اين بازى چه نظرى داريد؟
- الاهلى امارات چندان قوى نيست و مس مى تواند يك كارى بكند. البته مس در بحران است و شرايط حضور در آسيا را ندارد. براى تيم ته جدول خيلى مشكل است كه در آسيا نتيجه بگيرد.
• تيم هاى ايرانى شانس قهرمانى در آسيا را ندارند؟
- اصلاً حرفش را نزنيد. ما اگر بتوانيم از گروهمان صعود كنيم، ممكن است در بين ۴ تيم نهايى آسيا، چهارم شديم چون تيم هاى كره اى و عربستانى خيلى قوى هستند.بنيادكار و پاختاكور ازبكستان هم هستند كه بازى آنها را نديده ام. بايد كار آنها را ببينيم و بعد نظر بدهيم.
• فوتبال ما زمانى در آسيا آقايى مى كرد. چرا به اين روز افتاده كه تيم هاى ما از گروهشان صعود هم نمى كنند؟
- تيم ملى ما در بين ۵ تيم در نهايت چهارم شد. تيم ملى را ببينيد و بعد به باشگاه ها برسيد. فوتبال ما اگر پاك و سالم باشد، مى تواند موفق شود. هميشه انتهاى پاكى و راستى موفقيت است . بايد پايه قوى داشته باشيم تا موفق شويم. نبايد به پيروزى هاى مقطعى نگاه كنيم و خيلى چيزها بايد پاكسازى شود. در تيم ها، باشگاه ها، فدراسيون فوتبال و سازمان تربيت بدنى بايد پاكسازى شود تا موفق شويم.
-
مصاحبه مجیدی
مى توانيم از الاهلى امتيازبگيريم
مجيدى: هيچ تيمى نمى تواند در آزادى استقلال را شكست دهد
فرهاد مجيدى كاپيتان استقلال باسابقه ترين بازيكن ايرانى در ليگ قهرمانان آسيا است. او يك بار اين جام را با يك تيم عربى يعنى العين امارات بالاى سر برده است و يك بار هم عنوان نايب قهرمانى اين جام را با استقلال در كارنامه دارد. او اميدوار است تا بتواند با استقلال عنوان ديگرى در اين جام به دست بياورد. كاپيتان استقلال اعتقاد دارد تيمش بايد اولين گام را موفق بردارد.. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• نظرتان درباره بازى با الاهلى چيست؟
- ما در خانه حريف بازى مى كنيم و اين تيم همه تلاش خود را به كار مى گيرد تا در خانه امتياز بگيرد اما استقلال حريف بزرگى براى اين تيم خواهد بود و ما هم براى كسب امتياز به عربستان آمديم و مى توانيم از الاهلى امتياز بگيريم.
• چقدر اميدواريد كه به خواسته تان در اين بازى برسيد؟
- خيلى اميدوار هستم.تمام شرايط براى ما محيا است تا بتوانيم به خواسته مان دست پيدا كنيم. ما به صعود از اين گروه فكر مى كنيم و مى خواهيم اميتاز هاى مورد نظرمان را جذب كنيم تا يكى از تيم هاى اين گروه باشيم.
• از الاهلى شناختى داريد؟
- بله شناخت داريم و چند فيلم بازى هاى اين تيم را تماشا كرده ايم. به نظرم براى هر ۲ تيم بازى سختى خواهد بود . اولين بازى در ليگ قهرمانان هميشه حساس و مهم است.
• نتيجه گيرى در بازى اول چقدر براى شما مهم است؟
- همانطور كه گفتم ما به صعود از اين گروه فكر مى كنيم و بايد امتيازهاى لازم را جمع كنيم. براى ما تمام بازى هاى اين گروه و امتيازهاى آن مهم است. ما اولين بازى را خارج از خانه انجام مى دهيم اما بازهم به فكر امتياز مورد نظرمان هستيم . ما روى بازى هاى خانگى مان حساب زيادى باز كرديم و تصور نمى كنم تيمى بتواند در خانه استقلال را شكست دهد زيرا ما در خانه صد هزار تماشاگر داريم كه جو ورزشگاه را براى هر تيمى سخت مى كند.
-
مصاحبه شكورى
شكورى: سعى مى كنيم دروازه استقلال را بسته نگه داريم
هادى شكورى مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: سعى مى كنيم دروازه استقلال را مقابل الاهلى بسته نگه داريم زيرا در صورت گل نخوردن شانس پيروزى مان بيشتر مى شود.
•وضعيت استقلال در آستانه بازى با الاهلى چطور است؟
- تمرينات خوبى را در عربستان پشت سر گذاشتيم و كاملا آماده ديدار مقابل الاهلى هستيم.
•تيمهاى عربستانى را چطور ارزيابى مى كنى؟
- زمانى كه در قطر بازى مى كردم مقابل تيمهاى عربستانى قرار گرفتم. نقطه ضعف عربستانى ها خط دفاعشان است.
•وضعيت خط دفاع استقلال چطور است؟
- كاملا با هم هماهنگ هستيم و خط دفاع هيچ مشكلى ندارد. سعى مى كنيم دروازه استقلال را در اين بازى بسته نگه داريم زيرا در صورت گل نخوردن شانس پيروزى مان بيشتر مى شود.
•اكثراً اعتقاد دارند گروه استقلال گروه سختى نيست.
- به نظر من اصلا اينطور نيست. رقابتهاى آسيايى شرايط خاصى دارد و تمام تيمهايى كه در اين جام حضور دارند قهرمانان ليگ كشورشان هستند. ما هم در گروه سختى هستيم و در همه بازيها به دنبال ۳ امتياز خواهيم بود.
•در اين بازى در تركيب اصلى قرار مى گيرى؟
- من تمام تلاشم را در تمرينات مى كنم و اميدوارم كادر فنى مرا در تركيب اصلى قرار دهد.
•حرف آخر؟
- اميدوارم نماينده خوبى در رقابتهاى آسيايى براى ايران باشيم و به راحتى به دور بعد صعود كنيم. ديدار مقابل الاهلى از حساسيت بالايى برخوردار است و به عقيده من اگر گام اول را محكم برداريم در ادامه مسابقات ، شرايط خوبى خواهيم داشت.
-
مصاحبه برهانى
همچنان شانس قهرمانى داريم
برهانى: هنوز تصميمى براى جدايى از استقلال نگرفته ام
مصدوميت بد موقع باعث شد آرش برهانى سفر به عربستان را از دست بدهد اما با اين حال حرف و حديث در خصوص غيبت او در اين سفر هنوز هم زياد است گفتگوى ما با او را بخوانيد:
• وضعيت مصدوميتت چطور است؟
- بهتر هستم و به فيزيوتراپى مى پردازم البته آسيب ديدگى ام هنوز به صورت كامل برطرف نشده و بايد منتظر گذشت زمان باشم.
• به بازى با استيل آذين مى رسى؟
- هنوز مشخص نيست، دكتر نوروزى كه به تهران آمد پايم را نشان مى دهم و با تشخيص ايشان در تمرينات استقلال شركت مى كنم.
• با استقلالى ها در عربستان در تماس هستى؟
- بله من هر روز با بچه ها در تماس هستم و مى دانم كه تيم شرايط خوبى را دارد.
• فكر مى كنى استقلال امسال در آسيا بتواند نتايج خوبى را كسب كند؟
- بايد همينطور شود بازى هاى سال گذشته تجربه خوبى براى ما بود امسال از آن درس ها استفاده كنيم و بتوانيم عملكرد بهترى در آسيا داشته باشيم من به اين بازى خوشبين هستم.
• از استقلال قهر كرده اى؟
- نه چرا قهر؟ من اهل قهر نيستم كه بخواهم به خاطر اين مسأله در تمرينات استقلال حاضر نشوم. مصدوم بودم و فقط همين مسأله سبب شد كه با تيم به عربستان نروم.
• قصد جدايى از استقلال را دارى؟
- من ۲ ۳، ماه ديگر با استقلال قرارداد دارم و در حال حاضر بازيكن اين تيم به حساب مى آيم و هنوز هم تصميمى براى جدايى نگرفته ام و بعد از پايان
قرار دادم در اين باره تصميم مى گيرم.
• فكر مى كنى دوباره بتوانى در استقلال فيكس شوى؟
- همه سعى و تلاش من همين است مطمئنا به راحتى جا خالى نمى كنم و با تلاش بيشتر و كسب آمادگى خودم را فيكس مى كنم.
• از نيمكت نشينى ات ناراحت نيستى؟
- نه چون مربى بايد ۱۱ بازيكن را به زمين بفرستد و من هم در هرحال خودم را تابع كادرفنى مى دانم اگر به بازى گرفته شدم تمام تلاشم را به كار مى گيرم كه مثمرثمر باشم و اگر هم نه كه باز هم آرزوى موفقيت استقلال را دارم.
• شانس قهرمانى استقلال در ليگ چقدر است؟
- ما هنوز هم شانس قهرمانى داريم و حتى شانس قهرمانى مان به اندازه ديگر تيم هاى مدعى است.
• اما با اين حال قبول دارى شانس سپاهان الان بيشتر است؟
- شايد شانس سپاهان كمى براى قهرمانى بيشتر از تيم هاى ديگر باشد اما در فوتبال هيچ چيز قابل پيش بينى نيست و ممكن است همين سپاهان هم قهرمان نشود.
-
مصاحبه عنايتى
برهانى هيچ وقت از استقلال قهر نمى كند
عنايتى: دندان هاى پوسيده هنوز هم در استقلال حضور دارند
«ثابت مى كنم هنوز تمام نشده ام»اين جمله اى بود كه رضا عنايتى حدوداً يك ماه قبل در گفت وگو با يكى از روزنامه ها بر زبان آورد. مهاجم سابق استقلال كه آن زمان به تازگى پيراهن الامارات را برتن كرده بود، در مصاحبه با ما صراحتاً به اين مسأله تأكيد داشت كه در ليگ امارات حقانيت و توانايى خويش را اثبات خواهد كرد تا نشان بدهد عده اى در موردش اشتباه كرده اند، البته آن زمان كمتر كسى ادعايش را جدى گرفت اما پس از گذشت چند هفته هنگامى كه عنايتى به گلزن اول تيم جديدش بدل شد، اغلب هواداران استقلال افسوس از دست دادن او را خوردند و مى ديدند مهاجمى كه به راحتى از جمع آبى پوشان كنار گذاشته شده دوباره به روزهاى اوج خود بازگشته است.آيا به نظر شما مرفاوى و دستيارانش هم در خفاء به چنين مسأله اى فكر مى كنند؟گفت وگو با وى را در ادامه بخوانيد:
• ۴ گل در ۴ مسابقه به نظر خودت يك آمار رويايى نيست؟
- خيلى از من تعريف مى كنيد (مى خندد) واقعيت امر اين است كه همه از يك مهاجم، توقع گلزنى دارند و اين حس هنگامى كه به الامارات پيوستم مضاعف شده بود زيرا اين تيم در آستانه سقوط قرار داشت و بايد خودش را بالا مى كشيد؛ از طرف ديگر خودم هم انگيزه بسيار زيادى داشتم و مى خواستم دوباره خودى نشان بدهم به همين خاطر هر چه در توان داشتم؛ گذاشتم و به لطف خدا نوار گلزنى هايم آغاز شد البته قطعاً طى هفته هاى آينده بهتر مى شويم زيرا جواد كاظميان هم به جمع ما اضافه شده است.
• وقتى به الامارات پيوستى، تاكيد داشتى كه ثابت مى كنى هنوز تمام نشده اى.
- بله، ديديد كه بى خودى نگفته بودم. بعد از آن اتفاقاتى كه در استقلال برايم رخ داد عده اى در صدد القاء اين مسأله بودند كه عمر فوتبال رضا عنايتى تمام شده است اما حالا همه مى بينند كه من در امارات نوار گلزنى هايم را ادامه مى دهم و هنوز آنقدر توانايى دارم كه براى تيم خودم ثمربخش ظاهر شوم.
• بعد از حضور شما در الامارات، جواد كاظميان هم به اين تيم پيوست و اين انتقال به قيمت اخراج محترمانه مازيار زارع تمام شد.
- صادقانه مى گويم جواد در اين اتفاق كوچكترين نقشى نداشت. وقتى كاظميان مد نظر مربيان قرار گرفت، شرط كرد كه به جاى او هيچ بازيكن ايرانى نبايد كنار گذاشته شود و مديران باشگاه هم قبول كردند اما پس از جذب اين بازيكن به جاى هافبك مراكشى؛ مازيار را آزاد اعلام كردند البته خوشحالم كه مازيار روى هم فقط ۳ روز بدون تيم باقى ماند و بلافاصله مسئولان باشگاه الشارجه او را به خدمت گرفتند. همين مسأله نشان داد كه مازيار زارع چه توانايى هايى دارد، او هرگز دنبال تيم نگشت و بلافاصله پس از اينكه الامارات را ترك كرد پيشنهاد جديدى برايش آمد.
• استقلال سه شنبه شب مقابل الاهلى امارات بازى مى كند. انصافاً دلت نمى خواست در ليگ قهرمانان آسيا بازى كنى؟
- …(مكث مى كند) ظاهراً تقديرم اين است كه در ليگ قهرمانان نباشم. فصل قبل آقاى قلعه نويى مرا مى خواست اما اتفاقاتى پيش آمد كه خودتان در جريان هستيد. اين فصل هم كه اين طورى شد. طبيعى است هر بازيكنى از حضور در پيكارهاى معتبر بين المللى استقبال مى كند اما با سرنوشت نمى شود جنگيد. براى استقلال آرزوى موفقيت مى كنم. من در استقلال نيستم اما استقلالى هستم و مى دانم موقعيت اين تيم در ليگ قهرمانان چه شعفى ميان هواداران ايجاد مى كند. الان خودم هم هوادار استقلالم. (مى خندد)البته فراموش نكنيد بازى در خانه تيم هاى عربستان دشوار است و نبايد جانب احتياط را از دست داد؛ به همين خاطر استقلال نبايد به فكر ماجراجويى و تهاجم همه جانبه باشد.با توجه به اينكه از هر گروه ۲ تيم صعود مى كند كسب تساوى مقابل الاهلى در جده هم ارزشمند است. البته بايد تمام بازيهاى خانگى را با پيروزى پشت سر گذاشت تا در روز آخر دچار مشكلات حاشيه اى نشد.
• خبردارى كه آرش برهانى با استقلال به عربستان نرفته و عده اى مى گويند قهركرده است؟
- اين وصله ها به آرش نمى چسبد. طبيعى است هر بازيكنى دوست دارد در تركيب قرار بگيرد و اين قانون در مورد مهاجمان مصداق بارزترى دارد اما آرش حتى در روزهاى نيمكت نشينى هم هرگز مصاحبه هاى جنجالى نكرد. شنيده ام مصدوم شده و مطمئن هستم كه چيزى جز اين نبوده است. برهانى آنقدر حرفه اى شده كه در آستانه چنين بازى مهمى قهر نكند و كنار تيم باقى بماند.
• به نظر مى رسد دل پرى از استقلال و استقلالى ها دارى؟
- عده اى فكر مى كنند كه مردم چيزى نمى فهمند و از اين رو به هر كس كه دلشان بخواهد توهين مى كنند و افترا مى زنند، مانند همان مطلبى كه روى سايت باشگاه درباره من نوشته شد. همين مردم مى دانند كه دندان هاى پوسيده ولق استقلال هنوز در اين باشگاه هستند و كار مى كنند. با اين حال من يك استقلالى هستم و يك استقلالى باقى مى مانم.
-
مصاحبه اكبرپور
چيزهايي كه درباره قطبي مي دانم را بگويم
اكبرپور: به تيم ملي نرسيدم چون با كسي لابي نكردم
با اينكه تصور ميشد سياوش اكبرپور به خاطر عملكرد خوبي كه در بازيهاي اين چند وقت اخير داشته به تيم ملي دعوت شود اما نام او و فرهاد مجيدي در ليست قطبي ديده نميشد. اكبرپور تصور ميكند كه قطبي به خاطر پارسال كه او اردوي تيم ملي را ترك كرده هنوز ناراحت است و قصد ندارد ديگر به تيم ملي دعوتش كند البته اكبرپور درباره تيم ملي حرفهاي بسياري دارد.
از بازي با الاهلي شروع كنيم، برخلاف تصور اكثر كارشناسان استقلال توانست اين تيم را در عربستان شكست دهد؟
به نظرم تيم الاهلي، تيم خوبي بود، 5 بازيكن اين تيم واقعاً قوي بودند و ما را خيلي اذيت كردند اما استقلال با تلاش بازيكنان به پيروزي رسيد.
شرايط ميزباني چطور بود؟
زياد خوب نبود. هيچ سرويس مطلوبي به ما ندادند. پارسال الاتحاديها بهتر از ما پذيرايي كردند.
مثل اينكه بعد از بازي به اتوبوس استقلال حمله كردند؟
اصلاً چنين چيزي صحت ندارد، چه كسي اين خبرها را ميدهد؟! الاهلي تماشاگران با كلاسي داشت و مشكلي برايمان به وجود نيامد.
اسامي تيم ملي اعلام شد اما تو جزو دعوت شدهها نبودي؟!
اين مساله برميگردد به يك سال قبل ولي بگذريم...
طفره نرو، چه مسالهاي يك سال قبل پيش آمد؟
تيم ملي هميشه همينطور بوده، اصلاً انگار تيم ملي براي من نيست اما براي يكسري بازيكنان هميشه تيم ملي، تيم ملي است... به وقتش همه چيز را بازگو ميكنم.
اين وقتش كي ميرسد؟ هميشه به ما ميگويي به وقتش توضيح ميدهم اما...؟
توقع داريد در مورد قطبي هر چيزي را كه ميدانم، بگويم. تيم ملي مبارك آنهايي باشد كه دعوت شدند. موضوع من با قطبي برميگردد به يك سال پيش.
مگر يك سال پيش چه اتفاقي بين تو و قطبي افتاد؟
پارسال من عذرخواهي كردم و از تيم ملي رفتم. فكر ميكنم آن موضوع هنوز از ذهن قطبي پاك نشده.
خب چرا عذرخواهي كردي و رفتي؟
شرايطي داشتم كه نميتوانستم بمانم مثل خيليها كه خداحافظي كردند اما بعد دعوت شدند. باور كنيد تنها سالي كه تيم ملي برايم مهم نبوده همين امسال است. 8 بازي از ليگ مانده صبر كنيد و ببينيد چه چيزهايي را در اين بازيها ثابت ميكنم.
از بازيهاي ليگ گفتي، راستي درباره مس بعد از گل حنيف عمرانزاده كار عجيب و غريبي كردي، موضوع چه بود؟
من سال هفتمي است كه در استقلال هستم و از بازيكنهاي قديمي استقلال محسوب ميشوم. عمرانزاده در يك موقعيت فرصت گل زدن داشت اما نزد سرش خيلي غر زدم اما درست چند دقيقه بعد يك فرصت از آن سختتر برايش به وجود آمد و جالب اينكه آن موقعيت را گل كرد. با آن حركت خواستم بگويم دو تا گل بايد ميزدي.
يعني دو بار به صورت عمرانزاده سيلي زدي تا يادآوري كني دو تا گل بايد ميزدي؟!
من به صورت عمرانزاده سيلي نزدم! براي تمام بازيكنان احترام قايلم. شادي گلم اينطوري بود. آن بازي از نظر روحي به ما خيلي كمك كرد تا در آسيا خوب بازي كنيم.
خيليها از استقلال توقع نداشتند مقابل الاهلي پيروز شود؟
قبلاً هم گفتم استقلال تيم خوبي است و قصد دارد 3 جام را با قدرت بگيرد. قبل از بازي من در چشم بچهها برد را ميديدم همان انگيزه به ما انرژي داد مقابل الاهلي نتيجه بگيريم.
جاي عنايتي در اين بازي خالي بود؟
بله، جاي رضا خيلي خالي بود. عنايتي از خانواده استقلال است و ميدانم كه با بردهاي استقلال خوشحال ميشود.
فيلم بازي استقلال- الاهلي را تماشا كردي؟
خير، هنوز وقت نكردم، چطور؟!
گزارشگر اين بازي معتقد بود كه تو در طول بازي تكلهاي خشني ميزني و به ضرر استقلال كار ميكني؟
اين يك واقعيت است كه بعضي از اين آقايان، برخي بازيكنان را بزرگ ميكنند و قصد دارند با تعريف و تمجيدهايشان به آنها عزت بدهند. اما نميدانند عزت و ذلت دست خدا است. من عادت ندارم با كسي لابي كنم و با وعده و وعيدهاي بعضي از آقايان به جايي برسم. تا به حال با زور بازويم به همه جا رسيدم. اگر هم ميبينيد كه به تيم ملي نرسيدم به خاطر اين است كه با كسي لابي نكردم.
بازي با استيلآذين را پيش رو داريد، فكر ميكني بتوانيد در جام حذفي هم مثل ليگ برتر، استيلآذين را شكست دهيد؟
نايب قهرماني در جام حذفي هيچ ارزشي ندارد. هر بازي در جام حذفي فينال است و ما بايد استيلآذين را ببريم. استيلآذين مربي باشخصيت و بازيكنان بزرگي دارد كه الگوي ورزشي من هستند اما ما تلاش ميكنيم مثل ليگ برتر در جام حذفي هم آنها را شكست دهيم.