پاسخ : اخبار و حواشی تیم ملی آلمان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باستین شواین اشتایگر، جنگجوی فوق العاده مانشافت بعد از بازگشت به کشورش با جام قهرمانی جهان، بلافاصله درباره هوینس حرف زد.
وی گفت: «این جام تقدیم به اولی هوینس که اگر نبود ما هم این جا نبودیم». او پیش تر و بعد از گلزنی در مقابل آرسنال نیز گلش را به هوینس تقدیم کرده بود.بدون تردید رئیس سابق باشگاه بایرن مونیخ، تاثیر شگرفی در پروسه پیشرفت ستاره های باشگاهش داشت. ستاره هایی که حالا یک ملت را با قهرمانی شان در تیم ملی به عرش برده اند.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان مطمئن است که تیمش میتواند فوتبال جهان را به سلطه در آورد.
لوو سال 2006 پس از کلینزمن سرمربی آلمان شد و حالا تیمش با گل ماریو گوتزه مقابل آرژانتین قهرمان جهان شد.او در مصاحبه با SKY SPORT گفت : " این جام مارا کمی به جلو حرکت داد.این تیم آینده ی خوبی دارد و بازیکنان جوان با دانش فوتبالی در تیم هستند.بازیکنان همیشه هیچ ترسی نشان ندادند و حالا هدف آنها یورو 2016 است.فکر میکنم که دوره ی فوتبال آلمان شروع خواهد بود، مانند دوره ی اسپانیا. از شغلم لذت میبرم و به من خوش میگذرد."
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، فدراسیون فوتبال آلمان به کلوزه پیشنهاد کرده است که در بازی دوستانه مقابل آرژانتین از بازی های ملی خداحافظی نماید.
به گزارش روزنامه آلمانی Bild، وولفگانگ نیرسباخ رئیس فدراسیون فوتبال آلمان به میرو کلوزه پیشنهاد کرده است تا در بازی دوستانه مقابل آرژانتین که در تاریخ سوم سپتامبر (12 شهریور) سال جاری در دوسلدورف برگزار می شود، از بازی های ملی خداحافظی نماید. وی در این زمینه گفته است:"من می خواهم برای کلوزه امکانی را برای خداحافظی از بازی های ملی را در مقابل تماشاگران خودی فراهم سازم، البته من هنوز با سرمربی تیم در این خصوص صحبتی نداشته ام، ولی کلوزه سزاوار چنین مراسمی می باشد."پیش از رقابت های جام جهانی کلوزه اعلام کرده بود که بعد از جام جهانی از بازی های ملی خداحافظی خواهد کرد، وی در 137 بازی ملی موفق به ثمر رساندن 71 گل شده است، کلوزه علاوه بر رکوردار بودن تعداد گل زده در تیم ملی آلمان با دو گل خود در جام جهانی 2014، رکورد بیشترین گل زده در بازی های جام جهانی را نیز ار آن خود کرده است.بازی مقابل آرژانتین اولین دیدار دوستانه آلمان ها بعد از جام جهانی خواهد بود.
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، سرمربی تیم ملی آلمان در رده نخست مربیان جام جهانی قرار گرفت.
در این گزینش یواخیم لو مربی تیم ملی آلمان که موفق شد چهارمین قهرمانی جهان را برای ژرمنها به ارمغان بیاورد، به عنوان مربی برتر جام برگزیده شد. پس از وی لوئیس فانخال، سرمربی تیم ملی هلند در رده دوم ایستاد و خورخه لوئیس پینتو، سرمربی تیم کاستاریکا در رده سوم ایستاد.
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مردان یواخیم لو به فینال جام جهانی راه یافتند و به کمک گل ماریو گوتزه در وقت اضافه آرژانتین را شکست دادند تا به انتظار 24 ساله شان پایان دهند.
لام که تجربه شکست در فینال و نیمه نهایی در چهار تورنمنت گذشته را دارد معتقد است که این موفقیت را مدیون ثبات فوق العاده شان هستند.او به بیلد گفت :" ساختار تیم آلمان در 8 سال گذشته عالی بوده است.ما همیشه یکی از مدعیان بوده ایم و حداقل به جمع 4 تیم راه یافته ایم.هیچ کشور دیگری تا به حال این کار را انجام نداده است. دلیلی نمی بینم که این موضوع در آینده تغییر کند. اما برای موفقیت در تورنمنت بعدی به فاکتوری مثل شانس نیز احتیاج داریم.تجربه شکست کمک زیادی به ما می کند، اما در نهایت این پیروزی است که شانس را در تورنمنت بزرگی مثل جام جهانی، به سمت شما می آورد.شما به بازیکنانی نیاز دارید که در زمین بازی کرده باشند و تجربه همه چیز را داشته باشند، همانطور که ما در تیممان داشتیم.وقتی به عنوان یک تیم با اسپانیا بازی داریم، باید با احترام مقابل آنها ظاهر شویم.در یورو 2016 مطمئنا آنها به عنوان یکی از مدعیان جام بازخواهند گشت."آلمان برای راهیابی مستقیم به یورو 2016 که به میزبانی فرانسه برگزار می شود، باید در گروهی که جمهوری ایرلند، لهستان، اسکاتلند، گرجستان و کشور کوچک گیبرالتار قرار دارند، برای صعود تلاش کند.
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، فینال رقابت های یورو زیر 19 سال در کشور مجارستان میان دو تیم آلمان و پرتغال برگزار شد که در نهایت جوانان مانشافت راه بزرگان خود را ادامه دادند و با پیروزی 1-0 مقابل سلسائو اروپا به قهرمانی این رقابت ها دست پیدا کردند.
دو تیم در مرحله نیمه نهایی با عبور از سد تیم های اتریش و صربستان راهی فینال شدند و در نهایت این تیم آلمان بود که با تک گل هانی مختار در دقیقه 39 نیمه نخست موفق به کسب پیروزی شد.روی ارسال مارک اشتندرا از سمت راست، هانی مختار روی سر آندره موریرا به توپ ضربه زد و آن را به گوشه دروازه پرتغالی ها هدایت کرد تا دومین گل متوالی خود در این تورنمنت را به ثبت برساند.قضاوت این دیدار که در شهر بوداپست برگزار شد، به عهده آقای خاویر استرادا از اسپانیا بود.این دومین قهرمانی ژرمن ها در رقابت های یورو زیر 19 سال بود.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، هواداران فوتبال آلمان از طریق یک نظرخواهی به سرمربی تیم ملی کشورشان پیام دادند باستین شواین اشتایگر را به عنوان کاپیتان جدید ژرمنها برگزیند.
پس از آنکه اواخر ماه گذشته در فینال جام جهانی 2014 برزیل، تیم آلمان با کسب برد یک بر صفر مقابل آرژانتین فاتح مسابقات شد، فلیپ لام از تیم ملی کنارهگیری کرد تا راه برای جوانترها باز شود.از آن هنگام تاکنون یکی از دغدغههای هواداران «مانشافتها» (آلمان) این بوده چه بازیکنی به عنوان کاپیتان جدید تیم ملی به جای لام برگزیده خواهد شد.به همین منظور برخی از هواداران و علاقمندان این تیم با شرکت در یک نظرخواهی به یواخیم لو(یوگی) سرمربی موفق ژرمنها پیام دادند، هافبک دفاعی با تجربه بایرن مونیخ را به عنوان فرمانده جدید تیم ملی معرفی کند.در رایگیری که یک نشریه مونیخی انجام داد، نظردهندگان اعتقاد داشتند «شواینی» (شواین اشتایگر) 29 ساله بهترین گزینه است. پس از وی بیشترین رای از آن مانوئل نویر، دروازهبان برتر جام جهانی 2014 برزیل از تیم بایرن مونیخ شد. وی برای این منظور 17 درصد رای آورد.بعد از وی ، ماتس هوملس، مدافع بورسیادورتموندی 15 درصد کسب آرا کرد.همچنین 3 درصد نیز به سامی خدیرا، هافبک دفاعی عضو تیم رئال مادرید رای دادند.در این رایگیری حدود 12 هزار نفر شرکت کردند.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باستین شواین اشتایگر ناراحتی خود را از تصمیم فیلیپ لام مبنی بر کناره گیری از تیم ملی، اعلام کرده است.
به گزارش گل بین الملل، لام فقط 30 ساله است، ولی تصمیم گرفته بعد از رهبری تیمش در راه قهرمانی جهان در برزیل، از بازی های ملی، خداحافظی کند. لام و شواین اشتایگر اکنون یک دهه است که در تیم ملی در کنار هم حضور دارند، ولی اکنون یکی از آنها تصمیم به رفتن گرفته است. شواینی اعلام کرده بازنشستگی لام به معنای از دست رفتن یکی از بهترین مدافعان راست برای ژرمن هاست:"واقعا غم بار است. در تیم ملی لحظات بسیار خوبی در کنار هم داشتم. او اگر بهترین نباشد، یکی از بهترین مدافعان راست دنیاست. می خواستیم چاره ای پیدا کنیم، ولی نشد. دوست داشتم چند بازی دیگر در کنارش حضور داشته باشم."باستین یکی از اولین گزینه های بستن بازوبند تیم قهرمان جهان بعد از لام است، ولی خودش احتمال اینکه از سوی لوو برای این سمت انتخاب شود را کم می داند:"چندین بازیکن مناسب برای کاپیتانی داریم. سرمربی تصمیم خواهد گرفت." مانوئل نویر، هم تیمی شواینی در بایرن و دروازه بان شماره یک تیم ملی هم در مورد شانس هایش برای در اختیار گرفتن رهبری آلمان ها صحبت کرده، ولی هیجان زده نشده است: "اگر یوگی در این باره با من صحبت کند، اول از خودش در این باره مشورت می گیرم. اگر روی تصمیم اش برای انتخاب من مصمم باشد، خود را آماده می کنم. تصمیمی نیست که الان گرفته شود، چون نیاز به مباحثه دارد. پس از آن، انتخاب نهایی انجام خواهد شد."
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ماشین گلزنی آلمان ها در جام جهانی، سرانجام از فوتبال ملی خداحافظی کرد.
به گزارش فدراسیون فوتبال آلمان، این مهاجم سی و شش ساله باشگاه لاتزیو، پس از کسب عنوان آقای گل تمام ادوار تاریخ جام جهانی، تصمیم به خداحافظی از فوتبال ملی گرفت. کلوزه که در 137 بازی ملی، 71 گل به ثمر رساند، در مورد تصمیمش گفت:"با قهرمانی جهان در برزیل، رویای کودکی ام محقق شد و من خوشحال و مفتخرم که در تیمی بودم که توانست چنین موفقیت بزرگی را به فوتبال آلمان، هدیه کند. لحظاتی هیجان انگیز و به یاد ماندنی را در تیم ملی سپری کردم. چند هفته قبل، دوباره چنین افتخاری نصیبم شد. فکر می کنم حالا، بهترین زمان برای خداحافظی از تیم ملی باشد.""می خواهم در اینجا از فدراسیون فوتبال آلمان، رییس فدراسیون، بازیکنان، هواداران و البته سه فردی که در طول این 13 سال، مربی من در تیم ملی بودند، تشکر کنم. به خصوص از یواخیم لو تشکر می کنم که همیشه به من اعتماد داشت و احترامی دو جانبه، در صحبت های ما بود. در هر صورت دیگر همکاری ما به پایان رسیده است."
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ستاره تیم ملی آلمان دلیل سکوتش را پس از گلزنی در فینال جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل بیان کرد.
ماریو گوتزه در گفتوگویی درباره علت اصلی سکوتش پس از گلزنی در فینال جام جهانی 2014 برای آلمان و کسب جام، اظهار داشت: کاملا صادقانه بگویم باید کاری میکردم، این اتفاق حتی برای خودم قابل هضم شود. بعد از این که به هدفمان رسیدیم، میخواستم از لحظات پس از قهرمانی نهایت لذت را ببرم.این ستاره در دقیقه 113 فینال جام جهانی که 22 تیرماه در ریودوژانیرو انجام شد، دقایقی پس از ورودش به میدان تک گل پیروزیبخش و افتخارآور آلمانها را به زیبایی وارد دروازه آرژانتینیها کرد.گلزن 22 ساله که پدرش استاد دانشکده فنی دورتموند است، افزود:از این گذشته میخواستم در چنین حال و هوایی که همه سرمست از پیروزی هستند و شادیشان را ابراز میکنند، از گفتن یکسری چیزها اجتناب کنم. ترجیح دادم بیشتر آرام باشم تا اینکه به آن بپردازم. از این جهت سعی کردم از موضوع فاصله بگیرم.بعد از آنکه تیم کشورش با گل او به مقام قهرمانی رسید و مدالها تقسیم شد، گوتزه با پیراهن مارکو رویس، ستاره دورتموندی که به خاطر مصدومیت غایب بزرگ جام جهانی بود، مقابل دوربینها حاضر شد و عکس گرفت. با این کار او یاد دوست و همبازی عزیزش را گرامی بدارد.گوتزه گفت: رویس برای حضور در جام جهانی در آمادگی آرمانی بود و میتوانست نقش خارقالعادهای در مسیر قهرمانی ما ایفا کند. من این حس که آدم به خاطر مصدومیت نتواند حاضر باشد، را خوب میشناسم. از این جهت پیراهن او را همراه خودم داشتم که در صورت قهرمان شدن، آن را در دست بگیرم. همان کاری که بلافاصله پس از اتمام بازی و کسب مقام قهرمانی انجام دادم.