ماهینی: امیدوارم سرمربی جدید زودتر انتخاب شود.
مدافع ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس تهران، از مسوولان این باشگاه درخواست كرد تا سرمربی جدید این تیم را هر چه سریع تر مشخص كنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حسین ماهینی گفت: تمرینات بسیار خوبی را زیر نظر بدنساز تیم پشت سر می گذاریم و بازیكنان در شرایط بسیار خوبی قرار دارند. بازیكنان ما با تمریناتی كه پشت سر گذاشته اند، كاملا آماده آغاز لیگ هستند و اطمینان دارم تیم ما یكی از تیم های آماده لیگ خواهد بود.
مدافع ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: امیدوارم تكلیف سرمربی تیم هرچه سریع تر مشخص شود زیرا حضور سرمربی می تواند به تیم كمك زیادی كند.
وی تصریح كرد: هر تصمیمی كه باشگاه در خصوص سرمربی جدید بگیرد، برای ما قابل احترام خواهد بود و ما با سرمربی مدنظر باشگاه كار خواهیم كرد.
وی در خصوص پست مورد علاقه خود برای بازی كردن در تیم پرسپولیس تهران اظهار داشت: می توانم در دفاع راست و چپ بازی كنم اما می خواهم این فصل در پست اصلی خود یعنی دفاع راست بازی كنم.
محمد مایلی کهن گزینه جدید سرمربیگری پرسپولیس شد؟!
برخی منابع خبری از مذاکره مسئولان باشگاه پرسپولیس با محمد مایلی کهن خبر می دهند!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از خبر؛ محمد مایلیكهن حالا یكی از گزینههای سرمربیگری پرسپولیس است. او كه مدتهاست هیچ تیمی نداشته و از مربیگری در سطح اول فوتبال ایران دور مانده، تبدیل به یكی از گزینههای سرمربیگری پرسپولیس شده است.
مسئولان باشگاه پرسپولیس در حال مذاكره با این مربی هستند تا پس از بررسی شرایط او، تصمیم نهایی خود را بگیرند.
محمد مایلیكهن فصل گذشته مدیر فنی پرسپولیس بود اما چند هفته بیشتر در این تیم ماندگار نشد. حالا هم به یكباره او تبدیل به گزینه سرمربیگری پرسپولیس شده است.
گزارش تصویری: تمرین صبح چهارشنبه سرخپوشان.
تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس صبح روز چهارشنبه با حضور کریم انصاری فرد و سایر ملی پوشان در مجموعه ورزشی درفشی فر پیگیری شد. گزارش تمرین امروز به روایت 10 عکس:
درخواست 4 میلیاردی کالدرون از پرسپولیسیها/ یک مربی ایرانی به گزینهها اضافه شد.
گزینه آرژانتینی تیم فوتبال پرسپولیس از مسئولان این باشگاه برای عقد قراردادی 2 ساله درخواست 4 میلیارد تومان کرد.
مسئولان باشگاه پرسپولیس در تلاش هستند تا هر چه سریعتر سرمربی خود را انتخاب کنند، از همین رو با اولین گزینه خارجی خود کالدرون مربی آرژانتینی مجدداً وارد مذاکره شدند که این مربی پیشنهاد 4 میلیارد تومان برای 2 فصل به پرسپولیسیها داده است.
با پیشنهاد علی پروین و موافقت محمد رویانیان یک گزینه ایرانی نیز به جمع سایر گزینههای خارجی برای به دست گرفتن سکان هدایت پرسپولیس اضافه شد.
این در شرایطی است که با توجه به قیمت خوب متسو این مربی گزینه اصلی اخذ قرارداد با قرمز پوشان است.
چیذری: نکته مهم نگه داشتن بدنهای بازیکنان در اوج است/ همه باید تلاش کنند.
مربی بدنساز تیم فوتبال پرسپولیس هدف نخست کادرفنی این تیم را رساندن بازیکنان به اوج خواند و گفت: نکته مهم این است که بازیکنان را در اوج نگه داریم.
فرهاد چیذری در مورد آخرین وضعیت تمرینات بدنسازی تیم فوتبال پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق گفت: خوشبختانه همه بازیکنان با من همکاری میکنند و تمرینات بدنسازی و آمادگی جسمانی به خوبی پیگیری میشود.
وی اضافه کرد: هدف نخستمان این است که بازیکنان را به اوج آمادگی بدنی برسانیم اما نکته مهمتر این است که آنها را در اوج نگه داریم و بازیکنان با سطح آمادگی مطلوب در مسابقات به میدان بروند.
مربی بدنساز تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به شرایط خوب بدنی بازیکنان، در مورد اینکه کدام نفر از نظر بدنی شرایط بهتری نسبت به دیگران دارد، تصریح کرد: نمیشود گفت کدام بازیکن آمادهتر از دیگران است. فرقی ندارد کدام بازیکن آمادگی بیشتری دارد زیرا باید تلاش کنند تا به سطح بالای آمادگی دست یابند.
چیذری در پایان گفت: فشار اصلی را در تمرینات تهران به بازیکنان وارد کردیم ولی در اردوی آمادهسازی ترکیه بیشتر تمرینات سرعتی را انجام خواهیم داد.
حضور کریم باقری در اردوی تیم ملی نونهالان.
کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال ایران و بازیکن تیم فوتبال اساسونای اسپانیا عصر امروز چهارشنبه در تمرین تیم فوتبال نونهالان ایران حضور یافت.
در راستای حضور بازیکنان مطرح کشورمان در تمرینات تیمهای پایه کریم باقری، کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال ایران عصر امروز چهارشنبه در محل تمرین تیم فوتبال نونهالان در کمپ تیمهای ملی حاضر شد و عملکرد بازیکنان این تیم را به تماشا نشست.
وی که روز گذشته هم در تمرینات این تیم حضور یافته و برای بازیکنان صحبت کرده بود امروز تنها نظارهگر برنامههای آماده سازی نونهالان بود.
شاگردان مصطفی قنبرپور در حالی تمرینات خود را در کمپ تیمهای ملی پیگیری کردند که فرزند کریم باقری هم به عنوان میهمان در تمرین امروز حضور داشت.
از سوی دیگر مسعود شجاعی هافبک ملی پوش تیم فوتبال اساسونای اسپانیا نیز در تمرین تیم نونهالان حضور یافت و برای دقایقی با بازیکنان این تیم صحبت کرد.
شجاعی در صحبتهایش خطاب به بازیکنان تیم نونهالان گفت: اگر به تلاش خود ادامه داده، با دقت دستورات کادر فنی را اجرا کنید و دور از حاشیهها باشید میتوانید در فوتبال حضور یافته و آینده خوبی پیش رو داشته باشید.
پروین: هواداران صبور باشند و از پرسپولیس لذت ببرند/ خودم با متسو مذاکره می کنم.
مدیر راهبری تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به رویانیان گفته ام شخصا با برونو متسو برای هدایت پرسپولیس مذاکره می کنم.
علی پروین در خصوص انصراف از سرمربیگری پرسپولیس، گفت: صبح امروز به دفتر رویانیان رفتم و مشاهده کردم یک برگه استعفا از سوی او تایپ شده ، آماده بود و روی میز کار رویانیان گذاشته شده بود.
به ایشان گفتم اگر شما نباشید من هم نیستم و او را از استعفا منصرف کردم. ماجرای من مثل مایلی کهن شد که یک هفته پس از سرمربیگری در تیم ملی از این سمت انصراف داد.
وی افزود: تصمیم گرفتیم طی روزهای آینده اگر بتوانیم یک سرمربی خارجی استخدام کنیم چون زمان زیادی نداریم و اگر نتوانستیم یک مربی ایرانی با کادرفنی قوی مشخص کنیم خود من هم بالای سر آن ها باشم و به کارشان نظارت کنم. كمیته فنی زیر نظر من تشكیل جلسه خواهد داد، اما هنوز زمان تشكیل آن مشخص نیست زیرا می خواهیم با دقت نفرات را انتخاب كنیم.
عضوهیات مدیره باشگاه پرسپولیس تهران در خصوص گزینه های سرمربیگری پرسپولیس، گفت: كالدرون، متسو و خوزه مانوئل گزینه های خارجی ما هستند و در حال حاضر باید مذاكرات خود را با آنها ادامه دهیم.
وی تصریح كرد: در صورتی كه با این گزینه ها به توافق نرسیم، با گزینه ایرانی خود مذاكرات را ادامه خواهیم داد. به آقای رویانیان گفتم به این شرط متسو را برای مذاکره بیاورید که من خودم شخصا با او مذاکره کنم و رویانیان به عنوان مدیرعامل آن بالا باشد.
وی افزود : از هواداران پرسپولیس می خواهم صبور باشند و با این تیم عشق کنند. می خواهیم تیمی داشته باشیم که با اختلاف 3، 4 گل رقبا را شکست بدهد.
زاید: با ذوب آهن مذاکره نکردم/ گزینه اول و آخرم پرسپولیس است.
ایمون زاید با تکذیب مذاکره اش با باشگاه ذوب آهن اصفهان گفت: گزینه اول و آخر من برای فصل آینده پرسپولیس است.
در شرایطی که شایعاتی مبنی بر حضور ایمون زاید مهاجم لیبیایی پرسپولیس به ذوب آهن منتشر شده بود، آقای هت تریک این موضوع را تکذیب کرد.
ایمون زاید در گفت و گو با روزنامه باشگاه پرسپولیس گفت: من این موضوع را همین الان از شما شنیدم. این اخبار صحت ندارد و نمی دانم چرا بعضی ها دوست دارند به این شایعات دامن بزنند. من قبلا هم گفته بودم در ایران فقط برای پرسپولیس بازی می کنم.
وی افزود: حتی اگر پرسپولیس 10 فوروارد بخرد تاثیری روی تمرکز من نخواهد داشت، من یک بازیکن حرفه ای هستم و براساس توافق با باشگاه پرسپولیس فصل آینده در این تیم بازی خواهم کرد.
زاید که اواخر هفته جاری از ایرلند به ایران بازخواهد گشت از ابتدای هفته آینده در تمرینات سرخپوشان شرکت می کند.