گزارش تصویری: تمرین روز سه شنبه پرسپولیس.
تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس روز سه شنبه زیر نظر چیذری و محسن عاشوری پیگیری شد. گزارش تمرین صبح امروز در قالب 11 عکس :
برونو متسو بار دیگر گزینه اصلی سرمربیگری پرسپولیس شد
مرجع خبری پرسپولیس : برونو متسو گزینه اصلی سرمربیگری پرسپولیس شد.
علی پروین پس از جلسه امروز با رویانیان انصرافش را از سرمربیگری پرسپولیس اعلام کرد. پس از این موضوع، برونو متسو فرانسوی که پیش از این گزینه اصلی سرمربیگری پرسپولیس بود، بار دیگر به نیمکت این تیم نزدیک شد.
قرار است صحبتهای نهایی با این مربی ظرف دو روز آینده انجام شود.
عاشوری: سرمربی پرسپولیس باید زودتر انتخاب شود/ سوسا بزودی در تمرینات شرکت می کند
مرجع خبری پرسپولیس : مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هرچند فعلا در فصل بدنسازی هستیم و سرمربی نقش زیادی در این بخش ندارد، اما باید تکلیف نیمکت تیم هر چه زودتر مشخص شود.
محسن عاشوری در حاشیه تمرین امروز چهارشنبه پرسپولیس در جمع خبرنگاران حاضر شد و درباره شرایط تمرینات این تیم تصریح کرد: این روزها اوج تمرینات ماست.
ما برای بازیکنان توضیح دادهایم که چون از برنامه اصلی عقب هستیم باید تمرینات پرفشاری را پشت سر بگذاریم تا به شرایط مورد نظر برسیم.
وی افزود: خوشبختانه بازیکنان هم همکاری کاملی با ما داشتند و فشار تمرینات را تحمل کردند. فرهاد چیذری مربی بدنساز هم روی همه چیز کنترل دارد.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره اردوی خارجی این تیم، تاکید کرد: قرار است در کشور ترکیه اردو بزنیم. ما نیاز به چند بازی تدارکاتی داریم. فاز دیگر تمرینات ما در ترکیه پیگیری میشود تا علاوه بر استراحت، تمرینات سرعتی و تغذیه خوب، بازیکنان بیشتر با هم آشنا شوند.
عاشوری در پاسخ به این سئوال که تکلیف پست هافبک دفاعی چه شد؟ گفت: باشگاه با یک بازیکن خارجی در این پست به توافق رسیده است که به زودی به تمرینات ما اضافه میشود.
وی همچنین با اشاره به بازیهای تدارکاتی پیش از فصل تصریح کرد: اگر تعداد نفرات ما بالای 20 نفر باشد قطعا سه بازی دوستانه انجام میدهیم در غیر اینصورت دو مسابقه در نظر میگیریم.
عاشوری در پایان درباره نگرانی هواداران این تیم از انتخاب دیرهنگام سرمربی و هماهنگ نبودن بازیکنان در فصل بعد، تاکید کرد: خوشبختانه بازیکنان پرسپولیس اکثرا کنار هم بازی کردهاند و از این بابت نگران نیستیم، ولی مربی باید زودتر انتخاب شود. البته وقتی در این خصوص با رویانیان صحبت میکردم گفت که باید بهترین تصمیم را برای انتخاب سرمربی بگیرد. من هم به او حق میدهم.
رويانيان: ديگر خستهام/ پروين و كميته فني سرمربي را سريعا انتخاب ميكنند
مانوئل خوزه فقط به پول علاقه داشت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]مرجع خبری پرسپولیس : مديرعامل باشگاه پرسپوليس ميگويد مسئوليت انتخاب سرمربي تيم را به علي پروين و كميته فني باشگاه واگذار كرده است.
محمد رويانيان درباره خبر استعفايش از پرسپوليس گفت: قصد داشتم پس از انتخاب پروين از حضور در پرسپوليس كنارهگيري كنم، اما پروين به محض اينكه اين موضوع را فهميد گفت كه به خاطر جلوگيري از رفتن من اين پيشنهاد را نميپذيرد.
وي افزود: ديگر خسته شدهام. ديگر نميتوانم درباره اتفاقهايي كه افتاده صحبت كنم. متاسفانه ما هر كاري كه ميكنيم با واكنشي روبرو مي شويم. يكي درباره گزينهمان اطلاعيه ميدهد و ديگري اتهاماتي مطرح ميكند. پس از اين واكنشها ديگر خستهام و وظيفه انتخاب سرمربي را به پروين و كميته فني ميدهم تا آنها خودشان تصميم بگيرند. به پروين و كميته فني مسووليت دادهام تا سريعا نظرشان را در بين گزينههاي موجود بدهند، تا سرمربي را به هواداران معرفي كنيم.
رويانيان افزود: هر تصميم ما با واكنشي روبرو ميشود، فدراسيون يك حرف ميزند و رسانهها چيز ديگري ميگويند. انتخابهاي ما هميشه پخته بوده است اما ديگر از واكنشها خسته شدهام. از گفتمان حاكم در فوتبال و اتهاماتي كه ميزنند، واقعا خستهام.
وي ادامه داد: بزرگترين گزينهاي كه مد نظر داشتيم براي ما قيمتي غيرمنطقي تعيين كرد كه نشاندهنده اين بود كه او به پول بيش از باشگاه علاقه دارد، اما من به خودم اجازه نمي دهم پولي كه حق يك مربي نيست را به او بدهم. البته رقمهايي كه متسو و كالدرون داشتند، منطقي و به رقم مربيان ايراني نزديك بود.
رويانيان افزود: واقعا از اتفاقاتي كه در فوتبال ميافتد، ناراحت هستم. ديگر ايمان پيدا كردهام كه اتفاقات در فوتبال در جايي ديگري رقم ميخورد.
اطرفایان پروین: نارضایتی هواداران دلیل انصراف او بود.
علی پروین نامزد سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس ظهر امروز از ادامه مذاكره برای پذیرش هدایت سرخپوشان انصراف داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از ایرنا؛ علی پروین كه شب گذشته به عنوان گزینه سرمربیگری باشگاه پرسپولیس از سوی مدیر عامل این باشگاه مطرح شد و خیلی ها او را سرمربی جدید سرخپوشان می دانستند امروز پس از جلسه با مسئولان باشگاه انصراف داد.
نزدیكان علی پروین دلیل انصراف وی را اعتراض هواداران باشگاه به انتخاب او در تمرین صبح امروز اعلام كردند
به نظرمی رسد پروین علاقه ای برای مبتلا شدن به سرنوشت حمید استیلی درفصل گذشته را ندارد و نمی خواهد مقابل هواداران قرار بگیرد.
اكنون با كناره گیری علی پروین، برونو متسو و گابریل کالدرون به عنوان گزینه های خارجی برای سرمربیگری این تیم مطرح هستند.
سوسا بالاخره به پرسپولیس پیوست.
باشگاه پرسپولیس با سوسا هافبك دفاعی برزیلی برای حضور در این تیم قرارداد داخلی امضا كرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این بازیكن برزیلی سابقه پوشیدن پیراهن تیم های رایو وایكانو و سالامانكای اسپانیا را در كارنامه دارد و فصل گذشته در لیگ پرتغال بازی می كرد.
بر اساس قوانین جدید كمیته پزشكی فدراسیون فوتبال، بازیكنان خارجی برای ثبت قرارداد رسمی با تیم های ایرانی باید در تست های پزشكی شركت كنند.
پروین: استعفای رویانیان را که دیدم انصراف دادم/ خودم سرمربی را انتخاب میکنم.
علی پروین با بیان اینکه رویانیان امروز از سمت خود استعفا کرد اما او جلوی این کار را گرفته گفت: وقتی این موضوع را دیدم از سرمربیگری پرسپولیس انصراف دادم.
علی پروین درباره انصرافش از سرمربیگری پرسپولیس اظهار داشت: صبح امروز وقتی به دفتر رویانیان رفتم متوجه شدم او از خیلی از چیزها خسته است.
استعفای رویانیان را روی میزش دیدم و شوکه شدم. به رویانیان گفتم حق نداری پرسپولیس را ترک کنی و باید تا آخر باشی. اعلام کردم دوست ندارم در شرایطی سرمربی پرسپولیس شوم که رویانیان نباشد. با اصرار نظر رویانیان را عوض کردم و من دیگر سرمربی پرسپولیس نمیشوم.
وی افزود: متأسفانه آقای رویانیان دست روی هر مربی خارجی گذاشت فدراسیون، مطبوعات و رسانهها برای او مشکل درست کردند، تا آمد با هرکسی قرار ببندد مشکل ایجاد شد تا اینجا که هنوز سرمربی نداریم. امروز پای درد دل رویانیان نشستم و باور کنید رویانیان بابت اتفاقات اخیر خسته شده است. او میخواست امروز استعفا بدهد اما من اجازه این کار را ندادم.
پروین تأکید کرد: با اجازه سردار ظرف یکی دو روز آینده خودم شخصاً سرمربی پرسپولیس را ایرانی یا خارجی انتخاب میکنم. مطمئن باشید من کنار سردار تا آخرش میمانم. خسته شدن سردار برای من ناراحت کننده بود اما گفتم به تو اجازه نمیدهم از فوتبال بروی. سردار در نشست امروز قبول نمیکرد استعفایش را پس بگیرد اما وقتی من با او حرف زدم و به او همه چیز را گفتم شرایط فرق کرد.
پروین خاطرنشان کرد: از هواداران پرسپولیس عذرخواهی میکنم اما از رسانهها میخواهم حداقل حرمت مو سفیدان فوتبال را نگه دارند. چیزهایی شنیدهام که اصلا قشنگ نبود. من عاشق انتقاد هستم اما نه تخریب. کنار سردار با قدرت کارم را ادامه میدهم و انشالله همه دست به دست هم میدهیم تا تیمی قدرتمند و کادر فنی قوی بالا سر این تیم بگذاریم. از تمام مردم هم سپاسگذارم که در این 24ساعته عاشقانه لطف خود را به من نشان دادند و من همیشه افتخار میکنم که لقبم سلطان پرسپولیس است.
پروین در پایان گفت: از سردار رویانیان هم تشکر میکنم که این اعتماد را به من کرد و این برای من یک دنیا ارزش داشت. سردار در پرسپولیس میماند و با قدرت کار خود را دنبال میکند. اگر سرمربی جدید بیاید خودم بالاسر او میایستم و مطمئن باشید تمام امور را زیر نظر خواهم داشت.
قنبرپور: انصاریفرد مبارک پرسپولیس باشد.
مدیرعامل باشگاه سایپا در واکنش به ثبت قرارداد کریم انصاری فرد بدون دریافت رضایتامه از این باشگاه، گفت: کریم انصاری فرد مبارک پرسپولیسی ها باشد.
مرتضی قنبرپور در مورد جذب بازیکنان جدید گفت: محسن یوسفی را از استقلال گرفتهایم و یک بازیکن دیگر هم میتوانیم بگیریم. به دنبال جذب یک هافبک وسط یا مدافع وسط هستیم.
وی در مورد جدایی کریم انصاریفرد از سایپا بدون دریافت رضایتنامه، تصریح کرد: کریم انصاریفرد مبارک پرسپولیس باشد. جدایی او از سایپا با توافقی که با مدیرعامل وقت باشگاه داشتند انجام شد. برای انصاریفرد آرزوی موفقیت میکنیم. او یکی از نوابغ فوتبال ما است.
قنبرپور در مورد پس گرفتن خودرو قشقایی از انصاریفرد که به دلیل آقای گلی به او اهدا شده بود، گفت: اصلا چنین چیزی نیست. این مسئله اصلا در شان باشگاه سایپا نیست که بخواهد کادوی اهدایی را پس بگیرد. شان و شخصیت کریم انصاریفرد هم بسیار بالاتر از این مسایل است.
انصاری فرد: مهم این است که پرسپولیس آقای گل شود.
کریم انصاری فرد گفت: بعد از چند سال بالاخره به پرسپولیس آمدم. خدا را شکر که توانستم بهترین تصمیم را بگیرم. از اینکه رقابت سنگین باشد هم ترسی ندارم.
آقای گل فصل گذشته لیگ برتر فوتبال گفت: خدا را شکر می کنم که به پرسپولیس آمدم. این یک اتفاق خوب در زندگی ورزشی من است که بالاخره اتفاق افتاد.
از چند سال قبل پرسپولیس صحبت از حضور من بود اما هر بار، این مساله با مشکلی روبرو می شد تا اینکه دوباره برای این فصل بحث حضور من در پرسپولیس قوت گرفت. در نهایت بعد از رایزنی هایی که داشتیم بالاخره به پرطرفدارترین تیم ایران آمدم.
مهاجم پرسپولیس درباره حرف و حدیث هایی که پس از قطعی شدن حضورش در پرسپولیس مطرح شد، گفت: کارها درست و قانونی انجام شد و نیازی نیست که درباره اش صحبت شود. بعضی هم گفتند که من بازار گرمی می کردم، در حالی که حق طبیعی هر بازیکنی است که برای رسیدن به بهترین شرایط تلاش کند. در این بین پیشنهادهای مختلف مطرح می شود که بازیکن مذاکره می کند. موارد زیادی هم روی گرفتن بهترین تصمیم تاثیر گذار است که فقط مسائل مالی نیست. در نهایت خدا را شکر می کنم که کمک کرد بهترین تصمیم را بگیرم.
انصاری فرد درباره رقابت بالایی که در حمله پرسپولیس وجود دارد و اینکه آیا آقای گل خواهد شد، تصریح کرد: رقابت که سالم باشد، مشکلی وجود ندارد، اتفاقا کیفیت تیم و بازیکن را بالا می برد. ما باید سعی کنیم رقابت سالم باشد و من این را در تیم می بینم. من سال قبل آقای گل شدم ولی فوتبال غیر قابل پیش بینی است. نباید اینطور فکر کرد که مثلا در هر بازی گل خواهم زد. همه بازیکنان سعی و تلاش می کنند تا تیم موفق شود. در واقع آنچه مهم است این است که پرسپولیس بیشتر از سایر تیم ها گل بزند و آقای گل باشد.
احتمال ماندن مهرداد اولادی در پرسپولیس وجود دارد.
مهرداد اولادي مهاجم پرسپوليس هنوز هم نميداند كه بالاخره در پرسپوليس ماندني خواهد شد يا اينكه بايد فصل آينده در تيم ديگري بازي كند.
او در فهرست بازيكنان پرسپوليس براي فصل آينده نبود و از چند هفته پيش منتظر است تا وضعيتش براي فصل بعد مشخص شود چون يك سال ديگر با سرخپوشان قرارداد دارد و بايد تسويه حساب و رضايتنامهاش را از اين باشگاه دريافت كند.
اولادي در اين مدت مصاحبههاي مختلفي در مورد ماندن يا جدايي از پرسپوليس انجام داده و در آخرين مصاحبهاش گفت كه قطعاً از پرسپوليس جدا خواهد شد. حالا احتمال ماندن اولادي در پرسپوليس وجود دارد و اين شايعه روز گذشته دهان به دهان پيچيد. اولادي حتي 3 روز پيش هم با رويانيان صحبت كرد و مديرعامل پرسپوليس به او گفت كه تا چند روز ديگر وضعيتش را مشخص ميكند. اولادي به نزديكانش گفته كه احتمال ماندنش در پرسپوليس وجود دارد.