:real:Hala Madrid:real:
نمایش نسخه قابل چاپ
:real:Hala Madrid:real:
خیخون از اون تیمایی که با سبک بازیش مشکل داریم تو چند سال اخیرم چند بار مقابل ما امتیاز گرفته و البته وقتی باخته بد باخته
ولی با توجه به اینکه بازی تو برنابئو است فکر کنم راحت ببریم البته اگه دست کم نگیریم
من دیگه به برنابئو هم اعتماد ندارم.نتیجه های خانمون بدتر از خارج از خونه بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایشالا هم میبریم هم بچه ها محروم و مصدوم نمیشن و هم کریسم یه دبل کوچولو میکنه میدونم میخواد هتریک کنه ولی ما به دبل هم راضی هستیم .
3امتیاز این بازی هم خیلی مهمه باید بگیریمش از اونجا که گیخون امیدی به موندن نداره و بازی توی برنابئو هست کار سختی نداریم فقط امیدوارم نیمه اول کار تموم شه.
امسال اگه لالیگا رو ببریم که احتمالش خیلی زیاده و کریس هم اقای گل بشه بعد لیگ قهرمانان هم میبریم کریس هم بهترین بازیکن جهان میشه خلاصه امیدوارم رئال به انچه استحقاقش رو داره برسه.
البته ما هم داخل هم خارج خونه هر کدوم 7 امتیاز کلا از دست دادیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما داخل خونه خیلی بهتریم اما خب یکم تو هفته های اخیر امارمونو بد کردیم
اما بام برنابئو جایی نیس که کسی بونه ازش راحت امتیاز بگیره
برنابئو اگه جهنمه باید همیشه باشه مثل نیوکمپنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من نیمه اول رو با یک تریکیبی بازی بره که بازیکنان حریف رو خسته کنن و هم گل بزنن مثلا هیگی - کاکا- کایخون- گرانرو-شاهین- دیارا و........... که فکر نمیکنم هیچ کدوم مقابل بایرن بازی کنن !!!!!!!
البته به نظر من که بایرن تیم زیاد بزرگی نیست اگه مثل بازی با صدر نشین بوندسلیگا بازی کنه که باختن بازی رو راحت میبریم . اون بازی روبن پنالتی خراب کرد و یک توپ رو از دو قدم با دروازه خالی بیرون زد!!!!!!!!!!!
به هر حال امیدوارم ببیریم و رونالدو گل بزنه دیگه چند چندش مهم نیست فقط برد
البته امشب اگه 5 گل بزنیم رکورد گلزنی تاریخ لالیگا رو که دست خودمونم هست جابه جا میکنیم
اره علی راست میگه اگه میخوایم همیشه تو خونه بهترین نتیجه رو بگیریم باید برنابئو هم همیشه مثل نیوکمپ جهنم بشه واسه حریف.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرتضی درست می گه 4تا گل با رکورد برابری می کنیم 5تا می شکنیم
امیدوارم تا 120 هم بریم