بین فاصله کلاس تا باشگاه فقط 45 دقیقه و.قت داشتم که بعد از 10 دقیقه تونستم یه کافی نت گیر بیارم.....و فقط اومدم که نگن موقع باخت نمیام سایت و از اینجور حرفا،یه باخت که سهله اگه 100باخته دیگه هم مقابل رئال بدیم یا تا 100 سال دیگه فقط ببازیم،چیزی از علاقه و حمایت من نسبت به بارسا کم نمیشه.....
در ضمن برد رئال رو به همه دوستایه رئالی تبریک میگم،خوب دفاع کردن،و ضد حملات زهرآلودی داشتن و تونستن تو روزی که ما خوب نبودیم(چه برسه به حد و اندازه هایه خودمون!!)ما رو ببرن...نوش جونشون!!!:ohum::afarin::eyvalla:
از نظر فنی هم فرصت کافی واسه تایپیدن ندارم و فقط اکتفا میکنم به این:
نقل قول:
رئال:
-به نظر من باخت در بازي قبليشون(باير) هيچ تاثيري رو انگيزه خيلي زيادشون واسه بردن تو اين بازي نداره و اگه هم داشته باشه،بيشتر انگيزشونو زياد كرده تا كم!
تو بازي قبليشون هم نشون دادن كه خيلي پيشرفت كردند و انصافا نميشه نقش مربيشون(مترجم بارسايي !!) تو اين هماهنگي و پيشرفت رو ناديده گرفت....
-رئال ديگه تيمي نيست كه به سادگي اشتباهايه بازيكنامون بگذره،تو همين بازي قبل كه 2-2 شد،ما 5بار توپو لو داديم كه رئال از اون 5 اشتباه،2گل ساخت و 2 موقعيت خطرناك...حالا با توجه به اينكه انگيزه و توانايي شون بيشتر هم شده،ما حتي نبايد يه اشتباه كوچك داشته باشيم....
-البته اينا نقاط قوت رئال بودن،و انطور نيست كه همه جانبه پيشرفت كرده باشن...
مثلا اين اواخر كاسياس خيلي افت كرده و نسبت به قبل ضعيف تر شده(البته هنوز هم دروازبانه خوبيه!!!)
-همچنين اخيرا اكثر تيمايي كه به رئال گل زدن،اينكارو از رو ضربات ايسگاهي انجام دادن....،گل اول بايرن هم نشون ميده كه هنوز اين نتونستن اين ضعفشونو بپوشونن....
-از ساير نقاط ضعف مهمشون ميشه به نفوذ پذيريشون از دو جناح مخصوصا از سمت راست،اشاره كرد...تو بازيهايه قبليشون ديديم كه تيمها چقدر از اين دو سمت نفوذ كردن(حالا كاري نداريم كه موفق به گلزني شدن يا نه!!)از طرفي ما احتمالا بهترين مهاجم راست زن تاريخ رو داريم(مسي)،-(و اينو مطمئنا ميگم بهترين در تاريخ چون تو اون پست بازيكناي زيادي نيستن كه قابل قياس با مسي باشن،شايد بشه به گرد مولر اشاره كرد،كه مسي در شرف شكستن ركوردشه!)-كه البته تو الكلاسيكوهايه نميدونم چرا پپ ازش تو اون پست استفاده نميكنه،كه به نظرم اگه امشب اينكارو بكنه،(اميدوارم که اینکارو بکنه)خيلي به نفعمونه....
-بارسا:
-اگه راستشو بخواييد من خيلي نگران وضعيتمون هستم و نه منحصرا به خاطر اين بازي!!!!!
تاكتيكهايه پپ ديگه جواب نميده واز طرفي هيچ تغيير خلاقانهاي رو تو اين فصل ازش نديديم......كه البته قبلا در موردش بحث كرديم و الان هم جاش نيست که دوباره اين بحثو تكرار كنيم....
-اما پپ و سبك بازي تنها نگراني من برايه امشب نيست!!.....
اولا هنوز معلوم نشده كه باخت قبلي چه تاثيري رو روحيه بازيكنامون گذاشته و شايد خاطرات بد 2سال پيششون رو زنده كرده و....... اما مهم تر از اون تو چند بازي قبل شاهد افت نسبي همه بازيكنامون بوديم(البته بر خلاف همشون مسي تو چند بازي قبل از افت بي سابقه نيم فصلش در اومده و به خودش اومده كه شايد دليل بيشتر به چشم اومدنش نسبت به ساير تو بازياي قبل همينه....)،به طوري كه ميشه گفت کسايي مثله:ژاوي،پيكه،آلوس،سسك،ا �كسيس،پدرو...،خودشون نيستن و بازيكنايه ديگهاي شدن!!!!!!
از اینکه بگم "گفته بودم که" ناراحتم اما نگران هرچی که بودم،از همون جا ضربه خوردیم و هرچی هم که امیدوار بودم انجام بدیم رو انجام ندادیم!!
به هر حال :
barca:afarin:barca:eyvalla:love::