اگه گل اشتباه هست چرا الجزیره میگه کاملا صحیح هست ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه گل اشتباه هست چرا الجزیره میگه کاملا صحیح هست ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لطفا یکی جلوی این تازه وارد ها رو بگیره داره جنجال میشه !!!!!!! این دوستمون هم که همیشه بارنگ سبز مینویسه لطف کنن دیگه توهین نکنن تا همین جو دوستانه باقی بمونه
قرار بود بعد از الکلاسیکو با هم خوب باشیم ولی فکر میکنم تو خیلی دوست داری کل کل کنی و دوباره درگیری ایجاد کنی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به قول دوستمون که برو خوش باش که بردید .
ما به نظرات پربار و فنی شما احتیاجی نداریم . خواهشا تمومش کن چون تو فقط دنبال درگیری هستی و صحبت هات پر از طعنست .
دوست عزیز لطفا جو دوستانه رو بهم نریز اینجا قانونه اگه میخوای درست و حسابی نظر بدی میتونی هر جا نظر بدی ولی اگه بخوای جنجال درست کنی تو تایپک تیم خودت !!!! اگر هم رعایت نمیکنی بار اخرتون باشه تو تایپک رئال نظر میدید ! این رو همه قبلا قبول کردن تا حکومت نظامی کنسل شده !!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط lmb [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان هر کی که داره میگه دوستی رو حفظ کنید اول خودشو حفظ کنه که ببینه امضاش چیه بعد از تازه واردا بخواد خودشونو کنترل کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano-farshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برو ببین چه پستهایی دادن بعد بیا بگو دوست عزیز !!!!! یکی گفته وحشی یکی گفته عقده ای !!و........... خب ادم تا حدی خودشو نگه میداره !!!!! در مورد امضا هم خودتون عکس تری رو گذاشتین با پویول این تلافی اونه!!!!!!!
دوستان هم گل اول درست بود هم گل دوم هم اینکه همه گل ها رو قدرت تاکتیکی رئال زده شدن لطفا بحث رو تموم کنید.دوست عزیز شما هم وقتی امضات اینه هیچکس از حرفت حساب نمیبره.شما اول امضات رو عوض کن اونوقت اگه به یک عضو تازه چیزی گفتی حرفت قانونیه.با تشکر از همه دوستان.
تری به شما چه چرا هرکی هر جا یه کاری میکونه شما به خودتون میگیری دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano-farshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با هر کسی هم کل کل داری با خودش خصوصی کل کل کن
شما خودتو داری با وارد جنگ میکونی
اخه تری چه ربطی به شما داره؟ خب شما هم گفتید ولی این دلیل نمیشه بیخود جوو رو به هم بریزید.همه منو میشناسن با این حرفایی که تو تایپیک شما زده شد اگه پای سعید وسط نبود تا الان از سایت بن شده بودم ولی شما هم لطف کن امضات رو عوض کن اخه اینطوری که نمیشه.با هرکسی مشکل داری با خودش حل کن نباید به تیمش توهین کنینقل قول:
من طرفدار چلسی هستم موردیه ؟
چشم امضا رو عوض میکنم و خواهش میکنم بحث رو تموم کنیم !!!!!!!!
امیدوارم مقابل چلسی خوب بازی کنید . و باران هم نباره !