کاملا موافقم اول رئال بعد کریس رونالدونقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
کاملا موافقم اول رئال بعد کریس رونالدونقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امسال بارسايي ها حرفي براي گفتن ندارند اون از رونالدو كه در صدرجدول گلزنان بالا تر از مسي است ورئال هم كه با 4 امتياز اختلاف نسبت به بارسلونا درليگ اول است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینو بره دوستانی گذاشتم که فک میکنن از الان رئال الکلاسیکو رو باخته از این حرفا و اصلا امیدی ندارن به باری بخصوص علی رضا
یکم امید هم خوبه بخدا یکم تو نیو کمپ تونستیم اینجوری باز یکنیم آخرین الکلاسیکو ایشالا این الکلاسیکو هم زیبا و قشنگ باشه
چی رو گذاشتی؟mas:-.............................................نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لینک شیلتر بود عوض کردم چیکار کنم اخه
نه بابا دیگه بارسا نمی تونه مقابل رئال پیروز شه آخرین بازی هم تو زمین بارسا بود دیدید که چقدر بارسا بد بازی کرد خوبه داخل زمینش بود و اینقدر بد بازی می کرد اگه تو زمین رئال بود می خواست چیکار کنه
اینو گذاشتم چون کریم رو دوست دارم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب بازی رو خوب بردیم با سوپر گل های رونالدو حالا فقط مونده بازی با بارسا که اگه بازم ببازیم قهرمانی کم و بیش از دستمون میره
باید ببینیم چی میشه اگه مثل همون الکلاسیکو 2-2 بازی کنیم قطعا نتیجه می گیریم اگه باز هم دفاعی باشه بازنده هستیم
منم کاملا موافقم باید تیمو هجومی به مین بفرستیم و حداقل تر کیبمون مثه بازی
با اتلتیکومادرید باشه