ای بابا ... بعد از عمری یه باخت به رئال داد بارسا ! این که ناراحتی نداره !
پپ قشنگ Cl رو به لالیگا ترجیح داده بود و ترکیبش داشت داد می زد که بابا لالیگا مال خودتون ! :nishkhand: خیالی نیست ! تلافیشو سر چلسی در میاره !
نمایش نسخه قابل چاپ
ای بابا ... بعد از عمری یه باخت به رئال داد بارسا ! این که ناراحتی نداره !
پپ قشنگ Cl رو به لالیگا ترجیح داده بود و ترکیبش داشت داد می زد که بابا لالیگا مال خودتون ! :nishkhand: خیالی نیست ! تلافیشو سر چلسی در میاره !
بعضی از دوستان دارید از روی عصبانیت حرف میزنید.پپ اینهمه جام اورده نگفتیم دستت درد نکنه حالا به خاطر فیکس کردن تیاگو و تیو و ماسکرانو باید بهش حرف بزنیم؟ نزنید این حرفا رو پپ هیچ جا نباید بره مال خودمونه کچل دوست داشتنی :love:.
در مورد تیو اگه میگید تیو نباید فیکس بازی میکرد خب کی باید بازی میکرد؟ ایکوئنکا که اصلا سرعت رد کردن مدافع رو نداره.سانچز که مصدومیت داشت و احتمالش بود برای بازی با چلسی مصدوم بشه یا سسک که خسته و افت کرده است.شایدم فکر میکنید باید پدرو رو بازی میداد که اصلا بازی کردن یادش رفته؟ بهترین گزینه تیو بود دیدیم که 3 موقعیت تک به تک هم داشت که رو سرعت خودش بود.تیاگو درسته توپ لو میداد ولی واقعا از ژآوی بهتر بازی کرد.ژآوی اصلا یک پاس عمقی نداد.به هرکی بگی این ژاوی سلطان پاس تاریخ هست کسی باورش نمیشه همش پاس به عقب میداد.تیاگو چند صحنه خوب سعی کرد تو عمق کار کنه.ماسکرانو هم فیکس بودنش به خاطر مساله پیکه و شکیرا بود.اگه شکیرا این پیکه رو ول کنه مطمئن باشید فیکس میشه.راستش اگه نظر منو بخوایید اشتباه پپ بازی دادن به والدز بود.توی دو بازی اخرمون سه بار سوتی داده که هر سه بارش به گل منجر شده و هر سه گل میتونه دو جام از دستمون بگیره.انصاف نیست به خاطر یک دروازه بان دو جام از دست بدیم.مسی هم که خیلی محو بود شاید علتش مصدومیت یا خستگی باشه ولی اگه بخواد جلوی چلسی اینطوری کار کنه فیکس نباشه بهتره.کلا من امیدی هم به بازی با چلسی ندارم با این وضعیت.شما هم ناراحت نباشید.با این بازی به احتمال زیاد تیاگوسیلوا رو تو تابستون میگیریم.شاید ون پرسی هم اومد.مشکل دیگه رو فرم نبودن پویول و سسک هست.اخه این اخر فصل چرا همه وا دادن؟ الکسیس هم یک موقعیت میتونست اخر بازی شوت بزنه ولی خواست دریپل بزنه.شانس ما رو ببینید.جلوی چلسی که باید دریپل بزنه شوت میزنه جلوی رئال که باید شوت بزنه دریپل میزنه داستانی شده :soal:
به نظر من قید بازی با چلسی هم باید زد و رفت تو کار لامایسا.من این حرف رو قبل از شروع لیگ زدم الان هم دوباره میگم باید چند تا از بازیکنای کلیدی رو این فصل بفروشیم.مثل پدرو افلای کیتا ادریانو و به جای همشون بازیکنای جدید بگیریم یا از لامایسا بیاریم.نباید بذاریم همه فکر کنن تو تیم دائم هستن و انگیزشون بیاد پایین.یک سری از بچه ها باید برن.مشکل اساسی فعلی ما نبود شوت زن و بازی از عمق هست.رئال هم با 2 خط داشت دفاع میکرد که من هی با عصبانیت میخواستم به پپ بگم تو هم سه خط بازیکن شوت زن بزار پشتشون تا اخر بازی شوت بزنن بلاخره یکیش گل میشه ولی نمیدونم چرا حرفم رو نمیشنید و میخواست از این دفاع متراکم با پاس رد بشه.تابستان شلوغ و فصل سختی در انتظارمونه.امیدوارم این روحیه رئالی ها باعث نشه نیوکمپ جهنم بودن خودش رو از دست بده.
در مورد بازی با چلسی هم حقیقتا به نظرم باید از این ترکیب استفاده کرد.
پینتو
ادریانو......ماسکرانو......پیکه .....الوز
بوسکتس
اینیستا........تیاگو
سسک......الکسیس.......ایکوئناکا
فیکس نبودن ژاوی و مسی باعث میشه مدافع هاشون تو مارکینگ مشکل پیدا کنن.ژاوی و مسی نباید فیکس باشن اگه میخواییم حداقل امیدی باشه چون چلسی میتونه با بازی فیزیک دوتاشون رو از جریان بازی بیرون کنه
بد ترین بازی که دیده بودم همین بود
گل اولو که خودمون براشون ساختیم گل دوم هم که...
منم همین فکر رو کردم که پپ دیگه قید لالیگا رو زده بود و از الان تمام تمرکزش رو cl میذاره چون با گرفتنش 3 تا جام راحت تو دستمونه:yes:
ولی من خیلی از بازی تئو بدم اومد 1 بار اون دریبلو زد جواب نداد 2 باره زد جواب نداد 3 باره زد جواب نداد بابا خوب جواب نمیده دیگه نزن آخر بازی هم بهش کم پاس میدادن باید پدرو یا الکسیس نیمه دوم جاش بازی میکرد
اصلا چرا نباید تو این بازی مهم سسک فیکس بازی نکنه entezar::
الان افسوس اون 2 موقعیت ژاوی رو میخورمcrying::-
البته از این بازی ما که بازی سودی نبردیم هیچ تو مدرسه کتک هم خوردیم ::bow
به طرفدارای رئال تبریک میگم هرچند عقده ای بازی در آوردنو نمیدونن از فرط خوشحالی چیکار کنن (بیچاره ها حقم دارن اینهمه تحقیر شدن) به هرحال برد و باخت تو فوتبال هست قرار نیس که تا آخر دنیا بارسا همه بازیهاشو ببره که ولی وجدانا بارسا (قبلنم گفتم) لالیگا رو تو بازی با امثال بیلبائو ، سویا ، اسپانیول ، اوساسونا ، ختافه و ویارئال و... از دست دادیم نه حالا که بعد مدتها الکلاسیکو رو باختیم درکل ایراد نداره شکست پلی برای پیروزیه ولی چند تا نکته هست که دوس دارم بگم:
1) کاری ندارم که پپ ترکیبو اشتباه چید یا نه و چرا تیو ، سسک ، پیکه بازی نداد به هرحال پپ مربی این تیمه هرروز بازیکناشو میبینه و با توجه به شرایط موجود تصمیم میگیره همونطور که تو 9تا بازی بهترین ترکیبو گذاشت برد تو یه بازی هم حالا به قول دوستان اشتباه ترکیپ چید خب اونم انسانه و جایزالخطاست پس خواهشا به پپ ایراد نگیرید.
2)آقای مجتبی صالح که میگی دیگه دوران بارسا تموم شدو دستش واسه همه رو شده و ازین مزخرفات اگه یه گله فیل و خوک با چلسی اونم تو اون هوای بارونی بازی میکردن بعد بازی همشون تلف میشدن چه برسه به بازیکنای بارسا که آدمن و اینهمه و هر3روز بازیهای به این پرفشاری میکنن آخه تو کارشناسی .......... منم نیستی.
مطمئن باشید بارسا اگه یک هفته واسه این بازی استراحت داشت استخونای رئالو خورد میکرد ولی....
ضمنا من با این بازی و این خستگی که از بازیکنا دیدم بعید بدونم بتوننیم از پس چلسی بر بیایم (البته از ته دل میخوام که ببریم) ولی اگه قراره چلسیو ببریم و تو فینال احیانا با ره رئال بخوریم و مث دیشب بازی کنیم همون بهتر که سه شنبه حذف شیم
داداش های گلم ببخشید که سرتونو درد آوردم
آخه اون تک به تک بود که تلو خراب کرد ؟؟؟ حتی اون صحنه که دنی آلوز با کاسیاس تک به تک شد هم یه موقعیت 100% بود که دنی گیج بازی در آورد .... اگ یه چیپ محکم میزد توپ رد میشد و به مسی میرسید .......
کلا دیشب شب ما نبود ............ به امید پیروزی مقابل چلسی
دوستان مادریدیم از خودمونن بزار شاد باشن نوش جونشون ما هم بودیم اگه 3 سال لالیگا رو از دست میدادیم شادی میکردیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط LMB [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی در مورد ترکیب به نظ به اندازه کل طرفدارای بارسا میشه ترکیب داد ولی باید قبول کرد مسولیت با سر مربی تیمه و اون از همه بیشتر به تیم نزدیکتره
دروغه هر کس بخواد بگه از گواردیولا خوشحالتر میشد در صورت پیروزی پس اونم سعی کرده که تیمش پیروز بشه حالا مادرید بهتر بود اونا بردن
این کارشناسای ایرانی اگه چیزی بارشون بود اولا این وضع فوتبال ما نبودom:: دوما یه تیم میدادن بهشون که نیان هفته 1 دقیقه بعد از فوتبال نظر بدن اونم اگه پیام بازرگانی نباشه:ohum:
در مورد بازی بعدی چلسی اینو موافقم اگه میشد برنده بشیم خیلی خوب بود قبلم گفتم من چلسی بزنیم میتونیم تا فینال کوپا وفینالCLبه بازیکنا استراحت بدیم و خیلی سر حال باشن
مشکل اصلی الان خستگی بازیکناس
دوستان یه نکته رو هیچ وقت فراموش نکین در روزی که تیم ما بد مادرید تونس پیروز بشه
این باختن زیاد ناراحتی نداره چون ما بد بودیم اونا خوب
ولی باختی که به چلسی دادیم ناراحت کننده بود چون انصافا حوب بودیم وحق ما نبود ایشاا...چلسی میزنیم
کوئنکا : بازی آن چیزی نبود که انتظار داشتیم ، بیایید به صفحه ی بعد برویم و به چلسی فکر کنیم
اینیستا : لالیگا از دست رفت ، فکر میکنم اینطور باشد . سخت است اما فوتبال همین است ، باید با آن کنار بیایید
راسل در توییتر : بیش از همیشه ، احترامی بسیار زیاد برای این هواداران و تیم قائلم
والدس در توییتر : حالا باید روی بازی با چلسی تمرکز کنیم ، شب بخیر و زنده باد بارسا
گواردیولا : در ابتدا به مادرید برای برد امروزشان و همچنین قهرمانی لالیگا که امروز بدست آوردند تبریک میگویم
تیو در این بازی بسیار خوب کار کرد ، هم در حمله و هم در دفاع . بازی کردن در نقش وینگر در این تیم بسیار سخت است ، اوموقعیت هایی نیز داشت
چرا پیکه بازی نکرد ؟ زیرا فقط 11 نفر میتوانند در زمین بازی کنند و من بازیکنانی را بر اساس شیوه ای که میخواستیم بازی کنیم انتخاب کردم
من برای هر چیزی بازیکنانم را عوض نمیکنم (برای بازی با چلسی) ، این بازیکنان قبلا در این شرایط بوده اند و نشان دادند که میتوانند بلند شوند و ادامه دهند
اکنون باید بازیکنان کمی آرام باشند و به بازی با چلسی فکر کنند
برای هواداران ناراحتم اما ، این بازیکنان همه چیز به آن ها داده اند ، برای 4 سالی که همه میدانیم . مطمئنم که هواداران این را درک میکنند
ما تا حدودی ضد حمله های آن ها را کنترل کردیم و به آن ها موقعیت گلزنی زیادی ندادیم.
انقدر دیشب اعصابم از گواردیولا و بازی بازیکنا و همچنین از اشتباه داور سر گل اول اعصابم خرد بود که نیومدم و اینجا نظر ندادم ولی الان که آروم شدم گفتم بیامو نظرمو بدم .
منم به رئالی ها تبریک میگم در هر صورت بردن و خوش شانس بودن که با بارسای ناآماده و خسته روبرو شدن در شبی که پپ نمیخواست قبول کنه که ترکیب اشتباهی رو وارد زمین کرده
در مورد بازی تلو هم باید بگم مقصر اصلی پپ بود که بازیکنی رو بازی داد بی تجربه که کاملا دستش واسه همه رو شده که با دو تا تک به تکی که خراب کرد و دریبل های تکراری که همش میرف تو اوت بدون شک بدترین بازیکن زمین بود . اینیستا هم که نتونست مثل نیمه اول باشه مسی و ژاوی هم که هیچی... ژاوی شده بود یه رابط بین بازیکنای دیگه و دنی آلوز و فقط بلد بود پاسهایی که بهش میرسه رو به دنی برسونه !
ما هم که از گزارش جانبدارانه ی فردوسی پور لذت بردیم که فکر کنم از خوشحالی تا صبح خوابش نبرد البته به همراه جاودانی . جالبه که با اینکه 20 بار صحنه گل اول رو تلویزیون اسپانیا نشون داد باز هم از آفساید بودن گل نگفت . یه بار گفت که آفساید میتونست باشه و دو دقیقه بعد گفت باید ببینیم ماسکرانو آفساید رو پر کرده بود یا نه !!!
بازم میگم اگه بخوایم مقابل چلسی مثل دو بازی اخیرمون بازی کنیم حذفیم .... خلاص
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بارسا شدیدا به ویا احتیاج داره.
ویا باید هرچی سریع تر به میادین برگرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دقیقا ما دیشب فقط به ویا احتیاج داشتیم که به جای تلو بازی کنه .
من مطمئنم که اگه دیشب ویا تو زمین بود این نتیجه پیش نمیومد حتی با وجود ناآماده بودن بازیکنا :narahat:
من جواب بی احترامی بارسایی ها رو نمیدم. درمورد بازی میگم که اگه منم بجای پپ بودم همین ترکیبو میذاشتم.
1/ پیکه فیکس بازی نکرد چون تمرکز نداره و وسط بازی فکرش میپره پیش نامزدشو بقیه رو بیخیال به خاطر همین گواردیولا ترجیح دادبا سه مدافع بازی کنه چون شرط اول کار در چنین بازی سنگینی داشتن تمرکز هست که پیکه نداشت.
2/ دلیل فیکس بودن تییور.دیوید ویا که مصدومه.پدرو هم که تو این فصل خوب کار نکرده اگه هم خوب بود میتونست تو بازیبا چلسی و همون دقایقی که اومد تو زمین مفید باشه که نبود فقط میمونه الکسیس که اونم شما نمیدونین یه چیزی میپرونین. الکسیس مصدومیتی مشکوک در بازی با چلسی داشت از این حیث مشکوک که معلوم نبود صلیبی آسیب دیده یا زرد پی. ام ار آی هم مشخص نکرد. به همین دلیل پزشکان بارسلونا به گواردیولا هشدار دادن که اگه منتظر سویپرایز نیستی فقط در صورتی که مجبور شدی به الکسیس بازی بده.
3 فابرگاس هم با کشیدگی خفیف عضله دیشب بازی کرد اگه فیکس بازی میکرد ممکن بود تا آخر بازی دووم نیاره و فصل رو از دست بده.
یکی از دلایل شکست بارسلونا سن زیاد بازیکنانه.باید قبول کرد پویول و ژاوی دیگه به آخرا رسیدن و سی و اندی سال برای فوتبال زیاده خستگی این بازیکنان و اینکه یه روز کمتر از مادریدی ها بازی کردن مزید بر علت بود که این امر میتونست برای رئال مادرید هم رخ بده و درضمن برای تیم های بزرگ اصلا بحث استراحت ،زیاد مطرح نیست دیدین که هیچ کدوم از بارسایی ها به این امر اشاره نکردن ولی خب بازم میگم بحث سنه. دلیل بعدی شکست بارسا هم افتادن در تله ی تاکتیکی مورینیو بود.وگرنه مسی دیشب عالی بود در دو صحنه ولش کردن تو یه صحنه با پاس ژاوی رو تکبه تک کرد رو یه صحنه ی دیگه با حرکتش پایه گذار گل شد اگه دیشب او و اینیستا نتونستن کاری کنند بخاطر شکست گواردیولا در جنگ تاکتیکی بود. روی گل بارسلونا آربلوآ مدافع رئال هم بی تقصیر نبود یه جوری با اشتباه پویول رد به رد شد درمورد سالم بودن گل رئال هم باید بگم که سالم بود عکس رو از زاویه نبینیم و خودمونو گول نزنیم واقعیت تلخه باید باورش کرد. همه ی کارشناسای داوری گفتن که سالم بوده.از کارشناس رادیو مارکا و روزنامه آس گرفته تا کارشناس کویره دل اسپورت ایتالیا.