roz::برد قابل احترام رئال رو به همه طرفداراي اين تيم تبريك ميگم چرا كه قهرماني در لاليگاي امسال حق مسلمشون هست. roz::
بازي رو فوق العاده آغاز كردن دقيقا بر خلاف بارسا كه تو چند سال اخير نديده بودم اينقدر بد و از هم گسيخته بازي كنه. ضمن دوندگي و پرسينگ شديد و بستن جناحين و بردن توپ به فضاهاي كناري زمين سعي در خارج نمودن مالكيت بيشتر توپ و زمان بازي از دستان بارسا(كه تو اين زمينه تا حدودي موفق بودن) ضمن ارسال پاسهاي بلند پشت مدافعين حريف داشتن كه صد البته توي بدترين شب بارسا طي چند سال اخير به شدت اين تيم رو تحت فشار قرار دادن و اتفاقا گل دوم رو هم از همين طريق به ثمر رسوندن. البته از اين نكته هم نبايد بگذريم كه ديشب شب بارسا نبود حتما اين مسئله رو با من موافقيد چرا كه پاسهاي اشتباه، عدم فضا سازي مناسب و... كه در نهايت از كار افتادن مهاجمين(كه البته تو نيمه اول بارسا اصلا مهاجم ذاتي نداشت) و خصوصا مسي رو در پي داشت چون ژاوي و بوسكتس اصلا در حد خودشون ظاهر نشدن. در طول چند سال گذشته هيچوقت بارسا رو اينقدر از هم پاشيده نديده بودم. مسي، اينيستا، ژاوي و مخصوصا بوسكتس به اندازه كل لاليگاي امسال پاس اشتباه دادن كه البته هيچكدوم از اين موارد ارتباطي به نحوه بازي تيم حريف و پرسينگ و بستن روزنه هاي نفوذي جناحين بازي نداره چون به هر حال بازي ديشب رئال، منو ياد كوپاي سال پيش انداخت كه البته بارسا خيلي منسجم تر از بازي ديشب تو اون مسابقه بازي كرد. در ضمن نشوندن پيكه،پدرو، الكسيس(نشون ميده كه همچين مصدوم هم نبوده) و فابرگاس و نبود ويا و آبيدال به خاطر خصوصيت بازيشون و بازي دادن به تلوي جواني كه دقيقا دو موقعيت نسبتا تك به تك رو به يكي به آسمان هفتم و ديگري به پاي كاسياس كوبيدو جالب اينجاست كه تا دقيقه 70 هم با لجبازي بچه گانه گوارديولاي جوان در بازي ميمونه تا صداي همه من جمله فردوسي پور رو هم در بياره كه "اگه گوارديولاي وطني هم بود تا حالا اين بازيكن رو بيرون كشيده بود" هم مزيد بر علت شده بود. تازه گوارديولا بعد از بازي و در كنفرانس خبري ميگه "شايد اشتباه كردم از ابتدا به فابرگاس بازي ندادم". نكته جالب ديگه راكشن ژاوي بعد از تعويض بود كه اگه ميتونست ميكوبيد تو گوش گوارديولا و اين رفتارها رو من هيچوقت از بازيكنان بارسا به ياد ندارم كه به نظر من از همون لحظه اي كه ژاوي در ميان تعجب همگان تك به تك رو به پاي كاسياس كوبيد مربي به فكر تعويضش بود و ژاوي اينو خوب ميدونست. به هر طريق كل تيم بارسا در بازي ديشب بيمارگونه رفتار ميكرد كه به گمان من ريشه در فشردگي بازي در چند تورنمت و عدم تمركز بازيكنان داشت كه مسلما كادر فني يا اشرافي به اين قضيه نداشته و يا تلاش كافي براي ريكاوري تيم بعد از مسابقه سخت و فشرده با چلسي از خودش ارائه نكرده. خلاصه اينكه هيچكدوم از شرايط فوق الذكر رو كسي نميتونست از بارسا تصور كنه چرا كه طي چند سال گذشته با همين شرايط بيش از 13 جام رو گرفته بودن اما شايد امسال ... قضيه فرق كرده باشه و گوارديولا و بارسا انگيزه و تمركز رو همونطور كه از ابتداي جام هم مشخص بود با هم و دو دستي تقديم ياران مورينيو كرده باشن تا سال بسيار بدي رو پشت سر گذاشته باشن كه ميتونه با حذف از ليگ قهرمانان تكميل بشه. يه جورايي پيش بيني ماركا داره درست از آب درمياد(البته شايد)كه گفته بود جام حذفي و ليگ قهرمانان براي بارسا و لاليگا براي رئال!!! .
به هر حال ديشب شب رئال بود يا به عبارت بهتر شب بارسا نبود و با اين بازي فوتبال به همگان ثابت كرد قواي جسماني و الخصوص روحي و رواني چقدر ميتونه در روند رو به رشد و حفظ ثبات يك تيم در طول بازي و مهمتر از اون يك تورمنت چند جانبه مثل حضور توام در لاليگا و ليگ قهرمانان تاثير داشته باشه البته نبايد از اين مسئله قافل شد كه رئال 24 ساعت بيشتر، زمان براي ريكاوري تيم در اختيار داشت و حتي از طرف ديگر هم يك روز بيشتر نسبت به بارسا استراحت ميكنه تا براي رويارويي با بايرن خودش رو آماده كنه و البته هيچكدوم از اين مسائل بازي و ارنج بد تيم گوارديولا رو توجيه نميكنه و اين است تفاوت آشكار مورينيوي با تجربه كه مسلما در بعد روانشناسي تيم بسيار پخته تر عمل كرد و تونست رئال رو واسه بازي الكلاسيكو و بعد از باخت به بايرن كاملا احيا كنه.
مورينيو به جاي مصاحبه هاي جنجالي به بازيکنانش روحيه عجيبي داده بود.باخت برابر بايرن پيام مورينيو را زير سايه نبرد.از پيامش قبل بازي هم پيدا بود رئال امشب تيم مورينيوست.ترکيب هم همان ترکيب ساده و هميشگي بود.نه تغييري و نه ترديدي.
در مقابلش گوارديولاي با ثبات تيمش را عجيب کرده بود.سه دفاع که آفت امسال بارسا برابر ختافه و اسپانيول و اوساسونا و والنسيا بود اينبار هم بارسا را بي نصيب نگذاشت.استرس بايد ها بارسا را به نبايد رساند.رئال براي امشب فقط ارامش مورينيو را طلب ميکرد.حالا رئال فصل روياييش را رويايي به پايان ميبرد.اين رويا هم فقط به دست تواناي مردي بر اورده ميشود که اگر چه هرگز مصاحبه هايش را دوست نداشته ام اما استاد شطرنج است.همين چند نکته کوچک را کنار هم چيد و بارساي زيبا را به زيبايي مات کرد.افسانه بارسا شايد ديشب تمام نشده باشد اما نشان داد افسانه مورينيو نيز حالا حالا ها تمامي ندارد.
موفق باشيد